Merhaba hanımlar ben gecen haftalarda Beşiktas'ta bakım yapan bir bayana gittim adı Meleknur .Daha önce defalarca fal baktırmama ragmen onun kadar inanılmaz yorumlar yapan birine daha önce rastlamadım .Kendi evinde bakıyor fiyatı biraz pahalı gelebilir ama gecmiş gelecek her türlü soruya çok şaşırtıcı cevapları ve yorumları var.Dediği hersey tek tek çıktı diyebilirim.
aYNİ ŞEKİLDE BENDE RANDEVU ALDIM AMA SONRA BİRŞEKİLDE ULAŞAMADIM GİDECEĞİM GÜN VE BU 2 KERE BAŞIMA GELDİ
ne falı bakıyor, kaça bakıyor acep?
kızlar yarin bakirkoy laf cafeye gitmeyi dusunuyorumda falı ne kadara bakiyorlar acaba?
Kızlar didem hanımla ilgili bugüne dek hiç yorum yapmamıştım ancak en sonunda pes dedim. Bir insana 2 haftadır ulaşamamak nedir? Bana da ilk başta randevu verdi arayacağım sizi bakacağım dedi. Iyi ki gitmeye falan kalkmamışım. Yoksa bende 3-4 saat bekleyip boş boş dönenler kervanına katılabilirdim. Dediği tarih ve saatte aramadı. Hatta sonrasında hiç aramadı. Telefonlarıma mesajlarıma da cevap vermedi... En azından bi aç yoğunum de veya bakmak istemiyorum de. Karşıdaki insana 3.sınıf insan muamelesi yapar gibi bu nedir allah aşkına
Bu didem kimdir tanımam etmem ama aşırı naz yapıyor bence... peşinden koşan hayranları olan, erişilmez ulaşılmaz fantazilerini bu şekilde mi gerçekleştiriyor acaba !
yaa kizlar allah kimseyi sizin dilinize düşürmesin.. yaa iletisine ne yazacagini bize mi sorcak.. burda hic adi gecmezken de onun durumunda o yazi yaziodu.. gerçekten siz adami rezil de edersiniz vezir de.. ama sadece bu sitede. . Didem artik bu sitedwn kimseye bakmiyor.. arayanlarinda buradan oldugunu anlayinca bakmak istemedigini söylüyor.. te allahim yaaa..Kesinliklee! Bide olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumları da çok fazla baktırıp memnun kalmayan. Diyeceğim o ki abartildigi kadar iyi bir falci da degil anlasilan. Neyin kaprisini yapiyor insanlara anlamiyorum. Whatsapp iletisine "kötü biri değilim ama yapabileceklerimin de sınırı yok" yazan falcidan her şeyi de beklerim.
yaa kizlar allah kimseyi sizin dilinize düşürmesin.. yaa iletisine ne yazacagini bize mi sorcak.. burda hic adi gecmezken de onun durumunda o yazi yaziodu.. gerçekten siz adami rezil de edersiniz vezir de.. ama sadece bu sitede. . Didem artik bu sitedwn kimseye bakmiyor.. arayanlarinda buradan oldugunu anlayinca bakmak istemedigini söylüyor.. te allahim yaaa..
Canım sen baktırıp memnun kalmış olabilirsin ama randevu alıp 2 hafta baktıramayanlar istedikleri tepkiyi vermekte özgür. Senin başına böyle bir şey gelse emin ol sen de öyle tepki verirdin.
Bir falcıyı bu kadar korumak da gereksiz bence.
yazmıyım dedim ama o kadar aşikar bir durum var ki: yıllar önce kadınlar kulubunde didem kendi reklamını yapmak için sahte hesaplar açmış ve şikayetler üzerine yönetim kapatmıştı ve ne hikmetse 2sene sonra tek bir kişinin reklamıyla yeniden didem gündemde , yorumu size bırakıyorum... burada 20 kişi şikayetçi ise 1-2 kişi beğendi ama nasıl bir olaysa gündemde tutmayı başardılar ama her kalitesiz ürünün reklamı gibi bu da elendi. fal konusunda başarılı değil bundan emin olun , sadece etkili konuşur o kadar. asıl önemli olan tavrı , karakter yapısı .daha fazla küçük düşmesin yazılacak çok şey var şu kadının reklamını yapmayın lütfen , milletin parasına umutlarına yazık bide bekletiyor telefonlara çıkmıyor ,havası sönünce o sizi arar merak etmeyin , bize yapmışlığı var çünkü
Yok ben Didem hanıma baktırmayı hiçbi zaman düşünmedim zaten. Faldan bi süredir uzağım :) Ama konuyu takip ediyorum, alakam olmadığı halde beni bile rahatsız etti bu durum.
