İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar bir sey daha var, ayrıldığım biri vardı 6 ay önce inanın sabah aksam her günüm manyak gibi onu düşünerek gecti, onunla cok mutlu olabileceğimize inanmıştım. Cok da gururlu olduğumdan aramadım, 2 kere mesaj attı bana, cevap verdim gerisi gelmedi. Neden benden birden uzaklaştığını tam anlayamadım. Gecen hafta aradım ve özlediğimi arkadasa görüşebileceğimizi söyledim, önce sevinerek kabul etti, sonra vazgeçti. Arkadasca görüşemezmiş, beni gördüğünde kendine hakim olamıyormus. Bir sekilde bana bir bariyer koydu. Cok üzüldüm tam 6 ay hatta kopmaya başladığımız zamanları da sayarsak 9 ay mal gibi bekledim. Cevresinde oldukça beğenilen bir kadınken hayatıma kimseyi sokmadım. Ama belli ki bir anlamı yok bunun. Bosu bosuna üzüldüm, her yanımdan motor geçtiğinde acaba o mu diye kalbim küt küt atıyordu, arkasında baskası var mıdır diye.. anladım ki o benden coktan gecmiş en azından su an durum bu.. hal böyleyken ve ben bu kadar kırılmışken dönse ne olacak artık? Falcılar hep dönecek diyor diyor da ben orda olacak mıyım sanki.. Ne anlamı var sen onun için üzülürken keyfinde gezen ve sonra sana birden, basına saksı mı düşer bilemedim, dönmek isteyecek birinin. bir sey zamanında değerli, senin değerini sen yanındayken bilmeli.. Kimse vazgeçilmez değil. Değerli olan biziz.. Cok düşününce karşı tarafın enerji alanına girdiğinden haberi olmasa da onun enerjisini itiyormuşuz. Iyisi mi düşünmemek ve bitmiş kabul ederek hayata devam etmek. Döneceği varsa döner, döndüğünde bulabilir mi ayrı mesele. Lütfen sizi haksız yere bırakıp giden kimseyi cok düşünmeyin. bırakın gitsin, kendi kaybıdır.. İçimdekileri paylasmak istedim. Hepiniz cok değerli kadınlarsınız, yanınızdaki de yüreğinizin kıymetini bilen biri olmalı..

Valla canimcim ben senin yanında hic baktirmamis gibiyim. Onceden bikac deneyimim oldu.ama yiğit e baktirdiktan sonra sadece ona gidiyorum ara ara.genel anlamda memnunum. Beklentim yok yani oturup şu zamanda şu olcak diye hiç düşünmedim. Uzun vadede gördüğüm yigitin doğru tespitler yaptığı. Ve şuna inanıyorum ruhundan hoslanmadiginiz birine fal faktirmamak gerekiyor. Yiğit le enerjim tuttu sanırım. Bende takır takır konuşuyor. Bir cumlesine yanlış diyemiyorum. Benim sorguladigim dediklerindenTek bir şey var sadece olmayan.her gittigimde tutarlılıkla aynı şeyi soylemesi bazen acaba doğru olabilir mi dedirtiyor.yoksa fal delisi değilim ama gittiği yere kadar zaman zaman baktiririm artık. Başkalarını cok boş gördüm onun yanında tabi bu benim fikrim.

Yigit nerede bakiyor :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana yazarmısın yazzkurt@gmail.com

Konu hortlatma gundemde tutma vs deyip kizanlar olacaksa yazmaktan baska carem yok. Su meshur didem hanim cebini degistirmis. Burda da onu taniyan ve evine gidenler de var. Yeni numarasini bilen varsa rica edicem
didemin evini biliyorum ben ama çat kapi gitmek olmaz kizlar.. zaten yarin itibari ile yaz tatilim başlıyor. . Malesef istanbulda olmayacagim tlf unu bulan olursa bana da yollayabilir mi?

Canim sana bikac kitap onericem;
Seda Diker -Aslında giden erkek yoktur
Seda Diker - Aslında ayrılıkta yoktur
Uğur Koşar _ Allah de ötesini bırak. ..

Icinde bulunduğun durum icin sana ve yaydigin enerjiye yardimci olacak kitaplar ...

