İstanbul'da Fal - Falcılar

Angel cafe kadıkoyde kahve falı ,tarot ısımden fal bakma konusunda sonderece basarılı bır ısım medyum yasemın.ben ve arkadaslarım gıttı.6.hıssı oldukca kuvvetlı.sıddetle tavsıye edıyorum.memnun kalacagızdan emınım(akmar pasajı sokagında)05364312208

eveettt kızlar. . Klasik yol var demişti didem.. erkek arkadasim icin.. mumkun degil daha cok var dedim seyahatine.. bugun geldi.. aksama seyahate gidecegini söyledi. . Birde didem arabasına degistirecegini soylemisti.. ama biz hiç beklemiyorduk.. sirket yeni araba vermiş. . Bugun 2 sey daha cikti.. siradakileri heyecanla bekliyorum. ..

kadıköyde cafe in terasta miraya fal baktıran var mı varsa yorumlarınızı söyler misiniz? Acill

Foruma yeni üye oldum ve yana yakıla Didem Hanım'ın numarasını arıyorum,yardımcı olabilir misiniz acaba? sanırım sizde var..

Bana da gorusme icin 3 gun demisti. Ertesi gun oldu gerci zaten yola cikicagini ben de biliyodum uzak yerden geliyo da. Diger dediklerine epey var

Sevgili Yakden,

Çok teşekkür ederim özel mesaj hakkım olmadığı için buradan edebiliyorum..

Orhan ne kadara fal bakıyor acaba? söyledikleri çıktı mı bir de gelecekle ilgili?

Numarasını bende alabilir miyim didem hanımın :)

Kızlar didem hanımla ilgili bugüne dek hiç yorum yapmamıştım ancak en sonunda pes dedim. Bir insana 2 haftadır ulaşamamak nedir? Bana da ilk başta randevu verdi arayacağım sizi bakacağım dedi. Iyi ki gitmeye falan kalkmamışım. Yoksa bende 3-4 saat bekleyip boş boş dönenler kervanına katılabilirdim. Dediği tarih ve saatte aramadı. Hatta sonrasında hiç aramadı. Telefonlarıma mesajlarıma da cevap vermedi... En azından bi aç yoğunum de veya bakmak istemiyorum de. Karşıdaki insana 3.sınıf insan muamelesi yapar gibi bu nedir allah aşkına

Didem'in numarasını dahi almış değilim,kendisini tanımam etmem.Burda yazılan olumlu olumsuz yorumlar dışında hiçbir fikrim yok.Ben kendisine fal baktırmamış ve baktırmayıda düşünmeyen biri olarak okuduğum bazı yorumlara o kadar şaşırıyorumki..
Belki çok iyi falcı,belki dedikleri çıkıyo,belki hisleri gerçekten kuvvetli,algıları açık.Ancak bunlar kimini üç saat randevu verdiği yerde bekletip nişana gittiğini söylemekten,kiminin defalarca aramasına rağmen önceden bakarım dediği fala bakmamasından,kimini telefonla on kere atlatıp sana dönerim dediği sayısız mesaja cevap vermemesinden önemli özelliklermi? Bence değil, bir fal müdavimi olarak bunu söylüyorum.Ve senin soru cümlenle bitiriyorum.Bu nedir Allahaşkına....

aYNİ ŞEKİLDE BENDE RANDEVU ALDIM AMA SONRA BİRŞEKİLDE ULAŞAMADIM GİDECEĞİM GÜN VE BU 2 KERE BAŞIMA GELDİ

Merhaba hanımlar ben gecen haftalarda Beşiktas'ta bakım yapan bir bayana gittim adı Meleknur .Daha önce defalarca fal baktırmama ragmen onun kadar inanılmaz yorumlar yapan birine daha önce rastlamadım .Kendi evinde bakıyor fiyatı biraz pahalı gelebilir ama gecmiş gelecek her türlü soruya çok şaşırtıcı cevapları ve yorumları var.Dediği hersey tek tek çıktı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…