mirada kim? ne falı bakıyor, kaç para, yeri nerde? ne bildi sana özel değilse? çok sorduysam affola
arkadaşlar bi falcıya gittim ikinci gidişimdi. Enterasan geliyo bana şimdi falcının ismini vermeyeceğim çünkü daha önce sordum size cevaplamadınız bir daha söylersem reklam sanabilirsiniz. Kadını hayatımda iki defa gördüm. Falı kadıköyde bildiğiniz kıytırık bi kafe de ucuz denilebilecek bir fiyata bakıyordu. İlk su falı baktırmıştım. İlk söylediklerine inanmamıştım çünkü çok istediğim ama aslında mantıksıız olan şeyler söylüyordu. Hatta onun söylediklerine inanmamak için başka falcılara da gittim bkz. Niko veya Angel da bir kadın bildiğn salladılar onlar da. Fakat zamanla baktığımda bu kadınınn söyledikleri her ne kadar imkansız mantıksız şeyler olsa bile yavaş yavaş her şey gerçekleşmeye başladı. ÖYle kesin tarihler vermemişti genel konuşup karşımdaki kişinin kişilik analizinden düşüncelerinden bahsetmişti. Tabii ki yüzde yüz emin olamam ama kadının söylediklerine uygun şeyler yaşıyorum. Cinlerle bakıyormuş . Bazen düşüünnyorum acaba cinler kandırmayı sever beni mutlu etmek için mi bunları söylüyor ben de kendimi mi inandırıyorum diye ama bilmiyorum. Sizce nedir bu durum? Neler oluyor? Cinler düşüncelerimi, hayatımı bildiği i.çin kadında bana ona göre mi konuştu yoksa başkasından bahsettiği şeyler doğru olabilir miydi? Bu fala inanmalı mıyım?
Yok yok baktirma. Ya pek falla arasi olmayan biri gitse ona güzel gelebilir belki ama biz birer fal müdavimi olduğumuzdan anliyoruz artik kivirmalarini veya agzindan laf almalarini :) illa oraya yolun düşerse de baktırcam dersen andaçı dene. Çiğdem varmış onu bende bilmiyorum ama andaçın verdiği tarih bende tutmadı haziranın ilk haftasi demisti onu da belirteyim de...
Bunaldım çünkü 2 saat fal baktı normal bir falcının 20 dk söylediğini o 2 saatte anlatıyor...
Temmuz'da kapsama alanıma illaki girecek olanlar:)
Teras cafe Mira
Erenköy Şebnem
Yeni yerinde eski favori mekânım Mona Lisa cafe(falcıları fena değildi eskiden)
Ayaküstü kafe falları olmazsa olmaz ve her daim online keşifler...
Temmuz'da kapsama alanıma illaki girecek olanlar:)
Teras cafe Mira
Erenköy Şebnem
Yeni yerinde eski favori mekânım Mona Lisa cafe(falcıları fena değildi eskiden)
Ayaküstü kafe falları olmazsa olmaz ve her daim online keşifler...
Bayramdan sonra ona denk gelebilirsem baktırcam ne andaç mış ulaşamıyorum bir türlü öğlen 12 de gidiyorum saat 4 de bakar diyolar cafe ye ortak olcam en sonfal'a ara verdim artık bu ara çok sık baktırdım kafam çorba oldu
Fiyatında çok uygun 25 lira
Birde Davutpaşada birine gidiyorum bana dedikleri çıkıyordu arada değişiklik arıyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar ne zamandir yazamiyorum ama arada takip ediyorum,
Sene basinda burada hot topic iken yigit e cok gitmistim ama verdigi tarihler gecti, asil mevzu olmadi (su bahar aylari geyigi)
O donemlerde hande ye de cok gittim, basindan beri israrla ayni tarihi veriyor onu bekliyorum (10 falda da temmuz dedi), aslinda aralarda bi gelisme oldukca da gidesim oldu ama anlam veremedigim bi kalabalik, millet cafe acilmadan iki saat once gidip sokakta bekliyor oylece.
Ben ilk 6ay once gittigimde zaman kisiti yoktu, bir suredir her fali 10dk ile sinirliyor.
Eski uzun zamanda baktigi zamandan yine birkac falda tekrarladigi bir iki kucuk sey oldu, otekini beklerken birinden etkilenecegimi soyledi adiyla birlikte, sifir iletisim ve selam bile vermeme boyutundayken gorusmeye baslayacagimizi soyledi dogru, ve en onemlisi ilk falindan itibaren etrafindaki kizla ilgili yakinlasmalarini dogru zamanda bilebildi tum gelismelerle. Yigit kimse yok demisti mesela.
Ben de pembe tablocumu diyordum ama yine ayni niyetle giden bazi arklarima bununla olmayacak dedi.
Hande nin dedikleri cikarsa daha baskasina baktirmam, bana gore cooook dusuk ihtimal ama bekliyorum bakalim.
O zamana kadar bu populariteyle dukkani kapatip baska mercilere tasimaz kariyerini umarim :)
Andac la Halil i de burdaki tavsiyelerle dnedim , halil daha daldan dala anlatiyo konuyu, Andac daha bi konsantre. Halil senin anlattiklarinla yonlendiriyo gibi fali ama Andac daha nokta atisi. Ikisi de hande yle paralel seyler soyledi. Andac isimi inanilmaz tarif etti ilk actiginda baya etkilendim...
Aralarda symbol can i ve kuzeyi de denedim besiktasta, onlar da ayni seyler uffffff!
