İstanbul'da Fal - Falcılar

Kahve mi içiyorum hergün ohhh miss resmi çekip ücretsiz kaave falına yolluyorum yorumum geliyor :))
İyi geliyor o yorumlar bazı lari isabetli oluyor.
Sizde bu uygulama yi indirin bedawaya fallanin kızlar :))

Canım bende yüklemiştim ama fincanı çekip yolluyorum bi anda telefondan düşüyor anlamadım dandik bi uygulamamı bende her kahve içtiğimde öyle yapıyordum hatta birçok falcılardan daha iyi :)) deneyin kızlar 3 g li telefonunuzla

Ben içimden gitmek gelmedi ama bi zamanlar arzu Cafe'de baktırmıştım memnun kalmadım sarışın bi çocuktu ve arkadaşta yazmış buraya evet o yiğit diye bende gitmekten vazgeçtim çok falcıya gittim ama nadir gittiklerim oluyor Serkan vardı bak o tutturmuştu bana :)

Valla burada okuyup çok büyük umutlarla gittim ve hayal kırıklığı oldu. Verdiğim paraya acıdım o paraya internetten kac tane baktırırdım. Internette farklı sitelerden farklı falcılara farklı fallar (katina ve tarot) baktırmış olsamda hepsi ayni tarihi agiz birliği etmiş gibi söyledi. Böyle olunca da ister istemez kaptırdım kendimi cok yaklasti o tarih ve inanılmaz sabirsizlaniyorum.

Bende bazen düşüyorum resim çekince gitmiyor falan tekrar baştan resmi çekip yolluyorum.
Aynen dediğin gibi bir çok cafe falci sinin yorumları na taş çıkarır bu uygulama :))
O falcıya para wer bu falcıya para war elde war 0 :))
En sonunda ben falci olacağım baktırdığım fal tecrübe leri ile :))
Ilerde işsiz olursam düşünülebilir falcilik :)

İnternetten fal mı ???
İlk defa duyuyorum nasıl oluyor ? nereye giriyosun ? tarot falımı ?

Lütfen lütfen banada yaz

arkadaşlar yok mu yıldızname konusunda bir önerisi olan

İnternetten fal mı ???
İlk defa duyuyorum nasıl oluyor ? nereye giriyosun ? tarot falımı ?

Lütfen lütfen banada yaz

Canim tellwe , fal sepeti ve falalem sitelerinden bikac falciya baktirdim. Suan telden girdigim icin detay veremiyorum. Eve gecince bilgi veririm falcilar hakkinda.

Burada baktırmak isteyen arkadaşlara fikir olması açısından internet üzerinden baktırdığım fallar ile ilgili bilgi vermek istiyorum.

Fal sepeti
Hale : (tarot) Kişilik anazlileri tatmin ediciydi. Ses tonundan mı konuşmalarından mı bilemiyorum ama bana pembe tablocu gibi geldi. Tarih olarak Şubat sonu demişti ve dediği çıkmadı.
Sezen : (tarot) Kişilik analizi ve şuanda çok iyiydi ve beni şaşırttı. Gelecekle ilgili olumsuz konuştu. Bana söyledikleri çok ama çok mantıklı geldi. Onun bahsettiği dönemde gelecekle ilgili bende aynen onun gibi düşünüyordum. Asla pembe tablo çizmedi beni tatmin etmişti. Mayıs başında yeni bir başlangıç olduğunu söyledi.
İlkay : (tarot) uzun bir açıklamaya gerek yok tam anlamıyla fiyaskoydu. Zaten en başından genel tarotta başarılı olmadığını söylemişti öyle de oldu.
Didem : (katina) fena sayılmazdı. Gelecekle ilgili Mart sonu ve Mayıs ayları arasında bir tarih verdi.
Taha : (tarot) sadece tavsiyeleri yönelik bir açılımdı. Ne zaman verdi ne de tahminde bulundu. Memnun kalmadım.

