bir arkadaşımın annesi sürekli orada baktırıyor ve cok memnunCanim arzudan bahsediyorsun sanırım handa ama cafe değil küçük ofis tarzı biyerde baktirmistim ama 3 yıl olmuştur çok tuhaf isim cikartir ani geçmişi iyi bilir ama gelecekte tutan bişey olmadı malesef
Canim arzudan bahsediyorsun sanırım handa ama cafe değil küçük ofis tarzı biyerde baktirmistim ama 3 yıl olmuştur çok tuhaf isim cikartir ani geçmişi iyi bilir ama gelecekte tutan bişey olmadı malesef
Canim arzudan bahsediyorsun sanırım handa ama cafe değil küçük ofis tarzı biyerde baktirmistim ama 3 yıl olmuştur çok tuhaf isim cikartir ani geçmişi iyi bilir ama gelecekte tutan bişey olmadı malesef
Telefon kullanmıyor. Sıraya girip bekleniyor. Bakım yarım saatten fazla sürüyor. Ben sabah 8.30'da gittim, 13 gibi çıkabildim. Her zaman böyle midir bilemiyorum. Çok hızlı konuşuyor, not almak çok zor. Ben telefonuma ses kaydı yaptım. Daha önce gittiğim falcılar da mevcut durumu anlatmışlardı ama Birsen kadar, söylenen cümleleri bile net bir şekilde anlatanla hiç karşılaşmadım. Ancak bana gelecekle ilgili birşey söylemedi. Sadece bu dediklerimi yap, 3-4 hafta bekle, dedi.
İzmir'e gidiyorsanız, bir de Karşıyaka'da Müjgan Cafede Tülin Hn'dan söz ediyorlar. Ben henüz denemedim ama önümüzdeki hafta denemeyi düşünüyorum.
Son olarak bir de dışarıda buluşulan yerde bakan Fatma Hanım var. Geçen ay baktırdım, henüz zamanı gelen birşey olmadı ama detaylı olarak anlatıyor. Zen kartlarına bakıyor. Ücreti 40 TL.
ben izmirde alsancak şık kafede tamilla ya baktırmıştım. İyi bakmıştı.
Birsen'e örnekköy dolmuşlarıyla ulaşılabiliyormuş acaba nerde inmem gerekiyor.
merhabalar üsküdar cimen pastanesinin yanında bir han varmış ve 2. inci katta bir kafe bir arkdaşım burdaki falcının cok ii olduğunu söylüyor duyan var mı
Valla canimcim ben senin yanında hic baktirmamis gibiyim. Onceden bikac deneyimim oldu.ama yiğit e baktirdiktan sonra sadece ona gidiyorum ara ara.genel anlamda memnunum. Beklentim yok yani oturup şu zamanda şu olcak diye hiç düşünmedim. Uzun vadede gördüğüm yigitin doğru tespitler yaptığı. Ve şuna inanıyorum ruhundan hoslanmadiginiz birine fal faktirmamak gerekiyor. Yiğit le enerjim tuttu sanırım. Bende takır takır konuşuyor. Bir cumlesine yanlış diyemiyorum. Benim sorguladigim dediklerindenTek bir şey var sadece olmayan.her gittigimde tutarlılıkla aynı şeyi soylemesi bazen acaba doğru olabilir mi dedirtiyor.yoksa fal delisi değilim ama gittiği yere kadar zaman zaman baktiririm artık. Başkalarını cok boş gördüm onun yanında tabi bu benim fikrim.
Haftaya izmir'e gidiyorum. Baktırayım Tel Numarasını mesaj atabilirmisin. yada nasıl ulaşabilirim kendisine ?
Hahaha pasakli nerdeyse bana komşu. . Anneme sordum duymamis :)) dur bakalim gelirseniz konuşalım. . Olmadi gidelim yaaa...Uzak illerdeki falci merakimdan fal turizmi sektorunu aciyorum kizlar. Klimali internetli luks otobuslerimiz ile istanbulda bulusulur ilk duragimiz izmir pasakli birsen. Kahvaltiyi muteakip kahveler icilir fallar bakilir oglen yemegi kordonda. Ogleden sonra serbest zaman ve isteyenler icin ozel tarot seansimiz var. Aksam yola cikilir baska bi meshur falciya gidilir. Konaklama ve aksam yemegi otelimizde.... hersey dahil 3 gun 2 gece fal tatili.. nasil fikirrr amaaa :)) ehem kk uyelerine cok ozel indirimlerle.. taklitlerimizden sakinin... oz hakiki fal seyahat....
Nihale gecen gün gittim. . Kisa bakio.. ani iyi bildi sayıdır. . Verdigi zaman için 1 ayim var .. bakalim yazarim ,)ben 2 yıl önce kadar symbol cafe beşiktaştaki boraya baktırmıştım. ve gayte başarılıydı. Resmen tarih vere vere kasım ayında böyle olmuş, ocakta böyle olmuş falan dedi. çok şaşırdım ama belli etmemeye de çalışım. gerçekten iyiydi ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum yine. symbol cafede nihal vardı hala varmı bilmiyorum ama ona da çok iyi diyorlar
birde hanın adı nedir tam olarak hatırlıyormusun ...
Yok canım inan hatırlamıyorum bendeki cep numarasida sürekli kapalı msj olarak gonderiyorum sana dene ara ara açar belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?