Özel mesaj atmışsınız fakat ben baya bi geç gördüm :) Cevap verdim şimdi ama özel mesaj kutunuz doluymuş haberiniz olsun.
Ben baktiriyorum ve memnun da kaliyorum.. sonucta bazilari reklam yaptigimi düşünüyor ama ben cok fal baktiran biri olarak gundemdeki tum falcilara da baktirmisimdir.. zira reklam yapiyo olsam baska bi falcidan da bahsedemezdim.. boyle olduğunu düşünenler dönsün baksınlar eski mesajlarima.. yine söylüyorum. . Bu kadın iyi bi falci ve ben ona ulasabildigim icin cok sansliyim...Canım sen baktırıp memnun kalmış olabilirsin ama randevu alıp 2 hafta baktıramayanlar istedikleri tepkiyi vermekte özgür. Senin başına böyle bir şey gelse emin ol sen de öyle tepki verirdin.
Bir falcıyı bu kadar korumak da gereksiz bence.
İlk Didemle ilgili olumsuz yazılar yazılınca altına basa basa fal olayı değildir kadının karakter yapısından söz etmiştim ama aman falıma baktırırım ne olacak diye bir arkadaşın tepkisini de almıştım . Dediğin gibi fal göreceli olabilir ama karakter konusu objektif olmalı .Memnun kalan arkadaş dilediği kadar baktırsın ama burada yazılanlar artık reklam niteliğinde olmaya başladı ve hergün kaç didem vukuatı oluyor halen de ısrarla" o öyle biri değildir " , insanları tanımak bu kadar kolaymış demek, üstelik fal bakarak ... :) Yorumu size bırakıyorum.
Didem sayfasi kapansin mi istiyosunuz..? Bu topiktr biz ne paylaşıyoruz.. gittiğimiz memnun kaldigimiZ falcilari.. eee çıkıyor ve bende yaziyorum.. rahatsız ise site yönetimi beni uyarirdi.. zira didemden baska onca insana gittim.. bu kadar fal deneyimim olmasa rahat bi son model arabam olurdu .. kedi ulasamadigina ... diye bi laf vardir diye biliyorum. ..
Şimdi sen didem hanima ulasiyosun diye sanirim bu havan....yani ben dahil onca insani surekli simdi bakicam diyerek aldatmasi hemde haftalarca aldatmasi sana gore guzel bir davranis oyle mi?simdi sen ulasiyosun diye havani atiyosun peki bu insan bugun bize yapiorsa yarin da sana yapar,o zaman bu siteye ne yuzle dert yanacaksn acaba?tabi eger reklam degilsen...Didem sayfasi kapansin mi istiyosunuz..? Bu topiktr biz ne paylaşıyoruz.. gittiğimiz memnun kaldigimiZ falcilari.. eee çıkıyor ve bende yaziyorum.. rahatsız ise site yönetimi beni uyarirdi.. zira didemden baska onca insana gittim.. bu kadar fal deneyimim olmasa rahat bi son model arabam olurdu .. kedi ulasamadigina ... diye bi laf vardir diye biliyorum. ..
Didem sayfasi kapansin mi istiyosunuz..? Bu topiktr biz ne paylaşıyoruz.. gittiğimiz memnun kaldigimiZ falcilari.. eee çıkıyor ve bende yaziyorum.. rahatsız ise site yönetimi beni uyarirdi.. zira didemden baska onca insana gittim.. bu kadar fal deneyimim olmasa rahat bi son model arabam olurdu .. kedi ulasamadigina ... diye bi laf vardir diye biliyorum. ..
Şimdi sen didem hanima ulasiyosun diye sanirim bu havan....yani ben dahil onca insani surekli simdi bakicam diyerek aldatmasi hemde haftalarca aldatmasi sana gore guzel bir davranis oyle mi?simdi sen ulasiyosun diye havani atiyosun peki bu insan bugun bize yapiorsa yarin da sana yapar,o zaman bu siteye ne yuzle dert yanacaksn acaba?tabi eger reklam degilsen...
