İstanbul'da Fal - Falcılar

Birde bu kapris Kafe'de sıra beklerken 2 kişi rozaya baktırdığını ve çok memnun kaldıklarını söyledi ona baktıran oldu mu aranızda?

amanııın çok tavsiye ile roza ya gittim, hemen çıkar çıkmaz arkadaşıma msj attıgım icin ne söylediğini biliyorum onun dedikleri çıkmış olsaydı ben şu anda aylar önce işe girmiş 15 kg vermiş arabamı almış olacaktım ama hakkını yemiyeyim çok ilginç gelen bir yorumu olmuştu bir konuda nokta atışıydı bu ama esas konum degildi

kızlar bende dün imam'a gittim anda iyiydi fena değildi ama ne çok dağınık sürekli çevreyle ilgileniyo bir şey anlayana kadar göbeğim çatladı bu arada beni kırmama mutlu etme gibi bi amaç gütmedi direkt kötüyü kötü dedi bu özelliği sevdim ama tekrar gider miyim muamma yalnız fazla karamsar geldi, sizce ?

ben gittigimde de etrafiyla ilgileniyodu surekli.. tavirlari cok laubali gelmisti. soyledikleri cikarmi bilmiyorum bence zor.. ama o kendinden cok emindi. dediklerim cikacak ve sen 2. kez geleceksin dedi.. su fali baktir 2. geldiginde dedi. buyuk ihtimal 2. kere gidiyim diye oyle dedi :)) dedikleri cikarsa gidermiyim bilmiyorum tavri ve kendisi biraz rahatsiz ediciydi.. :/

ben ordayken de bi suru kisi rosaya baktiriyodu.. ama cok kisa bakiomus o sanirim.

bakirkoyde bi astrolog zeynep var kafe keyf in ustunde yeri ona baktiran oldu mu hic?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

caddebostandaki symbol kafede yanılmıyorsam adı Cüneyt,ona baktırdım sizce nasıl hiç baktırdınız mı ona ? artık hiç bi falcının gelecek yorumlarına inanmıyorum.anı bilsin ,karşıdakinin düşüncelerini doğru yorumlasın bana yeter

Bende öyle birini arıyorum ama hala bulamadım ya gerçi Hatayda biri var dedi arkdaşım oraya mı gitsem ne yapsammm

kızlar mrb.yarın bakırköye gideceğimde bildiğiniz iyi bir falcı varmı hiç,söyledikleri çıkan,sallayıp savuşturmayan...

Valla bakırköyde bi ara dejavu cafede ki yiğiti baya konuşuyolardı burada arkadaşlar .. ama biliyormu bilmiyorum tatlım :)

Kızlar bugüne kadar ayrıldığım ilişkimde yaşadığım üzüntü nedeni ile gitmediğim falcı kalmadı .. belki de beni teselli edecek rahatlatacak tek bi cümle duymaktı amacım. La Porte Ayhana gittim, erkek arkadaşımdan bambaşka bi insanmış gibi bahsetti. İzmitte 3 falcıya gittim 6 güne arayacak dedi üstünden asırlar geçti Burada çok övüyorlardı Telefonla Yiğite baktırdım, 20 Ninsan 20 mayıs arası dnecek dedi o tarihleri bekliyorum .. İnternetten sürü ile baktırdım. Hepsi anlaşmış gibi 1 ay sonra hayatına yeni biri girecek ve evleneceğin kişi olacak dedi .. Hangi birine inanayım bilemedim. Bu yüzden rabbime sığındım. Onun kalbime koyduğu o kocaman dönecek hissi ile bekliyorum sevdiğim adamı. Ellerimi allaha açtım, ve barışmayı geçtim evleneceğim adam oymuş gibi tarifi edilemeyecek kadar büyük bir his var içimde ..
Size arkadaş tavsiyesi, ben bi ton para yedirdim hiç uğrna siz yapmayın kzular, yani en azından bakttıracaksanızda öyle az paralar olun .. 50 tl bi fal için çok yüksek bence ama ben defalarca düştüm o hataya

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok haklısın.Yiğit tamamen reklammış, baktırdıktan sonra bunu iyice anladım. Paranıza yazık..

