Günaydın kızlarrrrr
sitenin gediklilerinden sayılabilcek kadar eski bir fal manyağı karşınızda:) son zamanlarda gene duygusal nedenlerden dolayı eski tiryakiliğime geri döndüm maalesefff.nişantaşı symbol uğrak yerim oldu. mirza ve hande ye baktırdım en son.bana ikiside sevgilimle mutlu günler görürken biz ayrıldık :) hatta hande evlendirdi ve yüzüne tükürebilceğimi söledi fal çıkmazsa.Gidip tükürmeyi düşünüyorum bu ara açıkcası:) anlıycağınız mirza ve hande foss çıktı. meryem a en son ocak ayında baktırdım.onunda dedikleri çıkmadı.onuda eledim.geçen sene bu vakitlerde kadıköyde sığınak cafe de niko vardı.ona baktırmıştım.çok olumsuz bir fal bakmıştı.bu arada ben falcıları ses kaydı alıyorum ara ara dinliyorumda :) nikonun olucak dediği şeyler den %80 lik bir kısmı olmuş.ama olumsuzlar olmuş işin kötüsü.bu hafta ona tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Sevgi cafe'de sevgi hanim'a baktirdim, 40 tl, cok kisa bakti, 10 dakika tarot, ozensiz bir fal, hayal kirikligina ugradim, dedigi de cikmadi. Internetteki gazetecinin yazisini okuyup gitmistim ama kesinlikle tavsiye etmem, bosuna paranizi vermeyin derim[/QU
kesinlikle katılıyorum ben de geçen hafta baktırdım 75 tlye ... gazetelere falan çıkınca tatmin eder diye düşündüm ama tam bir hayalkırıklığı oldu ... hatta hiç bu kadar kötü fal bakan birine rastlamadım desem yeridir ... çok tatlı bir bayan ama sürekli tekrar eden cümleleriyle 15 dkyı ancak doldurabildi ... asla tavsiye etmem
Sevgi cafe'de sevgi hanim'a baktirdim, 40 tl, cok kisa bakti, 10 dakika tarot, ozensiz bir fal, hayal kirikligina ugradim, dedigi de cikmadi. Internetteki gazetecinin yazisini okuyup gitmistim ama kesinlikle tavsiye etmem, bosuna paranizi vermeyin derim[/QU
kesinlikle katılıyorum ben de geçen hafta baktırdım 75 tlye ... gazetelere falan çıkınca tatmin eder diye düşündüm ama tam bir hayalkırıklığı oldu ... hatta hiç bu kadar kötü fal bakan birine rastlamadım desem yeridir ... çok tatlı bir bayan ama sürekli tekrar eden cümleleriyle 15 dkyı ancak doldurabildi ... asla tavsiye etmem
Bu yorum tam zamanında yetişti.Bende randevu aldım ama şu ara fal isteğim olmadığından tereddütteydim.Bu durumda bana randevuyu iptal etmek düşer.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bütün falcılar patladı galiba sayfada yoğunluğunu kaybetmiş üç kuruşluk umudumuz vardı oda yalan oldubizde hata kimse geleceği bilemez anlayamadık bi türlü
laf cafe andac ile ilgili gorusunuz ne arkadaslar?
Sevgi cafe' Sevgi hanım, bende de hayal kırıklığı oldu. Ben o kadar fal baktırmış biri olarak, bu kadar kötü bakan birine ilk kez rastladım.Burada adı geçen çogu falcıya baktırdım %80 FOSSSSSS(((
Sevgi cafe' Sevgi hanım, bende de hayal kırıklığı oldu. Ben o kadar fal baktırmış biri olarak, bu kadar kötü bakan birine ilk kez rastladım.Burada adı geçen çogu falcıya baktırdım %80 FOSSSSSS(((
SİZİN ÖNERDİĞİNİZ BİRİ VAR MI ??
