Bir de nokta atışı yapan cok falcı tanıdım, bunlar bana bir sey ifade etmiyor. Kimlere baktırmışım bi bakalım sondan başa; Cezmi, Arzuhal arzu, Neslihan, laf cafe Cigdem, andac, Halil, Canan, fincan cafe Şenay, Neslihan, symbol cadde Serkan, Kürşat, Osman, Levent; symbol cafe Nişantaşı Fulya, yüce, Meryem, sefaköy buse, Bakırköy yiğit, Beşiktaş symbol Nihal, taksim symbol toprak, savaş, nesil, Mehmet, cıvıltı Suna, kadınlar kahvesi Dilek, Pelin, Meryem, Remziye, Tasula cafe Roza, sarmaşık Hasan, Sengül, kızılderili mulla, damlalar barıs, sevinç, Tuğba, Mustafa; cafezade armağan, Nostradamus emel, tiryaki Aslı, tiryaki Semra, Nostradamus Derya, Dilek, Arzu, istanbul cafe sehriban, Ahmet, Olgu, mercan, la porte Ayhan, Basak, Cafe Angels Biriz, Burcu, İlhan, Monami Sedat, Miyase, Bakırköy Filiz, Elmira, Pen Cafe Yeter, Ümraniye Didem, Üç vakit Didem, Soğanlık Emine, Burak, Caddebostan Günay, fal sepeti Taha, Ilkay, Sezen. falimpir lebuda.. Caddede fal evindeki kadın.. Asmin cafedekiler. Belgin kostak..Daha da aklıma gelmeyen cok vardır.. Bunların çoğuna defalarca baktırdım.Sonuc? yok:)) bi anlamı yok, birine baktırıyorsun ama ümitlenmemek lazım.. Bazen tutturuyorlar belki ama bana ne faydası oldu bilmiyorum. su isimleri aldıkları paralarla toplasanız ve bunu 20 yle çarpsanız benim cebimden çıkan paranın 3 te biridir. O sebeple inandığınız biri varsa baktırın ama bel bağlamayın. Her sey olacağına varır..
Valla canimcim ben senin yanında hic baktirmamis gibiyim. Onceden bikac deneyimim oldu.ama yiğit e baktirdiktan sonra sadece ona gidiyorum ara ara.genel anlamda memnunum. Beklentim yok yani oturup şu zamanda şu olcak diye hiç düşünmedim. Uzun vadede gördüğüm yigitin doğru tespitler yaptığı. Ve şuna inanıyorum ruhundan hoslanmadiginiz birine fal faktirmamak gerekiyor. Yiğit le enerjim tuttu sanırım. Bende takır takır konuşuyor. Bir cumlesine yanlış diyemiyorum. Benim sorguladigim dediklerindenTek bir şey var sadece olmayan.her gittigimde tutarlılıkla aynı şeyi soylemesi bazen acaba doğru olabilir mi dedirtiyor.yoksa fal delisi değilim ama gittiği yere kadar zaman zaman baktiririm artık. Başkalarını cok boş gördüm onun yanında tabi bu benim fikrim.
150 tl çok değil mi arkadaşlar... haddim değil tabi ama parayı kolay kazanmıyoruz... size söz ettiğim kartalda ki Şengül abla, nokta atışı fal bakıyor. üstelik o fiyatın yarısına.... ben fal sebebiyle gittim tanıdım, her istediğimde arayabiliyorum...her soruyu sorabiliyorum... hep net cevaplar alıyorum. siteden biri daha denese ne demek istediğimi anlayacaksınız....
didemin evini biliyorum ben ama çat kapi gitmek olmaz kizlar.. zaten yarin itibari ile yaz tatilim başlıyor. . Malesef istanbulda olmayacagimKonu hortlatma gundemde tutma vs deyip kizanlar olacaksa yazmaktan baska carem yok. Su meshur didem hanim cebini degistirmis. Burda da onu taniyan ve evine gidenler de var. Yeni numarasini bilen varsa rica edicem
didemin evini biliyorum ben ama çat kapi gitmek olmaz kizlar.. zaten yarin itibari ile yaz tatilim başlıyor. . Malesef istanbulda olmayacagimtlf unu bulan olursa bana da yollayabilir mi?
