İstanbul'da Fal - Falcılar

Eve kadikoydeki mira. Su falı 100 tl demislerdir bize. Baktirmadan döndük bizde

ben indirim yaptırmıştım, çok kolay iniyor kadın. Dediğim gibi ilk baktırdığımda inanmamıştım zamanla dedikleri çıkınca ben şaşkına döndüm ikincisinde tarot baktırdım, tarot 25 onda da indirim yaptırmıştım. Uzun zmandır ilk defa memnun kaldığım bir falcı oldu. Bilmiyorum su falı tabii daha iyidir. Baktrımayı düşünürseniz ilk su falı baktırın her şeyi döktrür ikincisinde tarota gidersiniz çünkü bir şeyleri ayrıntısıyla bildikten sonra tarotta daha iyi olabilir heralde. Biraz daha bekleyeceğim ama bilmiyorum. Şaşkınım, inanmak istiyorum.

Yani diyorsunuz ki an ve kişinin düşünceleri hakkında söylediklerine inanmalıyım. İnş. yaa sadece cinlerin çok yalan söylediğini biliyorum acaba yalan mı söylediler onu düşünüyorum

Kızlar bu kadına baktiran var mi aranızda? Benim bir arkadaşım gitmiş bildi dedi ama fazla da konuşamadık. Bir dönem gazetede yazılmıştı özlem yıldız ın falcısıymış özlem yıldız ın eşi gitmiş ona bakmamış etik değil diye vs... tabi azcık orda burda adı duyulunca nedense fiyatları tavan yapıyorlar geçen sene 40tı bu sene 70 olmuş. Kahve falına 70 çok geliyor bana cafe falcısına. Giden baktıran deneyen oldu mu hiç?

Cafe kadının kendi cafesi mi? Ben şimdiye kadar 2 kez su falı baktirdim ikisi de fiyaskoydu şahsen. Birdaha da su falina yanasmadim. Biraz daha uzun sürüyor evet ama bilemeyen kahveyi veya tarotu bilemezse suyu bilme ihtimali nedir tartışılır.

Yani diyorsunuz ki an ve kişinin düşünceleri hakkında söylediklerine inanmalıyım. İnş. yaa sadece cinlerin çok yalan söylediğini biliyorum acaba yalan mı söylediler onu düşünüyorum
E ama sende bunun doğruluğuna dair yakınlık gòrmúşsün bu şahîstan.Demekki doğru bilmiş falcı.Bence an ve geçmişte bildiklerine şaşırmamalısın.İnan bunu çoğu biliyo zaten ama gelecekte fiyasko falcıların yüzde doksanı.

bilemem siz de neler tutar, neye baktırırsınız bu ben de olan şeyler biraz enerjiyle de alakalı olabilir. Kafe kadının kendi kafesi değil orada çalışıyor ama sanırım parasını kendi ayarlıyor çünkü hep indirimi ben kadına yaptırmıştım.

Umarim hissettiklerin gercektir cnm.. guzel haberlerini bekliyoruz.. daha onceki mesajlarina baktim.. mira mi neymis galiba sana fal bakan.. kaca bakıyor. . Birde kafe nerde? Soyle de gideyim.. teyit etmis oluruZ :)

inş çıkar ben de umutluyum. Cafe in Teras diye kadıköy de bir kafe de bakıyor. Kadının ismi mira. Tarotu ve kahveyi 25 tlye suyu da 100 tlye bakıyor :)

Benim gittiğim dört yıl oluyo.Arkadaş tavsiyesiyle denedim bende.ilk falı iyiydi hatta zamanıyla birlikte iş konusunda dediği çıkmıştı.Kadının kısa zamanda dediği çıkınca bende b..... çıkardım iki kez daha çok kısa aralıklarla gittim onlar fiyaskoydu mesela...Yani Şengül çoğundan iyi bence ama dozunda bırakılmalı.O zaman 50 tl idi fiyatı.Ancak baktığı cafeyi hiç sevmemiştim.Òyle bi mekânki falı sizinle birlikte herkes dinleyebiliyo.Masalar çok yakın birbirine sessiz bi mekân bide diğer cafelere göre.Ben şahsen uyuz olurum falîmın bi yabancı tarafından dinlenmesine öyleki bu kadar aklımda kalmış.Şirin mekân ama çok çok özel bi soruda özellikle dikkat edilmeliki yirmi kişi daha tanık olmasın olaya.Müşterisi boldur Şengül'ün ,randevusuz almıyo zaten,velhasıl bence Şengül'e bi şans verilmeli.
Birde mesajini tekrar okuyunca eklemek istedim;o zamn hem kahve hem tarot bakmiştı bana.

