İstanbul'da Fal - Falcılar

reklam olmasın diyosunda forumda herkes bi isim veriyor kime gittiğini söylermisin

Bayramdan sonra ona denk gelebilirsem baktırcam ne andaç mış ulaşamıyorum bir türlü öğlen 12 de gidiyorum saat 4 de bakar diyolar cafe ye ortak olcam en son fal'a ara verdim artık bu ara çok sık baktırdım kafam çorba oldu

Bunaldım çünkü 2 saat fal baktı normal bir falcının 20 dk söylediğini o 2 saatte anlatıyor...

Be:26::26::26:n de çok merak etmiştim bu kadını da....senin söylediklerinden sonra o da elendi demek ki :26:

Ben verdigim paraya acıdım 80 lira vermeye değmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Temmuz'da kapsama alanıma illaki girecek olanlar:)
Teras cafe Mira
Erenköy Şebnem
Yeni yerinde eski favori mekânım Mona Lisa cafe(falcıları fena değildi eskiden)
Ayaküstü kafe falları olmazsa olmaz ve her daim online keşifler...

Sebnem benim de radarimda ablamiz, gitmeden once yazar misin?

Şebnem kim canim nerde bakıyor ne kadara bakıyormuş?

Canim yapabiliyorsan hafta içi git. Benim dün boşluğum varsi gittim 45 dk bekledim. Andaç içinde 1.5 saat falaj diyorlardi. Bi de ilk gittigimde bana da 3 saat demislerdi. Tamam beklerim dedim o arada bakirkoyde turlarim dedim. 2 saat sonra aradilar 1 kisi kaldi sıra sizde diye

Fiyatında çok uygun 25 lira

Birde Davutpaşada birine gidiyorum bana dedikleri çıkıyordu arada değişiklik arıyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar ne zamandir yazamiyorum ama arada takip ediyorum,
Sene basinda burada hot topic iken yigit e cok gitmistim ama verdigi tarihler gecti, asil mevzu olmadi (su bahar aylari geyigi)
O donemlerde hande ye de cok gittim, basindan beri israrla ayni tarihi veriyor onu bekliyorum (10 falda da temmuz dedi), aslinda aralarda bi gelisme oldukca da gidesim oldu ama anlam veremedigim bi kalabalik, millet cafe acilmadan iki saat once gidip sokakta bekliyor oylece.
Ben ilk 6ay once gittigimde zaman kisiti yoktu, bir suredir her fali 10dk ile sinirliyor.
Eski uzun zamanda baktigi zamandan yine birkac falda tekrarladigi bir iki kucuk sey oldu, otekini beklerken birinden etkilenecegimi soyledi adiyla birlikte, sifir iletisim ve selam bile vermeme boyutundayken gorusmeye baslayacagimizi soyledi dogru, ve en onemlisi ilk falindan itibaren etrafindaki kizla ilgili yakinlasmalarini dogru zamanda bilebildi tum gelismelerle. Yigit kimse yok demisti mesela.
Ben de pembe tablocumu diyordum ama yine ayni niyetle giden bazi arklarima bununla olmayacak dedi.
Hande nin dedikleri cikarsa daha baskasina baktirmam, bana gore cooook dusuk ihtimal ama bekliyorum bakalim.
O zamana kadar bu populariteyle dukkani kapatip baska mercilere tasimaz kariyerini umarim :)
Andac la Halil i de burdaki tavsiyelerle dnedim , halil daha daldan dala anlatiyo konuyu, Andac daha bi konsantre. Halil senin anlattiklarinla yonlendiriyo gibi fali ama Andac daha nokta atisi. Ikisi de hande yle paralel seyler soyledi. Andac isimi inanilmaz tarif etti ilk actiginda baya etkilendim...
Aralarda symbol can i ve kuzeyi de denedim besiktasta, onlar da ayni seyler uffffff!
O donem sapitmistim, simdi 20gundur baktirmiyorum acayip kurtlandim ama Hande ye de gidesim yok, ezberlemis gibi hep ayni istikrarli fali bakabiliyor.
Hande ye gidenlerin var mi daha detay yorumlari? Yoksa saf gibi bekliyo muyum ben ya?

