İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlaaaar diger konuyada yazdim ama falalemde tugce cetin diye bi kiz var siddetle tawsiye ederim baktirmanizi yakaladiginizda :) bide tellwede luna diye biri var onada bsktirdim cok iyi. Bosuna baskalarini aramayin bu ikisini deneyin benceee

Bence o cok kotuydu ya hicbisey bilemedi

Bakırköy'de capacity nin arka kapısında balıkçıların olduğu yerde Laf Cafe var orayı deneyebilirsiniz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben gitmiştim...hiç başarılı değildi...

arkadaşlar sizi uyarıyorum DERYABEH denen kişi ya falcı yada falcının yalakası sahtekarın teki..
ben eski üyeyim bana emaille telefonunu yazdı gidemedim sonra başka önereyim diye yazdı hem uzak hem ramazan ayı hem de 75 tl pahalı bir fiyat sanki bedava ve mecburum fal baktırma bana emaille hesap soruyor yok aldın yok gitmedin yok amacın numarayı almak abuk subuk konuşmalar çileden çıktım sizi de kandırmasına izin vermeyin lütfen bu kadın tam şarlatan falcı veya falcıyla beraber çalışan kişi sizin de benim gibi sinirleriniz bozulmasın kesinlikle uzak durun bu şarlatandan

bu kadına burdan email adresinizi yazın ulaşayım emaille kartalda önermiş böyle insanları ağına düşürüyor birde hesap soruyor gitmeyince sahtekar insanlar

hanımefendi yazdığınız küfür dolu maillerden sonra hızınızı alamadınız buraya mı yazdınız :) gerçekten komiksiniz. evet sizin amacınız sadece telefon numarasını almaktı. tarzınız ve üslubunuz o kadar çirkin ki anlatamam. ben falcı yada falcıyla çalışan kişi değilim. günahımı almayın. ben Şengül ablayı fal münasebetiyle tanıdım. sonrasıda çok iyiliğini gördüm. güvendiğim içinde referans oldu. tanımadığım birine neden referans olup buraya yazayım ki. başka önereceğiniz biri var mı diye siz sordunuz bende size yem attım... üstelik size kartalda olduğunu söyledim.. yani numarayı alırken kartalda ikamet ettiğini biliyordunuz. mailimde de yazdığım gibi seviyesiz kelimelerinizi aynen iade ediyorum.

bu kadına burdan email adresinizi yazın ulaşayım emaille kartalda önermiş böyle insanları ağına düşürüyor birde hesap soruyor gitmeyince sahtekar insanlar

ağına mı düşürüyor :) ne ağı? kimse çocuk değil hanımefendi... kimse kimseyi fal baktırsın diye zorlamıyor.

kardeşim insanlara sen hesap soramazsın sen kendini ne sanıyorsun insanlar ararsa arar aramazsa aramaz ortak mı çalısana ilk mesajımda da söyledim uzak ama ver telde oluyormu diye sordum tavsiye etmedin bana attığın mesajda ben başka birini öneririm dedin sen ne sahtekar birşeysin

mailleriniz duruyor hiç birini silmedim. onları buraya kopyalayıp sizi rezil etmeyeceğim. az önce mailinizden yazıyordunuz şimdi buradan cevap veriyorsunuz... amacınız belli... size kimse hesap sormadı... bir sorun mu oldu ulaşamadınız mı diye sordum. önerebileceğiniz başka biri var mı diye siz sordunuz bende size yem atmak için sizi konuşturmak için evet var dedim... aldığım cevap; önereceğin biri varsa öner yoksa defol git ... (arada ettiğiniz küfrü benim terbiyem müsaade etmediği için yazamıyorum ama biraz daha devam ederseniz sonucu ne olursa olsun maili buraya kopyalarım) böyle konuşan birine kimi neden önereceğim ki?

tehditlere karnım tok mecbur değilim senin söylediğin kişiyi arama hadi başka kişileri ağına düşürme diye burda yazışorum

tehditlere karnım tok mecbur değilim senin söylediğin kişiyi arama hadi başka kişileri ağına düşürme diye burda yazışorum

tabiki aramak zorunda değilsiniz... siz benim neye kızdığımı çok iyi anladınız... neyse ki siz şanslısınız ve sizi ağıma düşüremedim :) sizi bir defa daha uyarmayacağım... biraz daha önyargı ve hakaretlerinize devam ederseniz kendi maillerinizi aynen burada göreceksiniz.

yıllardır çok falcıya gittim reklam yapanları biliyoruz hoşçakal

yıllardır çok falcıya gittim reklam yapanları biliyoruz hoşçakal

Tamam ben reklam yapıyorum. siz lütfen benimle muhatap olmayın. o yazdığınız maillerle sizinle başka yerde muhatap olacağız. şahsi mailinize yazarak dikkat etmenizi rica etmiştim. insanların mesleğini bilemezsiniz...öyle kafanıza göre küfür hakarett aşağılayıcı tavırlar göstererek... Allah muhafaza dava kağıdı kapınıza dayanır... sizde hoşçakalın.

Sen hem reklam yap hem niye aramıyorsun diye hesap sor sonra da sürekli abus subuk yazarsan ağzının payını alırsın senin tehditlerine karnım tok git istediğin yere başvur umrunda değil sen reklam yaparak haksız kazanç elde etmekten kim davalık olur görürsün ...

hanımefendi kimsenin size abuk sabuk yazdığı yok. ben size neden aramıyorsunuz demedim... bir sorun mu oldu ulaşamadınız mı diye sordum. tehtit falan ettiği de yok... sosyal medya, internet üzerinden vs insanlara hakaret edip, suçlamalarda bulunamazsınız. hala daha da haksız kazanç elde ediyorsunuz diye yazıyorsunuz. ispat edin tüm kazancım sizin olsun. ıp adresinizden adres tespiti yapılıp konu çok kolay ve güzel bir şekilde yargıya taşınır merak etmeyin... sonucu umurumda değil başınız ağırsın, insanlara küfür etmemeyi öğrenin yeter

daha hala yazıyorsun yeter git reklamını başka yerde yap güle güle

daha hala yazıyorsun yeter git reklamını başka yerde yap güle güle

Evet ... yazdığın sürece de yazmaya devam edeceğim. kapından köpek mi kovuyorsun sen? hadi git falan... bu konunun tazminatını öderken bakalım böyle konuşabilecek misin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…