Arkadaşlar bahsettiğiniz yiğitin iletişim bilgilerini bana da atabilir misiniz? Ve hangi cafede bakıyor biri yardımcıı olabilirse sevinirim ve tabi ücret ? :)
onu zamanında çok savunan biri olarak söylüyorum kiiii paranı resmen çöpe atmakla kalmaz verdiği tarihleri beklemekle hayatından da birkaç ay çalarsın canım
Valla suanda bende iyi bir falci ariyorum dejavu yigite baktirdim 2 kere baktirdim berbatti kizilderili mula cok kotuydu sara cafe murat cok kotu melekler kahvesinde sengul sanirim oda cok kotu asmim cafe ergin ani bildi gelecekten hicbir sey cikmadi . En son kadinlar kahvesi remziyeye baktirdim ama cikicagini asla sanmiyorum cok fazla olumluydu gun verdi bide bisi sordum onun cevabi icin tekrar gelmen lazim dedi :) suana kadar baktirdigim falcilardan en iyileri telve yigit cok soz edilen birde cafe misdeki hande 2 sininde ani bildiler ve yakin da verdikleri tarihler cikti uzak tarihleri hala bekliyorum ama suanda baktirmak istiyorum yeni birine bulamadim kimseyi .
Bahçelievlerdeki Dejavu mu ?
Yok hayor bakirkoydeki meydaninin sag tarafinda olan yigit sanirim uzun sacliydi isim falan soluyo ama kesinlikle 1 tek dedigi bile cikmiyo kac arkadasim baktirdi .
Suna ya gittin mi sen cıvıltı bakırköy ?
Yok civiltiya hic gitmedim ama iyiyse eger onuda bu hafta deneyebilirim.
Ben tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım biraz karışık bi hatun ama alakasız şeyler söyledikleri de olmuş, o yüzden ben vesile olmayayaım
Hmm ya 2 gun once 2 kere ust uste baktirdim 2 side felaket kotuydu yani bakamadilar bile dedikleride cikmaz bana bole artik gercekten bisileri bilebilvek bi falci lazim ya :)
Kurtuluşta varmış bi tane 50 TL bakıyormuş ama biraz tuhaf kahveyi duvardaki kağıda fırlatıyormus oyle bakıyomus korkarım ben :44:
Ya ole evine gitmek istemiyorum pek falcilarin bende o yuzden eliyorum hep onlari
Kurtuluşta varmış bi tane 50 TL bakıyormuş ama biraz tuhaf kahveyi duvardaki kağıda fırlatıyormus oyle bakıyomus korkarım ben :44:[/QUO
kurtuluşta bir sürü falcıdan bahsedildi şimdiye kadar..Arap Melahat, Rita, Zeynep hanım vb vb vb Sanki Kurtuluş bir falcı cenneti gibi ......sizin bahsettiğiniz hangisidir ..ismi belli mi ??
Kurtuluşta varmış bi tane 50 TL bakıyormuş ama biraz tuhaf kahveyi duvardaki kağıda fırlatıyormus oyle bakıyomus korkarım ben :44:[/QUO
kurtuluşta bir sürü falcıdan bahsedildi şimdiye kadar..Arap Melahat, Rita, Zeynep hanım vb vb vb Sanki Kurtuluş bir falcı cenneti gibi ......sizin bahsettiğiniz hangisidir ..ismi belli mi ??
Canım adını sormadım hiç ya
Uzun saçlı iri yarı bi adammış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?