İstanbul'da Fal - Falcılar

Demedim zaten :) tekrar oku istersen.

Okudum evet.. yakdenin didemin ta kendisi oldugunu düşünmekten. ... seklinde ağdali bir cumle yazmışsın canim.. avukat olacağın icin bir cumleyi istedigin gibi sekillendirebilirsin.. ayrica beni aydinlattigin icin tekrar tesekkur ederim.. biz egitimciler insanlari dinleriz..hatta ayni seyi defalarca da dinleriz.. emin olmadan hic bir öğrencimize ceza (!) Vermeyiz.. herkesin meslek yönü ve yaptığı sey farkli tabiki.. zira sizler benim Didem olduğumu sandiginiz icin bu soylediklerimin bir anlamı yoktur diye düşünüyorum. .

Yak_den hep aklıma takıldı sormak istiyorum eğitimciyim diyorsun ama 25 Mayıs da saat 11:20 de bir msjına Didem'i işyerimize çağırdık fal baktırdık demiştin yanlış hatırlamıyosam 5547. Msj olmalı okulda falmı baktırıyosunuz?

Okuyunca Gülesim geldi.ben de hukuk okuyorum. Sen söylemişsin zaten her şeyi canım Teşekkürler. Ben de şunu eklemek istiyorum. Belki de ortada adil olmayan bu duruma serzenisimiz bu yüzden.okuduğum bölümün faydaları moduna girmeyecegim. Çünkü bu tezatligi anlamak cok zor değil.

Evet canim okula çağırdık.. okul çıkışında geldi.. ama ben ogretmen oldugumu aciklamak zorunda olmadigim icin isyeri dedim.. zira kimse zorda kalmadikca ne is yaptigini nerede çalıştığını yazmiyor degil mi?

Lütfen bu mesajimi dikkate alip benimle iletisime geçiniz. . Burada olan suclamalardan dolayi bu suçlamaları yapanları dava edicem. .bu kadari fazla. ..

Sayın yak_den,

dava edecekseniz siz bilirsiniz ama şayet üyelerin bilgileri hakkında iletişime geçmemiz için yazdıysanız bu mesajı kusura bakmayın, bir üyenin bilgisini başka bir üyeye vermiyoruz, resmi merciiler ( savcılık vb )talep ederse verebiliriz.

Not: Bizimle özel mesajla iletişime geçebilirsiniz...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.. tabiki hickimsenin ozel bilgisini istemiyorum..şahıs olarak buna hakkim olmadığı gibi kimsenin de bilgisine ihtiyacım yok.. duyarliliginiz icin Teşekkürler. . Size ozel mesaj da gönderecegim..

arkadaşlar bi falcıya gittim ikinci gidişimdi. Enterasan geliyo bana şimdi falcının ismini vermeyeceğim çünkü daha önce sordum size cevaplamadınız bir daha söylersem reklam sanabilirsiniz. Kadını hayatımda iki defa gördüm. Falı kadıköyde bildiğiniz kıytırık bi kafe de ucuz denilebilecek bir fiyata bakıyordu. İlk su falı baktırmıştım. İlk söylediklerine inanmamıştım çünkü çok istediğim ama aslında mantıksıız olan şeyler söylüyordu. Hatta onun söylediklerine inanmamak için başka falcılara da gittim bkz. Niko veya Angel da bir kadın bildiğn salladılar onlar da. Fakat zamanla baktığımda bu kadınınn söyledikleri her ne kadar imkansız mantıksız şeyler olsa bile yavaş yavaş her şey gerçekleşmeye başladı. ÖYle kesin tarihler vermemişti genel konuşup karşımdaki kişinin kişilik analizinden düşüncelerinden bahsetmişti. Tabii ki yüzde yüz emin olamam ama kadının söylediklerine uygun şeyler yaşıyorum. Cinlerle bakıyormuş . Bazen düşüünnyorum acaba cinler kandırmayı sever beni mutlu etmek için mi bunları söylüyor ben de kendimi mi inandırıyorum diye ama bilmiyorum. Sizce nedir bu durum? Neler oluyor? Cinler düşüncelerimi, hayatımı bildiği i.çin kadında bana ona göre mi konuştu yoksa başkasından bahsettiği şeyler doğru olabilir miydi? Bu fala inanmalı mıyım?

