Ben suan bunları okuyunca kendim bile utandım.
Hiç uzatmadan yazmak istiyorum ama yazdiklarinizin hangi birine cevap verilir bilmiyorum.cunku burda bende verdim numarasini ve bende yıllardır tanıyorum kendisini sevgili yak_den ben az önce görüştüm kendisi ile onlarda aile avukatıyla birlikte internet uzerinden aldiklari numaradan yetkili KAZEN bey olarak çıkan yetkiliye ulaşmaya calisiyorlar hatta kendisi siteye üye oldugumuda bildiği için yazmami rica etti avukat EMEK ÇETİN ulaşmaya çalışıyor. Herkesin bir ailesi var gerçekten ayıp kimse kimseye zorla fal baktirmiyor ki kaldiki kadın ben zaten o siteden diyenlere cvp bile vermiyorum diyor.Ve okadar ulaşmak isteyen varken nasıl oluyorda bu kadın burdan bi üye oluyor dusuncenize sasiyorum. Yazilanlari sadece ben ve benim gibi diğer üyeler söylüyor zaten cvp olarak şunu söyledi yıllar öncede aynı şeyleri söylediler evet ben okumada yapıyorum falci dışında kimsenin boğazına basmiyorum elimde msjlar dekontlar hersey var sadece yetkiliye ulaşmaya çalışıyorlarmis buarada konu acilmisken soyleyeyim ben yıllar önce kendim de o okumalari yaptırdım hemde bosanmadan donerek ve halada allah razı olsun derim benim canım yanmadi ama konular buraya kadar gelmiş pes doğrusu
ben o kadına geçen sene baktırdım. harbiye tarafında evine gitmiştim ve yanlış hatırlamıyorsam 150 tl civarı para vermiştim. üzerinden 1 sene geçmiş olmasına dayanarak söyleyebilirim ki hiçbir şey çıkmadı. evinde çok güzel ağırladı baya da uzun sürdü aslında falı ve inandırıcıydı. uğurlarken telefonla istediğin zaman arayabilirsin aklına takılan şeyi sorabilirsin canım cicim diye şirinlikler yaptı. 1hafta sonra başıma bir olay geldi falıyla bağdaştırmaya çalıştım acaba dedim ve aradım kendimi hatırlattım. böyle böyle oldu acaba sizin dediğiniz olay mı diye. beni telefonda bir azarlamadığı kaldı. çok merak ediyorsam gelip bir seans daha baktırırmışım, kısaca 150 tl daha yolarmış benden.
benim yaşadığım tecrübe bu kadar. belki enerji uymamıştır bilmiyorum. ama çok iddialı ve kesin konuşmuştu. müdavimi olan müşterilerden, gördüğü pek çok şeyden bahsetmişti ben de baya baya inanmıştım. herkes kendi bilir tabi fakat benim tecrübem bu yönde.
Kimliği ve hatta cinsiyeti bile bilinmeden (nick) giriş yapılıp, küfür haricinde düşüncelerini ve deneyimlerinizi serbestçe dile getirdiğiniz bir platformda..
Küfür ve ağır hakaret edilmediği müddetçe hiç bir avukat buradaki kimseye dava açamaz.
Birini "Falcının kendisi olmakla suçlamak" insanların şahsi fikirleridir ve özgürce dile getirebilirler.. Kaldı ki Falcılık günümzde insanlarında kuyruğunda beklediği ticaret haline gelen vergisi ödenen bir meslek halini almıştır. Ve buna benzetilmek suç kapsamında değildir.
Canim bu konuda yanlışın var. Falcilik yasal bir durum değil. 677 sayılı kanun cemiyeti batıl itikatlardan ve hurafelerden kurtarmak ve halkın bu yüzden istismar edilmesini önlemek üzere oluşturulmuş bir kanundur ve hala yürürlüktedir. Fal cafelerde falcılık hizmeti verilmiyor ki cafe hizmeti veriliyor :) zaten böyle bir şey resmi olarak veya gayrıresmi olarak mümkün değil. Bu falım sakızının satılması gibi bir şey. Ayrıca şuna dikkat etmeni isterim ki her hangi bir cafede fal baktırıp fatura iste. Hatta kredi kartıyla ödeme yapınca mecburen veriyorlar. Dikkat et asla fal yazmaz. Icecek yiyecek gibi şeyler yazar.
