Iddali olarak verdigi tarihler cikmadi...memnun kalmadim....ustune bosu bosuna umutlandm...[/QU
Ins boşuna umutlanmamissindr canım..tarihlere takılıyor insan evet ama ben en kötü hersey bitti dediğim zamanlarda bile Hayır bekle dediği hala aklımda benim durumum çok daha farklı özelden yazarım musait zamanda sana... zaten falcılar hep bir umut degilmiydi paramizida çöpten toplamiyoruz açıkçası allahim hepimizin yardimcisi olsun tatlım
Iddali olarak verdigi tarihler cikmadi...memnun kalmadim....ustune bosu bosuna umutlandm...[/QU
Ins boşuna umutlanmamissindr canım..tarihlere takılıyor insan evet ama ben en kötü hersey bitti dediğim zamanlarda bile Hayır bekle dediği hala aklımda benim durumum çok daha farklı özelden yazarım musait zamanda sana... zaten falcılar hep bir umut degilmiydi paramizida çöpten toplamiyoruz açıkçası allahim hepimizin yardimcisi olsun tatlım
tamam tatlım,yaz bana özelden...valla umutlanmak işime gelir ne yalan söyleyeyim,biraz da kırgınım didem hanıma...açmadı tellerimi falan ya,o yüzden herşey yalan gibi geldi...valla keşke geç olsa da olsa....
tamam tatlım,yaz bana özelden...valla umutlanmak işime gelir ne yalan söyleyeyim,biraz da kırgınım didem hanıma...açmadı tellerimi falan ya,o yüzden herşey yalan gibi geldi...valla keşke geç olsa da olsa....
Inşallah olur canım.telefona bakmamasi son zamanlar bizdende oldu aslında ben ve benim gibi bir kaç kişide yazilanlari söyledik oda haklı olarak daha bakmıyorum ordan dedi ama zor durumda olana dayanamaz kendimden biliyorum :))
Detaylı olarak neler yaşadım nelerden sağlam çıktım ki guvenim kalmadigi halde hicbiseye, yazarım canım burdan yazamiyorum ailevi konulardan dolayi...
Inşallah olur canım.telefona bakmamasi son zamanlar bizdende oldu aslında ben ve benim gibi bir kaç kişide yazilanlari söyledik oda haklı olarak daha bakmıyorum ordan dedi ama zor durumda olana dayanamaz kendimden biliyorum :))
Detaylı olarak neler yaşadım nelerden sağlam çıktım ki guvenim kalmadigi halde hicbiseye, yazarım canım burdan yazamiyorum ailevi konulardan dolayi...
Didem cok arandi bu siteden. Hakkinda cok yorum yapildi. Iyi midir kotu mudur bilemedim o kadae cok sey soylendi ki... kimi cok ciddi olumsuzluklardan soz etti... kimi falinin iyi oldugundan... tarihler tam tutmayabilir tabi ama genel olarak durumu anı ve bir kisinin aklindaki fikirleri tutturuyosa iyi oldugunu dusunuyorum o falin.. bende bunlar şok edici sekilde tuttu. Tabii gelecekte ne olur kimse bilemez... merakla bekliyorum fali tutan cikan olursa lutfen yazsin... tabii cikmayanlar da...
Didem cok arandi bu siteden. Hakkinda cok yorum yapildi. Iyi midir kotu mudur bilemedim o kadae cok sey soylendi ki... kimi cok ciddi olumsuzluklardan soz etti... kimi falinin iyi oldugundan... tarihler tam tutmayabilir tabi ama genel olarak durumu anı ve bir kisinin aklindaki fikirleri tutturuyosa iyi oldugunu dusunuyorum o falin.. bende bunlar şok edici sekilde tuttu. Tabii gelecekte ne olur kimse bilemez... merakla bekliyorum fali tutan cikan olursa lutfen yazsin... tabii cikmayanlar da...
yeni mi baktırdın?
