İstanbul'da Fal - Falcılar

Niko sadece Kahve falı bakmıyor yani direk gidip tarot baktırabilirim ?
Ücret ne kadar yada kahve alana tarot hediye tarzı bişey mi ?
Dediğim gibi benim baktırdığım zaman beş yıl öncesi 2009 yılına tekamül ediyo,hatta çok iyi hatırlıyorum yaz aylarıydı.O zamanlar ben tarot baktırmıştım,herhalde şimdide bakar ve o zaman fix cafe fiyatıydı yani 15-20 tl falandı o yıllarda,şu an bilmiyorum.Kahve ikram oluyodu tabi,Niko gay falcıdır onuda belirtiyim sana.

Niko sadece Kahve falı bakmıyor yani direk gidip tarot baktırabilirim ?
Ücret ne kadar yada kahve alana tarot hediye tarzı bişey mi ?

nikoya bende gitmiştim bir ay falan oldu sanırım 30tlye bakıyor ama bana çok kısa baktı pek memnun kalmadım soyledıklerının daha zamanı var cıkarsa yazarım buraya.

kızlar hafta sonu symbol cafe beşiktaştaki kuzeyı denedim genç birisiydi anı çok güzel yorumladı yakın tarihler verdi giden varmı aranızda ?

Yak_den bu fallardan çıkan oldu mu ? Özellikle Niko ve Başak 'ı merak ediyorum.

Canım benim yakin zamanda iyi sayilirlar ikiside.. benim cok cetrefilli bi hayatim yok.. Bütün bu deneyimleri erkek arkadaşımla küs oldugum zamanlarda yasadim.. hepsi seni cok seviyor gelecek dedi.. geldi de.. dideme baktirdim en son .. 10 gun sonra tekrar bakalim dedi.. evlilik teklifim geliyormus.. yarin filan gitmeyi dusunuyorum.. eger onumuzdeki gunlerde bu dedigi cikarsa yazicam.. heyecanla bekliyorum

yak_den acaba başak hanıma yakındamı gittin hala o cafedemidir biliyomusun onuda merak ettim denemek istiyorum ama

Bakırköydeki Orhan a baktıran var mı? Zuhuratbabada evinde bakıyor?

ben baktırdımm :)) canımmm gayet iyiydi kahve yada tarot veya karalama falan yapmaz oturursun yüzüne bakar anlatır bütün aileni yakın çevreni anlatır sana ama kolay kolay müşteri almıyo iyi referans olması lazım diye biliyorum

Ankaralı gamzeye falın güzel çıksından ulaşamadım telefonu varsa atar mısınız?tertu07@outlook.com a da Atabilirsiniz teşekkürler

Merhaba Didem hanim in numaras var mi acaba sizde? chinaspeace@gmail.com adresine yollayabilir misiniz? Yeni üyeyim de ben..
Bu arada burada adi gecen bir çok falciya gittim. Cengiz bir kabustu, Pasahan Nesil cok siradan Orhan ve Remziye farkli bir kulvarda an konusunda çok iyiler gelecegi bekliyorum. Melekler Kahvesinde Umut da denene bilinir bence. .
Herkese iyi akşamlar. .

Remziye kimin nesi sekerim?

Remziye kadınlar kahvesinde taksim de burada önceki mesajlarda cok ismi geçiyordu

Remziye kadınlar kahvesinde taksim de burada önceki mesajlarda cok ismi geçiyordu

Remziye mi beş para etmez o kadın doğru düzgün fal bakmaz bi soru sorarsın bi daha gel ona bakıyım der bildiği hiç bi şey yok palavra hepsi zaten boş boş oturur kafede günde bi tane müşterisi olur yada olmaz berbat

Canım burda her adı geçeni dikkate alma,malûm reklam meselesi.
Aynen öyle bide ukaladır,iki kez bişeyi soramaz insan.Eskiden müşterisi sağlamdı,su falıyla ünlüydü(neyine ünlendiyse..)Neyse en azından zamanla anlaşılmış kapasitesi,müşterisi bittiğine göre...

Acikcasi kimin gerçek kimin falci olduğunu anlamak zor o yüzden ben fırsat buldukça adi geçenleri deniyorum ama hala su meşhur Didem Hanım a ulaşamadım

Umarim cikar canim. Didemin fali cikarsa paylas lutfen

Kizlar an itibari ile didem hanimin verdiği tarihlerden biri daha 4 gün gecikme ile tutmuş bulunuyor aynı tarihlerde söylediği farklı bir konu vardı o olmadı daha. Ustunden'de geçti ama yinede bekliyorum bakalim olursa onuda yazarım bu arada tutan ( eşimle ) alakalı bir durumdu :))) hersey gonlumuzcee olsun inşallah

Acikcasi kimin gerçek kimin falci olduğunu anlamak zor o yüzden ben fırsat buldukça adi geçenleri deniyorum ama hala su meşhur Didem Hanım a ulaşamadım

Haklısın tabi kim samimi kim değil ayırt etmek bazen güç.Zamanla farkına varırsın zaten nötr yorumların.Didem'e hiç teşebbüs etmedim,burda okuduklarım dışında bi fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…