İstanbul'da Fal - Falcılar

canım kadirin tipini bir tarif edebilirmisin daha önce çok orda fal baktırdım ama kadire gittim mi hatırlayamadım bende bugun belki gidebilirim bide bakırköydeki dejavu cafeyi denedin mi hiç :)
Evet yaaa bende merak ettim bu kadiri.. benim dediğim izmirli kadir mi ? Yada melekler kahvesi nerde onu yazin.. ben arayip sorayım .. ??

Arkadaslar ben buranın mudavimlerindendm ara ara da bakarım eski uyelerde beni iyi bilir... neyse cokca falciya gitmisligim vardir hatta günde 3kez kiminin dediginin bi tanesi oldu kiminin iki tanesi kimininki hiç olmadi fln fln...sonra anladımki bosssmus bunlar dideme fal baktircaktim numarasinida aldım hep bi engel çıktı bugün iyi ki de çıkmış diyorum fal olayını da kapattım rabbim öyle bişey gösterdi ki anladım bunlar boş işler...biliyorum caresizlikden siginiyorsunuz yaşadım biliyorum sncak yine Allahin dedigi oluyor falcilar ne derse desin boş hayalleriniz yikiliyor her falci daha yıkım daha bi dibe vuruş tek çare dua edin benim nacizane fikrim Allaha siginmadiginizda hep karanlikta kalirsiniz...ben bugun bütün falcilarinin dediginin tam aksi seyler yaşıyorum ve çok şükür cok mutluyum bunun tek sebebi Allaha bolca dua ve sabir sebat etmrk gerekmis....Bugünkü mutlulugumun bu kadar geç gelmesinin sebebi fallar dikkatli olun....Hepinize sevgi saygilar

canım kadirin tipini bir tarif edebilirmisin daha önce çok orda fal baktırdım ama kadire gittim mi hatırlayamadım bende bugun belki gidebilirim bide bakırköydeki dejavu cafeyi denedin mi hiç :)

Kadir orta boylu ,biraz topluca,kumral genç biri.Dejavuda Yiğit(buranın popüler Yiğit'i değil),Emel'i denemiştim ama çok zaman oluyo,ikisinede bi kez gittim yetti,tamamen boş falcılar.Bi kez bile denemeye bence gerek yok.

Evet yaaa bende merak ettim bu kadiri.. benim dediğim izmirli kadir mi ? Yada melekler kahvesi nerde onu yazin.. ben arayip sorayım .. ??

Senin Kadir dediğin gibi tam bi esmerse bu değildir.Kadir beyaz tenli kahve tonu saçı olan biri.Nette telefonunu bulamazsan ben özeline yazarım.

Çok haklısın , çok populer falcılar sayarım ve inan hepsinin garanti ettiği olacak dediği şeyler olmadı. Bende inanıyorum buna , sonuçta Allah a dua ediyoruz , bir de gidip fal baktırıyoruz ama sözde "inanmıyoruz öylesine avutmak için" diyoruz halbuki umut besliyoruz .. Allah de ötesini bırak diye bir kitap okumuştum , ettiğin duadan en ufak bir kuşku duyarsan Allahın çok gücüne gidermiş nitekim fallar bunun 1000 misli oluyor , bizler en çok güvenmemiz gereken varlığa dua edip istemektense , maddi manevi kendimizi sömürecek insanların peşinden gidiyoruz. O dualar olacaktıysa da olmuyor işte . "Benden isteyin" diyor Allah ama hem isteyip hem fal deyip feleğimizi şaşırıyoruz.. Meraktan dahi olsa baktırmayacağım , çok soğudum . Didemdir şudur budur yalancı hilekar insanlar ders oldu vallahi , duamı edip herşeyin hayırlısı olmasını dileyeceğim...Böylesi daha huzurlu

Inan cok daha huzurlu ve Rabbim öyle bi güzelllik umut verdi ki anlatamam umarım herkes bu fal mezbelesinden kurtulur benim cok sonradan tin etti...umudunuz paraniz heba olup ruhunuz yipraniyor en önemliside Allah i unutuyoruz guya dua ediyoruz ama Allahin yarattigindann bi aman bekliyoruz biz kimsek ya da onlar kimse..bunu yapcagimiza bi psikologdan yada psikoterapist kitaplarindan yardim alsak cok daha huzurlu oluruz ve en temelde gerçekten Allah a siginmak...senin adına cok sevindim cok onemli bi adım olmuş ki guzel seylerin olmasina az kalmis..inşallah Rabbim gönlünde kini hayriyla versin..

Amin canım hepimizinkini

Herkese Merhabalar ;

Eski dönemlerimde çok sık fal baktirmisligim vardır. Ama son 3 yıldır 1 kişiye şu falı baktirdim. Dediklerinin çoğu çıktı ama para tirtiklamak için surekli birşeyler çıkarttığını fark ettim. Yalniz ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim bir arkadasim Ataköy de travesti bir medyuma gitmiş. Hiç bir şeye bakmadan sadece suratiniza bakarak fal bakıyormuş. Bütün ünlülerde ona gidiyormuş ücreti 40 Tl. Be numarasını istedim. Ama 4 gün oldu bana hala geri dönemedi arkadasim. Bu medyumu duyaniniz bileniniz var mı? Eğer bilen varsa benimle paylasabilir mi teşekkürler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar taksimde falcı sedat vardı.. En son Şubat gibi cafesine gittiğimde taadilattaydı cafenin olduğu bina.. Haberi olan var mı acaba? Cafeden ya da Sedattan? Ya da Sedatın numarası var mı birinizde?

bu bahsi geçen kişiye benim de bir tanıdığım gitmişti genelde ünlülerin gittiğini söylemişti banada ataköye yakın oturuyorum bende hiç gitmeyi düşünmemiştim ama numarasını falan bulursam paylaşırım

Eğer gerçekten böyle bir iyilik yaparsanız cok sevinirim. Sadece adını söyleseniz bile yeter. Ben birsekilde bulurum numarasini

ikinizinde ilk mesaj ve ikinizde cengiz ne iş?

İkisi de aynı kişi çünkü :)

arkadaslar atakoydeki travesti cansu ismi kafede bakiyor dedikleri cikmadi bosa gitmeyin

Son zamanlarda Göztepede yaşayan biyoenerji uzmanı olup fal bakan Neval hanıma fal baktıran oldu mu arkadaşlar ??..yıllar önce gitmiştim, uzun vadede söylediği bazı şeyleri yaşadım …..ama fiyatı biraz tuzluydu …şimdi nekadara bakıyor bilen var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…