İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bahsettiğiniz yiğitin iletişim bilgilerini bana da atabilir misiniz? Ve hangi cafede bakıyor biri yardımcıı olabilirse sevinirim ve tabi ücret ? :)

onu zamanında çok savunan biri olarak söylüyorum kiiii paranı resmen çöpe atmakla kalmaz verdiği tarihleri beklemekle hayatından da birkaç ay çalarsın canım

Hadi ya :/ aama bana yigitle ayni seyleri soledi hande bana gene yakin bir tarih vermisdi o tarih cikti bide haziran dedi yigitte haziran demisdi valla bilmiyormki :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

onu zamanında çok savunan biri olarak söylüyorum kiiii paranı resmen çöpe atmakla kalmaz verdiği tarihleri beklemekle hayatından da birkaç ay çalarsın canım

hadi ya gitmeyi düşünüyordum gitmiyim mi yani? bu kadar kişi beğenmiş hepsi mi hayal gördü ?

Bahçelievlerdeki Dejavu mu ?

Ben tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım biraz karışık bi hatun ama alakasız şeyler söyledikleri de olmuş, o yüzden ben vesile olmayayaım

Hmm ya 2 gun once 2 kere ust uste baktirdim 2 side felaket kotuydu yani bakamadilar bile dedikleride cikmaz bana bole artik gercekten bisileri bilebilvek bi falci lazim ya :)

Hmm ya 2 gun once 2 kere ust uste baktirdim 2 side felaket kotuydu yani bakamadilar bile dedikleride cikmaz bana bole artik gercekten bisileri bilebilvek bi falci lazim ya :)

Kurtuluşta varmış bi tane 50 TL bakıyormuş ama biraz tuhaf kahveyi duvardaki kağıda fırlatıyormus oyle bakıyomus korkarım ben :44:

Arkadaslar bide Handeden bahsedilmis ? O nasil , nerede bakiyor ?

Bakırköy Mandal Cafeye gidiyorum sürekli Ayten Hanım'a kahve ve tarot falı baktırıyorum. Gerçekten çok memnunum dediklerinin çoğu çıkıyor, tarih veriyor. Hepinize tavsiye ediyorum arkadaşlarla çok memnunuz :)

Arkadaşlar geçen ataköyde cansu diye birine fal baktırdım berbat ötesi ben böyle saçmalayan birini görmedim zaten arkadaşım baktırmadı ben bana söyledikleri de tutarsızdı harf saydı durdu birde erkekten dönme sanrım orası beni ilgilendirmiyor ama falı fiyasko tavsiye etmem paranız boşa gider başka güzel bakan varsa şu aralar ihtiyacım war ...

Benimde fal deneyimlerimm :) İStanbula gittiğimde ara sıra baktırıyorum ve Yiğit, Burak, Bakırköy mandal cafe Ada, KAdıköy Sığınak cafe Levent bunlar hiçbiri çıkmadı bende hatta birçok kişiye daha baktırdım da isimlerini hatırlamıyorum MAndal cafedeki bayanada baktırdım oda çıkmadı ..BAkırköy Laf cafe Andaç vardı bi onun verdiği tarih çıktı ama umarım söylediklerinin devamı çıkmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…