Yanlış bilgilendirme olmasın da falcılar bizim işimiz yasal diye dava açmaya kalkıp kendi enselenmesin:)
Lütfen yanlış anlaşılmasın yazdığım. Nazlı'nın adını burada veren biri olduğum için kendi düşüncemi yazacağım. Müdavimlerden biri de bendim :) Dediği doğrudur; çok müşterisi var memnun olan. Ben artık Nazlı'ya gitme işini abarttığım için ara verdim ona uzunca bir süre. Hem çok yakın olduk, hem hayatımı çok iyi bildiği için artık en iyisi yılda bir baktırmak dedim. Nazlı'yı tavsiye etmemin tek sebebi dolandırıcı olmamasıdır. Telefonda sert tavırlı olmasına şaşırmadım çünkü bende çok şahit oldum. Biraz da tarzı öyle. Ve kesinlikle elektrik meselesi tabii. Ben yaklaşık 3 senedir tanırım kendisini. Gerek aralıklarla olsun, gerek son zamanlarda sık sık gittiğim oldu. 20 fal baktırdıysam 13 tanesi çıkmıştır gibi bi genelleme yapabilirim :) Benim okulumdan vs giden arkadaşlarımdan da çok memnun olan var fakat sizin gibi hiçbir tanesi çıkmadı diyen de 1-2 kişi var. O yüzden kimseye kefil olunmuyor.
Bilgilendirme için teşekkürler :))
Ama Şirinevler de hanın içinde vergi levhasında "medyumluk" yazan yaklaşık 100 lraya fal bakan fişin de "hizmet bedeli" yazan yer var :))
Sanırım Maliye bu vergi levhasını veririken bu kanunu atlamış :))
Şöyle ki vergi mükellefi olabilmek için kanuni ehliyet şart değildir. Vergiyi doğuran olayın kanunlar ile yasaklanmış olması kişilerin mükellef olmasına engel değildir. Tıpkı medyumlar gibi uyuşturucu ticareti yapan birisi de gelir vergisi mükellefi olabilir. Medyumların vergi mükellefi olmaları Ve bu çerçevede vergi levhası sahibi olmaları falcılık veya medyumluk işini yasal hale getirmez. Vergi idaresi vergi mükellefi olduğunu beyan eden gelir elde ettiğini ifade eden kişileri geri çevirme imkanına sahip değildir.
Bunlar sadece insanları çekmek için göz boyamadır. Haa bak ben yasal medyumum kabul edilmiş medyumum vergimi bile veriyorum diyebilmek içindir. Aman kızlar o yüzden özellikle o medyum bürolarından falan uzak durun. Siz içerdeyken baskına falan gelirler mazallah. Hiç birinizi televizyondan izlemeyelim :))
Şöyle ki vergi mükellefi olabilmek için kanuni ehliyet şart değildir. Vergiyi doğuran olayın kanunlar ile yasaklanmış olması kişilerin mükellef olmasına engel değildir. Tıpkı medyumlar gibi uyuşturucu ticareti yapan birisi de gelir vergisi mükellefi olabilir. Medyumların vergi mükellefi olmaları Ve bu çerçevede vergi levhası sahibi olmaları falcılık veya medyumluk işini yasal hale getirmez. Vergi idaresi vergi mükellefi olduğunu beyan eden gelir elde ettiğini ifade eden kişileri geri çevirme imkanına sahip değildir.
Bunlar sadece insanları çekmek için göz boyamadır. Haa bak ben yasal medyumum kabul edilmiş medyumum vergimi bile veriyorum diyebilmek içindir. Aman kızlar o yüzden özellikle o medyum bürolarından falan uzak durun. Siz içerdeyken baskına falan gelirler mazallah. Hiç birinizi televizyondan izlemeyelim :))
Zira geri adim atmam için benimde o yazilanlari yasamam lazımdı. . Sonucta ben her seferinde boyle bir muamele gormedigimi dile getirdim.. sen de biliosun yesilyol.. evde 2 cocukla daha napabilir?Bu arada Yak den Didemdir dediğim falan sanılmasın çünkü tanıyorum kendisini o Didem değil...
