İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakalım beklemedeyim bir yılda 10 kere gittim 9 çıktı 10. Bekliyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki ileride götürebilirim...

Ooo çok iyi,bence bırakma bu hatunu.İnşallah bigün beraber gideriz kısmetse...

Bırakmadım yok şuan yazlıkta gidemiyorum Eylül'e kadarda gidemeyeceğim
Fal krizim tuttu
Gerçi Nevin abla dışında kime gitsem fos çıktı

Son düzenleme:
Gittim en bunaltıcı fal Acıbadem de Ayten diye bir kadın var o... 1,5 saat bakıyor ama döndürüp dolaştırıp aynı şeyleri soluyor.. Geçmişi iyi biliyorda bana gelecekle ilgili net bişey demedi...ama arkadasıma daha net konuştu

Suan bu konuyu ona sormadan kesin bişey diyemiyorum.. Zaten Eylül'e kadar yok ancak Eylül'den sonra

Cok öyle övüldüğü gibi değil Ozaman ? Ben bir türlü baktıramadım diyodum :)

Beşiktaş ın iç sokakalarında mi Cafe diye bir yer var sokak adını hatırlamıyorum suan... Internet'ten bulabilirsiniz.12 den sonra gidince randevusu kalmıyor

Yaa o kadin yasiyor mu? Bende gitmistim 2 kere 60 liraya çay fali bakiyordu ama anda cok iyiydi.. gelecekler ilgili yanlış hatirlamiyosam erkek arkadasimin askerlik yapacagi yeri bilmisti... yakin zamanda giden var mi?

Sofinin dünyası cafedeki Safiye yi de bilirsin sen o zaman ??

Kendisi genelde müşteri referansıyla çalışıyor sorucam kabul ederse götürüm

Sekerim gencsin, mutlaka unutursun (barismasaniz bile). Unutur gecersin, unuttuktan sonra da baskalarina bakrsin. Acelen ne, alelacele ayrilik ustu sevmedigin biriyle olmaya kendini niye zorlayasin? Bastan asagi zirva bence yorumu, dikkate alma.

Cok öyle övüldüğü gibi değil Ozaman ? Ben bir türlü baktıramadım diyodum :)

Yok yok baktirma. Ya pek falla arasi olmayan biri gitse ona güzel gelebilir belki ama biz birer fal müdavimi olduğumuzdan anliyoruz artik kivirmalarini veya agzindan laf almalarini :) illa oraya yolun düşerse de baktırcam dersen andaçı dene. Çiğdem varmış onu bende bilmiyorum ama andaçın verdiği tarih bende tutmadı haziranın ilk haftasi demisti onu da belirteyim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…