O donem sapitmistim, simdi 20gundur baktirmiyorum acayip kurtlandim ama Hande ye de gidesim yok, ezberlemis gibi hep ayni istikrarli fali bakabiliyor.
Hande ye gidenlerin var mi daha detay yorumlari? Yoksa saf gibi bekliyo muyum ben ya?
ben önceki yorumlarda bahsetmiştim, mi cafedeki handeye merakten gittik çok yorumları vardı diye ama bende yanıldığı çok olmuştu ve tarihleri de tutmadı
Husranim yakindir o zaman
canım orası belli olmaz 6 aydan fazla olmuştur gideli bir de arkadaşın aklına uyduk bekledik o kadar, hava soğuk. çok saçma sistemleri de. millet orda saatlerce niye beklesin, bedava baksa baktırmam. ben de faciaydı, bir de bir arkadaş bahsetmişti burda hande bir şeyle ilgili çok kararlı bir yorum yapmış, olmazsa gel yüzüme tükür demiş, kızcağız da gidip tüküreceğim diyordu naptı bilmiyorum. işin şakası tabi
Canim yapabiliyorsan hafta içi git. Benim dün boşluğum varsi gittim 45 dk bekledim. Andaç içinde 1.5 saat falaj diyorlardi. Bi de ilk gittigimde bana da 3 saat demislerdi. Tamam beklerim dedim o arada bakirkoyde turlarim dedim. 2 saat sonra aradilar 1 kisi kaldi sıra sizde diye
Halilde bende dün aynı durumu yaşadım. Özel hayatindan bahsederken işe geçiyor sonra tekrar özel hayatına dönüp başka bir şey soyluyor. Bir de kaçamak bir kaç şey soruyor ordan yönlendiriyor falı senin tepkilerine göre... Besiktaş symboldeki cana melekler kahvesi doneminde gitmiştim. Isminden harfler falan vermişti nokta atışları yapmıştı ama sana dönecek dedigi kişi 2 yildir baskasiyla beraber. Canın tarihleri tutmuyor yani. Andaçın da tarihleri bende tutmadı haziranin ilk haftasi demişti olmadıArkadaslar ne zamandir yazamiyorum ama arada takip ediyorum,
Sene basinda burada hot topic iken yigit e cok gitmistim ama verdigi tarihler gecti, asil mevzu olmadi (su bahar aylari geyigi)
O donemlerde hande ye de cok gittim, basindan beri israrla ayni tarihi veriyor onu bekliyorum (10 falda da temmuz dedi), aslinda aralarda bi gelisme oldukca da gidesim oldu ama anlam veremedigim bi kalabalik, millet cafe acilmadan iki saat once gidip sokakta bekliyor oylece.
Ben ilk 6ay once gittigimde zaman kisiti yoktu, bir suredir her fali 10dk ile sinirliyor.
Eski uzun zamanda baktigi zamandan yine birkac falda tekrarladigi bir iki kucuk sey oldu, otekini beklerken birinden etkilenecegimi soyledi adiyla birlikte, sifir iletisim ve selam bile vermeme boyutundayken gorusmeye baslayacagimizi soyledi dogru, ve en onemlisi ilk falindan itibaren etrafindaki kizla ilgili yakinlasmalarini dogru zamanda bilebildi tum gelismelerle. Yigit kimse yok demisti mesela.
Ben de pembe tablocumu diyordum ama yine ayni niyetle giden bazi arklarima bununla olmayacak dedi.
Hande nin dedikleri cikarsa daha baskasina baktirmam, bana gore cooook dusuk ihtimal ama bekliyorum bakalim.
O zamana kadar bu populariteyle dukkani kapatip baska mercilere tasimaz kariyerini umarim :)
Andac la Halil i de burdaki tavsiyelerle dnedim , halil daha daldan dala anlatiyo konuyu, Andac daha bi konsantre. Halil senin anlattiklarinla yonlendiriyo gibi fali ama Andac daha nokta atisi. Ikisi de hande yle paralel seyler soyledi. Andac isimi inanilmaz tarif etti ilk actiginda baya etkilendim...
Aralarda symbol can i ve kuzeyi de denedim besiktasta, onlar da ayni seyler uffffff!
O donem sapitmistim, simdi 20gundur baktirmiyorum acayip kurtlandim ama Hande ye de gidesim yok, ezberlemis gibi hep ayni istikrarli fali bakabiliyor.
Hande ye gidenlerin var mi daha detay yorumlari? Yoksa saf gibi bekliyo muyum ben ya?
haftaiçi de gidemiyorum işte ama yok ben vazgeçtim bu cafe falcılarından :/ bir milyon fal baktırdım hepsi neredeyse aynı şeyi söyledi ya hatta en son fal baktırırken bakırköyde ben anlattım adam dinledi gülüştük baya son bi kişiye daha baktırıp daha da baktırmıyorum arkadaş :)) oda içimde uhde kalcak burda iyi diyende olmuş tutmadı diyen de ramazan öncesi gidim aradan çıksın gayrı
Valla cafe falcıları zaten eglenmeliktir ama ben nedense bir türlü cesaret edip de evine veya ofisine gidemiyorum kimsenin.
hee o bende de var bide ilk fal baktırdığım kişinin evinde sayamadığım kadar çok kedi vardı allah o anki yaşadığım korkuyu kimseye anlatamam içerde arkadaşıma fal bakıyo adam ben salonda kan ter içindeama yalnız gitmicem cesaret geldi arkadaşda gelicek benlen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?