- 10 Mart 2010
- 2.459
- 3.228
- 723
Hangi sitede bu medyumfatima
tellwe adlı bir onlıne fal sitesinde.
Arkadaşlar burada internet üzerinden baktırdığım fallar ile ilgili bir bilgi vermiştim. Ancak Medyumfatima için yaklaşık 5 gün bekledim. Dün gece yorumlamış falımı ve kısaca bilgi vereyim. Şimdiye kadar baktırdıklarım içinde en iyisi diyebilirim. Resmen şok oldum yazdıklarından.Sanki ben onları yaşarken yanımda şahit olmuş gibi tek tek anlatmış. Fazlaca detaya inmiş. İnanılmaz memnun kaldım. Şimdiye kadar diğerlerinin söylemediği bikaç şeyide söyledi. Gelecek olarakta oda diğerleri gibi Nisan sonu Mayıs başı dedi. Nisan ayı benim ayım olacak inşallah Ben çok ama çok memnun kaldım. Düşünenler olursa tavsiye ederim. Ama çok bekletiyor bilginiz olsun. Buarada aklımı kurcalayan birşey var. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ben bu Nisan ayına gerçekten çok taktım. İnanılmaz umutlandım. Özellikle olacak gibi bekliyorum. Bikaç kişiden ne zaman falı unutursan ozaman gerçekleşir diye duymuştum. Yani falda söylenenleri unutur, normal hayatına bakarsan o zaman falda söylenenlerin gerçekleşme ihtimali çok yüksekmiş. Bunun gerçeklik payı var mı?
Kahve falımı,Tarot mu ??
Kahve değil. Katina baktırmış olabilirim üstünden neredeyse bir hafta geçtiği ve o esnada başka falcılarada arka arkaya baktırdığım için ona hangisini baktırdığımı hatırlayamıyorum. Fal detayında da fal türü gözükmüyor malesef. Ama ben özel hayatımla ilgili bilgi almak istemiştim. O yüzden katinaydı sanırım.
merhaba bende aynı kişiye fal göndermek istiyorum ama fal bölümü açık değil siz nasıl gönderdiniz
Fal almak isteyince kendi caiyor sekerim. Fatima sanirim cok mesgul, elindekileri bitirince bakar gibime geldi.
merhaba bende aynı kişiye fal göndermek istiyorum ama fal bölümü açık değil siz nasıl gönderdiniz
Bu sitede hemen anında dönüş yapıyorlar.Yeni bir site olduğu için.Falcılar çok süper uzun uzun bakıyorlar.İyi falcılardan bazıları;
Tarot Prensesi,warlock,Emre Tarot
Arkadaşlar burada internet üzerinden baktırdığım fallar ile ilgili bir bilgi vermiştim. Ancak Medyumfatima için yaklaşık 5 gün bekledim. Dün gece yorumlamış falımı ve kısaca bilgi vereyim. Şimdiye kadar baktırdıklarım içinde en iyisi diyebilirim. Resmen şok oldum yazdıklarından.Sanki ben onları yaşarken yanımda şahit olmuş gibi tek tek anlatmış. Fazlaca detaya inmiş. İnanılmaz memnun kaldım. Şimdiye kadar diğerlerinin söylemediği bikaç şeyide söyledi. Gelecek olarakta oda diğerleri gibi Nisan sonu Mayıs başı dedi. Nisan ayı benim ayım olacak inşallah Ben çok ama çok memnun kaldım. Düşünenler olursa tavsiye ederim. Ama çok bekletiyor bilginiz olsun. Buarada aklımı kurcalayan birşey var. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ben bu Nisan ayına gerçekten çok taktım. İnanılmaz umutlandım. Özellikle olacak gibi bekliyorum. Bikaç kişiden ne zaman falı unutursan ozaman gerçekleşir diye duymuştum. Yani falda söylenenleri unutur, normal hayatına bakarsan o zaman falda söylenenlerin gerçekleşme ihtimali çok yüksekmiş. Bunun gerçeklik payı var mı?
Handeyi merak ettim çok bekleyen vardı gittiğimde. Ama abartıldigi gibi iyi değil.
Hande tamamen reklam! paranıza yazık!!
Bende baktırmak isterim fakat bulamadım. yardımcı olurmusunuz?
Canım tellwe diye bir site var. Orada bakıyor. Ama çok sık online olmadığı için beklemek gerekiyor. Fal isteğinde bulunduktan sonra da iki üç gün sıra gelmesi için bekliyorsun. Tamamen sabır işi. Dayanabilirim diyorsan baktır. Ama ben burada bir topicte denk geldim. Baya bir övgü aldığı için baktırdım ve çok ama çok memnun kaldım.
Kızlar;
Buradan birçoğunuza numara verdim,burası bir paylaşım alanı birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.
Ama buradan bir sitemimi iletmek istiyorum,telefon numarası isteyen arkadaşlarıma hemen cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.Ama arkadaşlarımız aynı hassasiyetle bizimle paylaşım yapmıyor.Yani gidip fal baktıran arkadaşlar fikirlerini bizimle paylaşmıyor,hatta buraya uğramıyor bile birdaha.alsanaalsanasmile
Elbetteki kimseden özelini buraya döküp saçmasını istemiyoruz.Yanlızca memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini bildirmeleri bize değer verdiklerini gösterir.
Bunlar benim naçizane fikirlerim ve hissettiklerim...
Sevgiler a.s.
Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?