İstanbul'da Fal - Falcılar

Böyle falcilara kimse fal baktirmasin..
Alt tarafı bir fal bakacak diye resmen kendine insanları yalvartmadigi kalmış.
Ben didem hakkında yazılan hiç bir iyi yorum a inanmıyorum.
Kendini aklamak için yok fal baktım da para alamadım da bunların hepsi hikaye gibi geldi.
Kimse kimse de parasini bırakmaz,eminolun kizlar burda öyle birşey yapan biri olsa fal baktirip ta odemeyen didem onu defalarca arardi.
Bakmayacaksan Bakmayacagim de milleti ayağına kadar çağırıp ta telefon a cevap wermemekte neymiş. .
Burda ismi geçen bir sürü falci war mesela yiğit en fazla insanlar onun hakkında fali çıktı yada çıkmadi diye yorum yapıyor. Kimse demedi cikipta yok yiğit kandirdi yok fal bakmış ta parasini alamamista.
Falcilik yapacaksaniz bu işi düzgün yapin..
Milleti salak yerine koyup ta kimsenin zamanini calmayin,umutlarini calmayin..

Kızlar Sığınak Kafe de Niko ya gitmeyi düşünüyorum son zamanlarda gideniniz varmı ?

Niko ya ben 2 yıl önce gittim... memnun ayrıldıgımı hatırlıyor... bi cenazemiz vardı onu filan bilmişti.. hic hesapta yokken izmire gideceksin demişti.. bi arkadasıma da çok net hatırlıyorum... bu hafta sonu nişanlanacagı ve o zaman için ortada olmayan biri idi.. onun isminin 3 harfini söyledi.. zaten cocugun ismi 4 harfli :)) git dene derim ama çok sıra oluyor ve niko kaprisli biraz.. uzun uzun dinlenir fal arasında sen orda 1 paket sigarayı bitirirsin.. sonra da pes edersin dönersin :) erken git.. artı randevu vermiyorlar.. gidip sıraya giriyorsun

Nerde bu sığınak kızlarr :))

Kızlar Sığınak Kafe de Niko ya gitmeyi düşünüyorum son zamanlarda gideniniz varmı ?
Son değilde ilk zamanlarında gittim.O zaman bu kadar popüler değildi,taksimdeki kafelerden birinde bakardı.Beş altı yılı var bu olayın rahat.Anda iyidir Niko,şaşırtır,her zaman olduğu gibi tarot baktırmıştım onada,kafamda soru işareti bırakmamıştı o an .Şeytanın bacağınî kıramayanlardandır benim için,hiçbi dediği tutmadı ,alâkasız tahminlermiş meğer.O zamanlar samimi içten bi insandı,zaman ve yoğun ilgi değiştirmiş olabilir tabi.Bi deneyin şu an daha başarılıdır belki...

burağın telini yollayan arkadaşa çoook teşekkür ederim..:) nolur birinizde evinde bakan bakırköydeki yiğitin telini yollasanız mükemmel olucak valla :)

canım selam ,
burak ın telini bende alabilir miyim? memnun kaldın mı gerçekten burada çok reklam dönüyor emin olamıyorum .
teşekkürler.

Canım gelecek cikiyor mu yakin tarihi ve simdiyi nasil yorumluyor? Orda bi de ayten varmis ona baktiran oldu mu? Bakirkoyun neresindedir bu mandal cafe tarif edebilir misin?

canım capacıty ve carusel arasındaki yolda balıkçıların sırasında .. ada ya geçen yaz baktırmıştım bende bildi söyledikleri o zamanlar tutmadı ama sonrasında uzun vade de gerçekleşti bende .. aytene arkadaşım baktırmıştı o gün hiç çıkmadı demişti ben denemedim onu ama ada benim için başarılı idi .. yalnız bu cafelerde fal bakan kişiler çok değişkenlik gösteriyor ya kimine tutuyo kimine çok vasat bilemedim .. ben şahsen artık baktırmama kararı aldım .. Hepimiz diyoruz ama yinede baktırıyoruz .. Herşey Allahtan .. herkesin gönlündeki hakkında hayırlı ise olsun dilerim ki ..

Hahahaha ben kariyer için gidiyorum valla
Ama uzun zamandır baktırmıyorum, falcı kalmadı galiba

Niko sadece Kahve falı bakmıyor yani direk gidip tarot baktırabilirim ?
Ücret ne kadar yada kahve alana tarot hediye tarzı bişey mi ?

Son düzenleme:

Yak_den bu fallardan çıkan oldu mu ? Özellikle Niko ve Başak 'ı merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…