Babypink, merhaba. Armağan'a ben de baktırmıştım, pek aklımda kalan, olan birşey yok. Acaba mevcut durumu, şu anı gerçekten bilmek çözüm olamaz mı? Ben dün İzmir'de Pasaklı Birsen'e gittim. Buralarda bilinen bir isimmiş. İnsanlar sabah 6'da gelip sıraya girmişler. Tatlı bir kadın. Ayrıca 20 tl'e bakıyor. Sıkıntım olan kişi hakkında, aramızda olanlar hakkında ve onun şu anda ne düşündüğü, ne yaptığı ile ilgili çok isabetli şeyler söyledi. Gerçekten benim o kişiye söylediğim kritik bazı cümleleri bile bildi. Buna karşılık gelecekten nerdeyse hiç bahsetmedi. Sadece büyü bozma ile ilgili bazı dualar vs vs verdi ve bunları yaptıktan sonra güzel şeyler olabilir, dedi.

Kısaca, belki sen de böyle bir çözüm düşünebilirsin diye kendimden örnek vererek anlattım.

Slm numarasını bana da gönderir misin?👼

Slm cnm bende bu sıtede cok kısıye baktırdım son 1 senedır uzağım fal olayından arada baktırıyorum yıgıdın methını cok duydum bana Tlf yollarmısın nerde bakıyor ?

Bu pasakli Birsel i bende duymuştum.
Izmirde baya bilinen falcilardanmis.
We gerçekten büyü falan war diyorsa tahmini doğru çıkıyor mus.yani büyünun kimin yaptığını bilebiliyormus.
İzmir'in neresinde canım bu pasakli Birsel?

Ooff offf birsen ortaliklarda mi.. kizlar universite de baktirdim ve onumdeki 5 yili bilmisti.. sonra bulamadim onu.. bulursaniz nolurr paylasin

merhabalar üsküdar cimen pastanesinin yanında bir han varmış ve 2. inci katta bir kafe bir arkdaşım burdaki falcının cok ii olduğunu söylüyor duyan var mı

Haftaya izmir'e gidiyorum. Baktırayım Tel Numarasını mesaj atabilirmisin. yada nasıl ulaşabilirim kendisine ?

merhabalar üsküdar cimen pastanesinin yanında bir han varmış ve 2. inci katta bir kafe bir arkdaşım burdaki falcının cok ii olduğunu söylüyor duyan var mı

Canim arzudan bahsediyorsun sanırım handa ama cafe değil küçük ofis tarzı biyerde baktirmistim ama 3 yıl olmuştur çok tuhaf isim cikartir ani geçmişi iyi bilir ama gelecekte tutan bişey olmadı malesef

Karşıyaka, Örnekköy mahallesinde. Telefon kullanmıyor. Bakılan her kişi için 20 TL alıyor.

Haftaya izmir'e gidiyorum. Baktırayım Tel Numarasını mesaj atabilirmisin. yada nasıl ulaşabilirim kendisine ?

Telefon kullanmıyor. Sıraya girip bekleniyor. Bakım yarım saatten fazla sürüyor. Ben sabah 8.30'da gittim, 13 gibi çıkabildim. Her zaman böyle midir bilemiyorum. Çok hızlı konuşuyor, not almak çok zor. Ben telefonuma ses kaydı yaptım. Daha önce gittiğim falcılar da mevcut durumu anlatmışlardı ama Birsen kadar, söylenen cümleleri bile net bir şekilde anlatanla hiç karşılaşmadım. Ancak bana gelecekle ilgili birşey söylemedi. Sadece bu dediklerimi yap, 3-4 hafta bekle, dedi.

İzmir'e gidiyorsanız, bir de Karşıyaka'da Müjgan Cafede Tülin Hn'dan söz ediyorlar. Ben henüz denemedim ama önümüzdeki hafta denemeyi düşünüyorum.

Son olarak bir de dışarıda buluşulan yerde bakan Fatma Hanım var. Geçen ay baktırdım, henüz zamanı gelen birşey olmadı ama detaylı olarak anlatıyor. Zen kartlarına bakıyor. Ücreti 40 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…