İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar dün kurtulustaki rita'ya gittim. cok tatmin oldum diyemicem. 40 liraya yaklasık 15-20dk sohbet havasında gecti. ama tekrar gitmek istiyorum nedense. var mı rita yı tecrube eden?

hala ritadan mı bahsediliyor burda? geçmiş zamanda tam bir sallamasyondu bana söyledikleri

Working19 ozelden mesaj hakkim olmadigi icin buradan yaziyorum saim hocanin bi iki ev gerisinde ayni sokakta yani bende saim hocaya bereket muskasi yaptirmaya gittigimde tanismistim ismi gulsen oglenden sonra orada oluyo sanirim cok guzel bakiyo memnun kalirsiniz

cnm bakımdan ücret almıyor yapılacak işlem varsa ücret alıyor çok iyide biri ben büyü bozdurma işlemi için aramıştım.

salih hocanın yaptığı bakımlar müslüman cinleri sayesinde yapıyor.rahmani cinlerle büyü bozup yakıyor ilginen arkadaşlar soru sorabilir

Valla yine diyorum bulunduğunuz yerde iyi fal bakan yoksa ya da ben netten de baktırırım derseniz oZanı deneyin bana tşk edeceksiniz

cnm bakımdan ücret almıyor yapılacak işlem varsa ücret alıyor çok iyide biri ben büyü bozdurma işlemi için aramıştım.

canım ben korkarım üç harflilerden,dadanır falan diye....bi de bakım yapıo derken sadece üstümde büyü olup olmadığına mı bakıyor yoksa bi nevi fal da bakıyor mu?

Ozan avuç içini seyrederek yazdırdığı el yazısını bütünleştiriyor ve ortalama 1 bazen 2 3 saat süren çalışmasıyla hem anlık hem de geleceğe yönelik çok net tespitler yapıyor

kızlar uzun zaman sonra tekrar merhaba takıp edemıyordum sızı ama ben halaa umranıye dideme gıdıyorum bılgınız olsun sızın tavsıyenızle gıtmıstım ve kesınlıkle tavsıye edıyorum bende gıdemedıgım zamanlarda telde ıstedıgım soruları soruyorum artık :) bılgınız olsun ıstedım mutlu gunlerrrr :)

Hocadan, cinden, periden, muskadan, üfürükten bahsetmek yasak.

Son düzenleme:
salih hoca rahmanı cinleri sayesinde bakım yapıyor büyü bozma yapıyor beni ileri cektirdi kötü işlemde kabul etmiyor ilginen arklar numarasını verebilirim

Ozan avuç içini seyrederek yazdırdığı el yazısını bütünleştiriyor ve ortalama 1 bazen 2 3 saat süren çalışmasıyla hem anlık hem de geleceğe yönelik çok net tespitler yapıyor

kızlar şuna inanmayın ya reklam bu buraya kacıncı yazışı

Bakırköy yiğit beye gidin derim yurt disandan geldigimda ilk isim ona gitmek olacak

Son düzenleme:
Deli mi ne ya sanki bilgi yazdım oZellikle ilk mesajda da belirttim 2gun once sizin diğer uyelerle reklam kavgasına girişmenize istinaden üye olup yazdım diye, tanıyr musunuz gördünüz mu ki de atıp tutuyorsunuz bence haksızlık yaptığınız gayet de işin hakîmi

Yine reklamcılar basmış burayı.

Ama ben sizi daha yeni Ozan'ın face adresini verip reklam yaptınız diye banlamamış mıydım basaktan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…