İstanbul'da Fal - Falcılar

burağın eski nosuna ulaşılamıyor yeni nosu varsa lütfen banada verir misiniz?

Didem sitedenn kimseye bakmıyor canim artik 3 kisi tlf da baktirip parasini ödememis ve eskileri okursan cok fazla karalama yaptilar.. bilgin olsun..

ben szın nıyetınızı anlamadım didemi övüp duruyosunuz eee dıdem kımseye bakmıyo burdan amacınız burdakı ınsanlara yardımcı olmakmı yoksa ben falcımı buldum dıyıp hava atmakmı?

ben szın nıyetınızı anlamadım didemi övüp duruyosunuz eee dıdem kımseye bakmıyo burdan amacınız burdakı ınsanlara yardımcı olmakmı yoksa ben falcımı buldum dıyıp hava atmakmı?

:))) Estağfurullah tolin .. neden hava atayim.. bakarsin insanlar kadinin parasini yatirir da bizim de numarasini vermeye yüzümüz olur.. zira ben forumda birebir tanidigim kisilere veriyorum hala.. tanısalim istersen

Didem iyi bir insan olabilir eminim öyledir de.. Bu elektrik meselesi olabilir ama ben de anı da bilemedi, karman corman fal oldu. Verdiği tarih de çıkmadı. Bir de arkadasıma söz verip randevu verip kızı ta göktürkten Ümraniye'ye getirip 3 saat bekletti, telefonunu da acmadı.simdi bunlar karalama değil gercekler. 100% bilen falcı yok ama şahsen Didem bir daha fal baktıracagım biri olmaz. Falı çıkana da umarım söylediği iyi şeyler çıkmaya dvm eder:)

:))) Estağfurullah tolin .. neden hava atayim.. bakarsin insanlar kadinin parasini yatirir da bizim de numarasini vermeye yüzümüz olur.. zira ben forumda birebir tanidigim kisilere veriyorum hala.. tanısalim istersen

bana bı arkadas yardımcı oldu zaten baktırmak ıstersem onun referansıyla baktırıcaminşallah yatırırlar dıyelım o zaman

Bırakın şu falcilari hiçbirinin bildiği bişey yok 2 buçuk senem heba oldu neden hiç değmicek bir insan için falcilarin atıp tuttuğu adam Nerede Bu Nerede ???? Werdigim borç paralara mi yaniyim bide gittim kredi çektim onami? ?? Aldatması da çabası beni tanistir maya layık görmediği ailesini kızla tanistir mis bile hatta telefonlara sekreter gibi kız bakiyoo benim gibi aptal olmayın kızlar kendinizin kıymetini bilin...

Didem sitedenn kimseye bakmıyor canim artik 3 kisi tlf da baktirip parasini ödememis ve eskileri okursan cok fazla karalama yaptilar.. bilgin olsun..

Okudum canım yazılanları sadece arayıp bi kere şansımı denemek istemiştim para bu kadar sorunsa o da herkesin yaptığı gibi ücretini önceden alabilir bunun çözümü bu bende arayıp nasıl isterse öyle yapacaktım bakmak isterse bakacaktı istemezse bakmıcaktı ama neyse teşekkür ederim

Amanin working, kimdir nedir bu hatun?

Dediklerinin % kacini yasadin, onemli seyler miydi? Ask hayati tutuyor mu onemli olan o tabi

Borc para isteyen, kredi cektiren bir "adam"dan zaten ne hayir gelir sekerim? Boyle sey mi olur? Ne bicim bir kisilik bu, bosver, kina yak kurtulduguna.

Cok uzuldum sekerim, umarim gonlune gore birisi cikar karsina.

Son düzenleme:
Amanin working, kimdir nedir bu hatun?

Dediklerinin % kacini yasadin, onemli seyler miydi? Ask hayati tutuyor mu onemli olan o tabi

bu kadın telefonda bakım yapmıyor, evine gitmek şart..ne yardımı ile bakım yaptığını hala çözemedim…bir kez fal baktırdım zaten…tutturduğu önemli ve özel hayat ile ilgili şeylerdi…ama öyle ayrıntı falan vermiyor ama hayatındaki dönüm noktalarını ve kaç yaşında yaşıyacağını biliyor…ama öyle süper bir şey değil onu da söylim

Kac yasinda evlenecegini , bu kisiyle ne zaman/nerde tanisacagini soyledi mi sekerim?

Bana bu gerek, bunlari biliyorsa gerisi onemli degil zaten

Ben bir Istanbul turu yapmayi dusunuyorum, fal amacli , gidelimmmmmmm

Canım gelecek cikiyor mu yakin tarihi ve simdiyi nasil yorumluyor? Orda bi de ayten varmis ona baktiran oldu mu? Bakirkoyun neresindedir bu mandal cafe tarif edebilir misin?

arkadaşlar bir kaç kez yazdım ama cvp veren olmadı bana lütfen burak ve bakırköyde evinde bakan yiğitin telefon numaralarını yollar mısınız rica etsem

arkadaşlar bir kaç kez yazdım ama cvp veren olmadı bana lütfen burak ve bakırköyde evinde bakan yiğitin telefon numaralarını yollar mısınız rica etsem
burağın telini yollayan arkadaşa çoook teşekkür ederim..:) nolur birinizde evinde bakan bakırköydeki yiğitin telini yollasanız mükemmel olucak valla :)

Burayı çok iyi bilmediğim için özelden yazamıyorum burdan teşekkür etmek istedim beni anladığın için tekrar teşekkür ederim :))

eski sayfalarda geçiyor..Beylikdüzü serpil, beykent serpil ya da mimaroba serpil bunlar hep aynı kişiler sanırım….özellikle eskiler bilir bu kadını …sizce gitmeye değer mi ?** ..hala siteye giren eski üyeler cevap verirse sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…