İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar an itibariyle andaçın ve symbol deki nihalin verdiği tarihler tutmadı. 1-2 gün sarkar mı bilmiyorum olursa yazarim ama tutmadı şimdilik bilginize...

Bugün bakırköy dejavu cafe Yiğitemi gitsem acaba diyorum kızlarda çok sıra oluyormu erkenmi gitmeliyim birde ne kadardı _?

Bugün bakırköy dejavu cafe Yiğitemi gitsem acaba diyorum kızlarda çok sıra oluyormu erkenmi gitmeliyim birde ne kadardı _?

Dejavu Yiğit eğlencelik falcıdır ,bi beklentiyle gidilmemeli,zira bilemez,tutturamaz.Yinede karar senin tabi,fal işi bellide olmaz.Çok zaman oluyo gittiğim, fix cafe fiyatına bakıyodu o zaman,sırada her falcıda olduğu gibiydi,extra doluluk yoktu.Önceden aramamıştım hatırladığım kadarıyla ,direk gidip sıraya girip baktırmîştım.Şimdi değişen bişeyler varsa bilemem.

ben tavsiye etmiyorum canım çok arakadaşım gitti bende çok gittim ona nette ücretsiz fal bakanlar daha iyi :) sırada olmaz hele bugünlerde hep boş 25 liraya bakıyor ona gideceğine mandal cafe ada ya git daha iyidir oda 30 a bakar karalama yapar ..

yaaa :)))) zaten az önce cafeyi aradım bugün izinliymiş :) Ada bende çok başarılı olamamıştı çıkmadı dediği hiçbişey Andaça gidicem sanırım yine :))) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…