- 23 Ağustos 2012
- 51.924
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.917
- 898
Andac ne kadara bakiyor?
Bir de telefonda bakiyor muymus?
canım üstüne para verseler imama baktırmam , tespitlerine bire bir katılıyorum...
sen laf cafe de çiğdem'i denedin mi?
yiğit'in 3- 4 yıllık müşterileri varmış baktıran.ben o kadar eski değilim. genel anlamda yiğit olumlu biri ama hiç olumsuz yorum yaptığı kişiler yok mu kızlarrr?
Canım olumlu yorum yapsa ne olur yapmasa ne olur dedikleri çıkmadıkkonuşuyorlari Yiğit için olumsuz yorum yazdım ya bir iki mesaj sonra ne hikmetse her defa olduğu gibi,şiddetle Yiğit'in telefonunu isteyen biri çıkar mutlaka,yada gitmek üzere olan biri yazıverir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım hakkını yiyemem yiğit'in.anda, gecmiste çok iyiydi. bir çok şey çıktı. sadece olumlu konusuyor gibi yorumlar var o yüzden sordum.
Arkadaslar artik cafelerde fal baktirma dönemi bitmiş sanaldanda fal bakiyorlar hemde daha cuzı fiyatlara geçenlerde sadeceon diye bir site açilmiş orda zanox34 diye biri var kadinmi erkek mi bilmiyorum ama agzina saglik cok guzel bakti hemde fiyata gelllllll 10 tl bu gune kadar verdigim butun paralara acidim valla birde saatlerce sira beklemek simdi canim isteyince evde ictigim kahvenin resmini cekip ona yolluyorum
yok canım canandı galiba birine baktırdım orda andaç dışında ama.. esmer biriydi böyle iskambil fln baktı.. kahve fincanına az baktı gençti ama..
acaba adı çiğdemmiydi ya :26: öfff hepsi girdi birbirine..
ama andaç favorim ya çok tatlı sırf onun yorumlarını dinlemeye giderim çok şeker
İmamı kaç defa bende yazdım.Ama olsun arkadaşlar denesinler,çünkü insanın bizzat tecrübesi gibi olmuyor.
Canım olumlu yorum yapsa ne olur yapmasa ne olur dedikleri çıkmadıktan sonra.Şimdi Yiğit için olumsuz yorum yazdım ya bir iki mesaj sonra ne hikmetse her defa olduğu gibi,şiddetle Yiğit'in telefonunu isteyen biri çıkar mutlaka,yada gitmek üzere olan biri yazıverir.
yiğiti bende beğeniyorum, zaman geçsin onu tekrar bir ziyaret etmeyi düşünmüyorum değil
taksim mis cafe gülşen hakkında bilgisi olan var mı
merhaba bende beş yıl önce telf.kaybettigim esmaya nihayet ulaştım denemenizi öneririm,5 yıl önce yakınıma eşinden 7 vakte kadar ayrılacaksın dedi kadına cok kızmıştım ailece kızmıştık,evet 7 vakit sonra damadımızı kazada kaybettik,altınlarım çalınmıştı,yılbaşı günü zorla baktırdım 3 aya kadar bulacaksın dedi pek inanmadım,ama yarısını buldum,cinleri oldugunu tahmin ediyorum,sıfır beş yüz otuz yedi sekizyüz yirmi iki on otuzdokuz ,sevgiler
pardon ne kadara bakıyor yeri nerde bana net bir şeyler söyliyecek birine ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?