Kahve mi içiyorum hergün ohhh miss resmi çekip ücretsiz kaave falına yolluyorum yorumum geliyor :))
İyi geliyor o yorumlar bazı lari isabetli oluyor.
Sizde bu uygulama yi indirin bedawaya fallanin kızlar :))
Yiğit' e 1 ay sönce su+kahve+katina baktırmıştım. Fakat çıkıp çıkmayacağı konusunda emin olmak için biraz bekledim. Açıkcası burada övüldüğü için çok heyecanlanmış ve ümitlenmiştim. Ama malesef söylediği hiçbirşey tutmadı. İşimle ilgili çok kesin konuştu fakat malesef olumsuz sonuçlandı. Özel hayatımla ilgili ise bazı söyledikleri çok basit geldi. Mesela; whatsapptan yazışmışsınız ( e sevgiliydik tabiki yazışıcaz), resmini görmüş, bakıyor sürekli dedi. Şimdi benim whatsapımın olduğunu zaten biliyor çünkü Yiğit ile de yazışmıştım. Söylediği tarih bu dönemler; fakat herhangi bir gelişme olmadı. Birde araba alacaksın demişti borç içinde yüzüyorum onu da nasıl alacaksam. Kısacası; ben memnun kalmadım bir daha ona baktırmayı kesinlikle düşünmem. Son zamanlarda internet üzerinden fal baktırmaya başladım. Baktırdıklarımın hemen hemen hepsi tarih olarak hep Mart ayı sonu dedi. Bu ay sonunda netleşecek olup olmayacağı.
Ben içimden gitmek gelmedi ama bi zamanlar arzu Cafe'de baktırmıştım memnun kalmadım sarışın bi çocuktu ve arkadaşta yazmış buraya evet o yiğit diye bende gitmekten vazgeçtim çok falcıya gittim ama nadir gittiklerim oluyor Serkan vardı bak o tutturmuştu bana :)
Canım bende yüklemiştim ama fincanı çekip yolluyorum bi anda telefondan düşüyor anlamadım dandik bi uygulamamı bende her kahve içtiğimde öyle yapıyordum hatta birçok falcılardan daha iyi :)) deneyin kızlar 3 g li telefonunuzla
Valla burada okuyup çok büyük umutlarla gittim ve hayal kırıklığı oldu. Verdiğim paraya acıdım o paraya internetten kac tane baktırırdım. Internette farklı sitelerden farklı falcılara farklı fallar (katina ve tarot) baktırmış olsamda hepsi ayni tarihi agiz birliği etmiş gibi söyledi. Böyle olunca da ister istemez kaptırdım kendimi cok yaklasti o tarih ve inanılmaz sabirsizlaniyorum.
arkadaşlar merhaba istanbul içi yıldızname baktırabileceğim birini arıyorum.önerisi olan var mı
Canım bende yüklemiştim ama fincanı çekip yolluyorum bi anda telefondan düşüyor anlamadım dandik bi uygulamamı bende her kahve içtiğimde öyle yapıyordum hatta birçok falcılardan daha iyi :)) deneyin kızlar 3 g li telefonunuzla
İnternetten fal mı ???
İlk defa duyuyorum nasıl oluyor ? nereye giriyosun ? tarot falımı ?
Lütfen lütfen banada yaz
Canim tellwe , fal sepeti ve falalem sitelerinden bikac falciya baktirdim. Suan telden girdigim icin detay veremiyorum. Eve gecince bilgi veririm falcilar hakkinda.
istanbulda yızdızname için önerebileceğiniz biri var mıdır
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Ben kadiköyde yeni acilan tiryaki cafe var oraya gittim kadin ne dediyse tek tek yasiyorum adi sema sarisin toplu bir bayan nasi bisey o ya vallahi tavsiye ediyorum mutlaka gidin superrrr
nasıldı pekiiiiiii
Ya tam anlamiyla isim hatirlamiyorum ancak anlatabilirim... kadikoyde rexx sinemasinin kapisina gelin karsisinda pilavci olmaliydi. Pilavcinin onunde arkaniza donucek sekilde durun ve saga dogru yuruyun asagi yokus yani. Gargamel vardi yanlis hatirlamiyorsam onu gecince ilk saga donun ve cevredeki binalari iyice okuyun zaten dikkat cekiyor. Medyumcu yaziyordu ust kata cikiyosunuz. Annem baktirmisti babam icin ve her seyi bildi benim icin sevgilisi var demis o zamanlar vardi. Her seyimi soylemis. Universite sonda yurt disina cikicak demis. Bunu tek o soylemiyor bir suru falci soyluyor. Yani dedikleri dogru. Detayli 50 tl normal 30 tl. Istediginiz ne varsa soruyosunuz. Ancak bence gidip yorulmayin. Cezvve.com var. Herseyi biliyo ve soyluyolar. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?