öylemi sen ne falı baktıracaksın peki?
Sekerim gencsin, mutlaka unutursun (barismasaniz bile). Unutur gecersin, unuttuktan sonra da baskalarina bakrsin. Acelen ne, alelacele ayrilik ustu sevmedigin biriyle olmaya kendini niye zorlayasin? Bastan asagi zirva bence yorumu, dikkate alma.
Sekerim gencsin, mutlaka unutursun (barismasaniz bile). Unutur gecersin, unuttuktan sonra da baskalarina bakrsin. Acelen ne, alelacele ayrilik ustu sevmedigin biriyle olmaya kendini niye zorlayasin? Bastan asagi zirva bence yorumu, dikkate alma.
Fal işi biraz elektrik olayı sanırım. Bana iyi olan başkasına kötü olabiliyor... Ne yazıkki yigittin dedikleri çıkmadı bir dahamda baktırmam
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence once 25 liralik olani deneyelim.. hatta derhal.. kafenin yerini kim tarif edebilir ?Teras cafe Mira.Dün çok bahsettik.Yazarici'nin keşfi.Tarot 25tl,su falı 100tl.Yazarici daha detaylı anlatır tabi ama ben bi dahaki ayda deneyeceklerim arasına aldım.
Bence once 25 liralik olani deneyelim.. hatta derhal.. kafenin yerini kim tarif edebilir ?
Ay yok bacım bende öyle saatlerce sıra falan hiç çekemem:)Bide Hande biraz pembe tablocuymuş duyduğum kadarıyla.Ama gitmedim net bişey diyemem.Bendede öyle olmalı boşuna para vermek istemiyorum artık
Beşiktaş'ta hande diye biri var 2 aydır gidip eli boş donüyorum ;( nezaman gitsem dolu
Onu çok yakın arkadaşımdan duydum her dediği çıkmışta randevu olayı yok gidip sıraya giriyorsun dolunca kimseyi almıyorlar
Davutpaşa'daki kim kı?Sende çakalmışsın ha:):)Fiyatında çok uygun 25 lira
Birde Davutpaşada birine gidiyorum bana dedikleri çıkıyordu arada değişiklik arıyorum
Anladim canim,bi yerde iyi oldu yoksa ben onada gitmeye kalkardım.Nevin beni komşum götürdü ufak bir sorun var sadece müşteri refaransıyla gelenleri
Bak bu çok doğru biliyomusun..Nerde varsa isim olmuş çok çok herkesin bildiği,en kòtü fallarım onlardan olmuştur her zaman.Öyle çok bilindik facialara gitmemek gerek un yaptıkları ıcın bir süre sonra sallıyorlar gibi geliyor
:)) Üzgünüm
Basımdan geçenleri kelimesi kelimesine anlattı olacaklarıda... Başımdan geçenler filmlere konu olacak cinsten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?