İstanbul'da Fal - Falcılar

Mesele 1 saat bekleyememe,sabirsiz olma degil,mesele 2 hafta boyunca simdi geliyorum diyerek sonra yok olma...bu sadece bana degil bir cok kisiye ypildi ve sayisiz kere....ben artik daha once yazilanlara da inaniyorum.parasini alip bakmama olayina.simdi sadece tavir degstrms.baktiktan sonra para yatirn diyor....o da muhtemelen eski karalamalari temizlemek bakin ben oyle birisi degilim diyebilmek icin...yoksa fal bakmama tavrinda yine degisiklik yok....

Madem baktirdigim fali merak etmiyosan neden ozelden yaziyorsun saygideger hercaii.. ben mesajlarimi silmiyorum haberin olsumerakn.. yukardada reklammiyim degil miyim yazdim !!!

Merak edyrm neyle tehdit ediyosun....sana ozel majda ne yazmism acaba...didemn telini veren sensin ve dodem hakkinda bilgi alip suphelerimi yazmstm sana....ama artik eminimki sen didemsin...

Ya susayim diyorum olmuyor.. bakin burda yesilyol nickli biri cikip kompozisyon gibi yazdi ve cikti gitti ustunw hic bisi yazmadi bidaha.. bu olaydan sonra didem klupten kimseye bakmicam dedi..bu yuzden kimse ulasamiyor.. sen basta baktirdin.. hosuna da gitti.. simdi kendini koy yerine o kadar lafin üstüne sen falci olsan bakar misin hercaii soruyorum sana? Ben şahsen hayatta bakmam ..

Merak edyrm neyle tehdit ediyosun....sana ozel majda ne yazmism acaba...didemn telini veren sensin ve dodem hakkinda bilgi alip suphelerimi yazmstm sana....ama artik eminimki sen didemsin...

O zamanlar dideme ve sana inandigim saf zamanlarim...ben hicbir falci icin herhangi bir sotede kendimi siper etmem,tabi o falcininta kendisi degilsem

Didem bize ben kk dan kimseye bakmiycam dedi de biz mi pesini birakmiyrz...simdi bakcm,az sonrabakyrm...aha bakmak uzerwyim....diyerek toz olan birsnden bahsedyrz...anladin mi?daha ne kadar acik anlatabilirim?sunu soylym didemn bana tutturamadigi da coksey oldu...arada tutanlarda....

Tamam canim.. allah degil kimse herseyi bilemez.. sen bana yolla numarani arayayim seni.. bu kadar celallenme

Burada suclamalar olmadan oncede dideme ulasilmiordu....valla cok komik...

Burada suclamalar olmadan oncede dideme ulasilmiordu....valla cok komik...

canım cevap verip prim verme bence, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim derler ;didemi savunan birinden farklı bir seviye beklememek lazım

Şu falcı kadın hakkında yazmayı ve polemiği bırakır mısınız?
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış, yazdıkça reklam yapıyorsunuz.

Birde lütfen iletişim bilgilerinizi paylaşmayınız burdan, kim kimdir, topiği kimler okuyor bilemezsiniz.

Kizceler Emine akkaya nin150tl lik olan falına baktiran warmi aranizda?
Baktiranlar bi zahmet yorum yazabilir mi?
Evet ben baktırdım namı diğer rüyanız hayrolsun Emine'ye.Cadı kafede bakıyodu o zaman yıl 2011.Randevuyla alıyodu,tarot baktırdım,fiyatı ya 50 yada 75 ti hatırımda kaldığı kadarıyla.Asla tavsiye etmem.Son derece alelade ve üstelik tek kelimesini yaşamadım.Suratsızlığı ve ukalâlığıda cabası.Küçük dağları ben yarattım havasındaki falcılardan ,bi dahada işim olmadı şahsen.

Haklısınız aslinda uye olmadan okunamamali.. eger sizde yetkili iseniz bu konuya bi açıklık getirebilir misiniz? Yani en azindan üyeler okuyabilsin bence..

Alcanzar.. senin yorumlarin onemli benim icin.. buz gibi sogudum simdi kadindan ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…