İstanbul'da Fal - Falcılar

Hande tam bir fiyasko

Bütün falcılar patladı galiba sayfada yoğunluğunu kaybetmiş üç kuruşluk umudumuz vardı oda yalan oldu bizde hata kimse geleceği bilemez anlayamadık bi türlü

aynen öyle... ısrarla bir isim üzerinde durulunca inandırıcılığını kaybediyor o isim. referans olayı reklama doğru kayıyor...

Selam kizlar annem dun kadinlar kahvesinde remziyeye su fali baktirmis bugunde meryeme tarot baktricakmis bende remziyeye su fali baktircam bakalim :) ne dicek

Bugun sara cafe murata baktirdim cok yuzeysel gecti tanimadigim isimler soledi belli bir tarih vermedi zar zor soru soruyosunuz en fazla 2 soru sordurttu yani denemeyin diyebilirim size zaten cafe bombostu.

merhabalar,
bana üsküdarda su falı bakan perihanın numarası gerekli,bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.

Arkadaslar merhaba bir suredir buralarda yoktum. Sizden en iyi falci degerlendirmesi yapmanizi isteyebilir miyim , ornegin bir Nil hanim duydum nasildir ,nerededir ,telefonu..ucreti vs bilen varsa mesaj atabilir mi? Ve gercekten gidip de sonradan dedigi cikiyor dediginiz biri varsa soylerseniz sevinirim Durum acildirrr.. simdiden tesekkurler

Valla suanda bende iyi bir falci ariyorum dejavu yigite baktirdim 2 kere baktirdim berbatti kizilderili mula cok kotuydu sara cafe murat cok kotu melekler kahvesinde sengul sanirim oda cok kotu asmim cafe ergin ani bildi gelecekten hicbir sey cikmadi . En son kadinlar kahvesi remziyeye baktirdim ama cikicagini asla sanmiyorum cok fazla olumluydu gun verdi bide bisi sordum onun cevabi icin tekrar gelmen lazim dedi :) suana kadar baktirdigim falcilardan en iyileri telve yigit cok soz edilen birde cafe misdeki hande 2 sininde ani bildiler ve yakin da verdikleri tarihler cikti uzak tarihleri hala bekliyorum ama suanda baktirmak istiyorum yeni birine bulamadim kimseyi .

Cevap için teşekkürler gerçekten memnun kalan arkadaşlar yazarsa sevinirim ... Nil hanımı merak ediyorum ,tecrübe edip dedikleri çıktı diyen arkadaşlardan cevap bekliyorum

Arkadaşlar bahsettiğiniz yiğitin iletişim bilgilerini bana da atabilir misiniz? Ve hangi cafede bakıyor biri yardımcıı olabilirse sevinirim ve tabi ücret ? :)

Remziye melekler kahvesindeki en kötüsü bence canım ya ben de yaptım o talihsizliği, meryem desen 29 harfi sayar bildim mi bildim mi der orada baktıracaksan duygu ya da pelin derim anda iyiler gelecek çıkmıyor pek bildiğin üzere :))

Ya tekrr handeyemi gitsem acaba ben diye dusunuyorum yani ya yigit ya hande bende yakin tarihleri cikti bu 2 sinin ama gittigime birdaha gitmekde istemiyorum acikcasi ya

Arkadaşlar bahsettiğiniz yiğitin iletişim bilgilerini bana da atabilir misiniz? Ve hangi cafede bakıyor biri yardımcıı olabilirse sevinirim ve tabi ücret ? :)

Numarasini sana ozelden attim cafede bakmiyor ya evinde yada telefonda bakiyor ben telefonda baktirdim havale yapiyorsun 50 tl ucreti nasil diye sorarsan bence cok tatli biri istedigin kadar soru sormana izin veriyor. Ani gercekten iyi gelicek dersen bana soleigi kisa bir tarih vardi cikti diger tarih ise nisan ve haziranda cikarsa yazicam ama suana kadar baktirdigim iyi diyebilcegim falcilardan biridir dieide hande zaten .

çok teşekkürler mesajını şimdi gördüm özelden de yazabiliyorum oradan da devam edebiliriz :)
yupii çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…