İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim nerde bu numarası falan varsa atsana :)

valla canım numarası yok evinde bakıyo, biz öyle tesadüf gittik işte hani dedim burdan varmıdır hiç giden diye sanırım yok :/ Güngörende evi dün arkadaşıma kahve içmeye gitmiştim öyle otururken konusu geçti onlarında komşusu aynı zamanda , ama bi sorarım numarasını verirlerse paylaşırım tabiki ..

Laf cafede andaça baktirmistim 3 saat bekledim ani ve geçmişi iyi bildi de verdigi tarihler cikmadi hatta aksi bile oldu diyebilirim. Bugun de bi halili deneyeyim olmazsa

dene bakalım ben andaça da halilede baktıramadım hiç genelde dejavuya gidiyorum onlara baktıramayınca :)

Orda da yiğit e baktirdim. Hic memnun kalmadim. Benim agzimdan laf ala ala bakti. Ne is yapiyorsun hayatinda biri var mi kac yasindasin. Eh zaten bunları soyledikten sonra falin ne anlami kaldi... bir tek annemin ismini verdi o da tum alfabeyi saya saya... :)

aynen canım bide benim hissettiğim diye diye bakıyo deli oluyorum :)) ben orda Edi'yi seviyorum biliyo diyemem savunamam çünkü kimse beğenmez onu ama bana falları cıkar yada tutuyo ne bilim 2-3 defa fena nokta atışı yaptı bi ton para verdiğim falcının diyemediğini söyledi seviyom ben o cocuğu ama :)) terapi oluyo bana

Peki halil mi cigdem mi laf cafede?

Işlem yapan falcılar içinde tavsiye edebileceğiniz birisi varsa özelime mesaj arın lütfen.Özel mesaj hakkım yok benm

Yiğitte iki kere telefonda baktırdım ama ne yazıkkı hiç bir dediği çıkmadı...
Hayal kırıklığına uğradım en az 200 sayfa boyunca yiğit'i övmüşler ama tek dediği bile çıkmadı...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bende 2 saat önce falan gittim halile. Pek sıra yoktu bugun 45 dk kadar bekledim.
Andaça göre daha genel bakıyor ve karakter analizini onun kadar yapamiyor. Ancak bildigi şeyler oldu. Yurt dışına gideceğimi bildi. Kişiyi anlattı daha çok ama pek mutlu bir tablo cizmedi. Hatta hiç sevmediğim birisiyle beraber olacagimi söyledi. Ha birde okulumu uzatacagimi soyledi ama 2 gun sonra mezun oluyorum :) tarih olarak haziran sonu temmuz başı dedi. Bu tarihi bana daha önce dejavudaki yiğit de vermişti. Bakalim gorcez. Tutarsa yazarım.

Kuzum zirvalamis bence. Yeni mezun olduguna gore gencecik bir kizsin, onune kimler kimler cikar, niye sevmedigin biriyle olacakmissin? Gec bence, zrivalamis.

Kuzum zirvalamis bence. Yeni mezun olduguna gore gencecik bir kizsin, onune kimler kimler cikar, niye sevmedigin biriyle olacakmissin? Gec bence, zrivalamis.

Sen bu çocuğa aklinda oteki olduğu için ısınamamissin ama öteki seni tekrsr uzcek sende bunu sevmeye başlıcaksin ciddilescek evlilik dusunuyor senle falan dedi... ama onunde bi liste var baktigi kisilerin isimlerini yazio. Ben 11.ci miydim 12.ci miydim neydim belki yorgunda olabilir

Sekerim gencsin, mutlaka unutursun (barismasaniz bile). Unutur gecersin, unuttuktan sonra da baskalarina bakrsin. Acelen ne, alelacele ayrilik ustu sevmedigin biriyle olmaya kendini niye zorlayasin? Bastan asagi zirva bence yorumu, dikkate alma.

mirada kim? ne falı bakıyor, kaç para, yeri nerde? ne bildi sana özel değilse? çok sorduysam affola

Teras cafe Mira.Dün çok bahsettik.Yazarici'nin keşfi.Tarot 25tl,su falı 100tl.Yazarici daha detaylı anlatır tabi ama ben bi dahaki ayda deneyeceklerim arasına aldım.

Bende bir Yiğitzedeyim.20 şubat itibariyle baktırdığım falın tek harfi dahi çıkmadı ve tarih 18 haziran.Tabiki herşeyi bilmesini beklemedim ama bu kadar yere göğe sığdırılamamaya acık bişi tutsaydı ya.O yüzdende işte hiçbi falcıya kefil olunmamalı,çok allayıp pullanmamalı.100 kişiden 1'ine bile bilemese bilemediği kişi için kötü falcîdır.Bu böyledir her zaman.99'una büyük çoğunluğa bilse bile ben bi daha baktırırmıyım ?Hayır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…