burağın eski nosuna ulaşılamıyor yeni nosu varsa lütfen banada verir misiniz?Merhaba ozelden msj hakkım yok, burak karlama falı bakıyor 40 tl, yigit tarot+su falı bakıyor 60 tl. Onceki sayfalarda burakın telefonu var ama yiğitin telini buraya yazamam izin almadım, eski uyelerde teli var, ladyindark, svetlana27 onlar size verebilir. Sevgiler
Didem sitedenn kimseye bakmıyor canim artik 3 kisi tlf da baktirip parasini ödememis ve eskileri okursan cok fazla karalama yaptilar.. bilgin olsun..Didem'in numarasını verir misiniz lütfeeen
Didem sitedenn kimseye bakmıyor canim artik 3 kisi tlf da baktirip parasini ödememis ve eskileri okursan cok fazla karalama yaptilar.. bilgin olsun..
ben szın nıyetınızı anlamadım didemi övüp duruyosunuz eee dıdem kımseye bakmıyo burdan amacınız burdakı ınsanlara yardımcı olmakmı yoksa ben falcımı buldum dıyıp hava atmakmı?
ben szın nıyetınızı anlamadım didemi övüp duruyosunuz eee dıdem kımseye bakmıyo burdan amacınız burdakı ınsanlara yardımcı olmakmı yoksa ben falcımı buldum dıyıp hava atmakmı?
:))) Estağfurullah tolin .. neden hava atayim.. bakarsin insanlar kadinin parasini yatirir da bizim de numarasini vermeye yüzümüz olur.. zira ben forumda birebir tanidigim kisilere veriyorum hala.. tanısalim istersen
Didem sitedenn kimseye bakmıyor canim artik 3 kisi tlf da baktirip parasini ödememis ve eskileri okursan cok fazla karalama yaptilar.. bilgin olsun..
Son zamanlarda Göztepede yaşayan biyoenerji uzmanı olup fal bakan Neval hanıma fal baktıran oldu mu arkadaşlar ??..yıllar önce gitmiştim, uzun vadede söylediği bazı şeyleri yaşadım ..ama fiyatı biraz tuzluydu şimdi nekadara bakıyor bilen var mı ??
Bırakın şu falcilari hiçbirinin bildiği bişey yok 2 buçuk senem heba oldu neden hiç değmicek bir insan için falcilarin atıp tuttuğu adam Nerede Bu Nerede ???? Werdigim borç paralara mi yaniyim bide gittim kredi çektim onami? ?? Aldatması da çabası beni tanistir maya layık görmediği ailesini kızla tanistir mis bile hatta telefonlara sekreter gibi kız bakiyoo benim gibi aptal olmayın kızlar kendinizin kıymetini bilin...
Amanin working, kimdir nedir bu hatun?
Dediklerinin % kacini yasadin, onemli seyler miydi? Ask hayati tutuyor mu onemli olan o tabi
bu kadın telefonda bakım yapmıyor, evine gitmek şart..ne yardımı ile bakım yaptığını hala çözemedim bir kez fal baktırdım zaten tutturduğu önemli ve özel hayat ile ilgili şeylerdi ama öyle ayrıntı falan vermiyor ama hayatındaki dönüm noktalarını ve kaç yaşında yaşıyacağını biliyor ama öyle süper bir şey değil onu da söylim
Yaprak 80 bende senin gibi düşünüyorum ani kişileri ve karşı tarafın dusuncelerinden bahsedebilip ve yasanilani sebepleriyle anlatabiliyorsa bana görede o falci iyidir benimde yasadiklarimdan sonra gitmedigim yer kalmadı herkes bişeyler söyledi ama bana isabetli yorumlarda bulunan en azından neler yapıp yapmamam konusunda yardimci olan nadir kişilerden oldu didem hanim...Ben uzun zamandır gittiğim için tuttu yada çıktı gibi soylemlerde bulunmuyorum zaman zaman yazdım burda çünkü... dilerim seninde hersey istediğin gibi olsun arkadaşım
Özelden yazamıyorum canım ama çok teşekkür ederim sana :))
ben tavsiye etmiyorum canım çok arakadaşım gitti bende çok gittim ona nette ücretsiz fal bakanlar daha iyi :) sırada olmaz hele bugünlerde hep boş 25 liraya bakıyor ona gideceğine mandal cafe ada ya git daha iyidir oda 30 a bakar karalama yapar ..
burağın telini yollayan arkadaşa çoook teşekkür ederim..:) nolur birinizde evinde bakan bakırköydeki yiğitin telini yollasanız mükemmel olucak valla :)arkadaşlar bir kaç kez yazdım ama cvp veren olmadıbana lütfen burak ve bakırköyde evinde bakan yiğitin telefon numaralarını yollar mısınız rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?