taksimde nazar ya da boncuk kafe diye bir yerde görkem diye birini tavsiye ettiler bilen var mı?
Kizlar an itibari ile didem hanimin verdiği tarihlerden biri daha 4 gün gecikme ile tutmuş bulunuyor aynı tarihlerde söylediği farklı bir konu vardı o olmadı daha. Ustunden'de geçti ama yinede bekliyorum bakalim olursa onuda yazarım bu arada tutan ( eşimle ) alakalı bir durumdu :))) hersey gonlumuzcee olsun inşallah
Kizlar an itibari ile didem hanimin verdiği tarihlerden biri daha 4 gün gecikme ile tutmuş bulunuyor aynı tarihlerde söylediği farklı bir konu vardı o olmadı daha. Ustunden'de geçti ama yinede bekliyorum bakalim olursa onuda yazarım bu arada tutan ( eşimle ) alakalı bir durumdu :))) hersey gonlumuzcee olsun inşallah
eveettt kızlar. . Klasik yol var demişti didem.. erkek arkadasim icin.. mumkun degil daha cok var dedim seyahatine.. bugun geldi.. aksama seyahate gidecegini söyledi. . Birde didem arabasına degistirecegini soylemisti.. ama biz hiç beklemiyorduk.. sirket yeni araba vermiş. . Bugun 2 sey daha cikti.. siradakileri heyecanla bekliyorum. ..[/QUOTE
Didem Hanım'ın numarası konuusnda bana yardımcı olmak isteyen kimse yok mu?
eveettt kızlar. . Klasik yol var demişti didem.. erkek arkadasim icin.. mumkun degil daha cok var dedim seyahatine.. bugun geldi.. aksama seyahate gidecegini söyledi. . Birde didem arabasına degistirecegini soylemisti.. ama biz hiç beklemiyorduk.. sirket yeni araba vermiş. . Bugun 2 sey daha cikti.. siradakileri heyecanla bekliyorum. ..
Bana da gorusme icin 3 gun demisti. Ertesi gun oldu gerci zaten yola cikicagini ben de biliyodum uzak yerden geliyo da. Diger dediklerine epey var
eveettt kızlar. . Klasik yol var demişti didem.. erkek arkadasim icin.. mumkun degil daha cok var dedim seyahatine.. bugun geldi.. aksama seyahate gidecegini söyledi. . Birde didem arabasına degistirecegini soylemisti.. ama biz hiç beklemiyorduk.. sirket yeni araba vermiş. . Bugun 2 sey daha cikti.. siradakileri heyecanla bekliyorum. ..
ben baktırdımm :)) canımmm gayet iyiydi kahve yada tarot veya karalama falan yapmaz oturursun yüzüne bakar anlatır bütün aileni yakın çevreni anlatır sana ama kolay kolay müşteri almıyo iyi referans olması lazım diye biliyorum
Orhan ne kadara fal bakıyor acaba? söyledikleri çıktı mı bir de gelecekle ilgili?
Bence sıradan Göker,ha nedir ama hoş sohbet muhabbet her gay falcıda olduğu gibi.Fal olarak heleki gelecek konusunda beklentiye girilecek bi falcı değil.belki olabilir tavsiye eder misin ?
Kızlar didem hanımla ilgili bugüne dek hiç yorum yapmamıştım ancak en sonunda pes dedim. Bir insana 2 haftadır ulaşamamak nedir? Bana da ilk başta randevu verdi arayacağım sizi bakacağım dedi. Iyi ki gitmeye falan kalkmamışım. Yoksa bende 3-4 saat bekleyip boş boş dönenler kervanına katılabilirdim. Dediği tarih ve saatte aramadı. Hatta sonrasında hiç aramadı. Telefonlarıma mesajlarıma da cevap vermedi... En azından bi aç yoğunum de veya bakmak istemiyorum de. Karşıdaki insana 3.sınıf insan muamelesi yapar gibi bu nedir allah aşkına
Kızlar didem hanımla ilgili bugüne dek hiç yorum yapmamıştım ancak en sonunda pes dedim. Bir insana 2 haftadır ulaşamamak nedir? Bana da ilk başta randevu verdi arayacağım sizi bakacağım dedi. Iyi ki gitmeye falan kalkmamışım. Yoksa bende 3-4 saat bekleyip boş boş dönenler kervanına katılabilirdim. Dediği tarih ve saatte aramadı. Hatta sonrasında hiç aramadı. Telefonlarıma mesajlarıma da cevap vermedi... En azından bi aç yoğunum de veya bakmak istemiyorum de. Karşıdaki insana 3.sınıf insan muamelesi yapar gibi bu nedir allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?