İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim arzudan bahsediyorsun sanırım handa ama cafe değil küçük ofis tarzı biyerde baktirmistim ama 3 yıl olmuştur çok tuhaf isim cikartir ani geçmişi iyi bilir ama gelecekte tutan bişey olmadı malesef
bir arkadaşımın annesi sürekli orada baktırıyor ve cok memnun
telefonu var mı bugün akşam gitmeyi planlıyoruzzz da yoksa gitmeyelim

ben izmirde alsancak şık kafede tamilla ya baktırmıştım. İyi bakmıştı.
Birsen'e örnekköy dolmuşlarıyla ulaşılabiliyormuş acaba nerde inmem gerekiyor.

ben izmirde alsancak şık kafede tamilla ya baktırmıştım. İyi bakmıştı.
Birsen'e örnekköy dolmuşlarıyla ulaşılabiliyormuş acaba nerde inmem gerekiyor.

Örnekköy dolmuşundan, çevre yolunun üzerindeki köprüyü geçer geçmez inin. Biraz ileride sol çaprazda Yamanlar Koleji var. Dolmuştan inince sağ tarafınızda kalan toprak alandan ileri yürüyün. Evi ana caddeye çok yakın, birisine sorun, hemen gösteriyorlar. :))Birsen mahalleye canlılık getirmiş anlaşılan. Hatta evinin yakınında bir mahalle bakkalı var, adam minik bir cafe oluşturmuş, çay vs vs yapıyor, Birsen'in bekleyen müşterileri için masa sandalye filan çıkarmış.

Uzak illerdeki falci merakimdan fal turizmi sektorunu aciyorum kizlar. Klimali internetli luks otobuslerimiz ile istanbulda bulusulur ilk duragimiz izmir pasakli birsen. Kahvaltiyi muteakip kahveler icilir fallar bakilir oglen yemegi kordonda. Ogleden sonra serbest zaman ve isteyenler icin ozel tarot seansimiz var. Aksam yola cikilir baska bi meshur falciya gidilir. Konaklama ve aksam yemegi otelimizde.... hersey dahil 3 gun 2 gece fal tatili.. nasil fikirrr amaaa :)) ehem kk uyelerine cok ozel indirimlerle.. taklitlerimizden sakinin... oz hakiki fal seyahat....

Son düzenleme:

Yiğit'in nerede baktığını ve telefon numarasını bana mesajla bildirebilir misin lütfen?

kizlar falimpir.com da herapunzel isimli falciya baktiriyorum devamli ve ne dese dogru cikiyor. verdigi dualarda isime cok yaradi. bence bir deneyin. sanal ortam fallarina hic benzemiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahaha pasakli nerdeyse bana komşu. . Anneme sordum duymamis :)) dur bakalim gelirseniz konuşalım. . Olmadi gidelim yaaa...

ben 2 yıl önce kadar symbol cafe beşiktaştaki boraya baktırmıştım. ve gayte başarılıydı. Resmen tarih vere vere kasım ayında böyle olmuş, ocakta böyle olmuş falan dedi. çok şaşırdım ama belli etmemeye de çalışım. gerçekten iyiydi ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum yine. symbol cafede nihal vardı hala varmı bilmiyorum ama ona da çok iyi diyorlar

Arkadaşlar merhaba foruma sırf elmira hakkında yorum yapmak için üye oldum baktirdigim konuda mevcut durumda nerdeyse hiç bir şey bilemedi geleceğe dair söylediği 2 şeyin tam tersi çıktı o kadar sinir oldum ki bi de ben ona 100 tl lik baktirdim kahve ve iskambille destekledi.. Birde bana onereceginiz biri var mı geçmişte bu cezmi çok ovulmus ama öldü demişti bu adam o mu birde yiğit mi cezmi mi şimdiden teşekkürler

Nihale gecen gün gittim. . Kisa bakio.. ani iyi bildi sayıdır. . Verdigi zaman için 1 ayim var .. bakalim yazarim ,)

Merhaba kızlar bu topiğe ilk kez yazıyorum, bakırköy sea garden cafedeki Cengiz beye yıldızname veya fal baktıranlar yorumlarını yazabilir mi :) uzun zamandır fal baktırmıyorum iyi bakan birine gitmek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

Krizim tuttu yine. Bari yigiti deniyim cok acilen numara bakliyorum.telefonda bakan iyi birinin nunarasini gonderir misiniz yigit olur baskasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…