İstanbul'da Fal - Falcılar

yakkden selam bu didem çok mu iyi ben bı kadına bir türlü ulaşamıyorum... randevu aldığımdada ulaşamıyorum ve acmıyor telefonunu cevap da vermiyor.. şaka gibi :S

The person you have called can not be reached at the moment please try again later :)

şaka bi yana ben şu yöntemi kullaniyorum.. whatsapp ina medaj birakiyorum.. dönerse benimdir donmezse hic benim olmamistir :)) sen de msj birak bence canim benimmmm ...

Valla bıraktım ama yok :) demekki benim değilmiş ... şunu merak ediyorum başarılı mı iyimi yani onagöre taciz edicem randevu için

Valla bıraktım ama yok :) demekki benim değilmiş ... şunu merak ediyorum başarılı mı iyimi yani onagöre taciz edicem randevu için

Valla beni mimlediler topik te.. ben beğeniyorum. . Cok memnumun.. reklam yapiosun diyolar.. ama bende bi musteriyim.. veee memnun bir musteri :)) tavsiye de ederim.. bu siteden oldugunu düşünüyorsa belki ondan yazmiyordur ama tacize şayan :)))))

sen demiştin ya yak den den aldım telefonunu bende öyle dedim kendisine önce bi hevesliydi saat verdi gittim ümraniyeye ama malesef ulaşamdım ... bu civarlarda bildiğin başka var mı çengelköy üsküdar ümraniye ... ciddi anlamda iyi birine ihtiyacım var ama malesef bulamıyorum.

ilginin için çok teşekkür ederim....

Üsküdar'da yok.. cengelde de yok.. Ümraniye'de Didem var.. ama kadıköy dr Niko iyiydi.. sığınak cafe de.. nette numarasi var.. birde laporte cafe de basak vardi ama o ordan ayrilmis nerde bilmiyorum..

150 tl mi yapmış daha önce baktırmıştım o zaman elli idi sanırım. yani sonuç itibariyle söyledikleri dobrowski olmuştu. Tabi yinede sen bilirsin
Sen kahveye baktirmissin.birde uzun karalama fali war onu soruyorum.
Kisa fali bende de cikmamisti doğru düzgün. Daha doğrusu birinci gitmem le ikinci gitmem arasında farklı senaryolar yazdı :)
Belki 150lik falda başarılıdır diye sorayım dedim.

O kadın 150'de olsa 500'de olsa aynı bakar,kapasitesi belli.Hisler fiyata göre değişmezki..Ayrıca rüya yorumuna bile 250 tl isteyen bi bilinçten ne hayır gelir?Rüyanında çıkacağının garantisimi var.Flash tv'nin ekmeğidir Emine'ye sonradan kazandıkları,kanala şükretsin.

Nerden biliyim canım ben farkli olabilir diye düşündüm açıkçası. Oyüzden de burda sormak istedim.
Emine cadi cafede unlenmisti zaten sonra dan flash tv onu aldi diye biliyorum. Kadin işini yapiyor kimseye zorla fal bakmıyor ki gelin yuzellilik falimdan da baktirin demiyor. Acikcasi tepkini anlayamadım.

Tepkim sana değilki, hakkından fazlasını isteyen falcılardan biri olan Emine'ye.Emine'yi eleştiriyorum ben sana ne sòzüm olabilir.Kimse zorla bakım yapmıyo zaten sadece Emine değil.Ancak bu insanlardan emeğinden fazlasını isteme hakkını vermez.Bende işime geldi üç yıl önce gittim baktırdım gördüm kapasitesini dünde yazdım zaten sana cevap gòrmedin sanırım.Demek istediğim şu ;75 tl lik tarottan zerre bişey tutturamayan karalamadan veya başka türdende bişey çıkaramaz.Benim yaşadıklarım doğrultusunda dúşüncem bu.Ha bide samimi içten mütevazi olur amenna.Kadında oda yok,biraz o yönünüde törpülemeli bence.Hayrına bakmıyo çünkü,insanlar emeğinin karşîlîğını fazlasıyla veriyo.Bu afra tafra niyedir,benim kızgınlığım Emine'de asıl buna ve böyle davranan her falcıya bu tepkim.

