İstanbul'da Fal - Falcılar

Fal işi biraz elektrik olayı sanırım. Bana iyi olan başkasına kötü olabiliyor... Ne yazıkki yigittin dedikleri çıkmadı bir dahamda baktırmam

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sekerim gencsin, mutlaka unutursun (barismasaniz bile). Unutur gecersin, unuttuktan sonra da baskalarina bakrsin. Acelen ne, alelacele ayrilik ustu sevmedigin biriyle olmaya kendini niye zorlayasin? Bastan asagi zirva bence yorumu, dikkate alma.

Tabi ki canim. Nasil onu unutmak için baskasinin gunahina gireyim yani

Sekerim gencsin, mutlaka unutursun (barismasaniz bile). Unutur gecersin, unuttuktan sonra da baskalarina bakrsin. Acelen ne, alelacele ayrilik ustu sevmedigin biriyle olmaya kendini niye zorlayasin? Bastan asagi zirva bence yorumu, dikkate alma.

Bide mesela burcu ne diyor. Akrep kova veya yengeç dedi sanirim. Boga diyorum. Sana yanlis soylemistir veya cuzdanina yanlis yazilmistir diyor. O zaman yukseleni oyledir diyor. 18 mayis dogum gunu diyorum. Haa o sınıra yakın ondan oyle cikiyor diye kivirdi

Kesinlikle ,bana iyi olan başkasına kötü yada tam tersi ,orası öyle tabi.Ama şu enerji olayına ben inanmıyorum pek.İyi falcı herkese iyidir ve öyle olmalıda bence,eğer gerçekten iyiyse...

Bendede öyle olmalı boşuna para vermek istemiyorum artık

Beşiktaş'ta hande diye biri var 2 aydır gidip eli boş donüyorum ;( nezaman gitsem dolu

Ay yok bacım bende öyle saatlerce sıra falan hiç çekemem:)Bide Hande biraz pembe tablocuymuş duyduğum kadarıyla.Ama gitmedim net bişey diyemem.
O kadar saatlerce beklemeyede değeceğini pek sanmıyorum yaa..

Onu çok yakın arkadaşımdan duydum her dediği çıkmışta randevu olayı yok gidip sıraya giriyorsun dolunca kimseyi almıyorlar

Fiyatında çok uygun 25 lira

Birde Davutpaşada birine gidiyorum bana dedikleri çıkıyordu arada değişiklik arıyorum

Onu çok yakın arkadaşımdan duydum her dediği çıkmışta randevu olayı yok gidip sıraya giriyorsun dolunca kimseyi almıyorlar

Çok aklında kaldıysa bi dene canım.Beklide tutuverir bellimi olur?Randevu olsa aslında daha rahat,o saatte giderdin.Bu durumda kafe açılınca orda olman gerek.Ve falcının ilk baktığı fallar her zaman daha verimlidir,sonra ister istemez enerjileri düşüyor.

Fiyatında çok uygun 25 lira

Birde Davutpaşada birine gidiyorum bana dedikleri çıkıyordu arada değişiklik arıyorum

Davutpaşa'daki kim kı?Sende çakalmışsın ha:):)

Nevin beni komşum götürdü ufak bir sorun var sadece müşteri refaransıyla gelenleri kabul ediyor evinde baktığı için

Öyle çok bilindik facialara gitmemek gerek un yaptıkları ıcın bir süre sonra sallıyorlar gibi geliyor

Nevin beni komşum götürdü ufak bir sorun var sadece müşteri refaransıyla gelenleri
Anladim canim,bi yerde iyi oldu yoksa ben onada gitmeye kalkardım.
Öyle çok bilindik facialara gitmemek gerek un yaptıkları ıcın bir süre sonra sallıyorlar gibi geliyor

Bak bu çok doğru biliyomusun..Nerde varsa isim olmuş çok çok herkesin bildiği,en kòtü fallarım onlardan olmuştur her zaman.

Son düzenleme:
:)) Üzgünüm

Basımdan geçenleri kelimesi kelimesine anlattı olacaklarıda... Başımdan geçenler filmlere konu olacak cinsten

:)) Üzgünüm

Basımdan geçenleri kelimesi kelimesine anlattı olacaklarıda... Başımdan geçenler filmlere konu olacak cinsten

Bak iyice heveslendim şimdi:)Geçmiş neysede inşallah olacak olan iyi şeyleri tuttursun,önemli kısmı o be canım.

Bakalım beklemedeyim bir yılda 10 kere gittim 9 çıktı 10. Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…