Teşekkür ederim. Bana tam yerini söyleye bilir misiniz? Bide kahve mi tarot mu baktırdınız? Bildee kaça baktırdınız ?
Peki çok sıra bekliyormusun randevu almak gerekiyormu öncesinden ??
Bu hatunun websitesi de vardi zannimca, burda gorup tiklamistimKahve fali websitesinde 75 tl ydi zannimca Cok gelmisti, baktirmamistim.
Evet çok fazla anlatmışlar. Ne var ne yok biliyomuş. Pahalı demişler yüzyüzesi için. Site üzerinden bu kadarsa tabi pahalıdır herhalde kafe. :/
Evet çok fazla anlatmışlar. Ne var ne yok biliyomuş. Pahalı demişler yüzyüzesi için. Site üzerinden bu kadarsa tabi pahalıdır herhalde kafe. :/
Sevgi cafe'de sevgi hanim'a baktirdim, 40 tl, cok kisa bakti, 10 dakika tarot, ozensiz bir fal, hayal kirikligina ugradim, dedigi de cikmadi. Internetteki gazetecinin yazisini okuyup gitmistim ama kesinlikle tavsiye etmem, bosuna paranizi vermeyin derim
kızlar cvb vermedi kimse bakrköyde kimse yokmu gidebileceğim...bu üç vakti te didem hala duruyormu
didem i bilmiyorum laf cafedeki çiğdem iyi fena değil 30 tl ama ona çok gelen var çok beklersin fal 1 de başlıyo ama kafeye olabildiğince erken git eğer düşünürsen...
Yazmayım karışmayayım dedim ama yazmak için Hs açtım. Uzun süredir bu siteyi özellikle de fal vb forumları takip ediyorum. Geçen bi tartışmaya tanık oldum reklam yapma yapmama tartışması ama bugüne kadar şu başlığın altında verdiğiniZ isimlerden mekanlardan vs vs ,, ozandan başka gerçekten işe hakim biri çıktı mı bence çıkmadı. Fal olsun diğer işlemler olsun bir dünya para verdim burada yazılan çizilen isimlere. Hani helal hoş olsun diyeceğim bi ozan vardı her işleminde tatmin edici oldu onu bize ilk öneren arkadaşa tşk ediyorum. Ozana dair de ne link ne tlf numarası paylaşmıyorum ki reklam demeyin ama arkadaşlar bence vakit kaybetmeden ona gidin ve bugüne kadarkilerden farkı görün
evet İstanbul'da gerçi ben Uşak'ta ing ogretmeniyim. Bana internetten yolladığım el yazım ve avuç içi fotolarımla bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?