İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar uzun uzun yazıcam belki ama sıkılmadan okuyun derim , yaklaşık 1 yıldır fal'a sardım mütemadiyen de fal baktırıyorum .. buraya eski üyeyim hemde baya eskiyim fakat o zamanlar aldığım kullanıcı adını girerken her defasında içim parçalandığı için kendime yeni bir üyelik oluşturdum .. Diğer üyeliğim ile 1 ay önce kadar giriş yapıp topikte takılıyordum ki didemi,yiğiti,burağı okudum ve merak ettim numaralarını istedim .. yak_den cim saolsun hemen didemin numarasını verdi .. o gün aradım kendisini akşamüstü idi dışarda olduğunu msj atmamı akşam 9,5 - 10 gibi bakacağını söyledi ben sazanlık yapıp numarasını bu siteden bulduğumu söyledim güldü :) , Burayada yazdım tabi didemi aradım randevuyu aldım diye :) akşam oldu aradım cocuğumu uyutucm vs ben arıcam dedi bekledik telefonun gelmesini arayan soran yok tabi whatsapta onlıne ama tık yok aradım aradım açmadı en son meşgüle vermeye başladı ki ben fazla taciz ettim sanırım :) sonra buraya yazdım bu durumu tabi ne hikmetse artık adını yazmıcam ama kendini biliyp zaten arkadaş hemen yorum geldi ben didemi çok tuttum akşam şu saatte gece yarısına kadar vs arkadaş fal bu ya ne kadar uzun sürebilir ki ? saatlerce neyin falı bakılır :) ertesi gün yine ekildim sonra ki gün aradım tmm vs dedi yine akşam vaktine sözleştik akşam oldu ve mutlu son :) baktı neyse iyi güzel sohbet ede ede baktırdık falı bildimi evet bildi tarihler verdi o tarihlerde hiç bir halt olmadı .. yalnız daha falımı bakarken farkettiğim ve hissettiğim birşey vardı ki oda şu hani dedim ya eski üyeyim o kullanıcı adım ile buraya yazdım , o kullanıcı adımla açmış olduğum konular var ve sanki onları okumuş da bana öyle fal bakmış gibi idi keza öyle de oldu yakaladığım yalanları çok oldu bir örnek o kullanıcı adımda vakti zamanında mesleğimi çok alakasız bişi yazmışım nedenini bilmiyorum bana o mesleği icra ediyormuşum gibi tarif etti he bide senide tarif etcem şimdi korkma dedi ama nedense beni tarif edemedi çünkü hakkımda bilgi vermemişim :) bunları yazmayı hiç düşünmedim ama burdan bir arkadaşla msjlaşıp paylaşmıştım .. fal dan sonra didemle sadece 1 kere konuşabildim burda karalandığını falan söyledi evet okudum dedim soru sormadım kendi falımla ilgili zaten faldan anladığı yok .. burda bi arkadaş didemin büyü müyü işleriyle uğraştığından da bahsetmişti ne ilginçtir ki bana fal bakarken bu tarz şeylere çok kızdığını falımda da böyle bir şey çıktığını söylemişti .. bir gün yak_den arkadaşım buraya didemi aradığını okuma yaptığını falan demiş ondan bahsetti , kimdir bu diye bizlere sordu çok çelişkili şeyler var bu kadın hakkında bu kadar uzun yazma sebebim ise şudur , insan para verip fal baktırıyosa mutlaka bir derdi vardır çaresiz kalmıştır da fal dan medet ummuştur diye düşünüyorum ben şahsen keyfi olarak fal baktırcak olsam veya bi sıkıntım derdim olmasa bu kadar para harcamazdım.. bide böyleleri çıkıp bunları yapıyor yazık günah yapmayın ya .. Ve yak_den senden yiğitin numarasını istemiştim bana vermemiştin didemi bekle demiştin :) ben sana sen didemsin vs demiyorum kim olduğun bence önemli değil ama senin topikte yazdığın herşeyi neredeyse okudum diyebilirim saygılar ... Didem hanımcım eğer okuyorsan sen daha iyi bilirsin ki kimsenin yaptığı yanına kalmaz evet fal baktırmakta bakmakta çok günah zaten Allah affetsin hepimizi ama sen bu işi para karşılığı yapıyosun ve ben eminimki sana gelenlerin hepsi de öyle çok aman aman zengin değil belkide 40 lira için 2 gün çalışanlar vardır içimizde bence biraz bunları düşün aldığın paranın hakkını ver fal baktıktan sonra para alıyo olman hiç birşey değiştirmiyor .. he birde numarasını bi ablaya vermiştim bi baktır bakalım sana ne dicek diye oda aramış vs tabi kesinlikle dönüş yok :) telefonu kapatınca kullandığı operatörden uyarı mı ne gelmiş özel arama sebebi ile hattınızdan şu kadar TL gitti diye arayıncada masraf anladığım kadarıyla :))

Uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama artık zamanı gelmişti :)

Mariposa.. son yazdığım mesaj sana değil kolombiya ya.. kendisi yanlis alıntı yapmis.. o sekilde iletildi.. kusura bakma !