Çok haklısın.Yiğit tamamen reklammış, baktırdıktan sonra bunu iyice anladım. Paranıza yazık..

Evet canımm .. Baktırdığım tarihlerde hayatımda o kadar çok değişiklikler olmuştu ki hiç birini söylemedi. Mesela yeni bi işe bşladım dayımın şirketinde ve çok üst bi kademede. Ama o bana dedi ki iş ile ilgili hiç bir çaban yada değişiklik yok dedi. Bende bozmamak için birşey dememiştim. Halbuki çok hırslıyımdır yani inanılmaz çaba gösteririm.
Fala inanmayalım falsızda kalmayalım ama kendimizide soydurtmayalım yani ..

Vallahi kizlar, Yigit in bana verdigi ilk tarih cikti Martin son haftasi demisti, herifin dogumgunu var Allah Allah dogumgununde mi bir seyler olacak demistim. Dogumgunuyle ilgili aksiyon olmadi, kesinlikle kutlamadim ama hesapta olmayan olaylar ortaya cikti. Bana bir araya gelince yuz vermeyin demisti, ben de vermedim tabi Bir de tek omuzlu elbise cektim ustume gormeyin , mal mal arkamdan bakti yazik la kimin cocuguysa heheh

yiğitin bana da asıl konu dışında dediği bir şey oldu..diğer forum başlığında yazmıştım.. onun dışında da bir gelişme yok.

yiğit'in bana mart ayıyla ilgili söylediği de çıktı. öncekileri zaten yazmıştım.

ben yiğiti bilmyorum.dediğim gibi üç vakit dideme gittim bakırköyde.30tl fal.kahve ve iskambılle cok seri bi şekilde hem bana anlattı hemde bunları kagıda yazdı.net,kendinden emin,ve bilir konustu.o anlamda güven veriyor.bazı tarihler,harfler,olaylar verdi.kişilik analızını zaten herkes iyi yapıyo ne hikmetse.ilk verdği tarih 20gün sonra.cıkarsa haber veririm,ki çıkarsada baska falcıya gitmem artık,internette cok paralar döktüğüm için artık hiçbirine güvenmez durumdayım ama buna ısındım bi :)

para dökmeyi,söylenilenleri umutla beklemeyi iyi bilirim yaşadım.Allah daha büyük dertler vermesin hepimizede...

dideme ben uzun süre önce gitmiştim aynı kağıda yazdı yazdı verdi ama maalesef foss çıktı. 2 hafta önce b köyde adaya baktırdım bir dediği çıktı diğerleri için zaman var. hiç bişeye bakmadan takır takır söylemesi değişik. bence denenebilir bilginize

Selam vineda taksimde polonun sokaginda sara cafede murat diye birine rastladim yorum yapanlar cok iyi oldugunu soyledi deneyen varmi aranizda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlarrrrr
sitenin gediklilerinden sayılabilcek kadar eski bir fal manyağı karşınızda:) son zamanlarda gene duygusal nedenlerden dolayı eski tiryakiliğime geri döndüm maalesefff.nişantaşı symbol uğrak yerim oldu. mirza ve hande ye baktırdım en son.bana ikiside sevgilimle mutlu günler görürken biz ayrıldık :) hatta hande evlendirdi ve yüzüne tükürebilceğimi söledi fal çıkmazsa.Gidip tükürmeyi düşünüyorum bu ara açıkcası:) anlıycağınız mirza ve hande foss çıktı. meryem a en son ocak ayında baktırdım.onunda dedikleri çıkmadı.onuda eledim.geçen sene bu vakitlerde kadıköyde sığınak cafe de niko vardı.ona baktırmıştım.çok olumsuz bir fal bakmıştı.bu arada ben falcıları ses kaydı alıyorum ara ara dinliyorumda :) nikonun olucak dediği şeyler den %80 lik bir kısmı olmuş.ama olumsuzlar olmuş işin kötüsü.bu hafta ona tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…