Böyle falcilara kimse fal baktirmasin..Didem iyi bir insan olabilir eminim öyledir de.. Bu elektrik meselesi olabilir ama ben de anı da bilemedi, karman corman fal oldu. Verdiği tarih de çıkmadı. Bir de arkadasıma söz verip randevu verip kızı ta göktürkten Ümraniye'ye getirip 3 saat bekletti, telefonunu da acmadı.simdi bunlar karalama değil gercekler. 100% bilen falcı yok ama şahsen Didem bir daha fal baktıracagım biri olmaz. Falı çıkana da umarım söylediği iyi şeyler çıkmaya dvm eder:)
Burayı çok iyi bilmediğim için özelden yazamıyorum burdan teşekkür etmek istedim beni anladığın için tekrar teşekkür ederim :))
Kızlar Sığınak Kafe de Niko ya gitmeyi düşünüyorum son zamanlarda gideniniz varmı ?
Kac yasinda evlenecegini , bu kisiyle ne zaman/nerde tanisacagini soyledi mi sekerim?
Bana bu gerek, bunlari biliyorsa gerisi onemli degil zaten
Ben bir Istanbul turu yapmayi dusunuyorum, fal amacli , gidelimmmmmmm
Niko ya ben 2 yıl önce gittim... memnun ayrıldıgımı hatırlıyor... bi cenazemiz vardı onu filan bilmişti.. hic hesapta yokken izmire gideceksin demişti.. bi arkadasıma da çok net hatırlıyorum... bu hafta sonu nişanlanacagı ve o zaman için ortada olmayan biri idi.. onun isminin 3 harfini söyledi.. zaten cocugun ismi 4 harfli :)) git dene derim ama çok sıra oluyor ve niko kaprisli biraz.. uzun uzun dinlenir fal arasında sen orda 1 paket sigarayı bitirirsin.. sonra da pes edersin dönersin :) erken git.. artı randevu vermiyorlar.. gidip sıraya giriyorsun
Son değilde ilk zamanlarında gittim.O zaman bu kadar popüler değildi,taksimdeki kafelerden birinde bakardı.Beş altı yılı var bu olayın rahat.Anda iyidir Niko,şaşırtır,her zaman olduğu gibi tarot baktırmıştım onada,kafamda soru işareti bırakmamıştı o an .Şeytanın bacağınî kıramayanlardandır benim için,hiçbi dediği tutmadı ,alâkasız tahminlermiş meğer.O zamanlar samimi içten bi insandı,zaman ve yoğun ilgi değiştirmiş olabilir tabi.Bi deneyin şu an daha başarılıdır belki...Kızlar Sığınak Kafe de Niko ya gitmeyi düşünüyorum son zamanlarda gideniniz varmı ?
burağın telini yollayan arkadaşa çoook teşekkür ederim..:) nolur birinizde evinde bakan bakırköydeki yiğitin telini yollasanız mükemmel olucak valla :)
hahahah Allah seni napmaya emi :)))
Yeme beni kizim hangimiz kariyerimiz ne olacak diye gidiyoruz
özel msj atamıyorum cnm ya nasıl yazıcamcanım selam ,
burak ın telini bende alabilir miyim? memnun kaldın mı gerçekten burada çok reklam dönüyor emin olamıyorum .
teşekkürler.
Canım gelecek cikiyor mu yakin tarihi ve simdiyi nasil yorumluyor? Orda bi de ayten varmis ona baktiran oldu mu? Bakirkoyun neresindedir bu mandal cafe tarif edebilir misin?
Nerde bu sığınak kızlarr :))
Kadıköyde rıhtımdaki starbuckstan yukarı giderken Solda Koton var yanında bankamatik olan.. onun tam karşısındaki binanın en üst katı ...
özel msj atamıyorum cnm ya nasıl yazıcam
Son değilde ilk zamanlarında gittim.O zaman bu kadar popüler değildi,taksimdeki kafelerden birinde bakardı.Beş altı yılı var bu olayın rahat.Anda iyidir Niko,şaşırtır,her zaman olduğu gibi tarot baktırmıştım onada,kafamda soru işareti bırakmamıştı o an .Şeytanın bacağınî kıramayanlardandır benim için,hiçbi dediği tutmadı ,alâkasız tahminlermiş meğer.O zamanlar samimi içten bi insandı,zaman ve yoğun ilgi değiştirmiş olabilir tabi.Bi deneyin şu an daha başarılıdır belki...
La porte -Kadıköy başak = tatlı tatlı konuşur .. verdiği tarihler genelde tutar .. 3 kere gittim resmen psikoljimi düzeltiyor konuşmaları.. kahveyi aynaya döküyor ve iskambil bakıyor ( 30 TL )
La porte - kadıkoy ayhan = söyledikleri çıkmıştı çok kısa bakıyor ( ama ayrılmış o cafeden ) ( 30TL )
Sızıntı - Niko = Kadın ile adam arası bişi .. geçen sene baktırdım ..bi kaç söylediği çıktı ( 25 TL )
Symbol Beşiktaş - Kadir = İlk baktıgında hayatımla ilgili tüm detayları bildi .. sonradan gittiğimde de anı çok iyi bildi ... ( 25 TL )
Farketmez Cafe - Bağdat caddesi ... Bayanın adını unuttum ama zaten kendi kafesi .. isim filan atıyor tutuyor ve bi noktaya kilitleniyor ... yakın zamanda söyledileri oldu ( 25 TL )
Müptela - Taksim - Paşahan = Çok hızlı konusuyordu ve hic bişi hatırlamıyorum :) ( hatırlamıyorum kaç lira bayıldığımı )
Ümraniye -Didem = Çok güzel zaman tahminleri yapmıştı ..İzine ulaşamıyorum numarasını kaybettim ( 40 TL)
Narçil Cafe - Zerrin = bi sürü isim söyledi ama o isimler hayatımda yok değil ... haber gelcek dedi de? ne haberi :) ( 30 TL)
Medyum Arzu = Hatun un değişik bi isim bulma tekniği var seneye mayısta evlenmiş olursam doğru konustu dicem ( 50TL)
Acıbadem - Ayten = evinde bakıyor Çay falı 60 lira ama yaklaşık 1 saat sürüyor ... birinin nerde oldugunu merak ediyorsanız cuk diye söylüyor .. gelcek derseniz henüz olmadı ama zamanı var
Sini Mantı - Kadıköy -- Adını unuttum falcının ama o da fena değildi .. ( 31 TL )
Özetle benim gittiğim falcılar hep aynı seyi söylüyor bakalım 3 aya kadar hepsi ya haklı cıkacak yada FOs :)))
Valla ozelden yazarsan ayrintili...neleri bildi mesela....cok sevinirim
25 mesaj yazip ozel msj hakki alir almaz yazicam ozelden
Yak_den bu fallardan çıkan oldu mu ? Özellikle Niko ve Başak 'ı merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?