Yaprak 80 bende senin gibi düşünüyorum ani kişileri ve karşı tarafın dusuncelerinden bahsedebilip ve yasanilani sebepleriyle anlatabiliyorsa bana görede o falci iyidir benimde yasadiklarimdan sonra gitmedigim yer kalmadı herkes bişeyler söyledi ama bana isabetli yorumlarda bulunan en azından neler yapıp yapmamam konusunda yardimci olan nadir kişilerden oldu didem hanim...Ben uzun zamandır gittiğim için tuttu yada çıktı gibi soylemlerde bulunmuyorum zaman zaman yazdım burda çünkü... dilerim seninde hersey istediğin gibi olsun arkadaşım
Katılıyorum sana ..Didem anda ve yakın gelecekte çok başarılı ... Hatta sunu söyleyeyim bana geçen pazartesi baktıgı falda salı günü için saat verdi ve saati bile tuttu... millet reklam diyor ama ben kendisinden çok memnunum.. tarihlerde sarkma olabilir ki yaşadım da bunu ... bir de şu var didem fal bakarken kendi yorumunu da söylüyor .. mesela ' sen arama ve bekle' gibi... ben dediklerine uydum ve güzel şeyler oldu ... zaten o andaki düşünceleri de okudugu için.. bana diyor ' siz sessiz kalırsanız şöyle olacak ama şunu yaparsanız uzatırsınız ' gibisinden...
Bugün bakırköy dejavu cafe Yiğitemi gitsem acaba diyorum kızlarda çok sıra oluyormu erkenmi gitmeliyim birde ne kadardı _?
Yaprak 80 bende senin gibi düşünüyorum ani kişileri ve karşı tarafın dusuncelerinden bahsedebilip ve yasanilani sebepleriyle anlatabiliyorsa bana görede o falci iyidir benimde yasadiklarimdan sonra gitmedigim yer kalmadı herkes bişeyler söyledi ama bana isabetli yorumlarda bulunan en azından neler yapıp yapmamam konusunda yardimci olan nadir kişilerden oldu didem hanim...Ben uzun zamandır gittiğim için tuttu yada çıktı gibi soylemlerde bulunmuyorum zaman zaman yazdım burda çünkü... dilerim seninde hersey istediğin gibi olsun arkadaşım
Bende eskiden senin gibi düşünürdüm.Falcı yada medyum an ve geçmişi cuk oturtup,beni bildikleriyle şaşkına çevirdiğinde "işte bu"der,gelecek tahminlerinede tereddütsüz itimat ederdim.Ancak geçen aylar,yıllar bunun böyle olmadığını anlattı bana.Zaman herşeyin ilacıdır sözü aslında bòyle bişeyi anlatıyo çünkü tüm gerçekleri insana yaşatarak zaman gösteriyo.Geçmişi kusursuz aktaran her falcı gelecekte olağanüstü bir fiyaskoydu benim için.Şimdi baktırdığım falcıların hepsinin geçmiş ve anda başarısızlıkları benim işime geliyor.En azından enerjileri biraz olsun gelecek tahminlerine kalıyor,hem benim şansım hemde falın tutma olasılığı genel olarak artıyor.Falcı benim adıma gecmişe ispata değil,geleceğe çırpınsın.Benim enerjime bu daha uygun geliyor.İstekle yılmadan fal baktıran hepimize tüm iyileri Allah yalanda olsa gerçek yapsın:)
Bugün bakırköy dejavu cafe Yiğitemi gitsem acaba diyorum kızlarda çok sıra oluyormu erkenmi gitmeliyim birde ne kadardı _?
ben tavsiye etmiyorum canım çok arakadaşım gitti bende çok gittim ona nette ücretsiz fal bakanlar daha iyi :) sırada olmaz hele bugünlerde hep boş 25 liraya bakıyor ona gideceğine mandal cafe ada ya git daha iyidir oda 30 a bakar karalama yapar ..
yaaa :)))) zaten az önce cafeyi aradım bugün izinliymiş :) Ada bende çok başarılı olamamıştı çıkmadı dediği hiçbişeyAndaça gidicem sanırım yine :))) teşekkür ederim
Katılıyorum sana ..Didem anda ve yakın gelecekte çok başarılı ... Hatta sunu söyleyeyim bana geçen pazartesi baktıgı falda salı günü için saat verdi ve saati bile tuttu... millet reklam diyor ama ben kendisinden çok memnunum.. tarihlerde sarkma olabilir ki yaşadım da bunu ... bir de şu var didem fal bakarken kendi yorumunu da söylüyor .. mesela ' sen arama ve bekle' gibi... ben dediklerine uydum ve güzel şeyler oldu ... zaten o andaki düşünceleri de okudugu için.. bana diyor ' siz sessiz kalırsanız şöyle olacak ama şunu yaparsanız uzatırsınız ' gibisinden...