bence, yaşadığın şeyler güzel şeylerse keyfini çıkar, gerisini düşünme... sonuçta fal deyince işin içine bir sürü faktör (6. his, sezgi, diğer varlıklar vs vs.) giriyor, kartla, fincanla olacak şeyler değil bunlar. tabi bu söylediklerim çıkan fallar için geçerli, atmasyon için hiç bir şeye ihtiyaç yok:)

işte yaşadığım şeyler güzele yaklaşan şeyler acaba yanılsama mı yoksa gerçek olacak şeyler mi onu anlamak istiyorum. Kendimi kandırım umutlanmak falan istemiyorum kafam karışık sürekli bnu düşünüyorum

Ben bu varlıklarla ilgili söyle bi arastirmada bulundum.. tabiki gaybi allahtan başkası bilemez ama bizim bildigimiz zaman kavrami ile onlarinki farkli.. yani bu şekilde fal bakiyorsa.. mesela senin merak ettigin kisinin o an ne yaptigini yada ne düşündüğünü bilebilir.. cok uzak bi zaman degil benim anladigim.. ama.yakin gelecekle bu sekilde haber verebiliyorlar diye biliyorum..

mesela karşı tarafın düşünceleri hakkında merak ediyordum bir şeyler onları söyledi. Aslında imkansız aşk ama onunda duyguları olduğunu söyledi inanmamıştım ama bazı hareketleri onun buna inanmamı sağladı. Yani falcı onun duyguları hakkında söyledikleri yalan mıdır beni fala çekmek için yoksa gerçekten duyguları konusunda söyledikleri doğru mudur onu anlamak istiyorum. bilemiyorum.

bence imkansiz diye bisey yoktur.. ama karsi tarafin sana karsi ilgili olmaya basladigini kendin gorebiliosan demekki kadin bunu görüp bu sekilde yorum yapmıştır. . Anladigim kadariyla senin tanidigin ve diyalogta olduğun biri.. tart bence davranışlarıni.. degisme varsa gerçekten sana karsi biseyler hissetmeye baslamis olabilir diye düşünüyorum. ..

yani kişi tanııdığım biriydi, bakışlarından hafif ilgisinden hissetmeye başlamıştım ama konduramıyordum dolayısıyla kadında öyle söyledikten sonra iyice inanmaya başladım. Kadın zaten direk benim hoşlandığımı söyledi sonra onunda sana ilgisi var diye anlatmaya başladı. İnanmak ile inanmamak arasında kaldım fallar bozuyo insanı

Umarim hissettiklerin gercektir cnm.. guzel haberlerini bekliyoruz.. daha onceki mesajlarina baktim.. mira mi neymis galiba sana fal bakan.. kaca bakıyor. . Birde kafe nerde? Soyle de gideyim.. teyit etmis oluruZ :)

Bence falcının ne ile bakım yaptığına çokta takılmamalısın.Üç harflileri falına dahil eden çok falcı var.Herkes sadece kahve telvesine,karta bakarak anlanlandırmıyo falı.Mesela su falı direk üç harflilerle bağlantılıdır,suda görüntüyü veren üç harflilerdir ve saniyede burdan atıyorum Brezilya'ya gidip o an o bilgiyi alıp buraya dönebilme özellikleri mevcut.(Melekler üç harflilerden dahada hızlıdır,yani üç harflinin on saniyede aldığı bilgiyi melek üç saniyede getirebilir.)Bu anlamda senin falcının karşındaki kişinin duygularını üç harfliler vasıtasıyla bilmiş olabilmesi bana hiç mantıksız gelmedi. Çünkü sen inanamasanda demek ki o anda karsındaki insanda o hisler mevcuttu ,sen bilmiyodun ama üç harfliler an içinde yaşandığîndan doğruyu gördüler.Zira üç harfliler zaten an ve geçmişte başarılıdır.Gelecekte ise muamma,Allah bilir.Çünkü şöyle yaygın bi rivayet vardır:Üç harfliler yukarıdan duydukları gelecekten bir haberin üzerine bin katıp falcıya getirirlermiş.Yani ne kadar güvenilir gelecek konusunda bu varlıklara?
Anladığım kadarıyla durum analizinde başarılı bi falcı,bence sana düşen olaylar senin istedigin gibi ilerlerken bolca dua etmen ki ,sonuda istediğin gibi olsun,olmayacağı varsada hayırlısıyla olura dönsün diye dua tek sır ..Umarım dilediğin gibi olur.

Beni aydinlattiginiz icn tesekkurler Sayın avukat adayi.. o halde emin olmadigin birsey icinde .. yakden kesin didem diyemezsin..

