İstanbul'da Fal - Falcılar

ya kızlar falcı selma diye birisi var ve genelde beşiktaştaki kafelerde randevu veriyor. hiç gideniniz olmadımı? ben baktırmıştım bikaç kez. benden başka giden olmadımı hiç bu kadına? hiç bahsi geçmiyor burada. merak ettim yorumlarınızı baktıran oldu ise???

banada verirmsn nlfr hnmın nmrasını

Malesef çok üzülerek söylüyorum ki yiğit foss Mart bitecek hiç bir dediği olmadı.
Zaten fali baktiritkende farketmistim sadece düşünce lerimi oolduğunu
Malesef düşünce okuyor arkadaş lar siz kafanızda birşey i nasıl kurguluyorsaniz o size hayal ettiğiniz gibi anlatıyor.

[QUOTE=gururlu3434;34553126]Malesef çok üzülerek söylüyorum ki yiğit foss Mart bitecek hiç bir dediği olmadı.
Zaten fali baktiritkende farketmistim sadece düşünce lerimi oolduğunu
Malesef düşünce okuyor arkadaş lar siz kafanızda birşey i nasıl kurguluyorsaniz o size hayal ettiğiniz gibi anlatıyor.[/QUOTE]

gurulucum zaten senın gıbı tecrubelı bı ınsan nasıl ona bu kadr fos yıgıt dememe ragmen baktrıdın anlamıyorm bı kac yenı uye owdu de owdu :2:

gurulucum zaten senın gıbı tecrubelı bı ınsan nasıl ona bu kadr fos yıgıt dememe ragmen baktrıdın anlamıyorm bı kac yenı uye owdu de owdu :2:[/QUOTE]

Canim bilmiyorum wallahi gaflet anima denk geldi sanırsam :))
Burda amaç kimsenin ekmeğine mani olmak değil ama 50tl az değil okadar psikolojik sorunları olup ta sırf fal a para bulmak için borç harç alan insanlar i tanıyorum,o insanlar da belki bir umut diye para bulup gidiyor.
Belki 50 tl yi wermek bana koymaz cikmasa bile en kötü tecrübe derim. kimse nin de mağdur olmasını istemem açıkçası.
Senin bu aralar favori bir falcin warmi yubilecigim birde onu denesem :))
Iki gündür fal krizindeyim

arkadaslar merhaba,
taksim kapris cafede imam a baktiran oldu mu hic? ileri tarihte verdikleri cikiyo mu? bana mayis ayi dedi ama pek tutacak gibi gelmedi :/

arkadaslar merhaba,
taksim kapris cafede imam a baktiran oldu mu hic? ileri tarihte verdikleri cikiyo mu? bana mayis ayi dedi ama pek tutacak gibi gelmedi :/

İmamın konusu geçtiğinde daha önce yazmîştım.Sakın kaptirma kendini söylediklerine.Hiçbir dediği çıkmıyo çünkü.Kapristen ne İmam ne Tasula ne Rosa uzak durun bence.Bi dönem bende dahil giden herkese büyü var bozalım diye belli bi ücret istiyorlardı.Sana bunu demediyse iyi yönde gelişme var demekki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biri yiğitin tel numarasını bana atabilir mi arkadaşlar çook acil, özelden yada jobsafety@outlook.com a mail olarak atabilir mi bilen biri lütfen

Yigit ile ilgili en küçük olumsuz yorumun hemen ardından Yiğit'in nosunun şiddetli bir arzuyla istenmesi????Yiğit'in bende ki mart ayı yorumuda dahil bak pek çok insana falı çıkmadı.Denediğimiz binlerce fal gibi,sıradan,alelâde..

Arkadaşlar ;Asmin cafe Burcu Gelen deneyen arkadaşlar ,sizce nasıldı?Bir süre önce baktırdım,gayet iyiydi ,baktığı ortamda sakince,kafe karmaşası içinde değil.Ben ordayken randevu için cafeyi arayan insanlardan da etkilenmedim değil.Bakalım dedikleride çıkarsa yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…