Ankaralı gamzeye ulaşabileceğim bir numara yok mu?ya da denildiği gibi hala hasta mı acaba?yoksa bakmıyor mu?Bilen özelime mesaj atarsa. Sevinirim

yok benimkisi tarottu. kısacık faldı 3,5 dakika sürmemişti. kendi şahsi fikirim, 50lik falda tutturamayan 150likte de tutturamaz diye düşünüyorum. hadi diyelim ki süper bildi, yinede baktırmam...Tabi yinede siz bilirsiniz, içimde kalır bir deneyeyim diye düşünürsen karar senin.

Slm bahsetmiş olduğun falcının özelden telini gönderebilirmisin bir de kaça bakıyor bilgi verirsen sevinirim ... 10 üstünden kaç puan veriyorsun bu kadına...
tşk ederim

ben bahsetmedim. sanırım yanlış alıntı yaptın..... tanımıyorum o falcıyı, baktırmadım.

Bugün taksimdeki sembol cafe birsene fal baktırma gafletinde bulundum tam bi rezalet iğrenc hatta iğrencin iğrenci bi kadın ya kimseye hakaret etme huyum yoktur ama bu kadın tüm hakaretleri hak ediyor bence kadın fala dair hiç bi şey bilmiyo arkadaşımla gittik ağzımızdan laf alıp kendi bilmiş gibi yapan bir şarlatan adeta 19.5 tl sadakam olsun ona kadınlar kahvesindeki tüm falcılar bile bin basar ona şu an taksimin ortasında gülme krizine girdik 5,6,7,8,9 diye sayı saydı karşımda yazıklar olsun

150 wercem birde o fal çıkmayacak işte ozaman beni sakinlestirebilene helal olsun derim :)
Merak ettiğim den sordum kizceler

Yazdıklarında çok cok haklısın.dedigin gibi biz onlara hakettikleri parayi weriyoruz da onlar bize layıkıyla bakiyorum u.
Sana katılıyorum canım.

Yazdıklarında çok cok haklısın.dedigin gibi biz onlara hakettikleri parayi weriyoruz da onlar bize layıkıyla bakiyorum u.
Sana katılıyorum canım.
Bulucam bacım lâyığıyla bakanı hepimize inan buna.Azimle s.... duvarı deler:)

Mutsuz'cum üzüldüm ya...Ben Birsen'e bir ay falan oluyo baktırdım,gayette iyiydi.Kartlar bitene kadar soru hakkı tanıdı ve fala çok hakimdi her anlamda. Gelecek için çıkarmı bilemem tabi.İşte belli olmuyo be canım, o yüzden hiçbi falcıya ısrarla "git"denmemeli. Bana iyi bi başkasına kötü yada tam tersi olabiliyo. Klişe sözümdür"hiçbi falcıya kefil olunmaz,olunmamalıda."Heleki belli bi fiyatın üstündekilere....Neyse tatlım sağlık olsun,dediğin gibi sadakan olsun.Umarım bi sonraki falını her kime baktırırsan bu başarısızlığını Birsen'in telafi eder.

Yok ben tövbe ettim ne reelde ne online da fal baktırmam kimsenin bi şey bildiği yok geçmişle şimdiki durumu biliyorlar diye iyi diyoruz sanki biz geçmişimizi şimdiki yaşadıklarımızı bimiyormuşuz gibi onun için en iyisi hiç baktırmamak istisna olarak bir iki şeyi tuturan da oldu tabi ama ondan ibaret sadece mesela laf cafedeki andaç ilk baktırdığımda gerçekten her dediği tuttu ikinci kez baktırdım hiç bi dediği tutmadı

Ya zaten en güzeli hiç baktırmamak kökten çözüm de başarabilene..Tabi bazen aynı falcı ilk falda iyi ikincide tırıs.Hiiiçćç hiiç belli olmuyo.Geçmiş ve şu an başarısı falda benimde umrumda değil vallahi,yaşayıp bitirdiğim şey için niye fal baktırıyim?Bana beş sene öncesini bilse banane bilmese ne olur?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Daha önce Niko yu sormuştum sizlere gay falcı olduğunuda biliyorum :) ancak gay falcılar tutturamıyor bende sanırım. melekler kahvesi eren tutturamadı gerçi gece 11 de baktırmıştım yorulmuşta olabilir Nikoya 2 kere gittim 2 sindede yoktu acaba bu bi işaretmi naapsam?

Ben bu sefer kararlıyım baktırmak için pek sebepte kalmadı bende o yüzden başarabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…