Benimde fal deneyimlerimm :) İStanbula gittiğimde ara sıra baktırıyorum ve Yiğit, Burak, Bakırköy mandal cafe Ada, KAdıköy Sığınak cafe Levent bunlar hiçbiri çıkmadı bendehatta birçok kişiye daha baktırdım da isimlerini hatırlamıyorum MAndal cafedeki bayanada baktırdım oda çıkmadı ..BAkırköy Laf cafe Andaç vardı bi onun verdiği tarih çıktı ama umarım söylediklerinin devamı çıkmaz diyorum
lady telde bakanlardan tavsiye edebılecegın kımse varmı?
Telde bakan kimseyi bende bulamadım adamakıllı ya ahh bi bulsam2 kere İzmirde daisy cafe var cafeyi arıyosun onlar sıraya alıyorlar orda müjgana baktırdım ilk baktırdığımda öyle birşey söyledi ki yok artık hayatta olmaz dedim ama yaşadım ama 2. baktırdığımda verdiği tarihler tutmadı bende aramadım tekrardan onu deneyebilirsin ama fiyatı telefonda 60 TL :S ama işte garanti veremiyorum ..
Bi kadın vardı 30 tlye bakıyordu telefonda yarım saatten fazla konuştuğumuzu bilirim seni çok şaşırtmıyordu ama söylediği bazı şeylerden tutanlar olmuştu hem fal hem terapi :))) ama onunda numarasını kaybettim maalesef ki
Benimde fal deneyimlerimm :) İStanbula gittiğimde ara sıra baktırıyorum ve Yiğit, Burak, Bakırköy mandal cafe Ada, KAdıköy Sığınak cafe Levent bunlar hiçbiri çıkmadı bendehatta birçok kişiye daha baktırdım da isimlerini hatırlamıyorum MAndal cafedeki bayanada baktırdım oda çıkmadı ..BAkırköy Laf cafe Andaç vardı bi onun verdiği tarih çıktı ama umarım söylediklerinin devamı çıkmaz diyorum
Bende andaça baktırdım iki hafta önce her şeyimi bildi verdiği tarihtede dediği şey çıktı ben çok memnun kaldım bundan sonra bi tek ona fal baktırırım valla onca falcıya baktırdım gerek online gerek cafelerde hepsi çöp online nesibe ve melek dışında onlarda çok iyi tabi kişiden kişiye değişir fal olayı
hadi ya gitmeyi düşünüyordum gitmiyim mi yani? bu kadar kişi beğenmiş hepsi mi hayal gördü ?
Bende de isabetlliydi hatta gidince tekrar baktırıcam keşke okadar sıra olmasa ama :) evet kişiden kişiye değişir nesibenin dediği hiçbişey çıkmadı bana beni şaşırtmadı ama Melek'i dinlerken geçen söyledikleri hep tutmuş yaşadıklarımAndaç hala laf cafede dimi hemen gaza geliyorum valla istanbulda olsam yarın gider baktırırdım tekrardan
daha önce hiç baktırdın mı ? geleceğe dair tutturduğu şeyler oldu mu :)Bugün yiğit 'e gidicem tekrar bakalım.
daha önce hiç baktırdın mı ? geleceğe dair tutturduğu şeyler oldu mu :)
hadi ya gitmeyi düşünüyordum gitmiyim mi yani? bu kadar kişi beğenmiş hepsi mi hayal gördü ?
fal olayina uzunca bi sure ara veriyorum.. ama arada gitmek istersem eger gidecegim tek falci laf cafe andac.. cok seker..ha tutar ha tutmaz onu bilemem ama ztn hicbiri gelecegi tutturamio ki.. eglence amacli giderim ztn gidersemde.. onlardan bisi beklemiyorum artik..ama andac en azindan komik :) bana bakarken ay bu adam MAL dedi kocaman yazdi kagida :))) saydi da saydi.. sirf onun cemkirmesini dinlemeye bile gidebilirim yaniii :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım üstüne para verseler imama baktırmam , tespitlerine bire bir katılıyorum...
sen laf cafe de çiğdem'i denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?