ben önceki yorumlarda bahsetmiştim, mi cafedeki handeye merakten gittik çok yorumları vardı diye ama bende yanıldığı çok olmuştu ve tarihleri de tutmadı

Husranim yakindir o zaman

canım orası belli olmaz 6 aydan fazla olmuştur gideli bir de arkadaşın aklına uyduk bekledik o kadar, hava soğuk. çok saçma sistemleri de. millet orda saatlerce niye beklesin, bedava baksa baktırmam. ben de faciaydı, bir de bir arkadaş bahsetmişti burda hande bir şeyle ilgili çok kararlı bir yorum yapmış, olmazsa gel yüzüme tükür demiş, kızcağız da gidip tüküreceğim diyordu naptı bilmiyorum. işin şakası tabi

hahaha hakkatten acaba noldu gidip tükürdü mü yüzüne

haftaiçi de gidemiyorum işte ama yok ben vazgeçtim bu cafe falcılarından :/ bir milyon fal baktırdım hepsi neredeyse aynı şeyi söyledi ya hatta en son fal baktırırken bakırköyde ben anlattım adam dinledi gülüştük baya son bi kişiye daha baktırıp daha da baktırmıyorum arkadaş :)) oda içimde uhde kalcak burda iyi diyende olmuş tutmadı diyen de ramazan öncesi gidim aradan çıksın gayrı

Halilde bende dün aynı durumu yaşadım. Özel hayatindan bahsederken işe geçiyor sonra tekrar özel hayatına dönüp başka bir şey soyluyor. Bir de kaçamak bir kaç şey soruyor ordan yönlendiriyor falı senin tepkilerine göre... Besiktaş symboldeki cana melekler kahvesi doneminde gitmiştim. Isminden harfler falan vermişti nokta atışları yapmıştı ama sana dönecek dedigi kişi 2 yildir baskasiyla beraber. Canın tarihleri tutmuyor yani. Andaçın da tarihleri bende tutmadı haziranin ilk haftasi demişti olmadı

Valla cafe falcıları zaten eglenmeliktir ama ben nedense bir türlü cesaret edip de evine veya ofisine gidemiyorum kimsenin.

Valla cafe falcıları zaten eglenmeliktir ama ben nedense bir türlü cesaret edip de evine veya ofisine gidemiyorum kimsenin.

hee o bende de var bide ilk fal baktırdığım kişinin evinde sayamadığım kadar çok kedi vardı allah o anki yaşadığım korkuyu kimseye anlatamam içerde arkadaşıma fal bakıyo adam ben salonda kan ter içinde ama yalnız gitmicem cesaret geldi arkadaşda gelicek benlen :)

Valla ben handeye gitmedim sadece yakın bir arkadaşım ayda bir gidiyor... Onun hakkında arkadaşımdan iyi şeyler duydum.. O yüzden merak uyandırdı bende hande

Bende bi kere birisinin ofisine gitmistim. Ofisi de home office gibi. Iceri bi girdim fal baktigi yere acilan odada yatak falan var ustu duzeltilmemis. Kusura bakma yeni uyandım dedi. Erken gitmistim. Annende büyü var bunu bozalim falan dedi. Ama para da istemiyor bunu bozmak için güya tütsüyle falan bozacakmış. Yıldızname bakıyordu. Bana o donem ki erkek arkadasimla birlikte olup olmadigimi sordu. Ben tabi şok. Anneni getir buyuyu bozalim dedi. Bende hayatta inanmaz da gelmez de hatta sevmez boyle seyleri dedim. O zaman senin uzerinden de bozariz dedi.Sonra bende pek inanmadığımdan öyle şeylere sonra geleyim şimdi zamanım yok dedim. Tamam dedi. Çıkarken tam tokalaşacakken sarıldı birden ay benim guzel kizim sen sakin üzülme bozariz biz allahin verdigi bi şey bu insanlara faydalı olsun bilmem ne. Ama ne sarilma... hiç öyle ay benim güzel kızımlık bir sarilma degil. Sonra arkama bakmadan ciktim ve o olaydan sonra 1 yil fal baktirmamistim :) ondan beridir tırsarım ofis ve evlerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…