arkadaslar merhaba,
taksim kapris cafede imam a baktiran oldu mu hic? ileri tarihte verdikleri cikiyo mu? bana mayis ayi dedi ama pek tutacak gibi gelmedi :/
evet baktırdım dediklerine inanmamıştım ama çıktı
mesela 10 gün sonra dediği şey 5 günde gerçekleşti
2. ye gittiğimde yaklaşık 1 hafta gibi demişti 2-3 günde çıkmıştı
arkadaşlar ben ankara'dan 2 günlüğüne istanbula geldim ve istanbulda iyi bir falcı arayışı içerisindeyim bi kaparız kafe imam bidemelekler kahvesini okudum burdan siz hangisini öneriyorsunuz ????? Yada önerdiğiniz başka bi falcı var mı?
Kadıkoy sevgi kafenin sahibi kadının falı, bir gazetede haber olmuş.
Kadının adı sevgi tabi haliyle.
Hic gideniniz oldu mu?
bence ımama gıt derım ben dun ılk defa gıttım ınanamadım tavsıye ederım
bence ımama gıt derım ben dun ılk defa gıttım ınanamadım tavsıye ederım
Arkadaşlar ben Ankara'dan 2 günlüğüne istanbula geldim ve istanbulda iyi bir falcı arayışı içerisindeyim Bi kaparız kafe imam bidemelekler kahvesini okudum burdan siz hangisini öneriyorsunuz ????? Yada önerdiğiniz başka Bi falcı var mı?
Ayhan ışık sokak falcilarini avucumun ici gibi bilirim.Koskoca sokaktan onca kafeden ancak üç falci ya çikar ya cikmaz.Ben en son asmin cafe Burcu yu denedim.Nostradamus değil tabiki,çok fazla allayip pullamayi sevmem ben,fal bu hiiiççç belli olmaz.Ama nacizane ve gönlüm rahat olarak sana Burcu'yu tavsiye ederim.Sadece tavsiye asla ısrar değil.Zaten ısrarlı falcı önerilerini hiçte anlamış değilim.Fal gibi asla garantisi olmayan bi konuda üstelik.Hiçbir falciya kefil olunmaz.
asmin kafe hangisi canım melekler kahvesine gelmeden mi yoksa geçmem gerekiyor mu bir de ücret nedir acaba?
bi de bi de sen ne açıdan beğendin anda mı iyiydi , kişilk analizi vs?
yarın vakit bulabilirsem burcuyu deneyim gidebilirsen yazıcam imama gittim biliyor gibi ama çok labali beni çok rahatsız etti.......Ayhan ışık sokak falcilarini avucumun ici gibi bilirim.Koskoca sokaktan onca kafeden ancak üç falci ya çikar ya cikmaz.Ben en son asmin cafe Burcu yu denedim.Nostradamus değil tabiki,çok fazla allayip pullamayi sevmem ben,fal bu hiiiççç belli olmaz.Ama nacizane ve gönlüm rahat olarak sana Burcu'yu tavsiye ederim.Sadece tavsiye asla ısrar değil.Zaten ısrarlı falcı önerilerini hiçte anlamış değilim.Fal gibi asla garantisi olmayan bi konuda üstelik.Hiçbir falciya kefil olunmaz.
Burcu değil canım Buket ben yanlış yazdım, aman karıştırmayında.Vallaha inşallah bilmiştir.Imam,Rosa ve Tasula yı yazmıştım geçen sayfada.Benim tavsiyelerimin en kötüsünden vasat bi yorumla ayrılırsın ama asla rahatsız olmazsın,bu anlamda için rahat olsun.yarın vakit bulabilirsem burcuyu deneyim gidebilirsen yazıcam imama gittim biliyor gibi ama çok labali beni çok rahatsız etti.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?