Kime benzettin küçük hanim?Üslup ve tarzınla seni birine benzettim ,birbirinizi bulmuşsunuzFazla söze gerek yok çünkü herkes her şeyi anlıyor
Tabiki karışmıyorum. .zira benim de ulasamadigim zamanlar oldu ama insan halinden anlamak lazim arkadaslar.. bakin size sadece şunu söyleyeyim didem burda yazilanlari okumuş ve burdan kimseye bakmicam dedi ve bunu da yazdi iletisine.. biz biraz daha anlayışlı olsak super olurdu bence..Bak yine aynı şeyi yapıyorsun. Kimse burada çok kötü fal bakıyor demiyor zaten didem için. Mazeret bildirmeden ekiyor insanları, özür dilemiyor. Çok ilginçtir ki birileri ulaşmaya çalışırken onların telefonuna cevap verilmiyor ama ne hikmetse siz hemen ulaşabiliyorsunuz. Garip olan bu. Ayrıca bu korumanın amacı ne? Size sadece fal bakan biri için burada kalkıp insanlara laf söylüyorsunuz.
Siz memnun olabilirsiniz ama 2-3 haftadır kendisine fal baktırmayı bekleyen insanların tepkilerine karışmayın.
Hava falan attigim yok.. o zaman ben butun falcilardan komisyon aliyorum.. yigit.burak.hicran.niko.basak.ayten.ayhan.kadir.nergis.safiye.. daha adini hatirlayamadigim onca kisi.. bakin benimde ulasamadigim zamanlar oluyor. . Kadini anliyorum.. al mesela 3 gun once 4 saat bekledim. . 4.saatin sonunda musait olamadi diye butun duvarlari yikmadim..edebimle bekledim.. taciz etmedim.. etmem de kimseyi.. bazen online goruyorum yazmiyor.. belki de baska isi var.. en son fal baktirdigimda tlf u kapatmak zorunda kaldi.. yanindayim allah şahit susmuyor tlf u.. mŞimdi sen didem hanima ulasiyosun diye sanirim bu havan....yani ben dahil onca insani surekli simdi bakicam diyerek aldatmasi hemde haftalarca aldatmasi sana gore guzel bir davranis oyle mi?simdi sen ulasiyosun diye havani atiyosun peki bu insan bugun bize yapiorsa yarin da sana yapar,o zaman bu siteye ne yuzle dert yanacaksn acaba?tabi eger reklam degilsen...
Tabiki karışmıyorum. .zira benim de ulasamadigim zamanlar oldu ama insan halinden anlamak lazim arkadasl
ar.. bakin size sadece şunu söyleyeyim didem burda yazilanlari okumuş ve burdan kimseye bakmicam dedi ve bunu da yazdi iletisine.. biz biraz daha anlayışlı olsak super olurdu bence..
Ne dersen de .. seviyemi korumaya devam edicem tatlim..zıvanadan cikmayacagim ...:))HTML:
Dalga mi geciyosun?insan hali mi?sana şimdi bakiyorum diyerek yüz kere eken insanin ne halini anliycaz be...aptal mi saniyosunuz insanlari?watsapta sürekli cevrimici olan ve birsuru kisiyi eken insanin ne hali?ne mesguliyeti?su korumayi birak artik...ya da reklamimi birak desem?
Hava falan attigim yok.. o zaman ben butun falcilardan komisyon aliyorum.. yigit.burak.hicran.niko.basak.ayten.ayhan.kadir.nergis.safiye.. daha adini hatirlayamadigim onca kisi.. bakin benimde ulasamadigim zamanlar oluyor. . Kadini anliyorum.. al mesela 3 gun once 4 saat bekledim. . 4.saatin sonunda musait olamadi diye butun duvarlari goruyorum yazmiyor.. belki de baska isi var.. en son fal baktirdigimda tlf u kapatmak zorunda kaldi.. yanindayim allah şahit susmuyor tlf u.. m
Madem baktirdigim fali merak etmiyosan neden ozelden yaziyorsun saygideger hercaii.. ben mesajlarimi silmiyorum haberin olsun.. yukardada reklammiyim degil miyim yazdim !!!Yakden,hangi falciyi didem kadar savunuyorsun?sen beger reklam degilsen,sessizce baktir falini milletle didişme...bak keyfine...bu sitede herkes ayni şeyden şikayetciyken sen sadece sana iyi fal bakiyor diye(reklam degilsen)bu kadar insani suclayip nasil didemi tutabiliosun?kusura bakma da burada kimse aptal degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?