Benim yukarda yazdıklarım UYKUCU ya çok komik geldi böyle korkutmaya çalışıyormuş gibi yazdıkları.. Korkmadık uyandırayım dedim :))
Yak den in tek talihsizliği kızcağız kendine güzel muamele yapıldığından Didemin herkese dürüst olduğunu sanması oldu
Bir kere savununca herkes üstüne gidince geri adım atamadı hepsi bu
Lütfen yanlış anlaşılmasın yazdığım. Nazlı'nın adını burada veren biri olduğum için kendi düşüncemi yazacağım. Müdavimlerden biri de bendim :) Dediği doğrudur; çok müşterisi var memnun olan. Ben artık Nazlı'ya gitme işini abarttığım için ara verdim ona uzunca bir süre. Hem çok yakın olduk, hem hayatımı çok iyi bildiği için artık en iyisi yılda bir baktırmak dedim. Nazlı'yı tavsiye etmemin tek sebebi dolandırıcı olmamasıdır. Telefonda sert tavırlı olmasına şaşırmadım çünkü bende çok şahit oldum. Biraz da tarzı öyle. Ve kesinlikle elektrik meselesi tabii. Ben yaklaşık 3 senedir tanırım kendisini. Gerek aralıklarla olsun, gerek son zamanlarda sık sık gittiğim oldu. 20 fal baktırdıysam 13 tanesi çıkmıştır gibi bi genelleme yapabilirim :) Benim okulumdan vs giden arkadaşlarımdan da çok memnun olan var fakat sizin gibi hiçbir tanesi çıkmadı diyen de 1-2 kişi var. O yüzden kimseye kefil olunmuyor.
Aslı Güder diye televizyondan gördüğüm bir isim var. İnternette de hakkında bir kaç şey ilginç. Burada kendisine fal baktıran var mı acaba ?
Google ladim, bir tanesi mi tutmaz tahminlerinMeryem uzerli de fena cuvallamis bence.
http://kaanil.blogcu.com/gulben-bu-yil-evlenebilir-2013-te-unluleri-neler-bekliyor/13289768
Belki yuz yuze de daha iyidir
Binnur kim canım nerde bu? Bi gidip trollesem mi acabaaMedyum Atusa,Binnur Sormageç şu an aklıma gelen levhalılar.Binnur ne övünürdü o levhayla:)
Hiç yaklaşma be canım.Hayatımın en fiyasko falcılarındandır.Dediğim gibi o levhası baştâcıdır.Òzel odasında tütsüyü yakarak kırmızı kadife òrtüsünün üstüne serdiği destesi ve dilbazlığıyla büyüler insanı.Şişli'de çokta merkezî bi yerdeydi ofisi.Kaç kez kısa aralıklarla gittim,acayip inandırır söylediklerine ve gidersinizde..Bi dediğide olsun yahu değilmi bu iddiaya ve özgüvene.Bi arada bi gazetede burç yorumluyodu.Acayipte bi hayvanseverdir kendisi.Tabi çok güzel bi özellik ama her seanstan önce yarîm saat kurban bayramında kurban edilen koyunları dinlemekten çıldırma noktasına gelmiştim:)Binnur kim canım nerde bu? Bi gidip trollesem mi acabaa
Kızceler dün akşam fal baktırdımöyle adı sanı duyulmuş biri değil şennur abla diye bi hatun güngörende çok tesadüf oldu bi arkadaş söyledi müsaitmidir gidelim vs derken kendimizi falda bulduk üstelik öyle belli bir fiyatı yok gönlünden ne koparsa onu veriyosun :)) falıma gelicek olursam kahve falı baktı adımı ve doğum tarihimi sordu sadece , gayet iyi bildi geçmişi anı çok güzel anlattı gelecek için önümüzdeki iki ay içinde olacaklar ile ilgili birşeyler söyledi olumlu olumsuz ne varsa dile getirdi yaklaşık 45 dk da sürdü fal çıkarsa söyledikleri paylaşıcam:) epey bi müşterisi varmış kendi evinde bakıyor fala acaba burdan gideniniz varmıdır şennura ?
Kızlar bugun icin taksimde veya bakirkoyde gidebilecegim birini önerebilcek olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?