Tellwe
Medyumdeniz : (katina) Kişilik analizi ve anda iyiydi. Söylediği birşeyin dün itibariyle gerçekleştiğini öğrendim. Gelecekle ilgili Mayıs başına kadar bir tarih verdi.
Serüven : (katina) Kişilik analizi ve anda çok iyiydi. Onunda söylediği birşey dün gerçekleşti. Hatta bir ara medyumdenizle aynı kişi olup olmadığı konusunda şüphelendim. Çünkü ikisinde bahsettiği konu aynıydı ve ben dün gerçekleştiğini öğrendim. Gelecekle ilgili Nisan sonu veya Mayıs ayı olarak bir tarih verdi.
Medyumfatima : (katina) Henüz 25. sıradayım. 3 gündür bekliyorum. Baktırınca buradan açıklarım.

Falalem :
Rezzan abla : (katina) Bir konuda söylediği bir bilgi beni şaşırttı. Memnun kaldım. Gelecekle ilgili 15 Nisan sonrası ve Mayıs ayı gibi bir tarih verdi.

Genel olarak çoğunluğun buluştuğu ortak nokta tarihler oldu.

aynı soruyu diğer topicte de yazdım....

klothoyağmur hakkında bir çok sormak istiyorum arkadaşlar... baktıran biri cevap verirse çok sevinirim.
ben kendisine 3 ay arayla iki kez baktırdım, sorum aynı idi, ama farklı nicklerle baktırmıştım. ilk baktırdığımda söylediği zamanda birşeyler oldu. ikincisinde ise yaklaşık 3 ya da 4 cümleyi aynen ve hatta tıpa tıp gene söylemiş. sizce bu falın tutarlı olduğu anlamına mı gelir yoksa bir çok kişiye aynı şeyi yazdığı mı??????

Ya tam anlamiyla isim hatirlamiyorum ancak anlatabilirim... kadikoyde rexx sinemasinin kapisina gelin karsisinda pilavci olmaliydi. Pilavcinin onunde arkaniza donucek sekilde durun ve saga dogru yuruyun asagi yokus yani. Gargamel vardi yanlis hatirlamiyorsam onu gecince ilk saga donun ve cevredeki binalari iyice okuyun zaten dikkat cekiyor. Medyumcu yaziyordu ust kata cikiyosunuz. Annem baktirmisti babam icin ve her seyi bildi benim icin sevgilisi var demis o zamanlar vardi. Her seyimi soylemis. Universite sonda yurt disina cikicak demis. Bunu tek o soylemiyor bir suru falci soyluyor. Yani dedikleri dogru. Detayli 50 tl normal 30 tl. Istediginiz ne varsa soruyosunuz. Ancak bence gidip yorulmayin. Cezvve.com var. Herseyi biliyo ve soyluyolar. Tavsiye ederim.

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

Ben kadiköyde yeni acilan tiryaki cafe var oraya gittim kadin ne dediyse tek tek yasiyorum adi sema sarisin toplu bir bayan nasi bisey o ya vallahi tavsiye ediyorum mutlaka gidin superrrr

Ben kadiköyde yeni acilan tiryaki cafe var oraya gittim kadin ne dediyse tek tek yasiyorum adi sema sarisin toplu bir bayan nasi bisey o ya vallahi tavsiye ediyorum mutlaka gidin superrrr

ah sabah olaydı da koşa koşa gideydimm...

canım o kadar aptal mı duruyoruz fal baktırıyoruz diye öyle falcı varsa sen kendine sakla ayrıca böyle reklam yaparak kendinizi baltalıyorsunuz öylesine canım sıkkınken gidebileceğim bir yerken bu tarz olaylar öyle yerlerden daha da uzak durmamıza sebep oluyor...

Canım cezvve.com u hiç duymamıştım yeni mi açıldı orası ? Bu ara baya çoğaldı fal siteleri sanırım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…