Yanlış anlamayın ama cok boş bir konuda bomboş bir polemik yürütüyorsunuz. Didem veya değil bunu bilemem şahsen Didem olduğunuzu düşünmüyorum. Tabii ki isteyen istediğini yazar ama insanları ayağına kadar getiren ve saygısızlık yapan birini savunduğunuzda insanların siniri tepesine çıkıyor. Yiğiti en cok tutan ve savunan insanlardan biriyim kimse de çıkıp bana reklamcı demedi. Demek ki nerde duracağını bilmek de lazım, insanlarla empati kurmaya çalışmak da. Didem'in bana baktığı fal çıkmadı, anı bile bilemedi. Arkadasımı saatlerce sokakta bekletti. Ama bu kişinin özgür iradesidir, kimseye kızmam. Ama tarz ve üslubunu savunmayın lütfen. Ayrıca Kolombiya yiğit olamaz, yiğitin evinde ve cebinde interneti bile yoktu, ilk yiğit polemikleri çıktığında ben söylemiştim, benim cebimden yazılanları okumuştuk. Bu siteye girip bakan biri değil, hakkında yazılan abuk şeylerden biri söylediğinde haberi oluyor. Velhasıl, siz bu tavrı savunmayın arzumuz odur. Diğer arkadaslar, lütfen siz de uzatmayın. Siz kutuplastıkca orta yola gelmek zor oluyor. Şahsen Didem ağzıyla kuş tutsa üstüne para verse baktırmam ama biri falıyla ilgili olumlu bir sey yazarsa da kızmam. Burdan isim alıp fal baktırmam herkesin de biraz kendi sorumluluğu. Arşivden bakıp kim ne yazmış okuyup ona göre telini isteyebilir. Öyle bir durumda bile yanılma payı varken her mesaja atlamak da doğru değil. Neyse gercekten artık bu konuyu kapatın artık. Tüm bunlara rağmen Didem'e gitmek isteyen biri varsa kendi sorunudur.

Ya yok mu Nazlı Erarslan'a baktıran???

ben o kadına geçen sene baktırdım. harbiye tarafında evine gitmiştim ve yanlış hatırlamıyorsam 150 tl civarı para vermiştim. üzerinden 1 sene geçmiş olmasına dayanarak söyleyebilirim ki hiçbir şey çıkmadı. evinde çok güzel ağırladı baya da uzun sürdü aslında falı ve inandırıcıydı. uğurlarken telefonla istediğin zaman arayabilirsin aklına takılan şeyi sorabilirsin canım cicim diye şirinlikler yaptı. 1hafta sonra başıma bir olay geldi falıyla bağdaştırmaya çalıştım acaba dedim ve aradım kendimi hatırlattım. böyle böyle oldu acaba sizin dediğiniz olay mı diye. beni telefonda bir azarlamadığı kaldı. çok merak ediyorsam gelip bir seans daha baktırırmışım, kısaca 150 tl daha yolarmış benden.

benim yaşadığım tecrübe bu kadar. belki enerji uymamıştır bilmiyorum. ama çok iddialı ve kesin konuşmuştu. müdavimi olan müşterilerden, gördüğü pek çok şeyden bahsetmişti ben de baya baya inanmıştım. herkes kendi bilir tabi fakat benim tecrübem bu yönde.

Teşekkürler verdiğiniz cevap için

Ben de söyle bir şey biliyorum. Bunların zaten geleceği görme yetileri yokmuş. Maksimum 2 veya 3 gün sonrasını kişinin hislerinden yola çıkarak tahmin edebiliyorlarmış. Ve 3 harfliler de kendi aralarında iyi cin ve kötü cin diye ayrılırmış. Insanlarla irtibat kuranlar kötü cinler olurmuş. Iyi cinler insanlarla irtibat kurmaz ve onlara gozunmezmiş. Dolayısıyla bakan kişiye yalan söyleme ihtimalleri bile var diyebiliyoruz bu durumda. Bir arkadaşımın annesi bahsetmişti bunlardan kendisi ilahiyat okumuş... O nedenle ben her ne kadar sık fal baktırsam da çok büyük paralar dökmüyorum kendi adıma... bahsedilen kadın da 100 tl ye bakıyormuş bana çok geldi gitmemistim. Umarim dogrudur ama...

benim gittiğim falcıdan mı bahsediyorsunuz? bahsedilen kadın dediğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…