İstanbul'da Fal - Falcılar

Kahve falımı,Tarot mu ??
Falcılarına baktım ne tarotta ne kahvede öyle bir isim çıkıyor ?

Son düzenleme:
Kahve falımı,Tarot mu ??

Kahve değil. Katina baktırmış olabilirim üstünden neredeyse bir hafta geçtiği ve o esnada başka falcılarada arka arkaya baktırdığım için ona hangisini baktırdığımı hatırlayamıyorum. Fal detayında da fal türü gözükmüyor malesef. Ama ben özel hayatımla ilgili bilgi almak istemiştim. O yüzden katinaydı sanırım.

Son düzenleme:

merhaba bende aynı kişiye fal göndermek istiyorum ama fal bölümü açık değil siz nasıl gönderdiniz

falcılar arasında medyumfatima çıkıyor ama neye baktığı ne kadara baktığı yazmıyor
ve katina falını seçtikten sonra falcını seç dediğinde çıkmıyor
deli oldum

merhaba bende aynı kişiye fal göndermek istiyorum ama fal bölümü açık değil siz nasıl gönderdiniz

Çok sık çevrimiçi olmuyor. Denk getirmek lazım sanırım. Ben bikaç gün takip ettim sürekli. Şuan bende baktım ama fal gönderme kısmı açık değil. Ara ara takip edersiniz. Buarada ben bu kişiden memnun kaldım ama herkes memnun kalacak diye birşey yok. Beni görmeden bukadar şeyi bilmesi beni şaşırttı. Baştan bunu söylemek isterim.

Bende baktırmak isterim fakat bulamadım. yardımcı olurmusunuz?

Bende baktırmak isterim fakat bulamadım. yardımcı olurmusunuz?

Canım tellwe diye bir site var. Orada bakıyor. Ama çok sık online olmadığı için beklemek gerekiyor. Fal isteğinde bulunduktan sonra da iki üç gün sıra gelmesi için bekliyorsun. Tamamen sabır işi. Dayanabilirim diyorsan baktır. Ama ben burada bir topicte denk geldim. Baya bir övgü aldığı için baktırdım ve çok ama çok memnun kaldım.

Çok teşekkür ederim.

bağcılar güneşli deki nilüfer hanımın numarasını yada adresini verir misiniz ltfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…