Alt tarafı bi fal bakıyorsun yani, bu neyin havası.
Arkadaş reklam mı yapıyor bilemem ama mağdur olan insanlar varken 'ay ben sürekli baktırıyorum, bak bi söylediği daha çıktı.' demek de oldukça garip.
Yok ben Didem hanıma baktırmayı hiçbi zaman düşünmedim zaten. Faldan bi süredir uzağım :) Ama konuyu takip ediyorum, alakam olmadığı halde beni bile rahatsız etti bu durum.
Alt tarafı bi fal bakıyorsun yani, bu neyin havası.
Arkadaş reklam mı yapıyor bilemem ama mağdur olan insanlar varken 'ay ben sürekli baktırıyorum, bak bi söylediği daha çıktı.' demek de oldukça garip.
Neyin havası neyin kafası olduğu belli aslında:)
Emin olun baktırdığım beğendiğim falcıların bile "emin" olmadan adını buraya yazmıyorum çünkü o an kitleniyoruz ya demek bu kadar iddialıysa hemen baktıralım diyoruz sonra umutlarımız,hayallerimiz kitleniyor o kişiye vs .. Kadını tanımasam bile bende rahatsız olurdum ama tanıyorum onun tavrı hep buydu ,en çok acıtasyonlarına kızıyorum .fazla prim verildi
Bende Didem'e baktırmadım,baktırmamda.Bu kadar yalan ve riyanın içinde olan falcı Baba Vanga'da olsa benden uzak Allah'a yakın olsun.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İstisnalar her konuda vardır ama önemli olan çoğunluğun sesidir ve çoğunluğun bu kadın ile ilgili ne yaşadığı malûm.Bence de olumsuz yorumları hangi falcı olursa olsun kabullenmeliyiz, zorda kalan insanları düşünerek.Ve yine hangi falcı olursa olsun ısrarla üstüne basa basa önermek,falcının herkese aynı performansı gösteremeyeceğini gözardı etmek,olumsuz yoruma çıkmayan fallara,falcının karakterinden kaynaklanan kişisel hatalarına bin mazeret bulmak nedendir niyedir? Hepimiz isterizki fallar çıksın,falcı samimi olsun ama tutmuyosa yada falcının dönmedolapları varsa tabiki yazılacak.Burdaki paylaşımın sebebi sadece falcı bulmakmı yoksa birazda foyası olanı ortaya çıkarmakmı?
Soyleyemediklerime tercuman olmuşsun.. Agzi biraz laf yapanlar falciliga soyunmus, tatli dil ve umut tacirligi, bu konuda biraz tecrubeliyseniz zaten ilk karsilasmada anlarsiniz ic yüzünü, kimsede gelip burda israrla bu kadinla ilgili falim cikti, o çıktı bu çıktı demese iyi olur, denenmistir ve boş olduğu da anlaşılmıştır, bu forumda bunlar elense iyi olur, forumda yeni olanlarida yanlis yonlendirmemek gerek..
Gerçek olan eninde sonunda çıkıyor canım , falının çıkmamasını da geçtik verdiği saatte kaç insanı bekletmişliği geri dönmemişliği,randevulara gitmeyişliği ve özür bile dileme nezaketinde bulunmamayışlığı var. Babamın kızı olsa yine ısrarla çok memnunum demek diğer insanlara siz yalan söylüyorsunuz o öyle değil , çok yoğun ... deme hakkını vermiyor , ortada bir gerçek var .Bizce elendi ama hala yaşatmaya çalışanlar var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?