Yiğit degilim canım. Ama senin gibi kimseyi ikna etmek gibi bir niyetim de yok. Kim olduğun beni ilgilendirmiyor.kimi savunduğun ortada. Ama sen devam edebilirsin.bir çok kişi de bahsetti uslubundan, umurum değil. tarzim hiç değil.sana iyi cabalamalar.

hicbir cabam yok benim.. bende falcimi buldum ve göğsümu gere gere söylüyorum. . Didemin fallari bende cikiyor.. siz ulasamayabilirsiniz.. ekilebilrisiniz.. bu da beni ilgilendirmez.. ben zaman zaman ulasamasamda ulasiyorum ve yakin gelecekte dediklerini yasiyorum.. herkes de buna saygi duyup benim gunahimi almasin..

ben yeni üyeyim ancak bir fal müdavimi olarak 2 yıldır bu forumu takip ediyorum. kimsenin günahını almayı istemem. ama bir falcı geçmiş, gelecek, an her şeyi tuttursa bile şu tarz ve üslubun hiç bir savunması yoktur olmamalıdır da. Memnun olmayan bir kaç kişi olsa anlarım. Ama herkesin aynı şeyi yazması çok ilginç. Ve dideme baktırdım veya baktıracağım diyenlerin hepsine yak_den in cevap verip a aa ne zaman aradın baktırdın mı ne dedi gibi şeyler söylemesi ve forumda ne zaman cengiz, yiğit, andaç vs farklı falcılardan konuşulmaya başlandığı anda, yani konu didemden başkasına geçtiği anda; bana verdiği bir tarih daha çıktı, saatine kadar bildi, kıyafetleri de tarif etti gibi didemi tekrar gündeme getirmesi çok normal gelmiyor. Ne zaman burak, cengiz, yiğit konusu açılsa canım ben ikisine de baktırdım bence didem daha iyi demesi de gayet göz önünde. Foruma girdiğimde didem ve yiğitin numarasını bana da atar mısınız diye cevap yazdım. İkisine de baktırdığını söylemesine rağmen bana nedense sadece didemin telefon numarası atıldı. Madem ikisinin de numarası var neden yiğitin ki atılmadı? aynı şeyi mariposa22 de yaşamış. ve yine aynı şekilde yazdığı gibi sanki forumu takip ederek ona göre yorum yağtığını düşünüyorum. Aradım ulaşamadım diyene "sen ne zaman aradın canım" gibi bir cevap vermesi sanki kimin hangi nickli üye olduğunu yakalamaya çalışır gibi. Herkesin fikri kendine ancak şu gördüklerimden sonra yak_den in didemin ta kendisi olduğunu düşünmekten başka bir cevap da bulamıyorum... Değilse bile bu tür falcılara prim veren de biziz kızlar. Bunu yapıyorsa babasının hayrına yapmıyor. 40 TL az bir para değil şu günkü şartlarda. Karşılığı bu olmamalı

evet,katılıyorum canım,benim gözden kaçırdığım şeyleri de sen yakalamışsın...valla yazık ya,ne diyeyim....

Lütfen bu mesajimi dikkate alip benimle iletisime geçiniz. . Burada olan suclamalardan dolayi bu suçlamaları yapanları dava edicem. .bu kadari fazla. ..

