yolladım canım :) haber ver bana da ...
aa,bu çok ayıp ama...resmen dolandırıcılık...Bu didem Ümraniye didem değil mi??
Eğer sözü edilen falci ise daha önce bir kaç kişinin parasini alip falına bakmadıgini hatırlıyorum.
gönderdim canım
Valla Didem Ümraniye de evet ama.. oyle bisi bilmiyorum.. eski sayfalarda okumustum ama gayet guvenilir geldi bana.. gunahini alamam .. cok memnun kaldimBu didem Ümraniye didem değil mi??
Eğer sözü edilen falci ise daha önce bir kaç kişinin parasini alip falına bakmadıgini hatırlıyorum.
aa,bu çok ayıp ama...resmen dolandırıcılık...
40 lira fazla sence değer mi ne zamn musaitsin suan hemen gitmek istemyosn zatenbiz aradık bir yere çağırdık .. sende öyle yapabilirsin .. şu ara zor benim..çok yoğunum .. şu kadarını sölim .. biz iş yerine çağırdık :)))
Eski üyeler bu konuyu bilirler hatta bende hesabina para yatırıp baktirmaya niyetlenmistim ama bir kaç kişinin böyle mağduriyet e uğramış olmasi bana geri adim attırdı.Valla Didem Ümraniye de evet ama.. oyle bisi bilmiyorum.. eski sayfalarda okumustum ama gayet guvenilir geldi bana.. gunahini alamam .. cok memnun kaldim
Eski üyeler bu konuyu bilirler hatta bende hesabina para yatırıp baktirmaya niyetlenmistim ama bir kaç kişinin böyle mağduriyet e uğramış olmasi bana geri adim attırdı.
bana da telini verirmisingönderdim canım
Arkadaslar valla bugun biri icin yine didem hanim i aradim.. siteden bikac kisiye numaranizi verdim dedim.. aradilar dedi.. hesaba para aktaralim sonra bakin demis arayan kisiler.. didem hanim da once bakarim sonra aktarirsiniz demis.. benim kendisinden duydugum bu.. ama onun yerinde olsam parayi hesabimda görmeden bakmazdim.. gercekten etrafimizda cok duzenbaz insan var.. haksiz miyim kizlar ?Eski üyeler bu konuyu bilirler hatta bende hesabina para yatırıp baktirmaya niyetlenmistim ama bir kaç kişinin böyle mağduriyet e uğramış olmasi bana geri adim attırdı.
Kizlar ben kimseye babama bile kefil olmam.. ama gercekten didem oyle birine benzemiyor. . Taniyinca anlayacaksiniz.. ama tavsiyem şu. . Kendisi gercekten cok fazla yogun.. ozellikle tlf da baktiracaklar icin soyluyorum.. siz rica etseniz once bakmayi kabul edecektir.. 2 tane acayip afacan cocugu var.. dun bi tlf da konusturmadilar :)))O olayı bende hatırlıyorum parayi almış bakmamis demislerdi yak den in söylemesi dikkatimi çekti ne de olsa eski uye
yavrum benim adam seyahate gitmedenn zor :) ama sana ozelden yazarim ekstra bi durum olunca.. bu arada zaten memleket e gidiyorum saliya kadar yokum.. gitmisken izmirdeki Nergiz ablayada ugrayayim.. kizlar bu arada forumda yazio mu bilmiyorum izmir bolumunde.. ben yazmistim bikac kere.. nergiz ablada iyidir40 lira fazla sence değer mi ne zamn musaitsin suan hemen gitmek istemyosn zaten
Arkadaslar valla bugun biri icin yine didem hanim i aradim.. siteden bikac kisiye numaranizi verdim dedim.. aradilar dedi.. hesaba para aktaralim sonra bakin demis arayan kisiler.. didem hanim da once bakarim sonra aktarirsiniz demis.. benim kendisinden duydugum bu.. ama onun yerinde olsam parayi hesabimda görmeden bakmazdim.. gercekten etrafimizda cok duzenbaz insan var.. haksiz miyim kizlar ?
Sagol cnm.. kim olduğunu bilmiyordum.. sen missin.. peki ne zaman bakacak.. yada bakti mi?Evet,dogru...o kisilerden biri de benim...once parayi yatirmak istedim ve bana dedjki once fala bakalm sonra yatirin...ben de kalmasin kalacksa sizde para kalsn anlaminda cumleler kurdu...taktir ettim...
Sagol cnm.. kim olduğunu bilmiyordum.. sen missin.. peki ne zaman bakacak.. yada bakti mi?
Ayy o beklemek var yaaa... allah sabir versin.. hbrleri bekliyorum :)Bakamadi cnm bekliorm...sanirim ufakliklar rahat vermio:))
Sagol cnm.. kim olduğunu bilmiyordum.. sen missin.. peki ne zaman bakacak.. yada bakti mi?
Ayy o beklemek var yaaa... allah sabir versin.. hbrleri bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?