arkadaşlar üsküdarda su falı bakan perihan die bi kadın var,ona fal baktırdım bugün,daha önce gideniniz oldumu,inşllh dedikleri çıkmıodur yaaa,hayatımın içine etti,çocuk düşürüp delireceğimi söylediiiiiii,giden varsa nolur yorum yapsın
Valla suanda bende iyi bir falci ariyorum dejavu yigite baktirdim 2 kere baktirdim berbatti kizilderili mula cok kotuydu sara cafe murat cok kotu melekler kahvesinde sengul sanirim oda cok kotu asmim cafe ergin ani bildi gelecekten hicbir sey cikmadi . En son kadinlar kahvesi remziyeye baktirdim ama cikicagini asla sanmiyorum cok fazla olumluydu gun verdi bide bisi sordum onun cevabi icin tekrar gelmen lazim dedi :) suana kadar baktirdigim falcilardan en iyileri telve yigit cok soz edilen birde cafe misdeki hande 2 sininde ani bildiler ve yakin da verdikleri tarihler cikti uzak tarihleri hala bekliyorum ama suanda baktirmak istiyorum yeni birine bulamadim kimseyi .Arkadaslar merhaba bir suredir buralarda yoktum. Sizden en iyi falci degerlendirmesi yapmanizi isteyebilir miyim , ornegin bir Nil hanim duydum nasildir ,nerededir ,telefonu..ucreti vs bilen varsa mesaj atabilir mi? Ve gercekten gidip de sonradan dedigi cikiyor dediginiz biri varsa soylerseniz sevinirimDurum acildirrr.. simdiden tesekkurler
Valla suanda bende iyi bir falci ariyorum dejavu yigite baktirdim 2 kere baktirdim berbatti kizilderili mula cok kotuydu sara cafe murat cok kotu melekler kahvesinde sengul sanirim oda cok kotu asmim cafe ergin ani bildi gelecekten hicbir sey cikmadi . En son kadinlar kahvesi remziyeye baktirdim ama cikicagini asla sanmiyorum cok fazla olumluydu gun verdi bide bisi sordum onun cevabi icin tekrar gelmen lazim dedi :) suana kadar baktirdigim falcilardan en iyileri telve yigit cok soz edilen birde cafe misdeki hande 2 sininde ani bildiler ve yakin da verdikleri tarihler cikti uzak tarihleri hala bekliyorum ama suanda baktirmak istiyorum yeni birine bulamadim kimseyi .
Valla suanda bende iyi bir falci ariyorum dejavu yigite baktirdim 2 kere baktirdim berbatti kizilderili mula cok kotuydu sara cafe murat cok kotu melekler kahvesinde sengul sanirim oda cok kotu asmim cafe ergin ani bildi gelecekten hicbir sey cikmadi . En son kadinlar kahvesi remziyeye baktirdim ama cikicagini asla sanmiyorum cok fazla olumluydu gun verdi bide bisi sordum onun cevabi icin tekrar gelmen lazim dedi :) suana kadar baktirdigim falcilardan en iyileri telve yigit cok soz edilen birde cafe misdeki hande 2 sininde ani bildiler ve yakin da verdikleri tarihler cikti uzak tarihleri hala bekliyorum ama suanda baktirmak istiyorum yeni birine bulamadim kimseyi .
Remziye melekler kahvesindeki en kötüsü bence canım ya ben de yaptım o talihsizliği, meryem desen 29 harfi sayar bildim mi bildim mi der orada baktıracaksan duygu ya da pelin derim anda iyiler gelecek çıkmıyor pek bildiğin üzere :))
Arkadaşlar bahsettiğiniz yiğitin iletişim bilgilerini bana da atabilir misiniz? Ve hangi cafede bakıyor biri yardımcıı olabilirse sevinirim ve tabi ücret ? :)
Numarasini sana ozelden attim cafede bakmiyor ya evinde yada telefonda bakiyor ben telefonda baktirdim havale yapiyorsun 50 tl ucreti nasil diye sorarsan bence cok tatli biri istedigin kadar soru sormana izin veriyor. Ani gercekten iyi gelicek dersen bana soleigi kisa bir tarih vardi cikti diger tarih ise nisan ve haziranda cikarsa yazicam ama suana kadar baktirdigim iyi diyebilcegim falcilardan biridir dieide hande zaten .
Bu yorum tam zamanında yetişti.Bende randevu aldım ama şu ara fal isteğim olmadığından tereddütteydim.Bu durumda bana randevuyu iptal etmek düşer.
bi faydam dokunabildiyse ne mutlu bana ... çünkü ben o kadar lirayı resmen çöpe attım ... keşke atsaydı da tutmasaydı o kadar diyorum ama onu dahi yapamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?