İstanbul'da Fal - Falcılar

lady telde bakanlardan tavsiye edebılecegın kımse varmı?

lady telde bakanlardan tavsiye edebılecegın kımse varmı?

Telde bakan kimseyi bende bulamadım adamakıllı ya ahh bi bulsam 2 kere İzmirde daisy cafe var cafeyi arıyosun onlar sıraya alıyorlar orda müjgana baktırdım ilk baktırdığımda öyle birşey söyledi ki yok artık hayatta olmaz dedim ama yaşadım ama 2. baktırdığımda verdiği tarihler tutmadı bende aramadım tekrardan onu deneyebilirsin ama fiyatı telefonda 60 TL :S ama işte garanti veremiyorum ..

Bi kadın vardı 30 tlye bakıyordu telefonda yarım saatten fazla konuştuğumuzu bilirim seni çok şaşırtmıyordu ama söylediği bazı şeylerden tutanlar olmuştu hem fal hem terapi :))) ama onunda numarasını kaybettim maalesef ki

hımm pekı tesekkur ederım:)

Bende andaça baktırdım iki hafta önce her şeyimi bildi verdiği tarihtede dediği şey çıktı ben çok memnun kaldım bundan sonra bi tek ona fal baktırırım valla onca falcıya baktırdım gerek online gerek cafelerde hepsi çöp online nesibe ve melek dışında onlarda çok iyi tabi kişiden kişiye değişir fal olayı

Bende de isabetlliydi hatta gidince tekrar baktırıcam keşke okadar sıra olmasa ama :) evet kişiden kişiye değişir nesibenin dediği hiçbişey çıkmadı bana beni şaşırtmadı ama Melek'i dinlerken geçen söyledikleri hep tutmuş yaşadıklarım Andaç hala laf cafede dimi hemen gaza geliyorum valla istanbulda olsam yarın gider baktırırdım tekrardan

hadi ya gitmeyi düşünüyordum gitmiyim mi yani? bu kadar kişi beğenmiş hepsi mi hayal gördü ?

tatlım tabi ki sen bilirsin benim daha önceki msjlarımı okursan eğer onu ne kadar savunduğumu görürsün ona karşı gelenlere rağmen ... ama yok yani 2 kez baktırdım verdiği tarihleri aylarca bekledim ama olmadı ... haricinde şu an buraya yazamıcağım durumlarda oldu.. tercih elbetteki senin .. ben sadece tecrübe etmiş biri olarak görüşümü belirttim :) eğer baktırırsan paylaş ama

Evet hala orda Andaç çok sıra oluyor malesef gunde otuz kişiye bakıyor ama enerjisinden bi şey kaybetmiyor ben öğlen gittim akşam altı buçuk yedi gibi size sıra gelir dedi ordaki kadın

Son düzenleme:
taksimdeki imama arkadasim illa bende gelecem dedi goturdum.. ben baktirmadim ama bu sefer.. kiza bana dedigi seylerin aynisini demis.. yok 5. kata tayinin cikacak,son 4 gundur kafayi yemissin fln.. agzi cok bozuk surekli kufurlu konusuo cok rahatsiz olduk.. bide orda bisi var ne zaman gitsem basim catlio agridan.. kisacasi bi daha gitmicem yerlerden biri orasi artik..

fal olayina uzunca bi sure ara veriyorum.. ama arada gitmek istersem eger gidecegim tek falci laf cafe andac.. cok seker..ha tutar ha tutmaz onu bilemem ama ztn hicbiri gelecegi tutturamio ki.. eglence amacli giderim ztn gidersemde.. onlardan bisi beklemiyorum artik..ama andac en azindan komik :) bana bakarken ay bu adam MAL dedi kocaman yazdi kagida :))) saydi da saydi.. sirf onun cemkirmesini dinlemeye bile gidebilirim yaniii :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba. Daha önce hiç falcıya gitmedim hiçbir bilgim yok.Gergin günler geçiriyorum belki biraz içim rahatlar..
Eski yazıları okudum fakat birçok yerden bahsedilmiş.
İstanbul küçükçekmece sefaköy civarında oturuyorum. Şu falcı iyi git diyen olursa gideceğim.
Bakırköyden bahsedilmiş oraya ulaşım imkanım kolay. Kahve veya su falı diye bilgilendirirseniz sevinirim.
Semt yinede fazla önemli değil. şimdiden teşükkürler

Arkadaslar artik cafelerde fal baktirma dönemi bitmiş sanaldanda fal bakiyorlar hemde daha cuzı fiyatlara geçenlerde sadeceon diye bir site açilmiş orda zanox34 diye biri var kadinmi erkek mi bilmiyorum ama agzina saglik cok guzel bakti hemde fiyata gelllllll 10 tl bu gune kadar verdigim butun paralara acidim valla birde saatlerce sira beklemek simdi canim isteyince evde ictigim kahvenin resmini cekip ona yolluyorum

yiğit'in 3- 4 yıllık müşterileri varmış baktıran.ben o kadar eski değilim. genel anlamda yiğit olumlu biri ama hiç olumsuz yorum yaptığı kişiler yok mu kızlarrr?

canım üstüne para verseler imama baktırmam , tespitlerine bire bir katılıyorum...
sen laf cafe de çiğdem'i denedin mi?

canım üstüne para verseler imama baktırmam , tespitlerine bire bir katılıyorum...
sen laf cafe de çiğdem'i denedin mi?

yok canım canandı galiba birine baktırdım orda andaç dışında ama.. esmer biriydi böyle iskambil fln baktı.. kahve fincanına az baktı gençti ama..

acaba adı çiğdemmiydi ya :26: öfff hepsi girdi birbirine..

ama andaç favorim ya çok tatlı sırf onun yorumlarını dinlemeye giderim çok şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…