İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben baktiriyorum ve memnun da kaliyorum.. sonucta bazilari reklam yaptigimi düşünüyor ama ben cok fal baktiran biri olarak gundemdeki tum falcilara da baktirmisimdir.. zira reklam yapiyo olsam baska bi falcidan da bahsedemezdim.. boyle olduğunu düşünenler dönsün baksınlar eski mesajlarima.. yine söylüyorum. . Bu kadın iyi bi falci ve ben ona ulasabildigim icin cok sansliyim...

Didem sayfasi kapansin mi istiyosunuz..? Bu topiktr biz ne paylaşıyoruz.. gittiğimiz memnun kaldigimiZ falcilari.. eee çıkıyor ve bende yaziyorum.. rahatsız ise site yönetimi beni uyarirdi.. zira didemden baska onca insana gittim.. bu kadar fal deneyimim olmasa rahat bi son model arabam olurdu .. kedi ulasamadigina ... diye bi laf vardir diye biliyorum. ..

Üslup ve tarzınla seni birine benzettim ,birbirinizi bulmuşsunuz Fazla söze gerek yok çünkü herkes her şeyi anlıyor

Şimdi sen didem hanima ulasiyosun diye sanirim bu havan....yani ben dahil onca insani surekli simdi bakicam diyerek aldatmasi hemde haftalarca aldatmasi sana gore guzel bir davranis oyle mi?simdi sen ulasiyosun diye havani atiyosun peki bu insan bugun bize yapiorsa yarin da sana yapar,o zaman bu siteye ne yuzle dert yanacaksn acaba?tabi eger reklam degilsen...

Bak yine aynı şeyi yapıyorsun. Kimse burada çok kötü fal bakıyor demiyor zaten didem için. Mazeret bildirmeden ekiyor insanları, özür dilemiyor. Çok ilginçtir ki birileri ulaşmaya çalışırken onların telefonuna cevap verilmiyor ama ne hikmetse siz hemen ulaşabiliyorsunuz. Garip olan bu. Ayrıca bu korumanın amacı ne? Size sadece fal bakan biri için burada kalkıp insanlara laf söylüyorsunuz.
Siz memnun olabilirsiniz ama 2-3 haftadır kendisine fal baktırmayı bekleyen insanların tepkilerine karışmayın.

Bir süredir fal baktırmıyorum ama evet önceden çok baktırdım Didem de dahil ,ona ulaşmak zor değildir sadece bir kaç kez üstüste arandığında şımarır.Biz birkaç arkadaş onun yalanlarını yakalamıştık ve arkadaşım yüzüne vurmuştu hatta didem kendini aklamak için herkese farklı yalanlar söylemişti. Cafede de telefonda da baktırdım gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki fal konusunda başarılı değil.Ama illa dedikleri doğruymuş gibi bir tavıra bürünür .Arkadaşımı kısa bir süre önce arayıp fal bakabileceğini söylemiş bu sitede yazılanların doğru olmadığını falan , arkadaşımda onun yalanlarına bizzat şahit olduğumuzu söyleyince didem seviyeyi düşürecek şekilde konuşmuş hatta ses kaydıda var .Allah aşkına yaptığınız reklam size kalsın burada insanları kandırmaya kimsenin hakkı yok , hercaii dediklerinde haklısın ama ulaşmaya çalışma bile fal konusunda başarılı olsa seni anlayacağım ama 3-5 günde bir bende sana fal baksam senin karakterini çözer ,hassas olduğun noktaları anlar ve seni yönlendirerek "çok güzel fal bakmış" sayılırım Reklamlar

Son düzenleme:
Sakarya'nın Adapazarı ılcesınde oturuyorum oralarda bıldıgnz falcı var mı?bılıyorsanz yazar mısnz?

Tabiki karışmıyorum. .zira benim de ulasamadigim zamanlar oldu ama insan halinden anlamak lazim arkadaslar.. bakin size sadece şunu söyleyeyim didem burda yazilanlari okumuş ve burdan kimseye bakmicam dedi ve bunu da yazdi iletisine.. biz biraz daha anlayışlı olsak super olurdu bence..

Hava falan attigim yok.. o zaman ben butun falcilardan komisyon aliyorum.. yigit.burak.hicran.niko.basak.ayten.ayhan.kadir.nergis.safiye.. daha adini hatirlayamadigim onca kisi.. bakin benimde ulasamadigim zamanlar oluyor. . Kadini anliyorum.. al mesela 3 gun once 4 saat bekledim. . 4.saatin sonunda musait olamadi diye butun duvarlari yikmadim..edebimle bekledim.. taciz etmedim.. etmem de kimseyi.. bazen online goruyorum yazmiyor.. belki de baska isi var.. en son fal baktirdigimda tlf u kapatmak zorunda kaldi.. yanindayim allah şahit susmuyor tlf u.. m

HTML:

Dalga mi geciyosun?insan hali mi?sana şimdi bakiyorum diyerek yüz kere eken insanin ne halini anliycaz be...aptal mi saniyosunuz insanlari?watsapta sürekli cevrimici olan ve birsuru kisiyi eken insanin ne hali?ne mesguliyeti?su korumayi birak artik...ya da reklamimi birak desem?

Ne dersen de .. seviyemi korumaya devam edicem tatlim..zıvanadan cikmayacagim ...:))

Yakden,hangi falciyi didem kadar savunuyorsun?sen beger reklam degilsen,sessizce baktir falini milletle didişme...bak keyfine...bu sitede herkes ayni şeyden şikayetciyken sen sadece sana iyi fal bakiyor diye(reklam degilsen)bu kadar insani suclayip nasil didemi tutabiliosun?kusura bakma da burada kimse aptal degil...

Reklam yaptığımı düşünen arkadaslar.. eger ben reklam yapiyorsam ve benim didem oldugumu falan düşünüyorsaniz.. sorun bana falcilari ve nerede nekadara baktiklarini.. tiplerini.. size tarif edeyimm.. eger ben falciysam onlarcaya falciya gidip para dokmus olamam dimi ? Hadi sorun !!

Madem baktirdigim fali merak etmiyosan neden ozelden yaziyorsun saygideger hercaii.. ben mesajlarimi silmiyorum haberin olsun.. yukardada reklammiyim degil miyim yazdim !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…