İstanbul'da Fal - Falcılar

Kimliği ve hatta cinsiyeti bile bilinmeden (nick) giriş yapılıp, küfür haricinde düşüncelerini ve deneyimlerinizi serbestçe dile getirdiğiniz bir platformda..

Küfür ve ağır hakaret edilmediği müddetçe hiç bir avukat buradaki kimseye dava açamaz.

Birini "Falcının kendisi olmakla suçlamak" insanların şahsi fikirleridir ve özgürce dile getirebilirler.. Kaldı ki Falcılık günümzde insanlarında kuyruğunda beklediği ticaret haline gelen vergisi ödenen bir meslek halini almıştır. Ve buna benzetilmek suç kapsamında değildir.

Bu arada Yak den Didemdir dediğim falan sanılmasın çünkü tanıyorum kendisini o Didem değil...

Benim yukarda yazdıklarım UYKUCU ya çok komik geldi böyle korkutmaya çalışıyormuş gibi yazdıkları.. Korkmadık uyandırayım dedim :))

Yak den in tek talihsizliği kızcağız kendine güzel muamele yapıldığından Didemin herkese dürüst olduğunu sanması oldu

Bir kere savununca herkes üstüne gidince geri adım atamadı hepsi bu

Lütfen yanlış anlaşılmasın yazdığım. Nazlı'nın adını burada veren biri olduğum için kendi düşüncemi yazacağım. Müdavimlerden biri de bendim :) Dediği doğrudur; çok müşterisi var memnun olan. Ben artık Nazlı'ya gitme işini abarttığım için ara verdim ona uzunca bir süre. Hem çok yakın olduk, hem hayatımı çok iyi bildiği için artık en iyisi yılda bir baktırmak dedim. Nazlı'yı tavsiye etmemin tek sebebi dolandırıcı olmamasıdır. Telefonda sert tavırlı olmasına şaşırmadım çünkü bende çok şahit oldum. Biraz da tarzı öyle. Ve kesinlikle elektrik meselesi tabii. Ben yaklaşık 3 senedir tanırım kendisini. Gerek aralıklarla olsun, gerek son zamanlarda sık sık gittiğim oldu. 20 fal baktırdıysam 13 tanesi çıkmıştır gibi bi genelleme yapabilirim :) Benim okulumdan vs giden arkadaşlarımdan da çok memnun olan var fakat sizin gibi hiçbir tanesi çıkmadı diyen de 1-2 kişi var. O yüzden kimseye kefil olunmuyor.

Aslı Güder diye televizyondan gördüğüm bir isim var. İnternette de hakkında bir kaç şey ilginç. Burada kendisine fal baktıran var mı acaba ?

Canim bu konuda yanlışın var. Falcilik yasal bir durum değil. 677 sayılı kanun cemiyeti batıl itikatlardan ve hurafelerden kurtarmak ve halkın bu yüzden istismar edilmesini önlemek üzere oluşturulmuş bir kanundur ve hala yürürlüktedir. Fal cafelerde falcılık hizmeti verilmiyor ki cafe hizmeti veriliyor :) zaten böyle bir şey resmi olarak veya gayrıresmi olarak mümkün değil. Bu falım sakızının satılması gibi bir şey. Ayrıca şuna dikkat etmeni isterim ki her hangi bir cafede fal baktırıp fatura iste. Hatta kredi kartıyla ödeme yapınca mecburen veriyorlar. Dikkat et asla fal yazmaz. Icecek yiyecek gibi şeyler yazar.
Yanlış bilgilendirme olmasın da madem bu forumu en az bizim kadar falcılar da okuyor, bizim işimiz yasal diye dava açmaya kalkıp kendi enselenmesin:)
Hatta öyle ki yapılması asla tasvip edeceğim bir şey olmamakla birlikte; burda ben ayşe fatma ahmet mehmet ismini vererek bir falcıya hakaret de etsem küfür de etsem dava açamaz. Önce o Ayşe nin Ahmet'in kendisi olduğunu kabul etmesi gerekir. Sonra ise benim bahsettigim ayşenin fatmanın kendisi olduğunu ispat etmesi gerekir... üstüne de 3 ay hapis yer

Son düzenleme:
Bilgilendirme için teşekkürler :))

Ama Şirinevler de hanın içinde vergi levhasında "medyumluk" yazan yaklaşık 100 lraya fal bakan fişin de "hizmet bedeli" yazan yer var :))

Sanırım Maliye bu vergi levhasını veririken bu kanunu atlamış :))

keşke bende de sizin gibi olsaydı, çıksa eminim ayda 1 gider kontrol ederdim hayatımı =) sanırım gerçekten elektrik meselesi. insanın deneyip kendisinde görmesi lazım.

