Birde bu kapris Kafe'de sıra beklerken 2 kişi rozaya baktırdığını ve çok memnun kaldıklarını söyledi ona baktıran oldu mu aranızda?
kızlar bende dün imam'a gittim anda iyiydi fena değildi ama ne çok dağınık sürekli çevreyle ilgileniyo bir şey anlayana kadar göbeğim çatladı bu arada beni kırmama mutlu etme gibi bi amaç gütmedi direkt kötüyü kötü dedi bu özelliği sevdim ama tekrar gider miyim muamma yalnız fazla karamsar geldi, sizce ?
caddebostandaki symbol kafede yanılmıyorsam adı Cüneyt,ona baktırdım sizce nasıl hiç baktırdınız mı ona ? artık hiç bi falcının gelecek yorumlarına inanmıyorum.anı bilsin ,karşıdakinin düşüncelerini doğru yorumlasın bana yeter
kızlar mrb.yarın bakırköye gideceğimde bildiğiniz iyi bir falcı varmı hiç,söyledikleri çıkan,sallayıp savuşturmayan...
Kızlar bugüne kadar ayrıldığım ilişkimde yaşadığım üzüntü nedeni ile gitmediğim falcı kalmadı .. belki de beni teselli edecek rahatlatacak tek bi cümle duymaktı amacım. La Porte Ayhana gittim, erkek arkadaşımdan bambaşka bi insanmış gibi bahsetti. İzmitte 3 falcıya gittim 6 güne arayacak dedi üstünden asırlar geçtiBurada çok övüyorlardı Telefonla Yiğite baktırdım, 20 Ninsan 20 mayıs arası dnecek dedi o tarihleri bekliyorum .. İnternetten sürü ile baktırdım. Hepsi anlaşmış gibi 1 ay sonra hayatına yeni biri girecek ve evleneceğin kişi olacak dedi .. Hangi birine inanayım bilemedim. Bu yüzden rabbime sığındım. Onun kalbime koyduğu o kocaman dönecek hissi ile bekliyorum sevdiğim adamı. Ellerimi allaha açtım, ve barışmayı geçtim evleneceğim adam oymuş gibi tarifi edilemeyecek kadar büyük bir his var içimde ..
Size arkadaş tavsiyesi, ben bi ton para yedirdim hiç uğrna siz yapmayın kzular, yani en azından bakttıracaksanızda öyle az paralar olun .. 50 tl bi fal için çok yüksek bence ama ben defalarca düştüm o hataya
Çok haklısın.Yiğit tamamen reklammış, baktırdıktan sonra bunu iyice anladım. Paranıza yazık..
ben yiğiti bilmyorum.dediğim gibi üç vakit dideme gittim bakırköyde.30tl fal.kahve ve iskambılle cok seri bi şekilde hem bana anlattı hemde bunları kagıda yazdı.net,kendinden emin,ve bilir konustu.o anlamda güven veriyor.bazı tarihler,harfler,olaylar verdi.kişilik analızını zaten herkes iyi yapıyo ne hikmetse.ilk verdği tarih 20gün sonra.cıkarsa haber veririm,ki çıkarsada baska falcıya gitmem artık,internette cok paralar döktüğüm için artık hiçbirine güvenmez durumdayım ama buna ısındım bi :)
para dökmeyi,söylenilenleri umutla beklemeyi iyi bilirim yaşadım.Allah daha büyük dertler vermesin hepimizede...
Zeynep hanımın iletişim bilgisini bana yollayabilirmisin acaba çok merak ettim
Bütün falcılar patladı galiba sayfada yoğunluğunu kaybetmiş üç kuruşluk umudumuz vardı oda yalan oldubizde hata kimse geleceği bilemez anlayamadık bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?