İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar merhaba,
taksim kapris cafede imam a baktiran oldu mu hic? ileri tarihte verdikleri cikiyo mu? bana mayis ayi dedi ama pek tutacak gibi gelmedi :/

evet baktırdım dediklerine inanmamıştım ama çıktı
mesela 10 gün sonra dediği şey 5 günde gerçekleşti
2. ye gittiğimde yaklaşık 1 hafta gibi demişti 2-3 günde çıkmıştı

Daha once de dediğim gibi ozan bu genç yaşına rağmen harika bakıyor onun haricinde bu tür işlemlerin her türlüsünden anlıyor ve baya marifetli, artı kadınlara karşı çok nazik ve hep abla diye hitap etmesi saygısı onu vazgeçilmeZ kılıyor ki sadece el yAzından ve avuç içi görüntünden bu kadar şey bulması cidden çok iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar dun ılk defa kaprıs cafede falcı ımam dıye bırıne fal baktırdım ınternette arastırırken bu sıtede ısmını duydum ve gıttım olamaz boyle bırsey sankı benımle beraber yasıyo karsısına oturur oturmaz bana dedıkı sen nıye ahmetle bu aralar dargınsın ve sok oldum erkek ardasımın adı ahmet ve dargınım gercekten bana gormeden arkadasımı tarıf ettı yuruysune kadar yemın ederım ve dedıkı tel 2 tane resım var ona aıt ben yıne sok lutfen bunu sakın reklam gıbı algılamayın sadece sızınle paylasmak ıstedım ve soyledıklerı bır cok sey hersey dogruydu

Arkadaşlar ben Ankara'dan 2 günlüğüne istanbula geldim ve istanbulda iyi bir falcı arayışı içerisindeyim Bi kaparız kafe imam bidemelekler kahvesini okudum burdan siz hangisini öneriyorsunuz ????? Yada önerdiğiniz başka Bi falcı var mı?

bence ımama gıt derım ben dun ılk defa gıttım ınanamadım tavsıye ederım

Kadıkoy sevgi kafenin sahibi kadının falı, bir gazetede haber olmuş.
Kadının adı sevgi tabi haliyle.

Hic gideniniz oldu mu?

Bu hatunun websitesi de vardi zannimca, burda gorup tiklamistim Kahve fali websitesinde 75 tl ydi zannimca Cok gelmisti, baktirmamistim.

Son düzenleme:
Teşekkürler adesss bugün gidicem tam yerini bana tarif edebilir misin? Bide kaça balıyo? Kahve mi tarot mu neye baktırdın?

Ayhan ışık sokak falcilarini avucumun ici gibi bilirim.Koskoca sokaktan onca kafeden ancak üç falci ya çikar ya cikmaz.Ben en son asmin cafe Burcu yu denedim.Nostradamus değil tabiki,çok fazla allayip pullamayi sevmem ben,fal bu hiiiççç belli olmaz.Ama nacizane ve gönlüm rahat olarak sana Burcu'yu tavsiye ederim.Sadece tavsiye asla ısrar değil.Zaten ısrarlı falcı önerilerini hiçte anlamış değilim.Fal gibi asla garantisi olmayan bi konuda üstelik.Hiçbir falciya kefil olunmaz.

asmin kafe hangisi canım melekler kahvesine gelmeden mi yoksa geçmem gerekiyor mu bir de ücret nedir acaba?

bi de bi de sen ne açıdan beğendin anda mı iyiydi , kişilk analizi vs?

asmin kafe hangisi canım melekler kahvesine gelmeden mi yoksa geçmem gerekiyor mu bir de ücret nedir acaba?

bi de bi de sen ne açıdan beğendin anda mı iyiydi , kişilk analizi vs?

İstiklâl caddesinden sokağa girdiğinde ilk majestik kafe ve karşısında damlalar kafe göreceksin,bunları geçiyosun melekler kahvesine gelmeden asmin cafe ,kocamanda bir tabelası var falcıların isimlerinin yazdığı ,giriş katı bir mekân.İçide türk sinema oyuncularinin fotolariyla dolu,karıştirmaman için bu detayi yaziyim.Melekler kahvesi sirasinda değil ama karşi yönünde kaliyo cafe.Ücret 25 tl tarot ve kahve icinde.Beğenmemin sebebi geçmiş ve durum analizinde abartiya kaçmayip laflari süslemeden ,kısa ve öz bi şekilde anlatmasi.Kisilik analizi bana yapmadi,ben sevmem zaten beni bana yada tanidigim birinin bana anlatilmasini.Direk lafi çeviririm ben.Gelecek çikti diyemem çünkü bir ay olmadi gittiğim.Ama öyle herşeye olacak demeyen biri Burcu,bu tarafinida sevdim.Bende iyiydi hakikaten,yinede tekrarlayayim sen bilirsin ,sadece tavsiyedir.Falda asla ama asla kimsenin garantisini veremem.Genelin üzerinde başarısı olan bi yorum aldiğim için burda paylaşmak istedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Falcının adı Buket ti canım,ben yanlış yazdım.Doğru isim Buket Gelen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Imama gittim konuşma ve tavrı beni çok rahatsız etti çok labali konuşuyor. Fal noktası gelince hiç fena değildi tabi 3 hafta gibi Bi süre verdi olursa haber vericem.

Birde bu kapris Kafe'de sıra beklerken 2 kişi rozaya baktırdığını ve çok memnun kaldıklarını söyledi ona baktıran oldu mu aranızda?

yarın vakit bulabilirsem burcuyu deneyim gidebilirsen yazıcam imama gittim biliyor gibi ama çok labali beni çok rahatsız etti.......

yarın vakit bulabilirsem burcuyu deneyim gidebilirsen yazıcam imama gittim biliyor gibi ama çok labali beni çok rahatsız etti.......
Burcu değil canım Buket ben yanlış yazdım, aman karıştırmayında.Vallaha inşallah bilmiştir.Imam,Rosa ve Tasula yı yazmıştım geçen sayfada.Benim tavsiyelerimin en kötüsünden vasat bi yorumla ayrılırsın ama asla rahatsız olmazsın,bu anlamda için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…