İstanbul'da Fal - Falcılar

Teşekkür ederim. Bana tam yerini söyleye bilir misiniz? Bide kahve mi tarot mu baktırdınız? Bildee kaça baktırdınız ?

kahve ıcıyosunuz acıyo kahveyı ama fıncana bakmıo yuzunuze soyluyo daha sonra tarotla devam edıyo 20 tl

taksımde demıroren alısverıs merkezı var onun tam karsı kosesınde garantı bankası var o sokaga gırın ASAGIYA DOGRU ININCE sol tarafta KAPRİS CAFE var orası

Kızlarr internetten fala bende sardım :)) bugün ilkkez telwe denen sitede bi bayana baktıracağım. Yorumlaması için onlıne olmasını bekliyorum hemen yazarımm sonucuu

arkadaslar merhaba, cok fal baktiran biri degilim aslinda ama bu ara cok dadandim simdi size bisi sorucam belki aranizda bunu tecrube eden olmustur :)))
simdiye kadar 2 sanal 2 yuzyuze 1 telefon ile fal baktirdim.. toplam 5 fal ve hepsi son 2 hafta icinde bakildi.. 1 sanal fal haric hepsi ileriki tarihler ve mevcut durum ile ilgili ayni seyleri soyledi asagi yukari..
sorum su; birine fal baktirdiktan sonra diger falcilarda onun enerjisinden etkilenip ayni seyleri soyluyo olabilirmi? hepsi aslinda pespese bakilmis gibi oldu bi nevi..
bana inandirici gelmiyo verdikleri ilerki tarihlerdeki tablo bilmiyorum (
basina daha once boyle bisi gelen oldumu?
tesekkurler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet çok fazla anlatmışlar. Ne var ne yok biliyomuş. Pahalı demişler yüzyüzesi için. Site üzerinden bu kadarsa tabi pahalıdır herhalde kafe. :/

Ben zaten bolca baktiriyorum, 3-5 tane dandik baktircagima, bor tane pahali ama adamakilli baktirmak mantikli geldi. Yuz yzuesi ne kadar acaba, merak ettim, bir de cikiyor muymus dedikleri sekerim?? Cikiyorsa baktiralim derim

Evet çok fazla anlatmışlar. Ne var ne yok biliyomuş. Pahalı demişler yüzyüzesi için. Site üzerinden bu kadarsa tabi pahalıdır herhalde kafe. :/

Sevgi cafe'de sevgi hanim'a baktirdim, 40 tl, cok kisa bakti, 10 dakika tarot, ozensiz bir fal, hayal kirikligina ugradim, dedigi de cikmadi. Internetteki gazetecinin yazisini okuyup gitmistim ama kesinlikle tavsiye etmem, bosuna paranizi vermeyin derim

Bir ara hande yorumlari yazilmisti, yorum yapmak icin biraz bekledim, baktirinca cok begenmistim, ama dedigi birkac sey maalesef cikmadi. Deli gibi sira oluyor ama ben sahsen tavsiye etmiyorum

kızlar dün kurtulustaki rita'ya gittim. cok tatmin oldum diyemicem. 40 liraya yaklasık 15-20dk sohbet havasında gecti. ama tekrar gitmek istiyorum nedense. var mı rita yı tecrube eden?

kızlar mrb.yarın bakırköye gideceğimde bildiğiniz iyi bir falcı varmı hiç,söyledikleri çıkan,sallayıp savuşturmayan...

Bende on gün sonrası için randevu almıstım,iptalmi et diyosun yani?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar cvb vermedi kimse bakrköyde kimse yokmu gidebileceğim...bu üç vakti te didem hala duruyormu

kızlar cvb vermedi kimse bakrköyde kimse yokmu gidebileceğim...bu üç vakti te didem hala duruyormu

didem i bilmiyorum laf cafedeki çiğdem iyi fena değil 30 tl ama ona çok gelen var çok beklersin fal 1 de başlıyo ama kafeye olabildiğince erken git eğer düşünürsen...

didem i bilmiyorum laf cafedeki çiğdem iyi fena değil 30 tl ama ona çok gelen var çok beklersin fal 1 de başlıyo ama kafeye olabildiğince erken git eğer düşünürsen...

ciğdemin yorumlarını iyi okumadım pek sonra...üç vakit in didemini deniycem bi,sıra gelir ve cok pahalı değilse.yarın haber edebilirim size.

Kizlar benim tanidigim cok iyi bi fal bakan bayan var ama evde bakiyo merkezefendide yeri cok guzel bakiyo ilk gitmeye basladigimda herseyi bilmisti 5 senedir taniyorum kendisini oda bana baka baka artik hayatimi ogrendi artik baska birilerini denemk istiyorum ama onun kadar iyi birini bulamadim daha bircok dedigide cikiyo gitmek isterseniz merkezefendi caminin sokaginda tlfn numarasini kaybettim sanirim bulabilirsem yazarim size en son gittigimde 50 tldi simdi nekadar bilemiycem ama pisman olmazsiniz benden soylemesi :))

Yazmayım karışmayayım dedim ama yazmak için Hs açtım. Uzun süredir bu siteyi özellikle de fal vb forumları takip ediyorum. Geçen bi tartışmaya tanık oldum reklam yapma yapmama tartışması ama bugüne kadar şu başlığın altında verdiğiniZ isimlerden mekanlardan vs vs ,, ozandan başka gerçekten işe hakim biri çıktı mı bence çıkmadı. Fal olsun diğer işlemler olsun bir dünya para verdim burada yazılan çizilen isimlere. Hani helal hoş olsun diyeceğim bi ozan vardı her işleminde tatmin edici oldu onu bize ilk öneren arkadaşa tşk ediyorum. Ozana dair de ne link ne tlf numarası paylaşmıyorum ki reklam demeyin ama arkadaşlar bence vakit kaybetmeden ona gidin ve bugüne kadarkilerden farkı görün

selam nerede bari onu söyle merak ettim istanbuldamı bu ozan

evet İstanbul'da gerçi ben Uşak'ta ing ogretmeniyim. Bana internetten yolladığım el yazım ve avuç içi fotolarımla bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…