Şöyle ki vergi mükellefi olabilmek için kanuni ehliyet şart değildir. Vergiyi doğuran olayın kanunlar ile yasaklanmış olması kişilerin mükellef olmasına engel değildir. Tıpkı medyumlar gibi uyuşturucu ticareti yapan birisi de gelir vergisi mükellefi olabilir. Medyumların vergi mükellefi olmaları Ve bu çerçevede vergi levhası sahibi olmaları falcılık veya medyumluk işini yasal hale getirmez. Vergi idaresi vergi mükellefi olduğunu beyan eden gelir elde ettiğini ifade eden kişileri geri çevirme imkanına sahip değildir.

Bunlar sadece insanları çekmek için göz boyamadır. Haa bak ben yasal medyumum kabul edilmiş medyumum vergimi bile veriyorum diyebilmek içindir. Aman kızlar o yüzden özellikle o medyum bürolarından falan uzak durun. Siz içerdeyken baskına falan gelirler mazallah. Hiç birinizi televizyondan izlemeyelim :))

Son düzenleme:

Medyum Atusa,Binnur Sormageç şu an aklıma gelen levhalılar.Binnur ne övünürdü o levhayla:)

aman aman böyle boy göstermek istemem :)))))

Zira geri adim atmam için benimde o yazilanlari yasamam lazımdı. . Sonucta ben her seferinde boyle bir muamele gormedigimi dile getirdim.. sen de biliosun yesilyol.. evde 2 cocukla daha napabilir?

Ne kadara bakiyor sekerim? Bir de ne bakiyor, tarot mu, horoskop mu?

Binnur kim canım nerde bu? Bi gidip trollesem mi acabaa
Hiç yaklaşma be canım.Hayatımın en fiyasko falcılarındandır.Dediğim gibi o levhası baştâcıdır.Òzel odasında tütsüyü yakarak kırmızı kadife òrtüsünün üstüne serdiği destesi ve dilbazlığıyla büyüler insanı.Şişli'de çokta merkezî bi yerdeydi ofisi.Kaç kez kısa aralıklarla gittim,acayip inandırır söylediklerine ve gidersinizde..Bi dediğide olsun yahu değilmi bu iddiaya ve özgüvene.Bi arada bi gazetede burç yorumluyodu.Acayipte bi hayvanseverdir kendisi.Tabi çok güzel bi özellik ama her seanstan önce yarîm saat kurban bayramında kurban edilen koyunları dinlemekten çıldırma noktasına gelmiştim:)

Kızceler dün akşam fal baktırdım öyle adı sanı duyulmuş biri değil şennur abla diye bi hatun güngörende çok tesadüf oldu bi arkadaş söyledi müsaitmidir gidelim vs derken kendimizi falda bulduk üstelik öyle belli bir fiyatı yok gönlünden ne koparsa onu veriyosun :)) falıma gelicek olursam kahve falı baktı adımı ve doğum tarihimi sordu sadece , gayet iyi bildi geçmişi anı çok güzel anlattı gelecek için önümüzdeki iki ay içinde olacaklar ile ilgili birşeyler söyledi olumlu olumsuz ne varsa dile getirdi yaklaşık 45 dk da sürdü fal çıkarsa söyledikleri paylaşıcam:) epey bi müşterisi varmış kendi evinde bakıyor fala acaba burdan gideniniz varmıdır şennura ?

Canim nerde bu numarası falan varsa atsana :)

Kızlar bugun icin taksimde veya bakirkoyde gidebilecegim birini önerebilcek olan var mı

Canım laf cafe mi cafe laf mı artık neyse :) halil varmış cok merak ediyorum ben onu ne zaman gitsem 5 saat beklemem gerekti baktıramadım hiç madem gidicen bi dene istersen :) eğer denediysen onu :) o cafenin yanında küçük beyaz bi yer var balıkçı sanırım orda sarışın yaşlı bi abla fal bakıyomuş adını bilmiyorum bana tavsiye eden arkadaşlarım olmuştu sen bilirsin tabi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…