reklamın iyisi kötüsü olmazmış , bu noktayı koydu bencedetakma canım
Peki canim.. bu safiyeye baktirdin mi?Evet ben baktırdım namı diğer rüyanız hayrolsun Emine'ye.Cadı kafede bakıyodu o zaman yıl 2011.Randevuyla alıyodu,tarot baktırdım,fiyatı ya 50 yada 75 ti hatırımda kaldığı kadarıyla.Asla tavsiye etmem.Son derece alelade ve üstelik tek kelimesini yaşamadım.Suratsızlığı ve ukalâlığıda cabası.Küçük dağları ben yarattım havasındaki falcılardan ,bi dahada işim olmadı şahsen.
Yakden sen diğer falcilardan bahsettin ama onları hep kotuledin.yigit benim icin 1 numaradir.onu kotuledin digerleeini de hic saymıyorum bile.unuttun mu yazdıklarını? Arada bakıyorum. Bildiğin reklamsin hatta bence didem bile olabilirsinDemi ama sende bende reklam yapmış olduk o zaman.. sen kabul etmissin ama ben reklam yaptigimi kabul etmiyorum .. bence sen takma kafana.. hersey cok guzel olacak
Baktırdım,mekân hoştur,keyiflik.Falı sıradandı üstünden zamanda geçti ve dediği olmadıda.Zaten beni etkileseydi aklımda kalanlardan olurdu.Bi sembol,melekler ve asmin falcılarından bence farklı değil.Peki canim.. bu safiyeye baktirdin mi?
kesinlikle kötülemedim.. yigitin sahsina bisey de demedim.. sadece burakla kiyasladim.. burak daha iyi dedim.. her zaman herkese soylerim.. benim cok cetrefilli bi hayatim yok diye.. bir fun butun f alcilar ya hakli cikacak yada haksiz derim.. tek bir sebepten gidiyorum ve gittigim sebepte imkansiz degil.. butun falcılar ayni seyi soyluyor gelecekle ilgili.. ben anı merak ettigim icin anda iyi olanlara bir ikinci kez gidiyorum.. yigite de bi kere yuzyuze bi kere tlf da baktırdım. . Vavvvv dedirtmedi ama uzak gelecekle ilgili herkesle ayni seyi soyledi..Yakden sen diğer falcilardan bahsettin ama onları hep kotuledin.yigit benim icin 1 numaradir.onu kotuledin digerleeini de hic saymıyorum bile.unuttun mu yazdıklarını? Arada bakıyorum. Bildiğin reklamsin hatta bence didem bile olabilirsin
Mekan guzel de kadin cok sert degilmiydi sanki :) benim icin bisey demisti hala aklimda.. bi bucuk ay ayri kalabilirsen sevgilinden dönüşü evlilik olacak demisti ama bizim limitimiz 29 gün :))Baktırdım,mekân hoştur,keyiflik.Falı sıradandı üstünden zamanda geçti ve dediği olmadıda.Zaten beni etkileseydi aklımda kalanlardan olurdu.Bi sembol,melekler ve asmin falcılarından bence farklı değil.
Onca deneyimim var tek gitmedigim yerdir melekler kahvesi .. neden bilmiyorum hic beni cezbetmiyor okuduklarim..ama suan bir ara besiktas sembol de bakan kadiri bulsam iyi olcak.. daha oncede yazdim .. kadir hemserimdi izmirlydi ve kuzenimin arkadasiydi.. izmirdeyken kadir baktirmistim ve istanbula gelecegimi soylemisti hic hesapta yokken.. onun izini kaybettim. . Bi ara taksimde ara sokaklarin birinde bu cafeye ortak olmustu ondan sonra bulamadim.. onu bilio musun?Baktırdım,mekân hoştur,keyiflik.Falı sıradandı üstünden zamanda geçti ve dediği olmadıda.Zaten beni etkileseydi aklımda kalanlardan olurdu.Bi sembol,melekler ve asmin falcılarından bence farklı değil.
Onca deneyimim var tek gitmedigim yerdir melekler kahvesi .. neden bilmiyorum hic beni cezbetmiyor okuduklarim..ama suan bir ara besiktas sembol de bakan kadiri bulsam iyi olcak.. daha oncede yazdim .. kadir hemserimdi izmirlydi ve kuzenimin arkadasiydi.. izmirdeyken kadir baktirmistim ve istanbula gelecegimi soylemisti hic hesapta yokken.. onun izini kaybettim. . Bi ara taksimde ara sokaklarin birinde bu cafeye ortak olmustu ondan sonra bulamadim.. onu bilio musun?
Yakden sen diğer falcilardan bahsettin ama onları hep kotuledin.yigit benim icin 1 numaradir.onu kotuledin digerleeini de hic saymıyorum bile.unuttun mu yazdıklarını? Arada bakıyorum. Bildiğin reklamsin hatta bence didem bile olabilirsin
Dur yaa ben bi arastirayim kuzene filan sorayım. . Bakalim bulursam yazarim..Meleklerde bi Kadir var ,daha önce muhabbeti olmuştu.Orta boylu,kumral,genç biri,aynı Kadir mi bilemem ama meleklerde bi Kadir var.Safiye'nin ise ânıına denk gelmek gerek.On dakika önce baktığı falla sonraki arasında kendisinde enerji farkı olabiliyo..Taksim 'de hemen hemen her ara sokakta fal cafe var,hangi sokakta hangi kafeye ortaktır Kadir bulmak zor.
didemin reklamını en başından beri yapan bi kişi var neden olmasınkonuşma tarzı da belli
didemin reklamını en başından beri yapan bi kişi var neden olmasınkonuşma tarzı da belli
Kizlar yakdenin didem olmasina imkan yok. Ikisinin de gunahini almayin bence
Kizceler Emine akkaya nin150tl lik olan falına baktiran warmi aranizda?
Baktiranlar bi zahmet yorum yazabilir mi?
ne falı bakıyor, kaça bakıyor acep?
Aman yaprakk80 dur seni de reklamci yaparlar simdi.. zira birak gunahimizi alsinlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?