Bana yazarmısın yazzkurt@gmail.com
Arkadaslar bir sey daha var, ayrıldığım biri vardı 6 ay önce inanın sabah aksam her günüm manyak gibi onu düşünerek gecti, onunla cok mutlu olabileceğimize inanmıştım. Cok da gururlu olduğumdan aramadım, 2 kere mesaj attı bana, cevap verdim gerisi gelmedi. Neden benden birden uzaklaştığını tam anlayamadım. Gecen hafta aradım ve özlediğimi arkadasa görüşebileceğimizi söyledim, önce sevinerek kabul etti, sonra vazgeçti. Arkadasca görüşemezmiş, beni gördüğünde kendine hakim olamıyormus. Bir sekilde bana bir bariyer koydu. Cok üzüldüm tam 6 ay hatta kopmaya başladığımız zamanları da sayarsak 9 ay mal gibi bekledim. Cevresinde oldukça beğenilen bir kadınken hayatıma kimseyi sokmadım. Ama belli ki bir anlamı yok bunun. Bosu bosuna üzüldüm, her yanımdan motor geçtiğinde acaba o mu diye kalbim küt küt atıyordu, arkasında baskası var mıdır diye.. anladım ki o benden coktan gecmiş en azından su an durum bu.. hal böyleyken ve ben bu kadar kırılmışken dönse ne olacak artık? Falcılar hep dönecek diyor diyor da ben orda olacak mıyım sanki.. Ne anlamı var sen onun için üzülürken keyfinde gezen ve sonra sana birden, basına saksı mı düşer bilemedim, dönmek isteyecek birinin. bir sey zamanında değerli, senin değerini sen yanındayken bilmeli.. Kimse vazgeçilmez değil. Değerli olan biziz.. Cok düşününce karşı tarafın enerji alanına girdiğinden haberi olmasa da onun enerjisini itiyormuşuz. Iyisi mi düşünmemek ve bitmiş kabul ederek hayata devam etmek. Döneceği varsa döner, döndüğünde bulabilir mi ayrı mesele. Lütfen sizi haksız yere bırakıp giden kimseyi cok düşünmeyin. bırakın gitsin, kendi kaybıdır.. İçimdekileri paylasmak istedim. Hepiniz cok değerli kadınlarsınız, yanınızdaki de yüreğinizin kıymetini bilen biri olmalı..
Bir de nokta atışı yapan cok falcı tanıdım, bunlar bana bir sey ifade etmiyor. Kimlere baktırmışım bi bakalım sondan başa; Cezmi, Arzuhal arzu, Neslihan, laf cafe Cigdem, andac, Halil, Canan, fincan cafe Şenay, Neslihan, symbol cadde Serkan, Kürşat, Osman, Levent; symbol cafe Nişantaşı Fulya, yüce, Meryem, sefaköy buse, Bakırköy yiğit, Beşiktaş symbol Nihal, taksim symbol toprak, savaş, nesil, Mehmet, cıvıltı Suna, kadınlar kahvesi Dilek, Pelin, Meryem, Remziye, Tasula cafe Roza, sarmaşık Hasan, Sengül, kızılderili mulla, damlalar barıs, sevinç, Tuğba, Mustafa; cafezade armağan, Nostradamus emel, tiryaki Aslı, tiryaki Semra, Nostradamus Derya, Dilek, Arzu, istanbul cafe sehriban, Ahmet, Olgu, mercan, la porte Ayhan, Basak, Cafe Angels Biriz, Burcu, İlhan, Monami Sedat, Miyase, Bakırköy Filiz, Elmira, Pen Cafe Yeter, Ümraniye Didem, Üç vakit Didem, Soğanlık Emine, Burak, Caddebostan Günay, fal sepeti Taha, Ilkay, Sezen. falimpir lebuda.. Caddede fal evindeki kadın.. Asmin cafedekiler. Belgin kostak..Daha da aklıma gelmeyen cok vardır.. Bunların çoğuna defalarca baktırdım.Sonuc? yok:)) bi anlamı yok, birine baktırıyorsun ama ümitlenmemek lazım.. Bazen tutturuyorlar belki ama bana ne faydası oldu bilmiyorum. su isimleri aldıkları paralarla toplasanız ve bunu 20 yle çarpsanız benim cebimden çıkan paranın 3 te biridir. O sebeple inandığınız biri varsa baktırın ama bel bağlamayın. Her sey olacağına varır..
Slm numarasını bana da gönderir misin?👼150 tl çok değil mi arkadaşlar... haddim değil tabi ama parayı kolay kazanmıyoruz... size söz ettiğim kartalda ki Şengül abla, nokta atışı fal bakıyor. üstelik o fiyatın yarısına.... ben fal sebebiyle gittim tanıdım, her istediğimde arayabiliyorum...her soruyu sorabiliyorum... hep net cevaplar alıyorum. siteden biri daha denese ne demek istediğimi anlayacaksınız....