Ben suan bunları okuyunca kendim bile utandım.
Hiç uzatmadan yazmak istiyorum ama yazdiklarinizin hangi birine cevap verilir bilmiyorum.cunku burda bende verdim numarasini ve bende yıllardır tanıyorum kendisini sevgili yak_den ben az önce görüştüm kendisi ile onlarda aile avukatıyla birlikte internet uzerinden aldiklari numaradan yetkili KAZEN bey olarak çıkan yetkiliye ulaşmaya calisiyorlar hatta kendisi siteye üye oldugumuda bildiği için yazmami rica etti avukat EMEK ÇETİN ulaşmaya çalışıyor. Herkesin bir ailesi var gerçekten ayıp kimse kimseye zorla fal baktirmiyor ki kaldiki kadın ben zaten o siteden diyenlere cvp bile vermiyorum diyor.Ve okadar ulaşmak isteyen varken nasıl oluyorda bu kadın burdan bi üye oluyor dusuncenize sasiyorum. Yazilanlari sadece ben ve benim gibi diğer üyeler söylüyor zaten cvp olarak şunu söyledi yıllar öncede aynı şeyleri söylediler evet ben okumada yapıyorum falci dışında kimsenin boğazına basmiyorum elimde msjlar dekontlar hersey var sadece yetkiliye ulaşmaya çalışıyorlarmis buarada konu acilmisken soyleyeyim ben yıllar önce kendim de o okumalari yaptırdım hemde bosanmadan donerek ve halada allah razı olsun derim benim canım yanmadi ama konular buraya kadar gelmiş pes doğrusu

Şahsen ben kimseyi suçlamadım kaç kere yazmışımdır , kendi açıklamasını yapıyor dedim .. Isteyen hukuksal sürecini başlatabilir ..

Lütfen bu mesajimi dikkate alip benimle iletisime geçiniz. . Burada olan suclamalardan dolayi bu suçlamaları yapanları dava edicem. .bu kadari fazla. ..

Dava açmak anayasal bir haktır tabiki dava acabilirsin canım. Ancak ortada bir adli suç veya disiplin suçu yok ve bu isnatlar sabit olmadığından iftira niteliği taşımaz. Dolayısıyla bu durumda davacı hakkın kötüye kullanılması suçunu işlemiş olur. Yani davacı davalının kişilik haklarına saldırıda bulunmuştur. 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası vardır. Şikayet eden kişi ceza davasında beraat etse bile hukuk mahkemesinde açılan manevi tazminat davasından hüküm giyebilir. Bunları sana 20 haziranda mezun olacak ve annesi babası hukukçu olan son sınıf bir hukuk öğrencisi olarak yazmayı istedim.
Göz korkutup ilerde yazılacak şeylerin önüne geçmeye çalışmanın lüzumu yok. Kimse kimseye hakaret etmedi hırsızsın demedi gaspçısın demedi. Ortada bir suçlama bile yok ki neyin davasını açacaksın? Burası bir forum ve herkes özgürce uygun bir üslupla düşüncesini açıklıyor.

Canım seni şimdiden tebrik ederim sen ve senin gibi hukukçuların herşey gönlünce olsun inşallah ..

Beni aydinlattiginiz icn tesekkurler Sayın avukat adayi.. o halde emin olmadigin birsey icinde .. yakden kesin didem diyemezsin..

Canım seni şimdiden tebrik ederim sen ve senin gibi hukukçuların herşey gönlünce olsun inşallah ..

Canim amin cok teşekkür ederim. o da başka bir kullanıcıya sen de yiğitsin o zaman dedi. O da ona dava açsın madem bana yiğit dedi diye :) bize iş çıkar :)) çünkü vasat duzeyde bir kimsenin dahi yeterliliğini tartışabileceği kanitlarin yeterli sayılarak yapılan şikayet haksizdir. Bu durumda Yargıtay ın 3212 sayılı kararında der ki: davalinin ortada hic bir emare bulunmaksizin başvuru hakkını kullanmasi aşırı bir davranış niteliğinde olup, bu durumun davalının kişisel haklarını zedeledigi icin şikayet edilenin manevi tazminat istemini haklı kılar. Davacının ise 1 yıldan 4 yıla hapsi istenebilir.

Şimdi kim kime dava açmak istiyorsa buyursun açsın... dediğim gibi dava açmak yasal bir haktır. Kötüye kullanamadığın sürece :)

Bende şimdi Didem Hanımdan özür diliyorum. Valla bir falci olarak benim de aile avukatım falan olsaydı bende şahsen kimsenin telefonlarını acmazdim. Canim istemeyince hic bir aciklama yapmaksizin insanlari islerinden guclerinden alikoyma hakkini kendimde bulur istedigim gibi ekerdim. Kadın ulaşılamaz olmakta haklıymış. Hadi hepimiz özür dileyelim.
Bu arada Emek Çetin bey kimdir canım? Baroya kayıtlı öyle bir avukat yok çünkü? Ve avukat eğer bir "devlet kurumunun" avukatlığını yapmıyorsa baroya kayıt olmak zorundadır. Yapıyorsa da bu tarz bir dava alamaz da o yüzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…