Son düzenleme:

ayy çok mutlu oldum

Çok tesekkur ederim canim yorumun için. Bende zaten bir falciya 2den 3den fazla gitme taraftarı değilim. Gozlemledigim hepsi 3den fazla gidince sacmaliyor veya seni taniyor ona gore yorum yapiyor...

Bende şahsen kendi adıma falda tarotu tercih ediyorum.Çünkü su falı direk üç harfli işi,ha tabi yazarici için gelecek konusu umarım doğru çıkar.Ama tarot direk kart okuma olduğu için bana daha güvenli geliyo.Aslında bi yerde herşey araç iş falcıda bitiyo.Ama 100 tl 'de iyiymiş,ha dedikleri çıkıyosa helâl olsun.Vallahi çok daha fazlasını verdim de zerresi tutmadı.

Çok tesekkur ederim canim yorumun için. Bende zaten bir falciya 2den 3den fazla gitme taraftarı değilim. Gozlemledigim hepsi 3den fazla gidince sacmaliyor veya seni taniyor ona gore yorum yapiyor...

Rica ederim ne demek..Aynende dediğin gibi bi falcıyla falcı müşteri ilişkisi içinde kalınmalı.Arkadaş muhabbetine dòndümü o faldan hayır beklenmez.

ayy çok mutlu oldum
Hahahaha inşallah canım doğru çıksın.Dediğim gibi duanı eksik etme kendinden ama...Ha bide vallahi merak ettim bu hatunu nosu varsa yazarmısın òzelden.Temmuz ayında sağlam bi çıkartma yapmayı düşünüyorum falda.Seninkini denerdim belki..

cep numarası yok ama kart verdi kafenin numarası var onu verebilirim istersen? :) gidersen yorumlarını bekliyorum

cep numarası yok ama kart verdi kafenin numarası var onu verebilirim istersen? :) gidersen yorumlarını bekliyorum

Valla kafeyi atarsan iyi olur ya.Temmuz başı Allah kısmet ederse giderim ve tabiki yazarım.

Rica ederim ne demek..Aynende dediğin gibi bi falcıyla falcı müşteri ilişkisi içinde kalınmalı.Arkadaş muhabbetine dòndümü o faldan hayır beklenmez.

Peki ne kadar süreyle bakiyor hatirliyor musun? Siradan cafe falcıları gibi 10 15 dakikada sepetlemesin? Bir de anla ilgili ve kişiyle ilgili analizleri nasil?

Peki ne kadar süreyle bakiyor hatirliyor musun? Siradan cafe falcıları gibi 10 15 dakikada sepetlemesin? Bir de anla ilgili ve kişiyle ilgili analizleri nasil?

Vallahi hatırladığım kadarıyla ana açılımdan sonra üç soru hakkı tanıyodu.Fala ve kişiye gòre süre değişir tabi ama şòyle diyim ,yirmi dk kadar bakım yapıyodu süreye vurduğumda.Analiz olarakta detay veriyodu ve anda geçmişte başarîlı bi falcı Şengül .Bence bi denenir ama fiyatı arttıysa tabi bide o var.Ben denenir denenir diyorumda 50 tl yi baz alarak yazıyorum.Çünkü bu sembolmüş ,melekmiş onlar bile 20-25 oldu.Şengül 50 tl ise denenir çünkü ilk falı bende harbiden iyiydi.Ama garantisi yok bu işin tabi.Ama daha yüksekse fiyat gerek yok bence ağźıyla kuş tutmuyor,o kadarda değil.

Son düzenleme:

Malesef şu an 70 diyor 70de çok geliyor. Sembolde nesili denedim bi çok olumsuz konuştu valla faldan çıkınca intihar mı etsem acaba dedim :)

Malesef şu an 70 diyor 70de çok geliyor. Sembolde nesili denedim bi çok olumsuz konuştu valla faldan çıkınca intihar mı etsem acaba dedim :)
Yok yok canım sonrada ekledim zaten önceki mesajima 70 tl ise değmez Şengül.O kadarda olağanüstü değil.Daha doğrusu o fiyatlık değil.40-50 oluru Şengül'ün.Nesil'i hiç takma kafana, ağzı iyi laf yapar anlık analizde iyidir,hiçbi dediği çıkmaz.Bide o çok bilmişliği yokmu..Dersin nostradamus sembolde çalışıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…