İstanbul'da Fal - Falcılar

Andac ne kadara bakiyor?

Bir de telefonda bakiyor muymus?

yok cnm öyle tlf da baktığını sanmıyorum.. kart yorumluyo zaten ama yorumlaması fln çok tatlı :) bana baktığında ayyy kız bu adam MAL dedi kocaman yazdı kağıda çemkirdi de çemkirdi yani ben ona eğlence amaçlı giderim gidersem artık fala bakış açım bu çünkü :)

he 1-2 tarih verdi işle ilgili fln tutarsa haber veririm tuttu diye

bakırköyde capacitynin karşısında böle ahşaptan ufak kulube gibi bi yer girişi.. laf cafe.. 30 tl ye bakıyo çok uzun değil.. ama çok sıra oluyo haftasonu.. hafta içi gidip baktırmak daha mantıklı geldi bana

canım üstüne para verseler imama baktırmam , tespitlerine bire bir katılıyorum...
sen laf cafe de çiğdem'i denedin mi?

İmamı kaç defa bende yazdım.Ama olsun arkadaşlar denesinler,çünkü insanın bizzat tecrübesi gibi olmuyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yiğit'in 3- 4 yıllık müşterileri varmış baktıran.ben o kadar eski değilim. genel anlamda yiğit olumlu biri ama hiç olumsuz yorum yaptığı kişiler yok mu kızlarrr?

Canım olumlu yorum yapsa ne olur yapmasa ne olur dedikleri çıkmadıktan sonra.Şimdi Yiğit için olumsuz yorum yazdım ya bir iki mesaj sonra ne hikmetse her defa olduğu gibi,şiddetle Yiğit'in telefonunu isteyen biri çıkar mutlaka,yada gitmek üzere olan biri yazıverir.

Canım hakkını yiyemem yiğit'in.anda, gecmiste çok iyiydi. bir çok şey çıktı. sadece olumlu konusuyor gibi yorumlar var o yüzden sordum.

Canım hakkını yiyemem yiğit'in.anda, gecmiste çok iyiydi. bir çok şey çıktı. sadece olumlu konusuyor gibi yorumlar var o yüzden sordum.

Evet canım geçmiş dönemlerden öyle bi yorum bende hatırlıyorum,galiba çok büyük bi çoğunluğa yorumu pozitifti.Sana çıkmış ne güzel ama çoookkk fazla çıkmayan fall yorumu aldık son dönem Yiğit'ten.Banada şahsen Mart ilk iki haftası patladı.Önemli mi değil?Çünkü Yiğit gibi çookk falcı tanıdım gördüm.Bunlar ilk değil ,son da olmayacak,hep varolacaklar.Ha ne olur? ilk ve son falım olur kendisine,güler geçerim.

merhaba bende beş yıl önce telf.kaybettigim esmaya nihayet ulaştım denemenizi öneririm,5 yıl önce yakınıma eşinden 7 vakte kadar ayrılacaksın dedi kadına cok kızmıştım ailece kızmıştık,evet 7 vakit sonra damadımızı kazada kaybettik,altınlarım çalınmıştı,yılbaşı günü zorla baktırdım 3 aya kadar bulacaksın dedi pek inanmadım,ama yarısını buldum,cinleri oldugunu tahmin ediyorum,sıfır beş yüz otuz yedi sekizyüz yirmi iki on otuzdokuz ,sevgiler

Son düzenleme:

işte bizde bunu yapıyoruz zaten, resmini çekiyoz, bilgisayara yüklüyoz, seçtiğimize gönderiyoz. sen yenimi öğrendin nedir :))

esmerse Canan'ı diyorsun iskambil felanda o bakıyor tarotla, çiğdem sarışın bende bugün ona baktırdım 3 oldu bunla ama her seferinde çok isabetli olmuştur bende çiğdem hem an hem geçmişte felan geçen sene neredeyse tüm falcıların olacak dediği şeye yok dedi olmadı vede bu sene aynı konuya olumlu olmaya başladı inş yine haklı çıkar :)

İmamı kaç defa bende yazdım.Ama olsun arkadaşlar denesinler,çünkü insanın bizzat tecrübesi gibi olmuyor.

aynen canım bu gerçeği bile bile gidiyoruz resmen parayı çöpe atmaya... fal değişik bir alışkanlık istediğin çıkmıyor istediğin çıksın diye yine baktırıyosun e çıkıyor ama başkası da desin diyorsun... sonu yok 32:

yani ben yiğit'in müşteri ihtiyacı oluğunu düşünmüyorum. ne zaman gitsem aynı. boş kaldığı yok ki.sürekli sirkülasyon. tabi bazılarıyla enerjisi tutmamış olabilir. o da var tabiki. ama benim falcım o tek geçerim.

yiğiti bende beğeniyorum, zaman geçsin onu tekrar bir ziyaret etmeyi düşünmüyorum değil

pardon ne kadara bakıyor yeri nerde bana net bir şeyler söyliyecek birine ihtiyacım var

Son düzenleme:
pardon ne kadara bakıyor yeri nerde bana net bir şeyler söyliyecek birine ihtiyacım var

50 ye bakıyor telf.da bakıyor parayı yatırıp adınızı soyadınızı anne adını dogum tarihini gönderiyorsunuz yıldıznameye suya bakıp size anlatıyor dua vermesi gerekirse gönlünüzden ne koparsa onu veriyorsunuz birisiyle ilgili sorunuz varsa onunda bilgilerini istiyor olumlu olup olmadıgını söylüyor

Son düzenleme:
elfgz
pltn
iruze
tfnisa

Bu 4 üye de aynı kişidir. Aynı kişinin reklamını yapmaya çalışıyorlar, birbirlerine yazıyorlar telefonun neden dönem dönem kapalı olduğunu çaktırmadan buradan vermeye çalışıyorlar. Madem bu kadar iyi bu salak falcı benim bunu enseleyeceğimi neden anlayamadı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…