Banada Didem'in numarasını verir misiniz ? Şu an çok ihtiyacım var sadece bi kere şansımı denemek istiyorum
yeni mi baktırdın?
Evet yeni baktirdim 1 hafta oldu. Tarih verdigi 1 sey oldu ama tarihinden 2 3 gun once. Diger tarihlerine daha cok var. Ani ve gecmisi tutturdu. Kisinin aklini bildi. O hafta olcak buyuk bi olayi bildi. Tabi onemli olan devami. Olursa ya da olmazsa yine yazarim. Bana gercekci gibi geldi. Daha once gittigim nerdeyse her hafta baktirdigim biri bi sene boyunca guzel seyler soyleyip bi anda tam tersini iddia etmisti.kadina kalsa kesin evlilik vardi ama kafasimi biseye atti bi anda tam tersini soyleyip asla barismiycaksiniz demis ve moralimi cok bozmustu. Bu kadar fala baglanmamak lazim ama insan etkileniyo. O anda bozuk psikolojimle bi suru yeni kisiye baktirdim merak edenlere detay yazarim. En ayrintili bilen didem oldu. Diger bazi begendigim kisilerden bi anda kestirip atip evlilik asla yok birak bu adami baskasini bul vs diyenler de vardi. Didem mevcut durumu anlatirken ne tamamen umutsuzluga surukledi ne de beni mutlu edicek yalanlar uydurdu.ama yuvarlak bi lafla oyalamadi da. Icinde oldugum garip durumu net bi sekilde tespit etti. Icimi acitsa da su anki durumu sebepleri ile izah etti. 1 yildan otesini de kimse soyleyemez dedi. Deli gibi her gun falci ararken epeyce rahatladim bu falla. Tabi verdigi asil onemli tarihi bekliyorum olursa ya da olmazsa yazacagim
Valla ozelden yazarsan ayrintili...neleri bildi mesela....cok sevinirimEvet yeni baktirdim 1 hafta oldu. Tarih verdigi 1 sey oldu ama tarihinden 2 3 gun once. Diger tarihlerine daha cok var. Ani ve gecmisi tutturdu. Kisinin aklini bildi. O hafta olcak buyuk bi olayi bildi. Tabi onemli olan devami. Olursa ya da olmazsa yine yazarim. Bana gercekci gibi geldi. Daha once gittigim nerdeyse her hafta baktirdigim biri bi sene boyunca guzel seyler soyleyip bi anda tam tersini iddia etmisti.kadina kalsa kesin evlilik vardi ama kafasimi biseye atti bi anda tam tersini soyleyip asla barismiycaksiniz demis ve moralimi cok bozmustu. Bu kadar fala baglanmamak lazim ama insan etkileniyo. O anda bozuk psikolojimle bi suru yeni kisiye baktirdim merak edenlere detay yazarim. En ayrintili bilen didem oldu. Diger bazi begendigim kisilerden bi anda kestirip atip evlilik asla yok birak bu adami baskasini bul vs diyenler de vardi. Didem mevcut durumu anlatirken ne tamamen umutsuzluga surukledi ne de beni mutlu edicek yalanlar uydurdu.ama yuvarlak bi lafla oyalamadi da. Icinde oldugum garip durumu net bi sekilde tespit etti. Icimi acitsa da su anki durumu sebepleri ile izah etti. 1 yildan otesini de kimse soyleyemez dedi. Deli gibi her gun falci ararken epeyce rahatladim bu falla. Tabi verdigi asil onemli tarihi bekliyorum olursa ya da olmazsa yazacagim
Andaç nasıl ? ben ne zaman gitsem baktıramadım ona ya çok sıra oluyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?