Valla canimcim ben senin yanında hic baktirmamis gibiyim. Onceden bikac deneyimim oldu.ama yiğit e baktirdiktan sonra sadece ona gidiyorum ara ara.genel anlamda memnunum. Beklentim yok yani oturup şu zamanda şu olcak diye hiç düşünmedim. Uzun vadede gördüğüm yigitin doğru tespitler yaptığı. Ve şuna inanıyorum ruhundan hoslanmadiginiz birine fal faktirmamak gerekiyor. Yiğit le enerjim tuttu sanırım. Bende takır takır konuşuyor. Bir cumlesine yanlış diyemiyorum. Benim sorguladigim dediklerindenTek bir şey var sadece olmayan.her gittigimde tutarlılıkla aynı şeyi soylemesi bazen acaba doğru olabilir mi dedirtiyor.yoksa fal delisi değilim ama gittiği yere kadar zaman zaman baktiririm artık. Başkalarını cok boş gördüm onun yanında tabi bu benim fikrim.
Babypink, merhaba. Armağan'a ben de baktırmıştım, pek aklımda kalan, olan birşey yok. Acaba mevcut durumu, şu anı gerçekten bilmek çözüm olamaz mı? Ben dün İzmir'de Pasaklı Birsen'e gittim. Buralarda bilinen bir isimmiş. İnsanlar sabah 6'da gelip sıraya girmişler. Tatlı bir kadın. Ayrıca 20 tl'e bakıyor. Sıkıntım olan kişi hakkında, aramızda olanlar hakkında ve onun şu anda ne düşündüğü, ne yaptığı ile ilgili çok isabetli şeyler söyledi. Gerçekten benim o kişiye söylediğim kritik bazı cümleleri bile bildi. Buna karşılık gelecekten nerdeyse hiç bahsetmedi. Sadece büyü bozma ile ilgili bazı dualar vs vs verdi ve bunları yaptıktan sonra güzel şeyler olabilir, dedi.
Kısaca, belki sen de böyle bir çözüm düşünebilirsin diye kendimden örnek vererek anlattım.
Ooff offf birsen ortaliklarda mi.. kizlar universite de baktirdim ve onumdeki 5 yili bilmisti.. sonra bulamadim onu.. bulursaniz nolurr paylasinBu pasakli Birsel i bende duymuştum.
Izmirde baya bilinen falcilardanmis.
We gerçekten büyü falan war diyorsa tahmini doğru çıkıyor mus.yani büyünun kimin yaptığını bilebiliyormus.
İzmir'in neresinde canım bu pasakli Birsel?
didemin evini biliyorum ben ama çat kapi gitmek olmaz kizlar.. zaten yarin itibari ile yaz tatilim başlıyor. . Malesef istanbulda olmayacagimtlf unu bulan olursa bana da yollayabilir mi?
Babypink, merhaba. Armağan'a ben de baktırmıştım, pek aklımda kalan, olan birşey yok. Acaba mevcut durumu, şu anı gerçekten bilmek çözüm olamaz mı? Ben dün İzmir'de Pasaklı Birsen'e gittim. Buralarda bilinen bir isimmiş. İnsanlar sabah 6'da gelip sıraya girmişler. Tatlı bir kadın. Ayrıca 20 tl'e bakıyor. Sıkıntım olan kişi hakkında, aramızda olanlar hakkında ve onun şu anda ne düşündüğü, ne yaptığı ile ilgili çok isabetli şeyler söyledi. Gerçekten benim o kişiye söylediğim kritik bazı cümleleri bile bildi. Buna karşılık gelecekten nerdeyse hiç bahsetmedi. Sadece büyü bozma ile ilgili bazı dualar vs vs verdi ve bunları yaptıktan sonra güzel şeyler olabilir, dedi.
Kısaca, belki sen de böyle bir çözüm düşünebilirsin diye kendimden örnek vererek anlattım.
merhabalar üsküdar cimen pastanesinin yanında bir han varmış ve 2. inci katta bir kafe bir arkdaşım burdaki falcının cok ii olduğunu söylüyor duyan var mı
Bu pasakli Birsel i bende duymuştum.
Izmirde baya bilinen falcilardanmis.
We gerçekten büyü falan war diyorsa tahmini doğru çıkıyor mus.yani büyünun kimin yaptığını bilebiliyormus.
İzmir'in neresinde canım bu pasakli Birsel?
Haftaya izmir'e gidiyorum. Baktırayım Tel Numarasını mesaj atabilirmisin. yada nasıl ulaşabilirim kendisine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?