Bakalım beklemedeyim bir yılda 10 kere gittim 9 çıktı 10. Bekliyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Belki ileride götürebilirim...
Ooo çok iyi,bence bırakma bu hatunu.İnşallah bigün beraber gideriz kısmetse...
Kızlar bende 2 saat önce falan gittim halile. Pek sıra yoktu bugun 45 dk kadar bekledim.
Andaça göre daha genel bakıyor ve karakter analizini onun kadar yapamiyor. Ancak bildigi şeyler oldu. Yurt dışına gideceğimi bildi. Kişiyi anlattı daha çok ama pek mutlu bir tablo cizmedi. Hatta hiç sevmediğim birisiyle beraber olacagimi söyledi. Ha birde okulumu uzatacagimi soyledi ama 2 gun sonra mezun oluyorum :) tarih olarak haziran sonu temmuz başı dedi. Bu tarihi bana daha önce dejavudaki yiğit de vermişti. Bakalim gorcez. Tutarsa yazarım.
Bende gelebilir miyimmmmmmmm ?
Bendede öyle olmalı boşuna para vermek istemiyorum artık
Beşiktaş'ta hande diye biri var 2 aydır gidip eli boş donüyorum ;( nezaman gitsem dolu
Gittim en bunaltıcı fal Acıbadem de Ayten diye bir kadın var o... 1,5 saat bakıyor ama döndürüp dolaştırıp aynı şeyleri soluyor.. Geçmişi iyi biliyorda bana gelecekle ilgili net bişey demedi...ama arkadasıma daha net konuştu
Beşiktaş ın iç sokakalarında mi Cafe diye bir yer var sokak adını hatırlamıyorum suan... Internet'ten bulabilirsiniz.12 den sonra gidince randevusu kalmıyor
Bildigim çok fazla falcı yok toplasan 3,5 falcıya gittim
Bir ay önce gittim Ayten e
Sekerim gencsin, mutlaka unutursun (barismasaniz bile). Unutur gecersin, unuttuktan sonra da baskalarina bakrsin. Acelen ne, alelacele ayrilik ustu sevmedigin biriyle olmaya kendini niye zorlayasin? Bastan asagi zirva bence yorumu, dikkate alma.
Cok öyle övüldüğü gibi değil Ozaman ? Ben bir türlü baktıramadım diyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?