telini ve adresini öğrenebilir miyim? cafe adı varsa. nerde bakıyor?söyledikleri bire bir çıkan bir falcı arıyorsanız birini tavsiye edebilirim... 75 tl kartal da bakıyor. su kahve tarot aynı anda bakıyor. memnun kalmazsanız da lütfen burdan yazın
Tekrar merhaba
Birkaç gün önce yazmıştım, belki gözden kaçmıştır diye tekrar sormak istedim. Daha önce Bakırköy ve Yeşilköy'de fal bakan Gül isimli falcıya nasıl ulaşabileceğimi bilen biri var mı?[/Q
canım bende duydum o kadını ama nerden bulacağız
söyledikleri bire bir çıkan bir falcı arıyorsanız birini tavsiye edebilirim... 75 tl kartal da bakıyor. su kahve tarot aynı anda bakıyor. memnun kalmazsanız da lütfen burdan yazın
Tekrar merhaba
Birkaç gün önce yazmıştım, belki gözden kaçmıştır diye tekrar sormak istedim. Daha önce Bakırköy ve Yeşilköy'de fal bakan Gül isimli falcıya nasıl ulaşabileceğimi bilen biri var mı?[/Q
canım bende duydum o kadını ama nerden bulacağız
Ben daha önce baktırmıştım ve ne dediyse çıkmıştı, isim söylemişti bana ve sadece benim bildiğim bir şeyi bana söylemişti, şu sıra da tekrar gitmek istiyorum ona. Yeni birilerini denemektense eski bildiğim ve dediği çıkan birini tercih ederim açıkçası. Ama malesef izini kaybettirmiş sanırım, bulamıyorum
bambiyu .!.:canım merhaba, önceden form içinde konuşmuştuk bakırköyde adını bilmediğin bir falcıdan bahsetmiştin kahve falı baktırdm çok iyiydi demiştin detay olmazsa biraz bahsedebilir misin nasıl bir tarzı var?
duydun mu bilmiyorum adını ama geçen tolga diye birine baktırdm medyum tolga engin adında biri, o kadar canımı sıktı ki bir daha böyle şarlatanlara baktırmam dedim inanmasam da yine de korktum kötü birşey söyledi çünkü bir de çıkacak bu fal diyor
o yüzden kendimi toplamam için güvenilir birine bkatırmak istiyorum sonrada uzun bir ara vereceğim hatta baktırmamaya gayret edeceğim... kimi önerirsin ?
laf cafe andaça gittim onun enerjisi çok iyiydi mantıklı da yaptı yorumları ama diğeri mahvetti
kaçta gidiceksin...yorumlarını bekliyoruz....bide daha önce baktırdınmı yiğite?
Söyledikleri saat/dakika çıkan kahve falı bakan biri var....gerçekten ilgilenenler varsa yardımcı olmak isterim... beni dün aradı bugün için 3-4 arası kötü bir haber alacaksın dedi ve saat tam 3.30 da hiç beklemediğim bir haber aldım... hala daha şokundayım aslında... götürdüğüm 2 arkadaşım daha şokta... kafam dağılsın die foruma girdim
Yiğit'in daimi musterilerindenim.uzun zamandır giderim. Kimseye de iyi demem ama o baska.gayet başarılı bulurum. Bugün de fazlasiyla iyiydi. Gelecekle ilgili söylediklerini gorecez.daha önce olmaz dediğim şeyler oldu.merak eden arkadaslarla paylasmistim. zaman takıntım yok.olur ya da olmaz
suclamam Çünkü vakti zamaninda beni fazlasiyla sasirtmistir kendisi.yani diyebilirimki benim için 1 numaradir.
Ben daha önce baktırmıştım ve ne dediyse çıkmıştı, isim söylemişti bana ve sadece benim bildiğim bir şeyi bana söylemişti, şu sıra da tekrar gitmek istiyorum ona. Yeni birilerini denemektense eski bildiğim ve dediği çıkan birini tercih ederim açıkçası. Ama malesef izini kaybettirmiş sanırım, bulamıyorum
canım banada bir arkadaşımın tanıdığı söyledi gül hanımı ama ben de hiç baktıramadım. bakırköyde bi cafede bakmış onada ama artık çok gelmiyor dedi. arkadaşlada görüşemedim. izini bulursam bende baktırmak istiyorum.
canım banada bir arkadaşımın tanıdığı söyledi gül hanımı ama ben de hiç baktıramadım. bakırköyde bi cafede bakmış onada ama artık çok gelmiyor dedi. arkadaşlada görüşemedim. izini bulursam bende baktırmak istiyorum.
Valla olur da bulursan bana haber verirsen çok sevinirim, ben bulursam mutlaka söylerim
Valla olur da bulursan bana haber verirsen çok sevinirim, ben bulursam mutlaka söylerim
canım ekleyelim birbirmizi haberleşem adres için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?