İstanbul'da Fal - Falcılar

banada yıgıtın yerı ve numarasını verebılırmısınız.

cok falcıya gıttım ama bırde bu kadar anlatıldıgı ıcın yıgıtı denemek ıstıyorum.

söyledikleri bire bir çıkan bir falcı arıyorsanız birini tavsiye edebilirim... 75 tl kartal da bakıyor. su kahve tarot aynı anda bakıyor. memnun kalmazsanız da lütfen burdan yazın
telini ve adresini öğrenebilir miyim? cafe adı varsa. nerde bakıyor?

Merhaba arkadaşlar forumu sürekli takip ediyorum ama pek yazmıyorum ve özel mesaj hakkım yok şu bakırköy'de evinde fal bakan yiğit'e gitmek istiyorum telefonunu bilen bir arkadaş bana özelden nosunu atabilir mi ALLAH rızası için lütfen iyi bir fala çok ihtiyacım var gerçekten şimdiden çok teşekkür ederim (İNTERNETTEN FAL BAKTIRMAKTAN YILDIM ARTIK)

söyledikleri bire bir çıkan bir falcı arıyorsanız birini tavsiye edebilirim... 75 tl kartal da bakıyor. su kahve tarot aynı anda bakıyor. memnun kalmazsanız da lütfen burdan yazın

Sevgili DERYABEH öncelikle merhabalar şayet senin için sıkıntı olmazsa telefon ve adresini bana özelden atabilir misin bu falcının çok teşekkür ederim.

Canlarım ağzım açık oturuyorum. Yok artık diye diye gezdim büyün gün anca yazabildim. Kurtuluş Kurt diye bir çocukla konuştum telefonda mutlaka tavsiye ediyorum. Hala inanamıyorum bir şekilde ulaşmalısınız.

Ve sizden ricam noolur bana özel mesaj atıp şöyle sizinde kesin cevaplar aldığınız birilerini söyleyin. Ay içim içime sığmıyor. Fenalardayımmmm.

Bugün Bakırköy'de Mor Sümbül Sokak'ta Sunrise Cafe'de Serkan Bey'e su falı baktırdım.

Kendisine iki hafta önce kahve falı baktırmıştım. Normalde 50-60tl gibi bir fiyatı varmış. Öğrenci olduğum için bana biraz indirime gitti ve normalde bir kahve falında bakılmayacak kadar uzun fal baktı. Daha önceki yazılarımı okuyanlar bilir. Bana bir isim, iki tarih bir de tavsiye verdi. İsimle henüz karşılaşmadım. İlk tarih çıktı ve tavsiyesi de daha o gün, dediği gibi, hiç beklemeyeceğim şekilde bir sonuç verdi.

Çenesi kuvvetli, sizi kolay etkileyen birisi. Enerjisini daha ilk seferde hissediyorsunuz.

Aslında su falı bakarmış. Kendisinin medyum olduğunu söyledi. Su falında çok iddialı. Ancak bana fazla kısa baktı çünkü geleceğimde hiçbir aksaklık olmadığını söyledi. Eğer kötü bir şey görseymiş tek tek aşama aşama tarih tarih bakıyormuş.Yine de üç tarih verdi. Bir de iki isim. Sağlık, eğitim, iş, kariyer ve para konularına tek tek açıklık getirdi. Eğer kötü bir şey olsaydı söylemekten çekinmeyeceğini anlattı. Hatta (umarım kendileri bu kulübe üye değildir....) bana bir müşterisiyle ilgili bir şey anlattı. 15 sene önce birisine fal bakmış. O bayanın biriyle evlenip çocuk sahibi olacağı, intiharı, yaşayacağı yer.. Serkan Bey yakın tarihte de o bayanla karşılaşmış ve hepsinin tek tek çıkmış olduğunu öğrenmiş. Elbette bunlar sadece reklam olabilir ama ben kendisine çok inandım. Çünkü ileride sahip olacağım çocukların cinsiyeti, çalışma hayatımla ilgili detay ve evliyken hoşlanacağım insanla ilgili başka falcılardan duyduklarımın aynısını ancak çok daha detaylı bilgisini aldım.

Fal fiyatına gelince.. Bana kısa baktığı için ve öğrenci olduğum için yine bir indirime gitti. Ancak su falı için normalde 400tl dedi. Bence dudak uçuklatacak bir fiyat. Ancak, tavsiyemi isterseniz, kendisine bir kahve falına gidin. Diyeceklerini dinleyin. Beni anlayacaksınız. Falı da çıkarsa, gidip evladiyelik bir su falı baktırın.

UNUTMAYIN; fala bakarken aile üyelerinizin ve sevdiklerinizin fotoğrafını yanınızda götürün. İsim ve doğum tarihleriyle birlikte yıldızlarınıza da bakıyor. Su falına giderseniz kesinlikle kalem kağıt almayı unutmayın. Randevuya gerek yok.

Yazdıkların bana pek özel gelmediği için konuda paylaşma cürretini gösterdim, umarım affedersin. Çünkü özel mesaj hakkım hala yok. Belki bu vesileyle başkaları da faydalanır.

bambiyu, az önce gittiğim cafenin ismini ve medyumun ismini forumda paylaştım. Bu adam senin ve tanıdığın insanların karakter analizini yapıyor. Yeni tanışacaksan fiziksel özelliklerini anlatıyor. Çok hızlı konuşuyor. Sıkıldı mı sana gerizekalı diyebiliyor ama bu söz kulağına o kadar komik geliyor ki, canını sıktığında annenin sana salak demesi gibi geliyor. Gördüğünde tarih ve isim vermekten çekinmiyor. Fal biterken sana birkaç soru hakkı tanıyor. Gördüyse tüm kötülükleri söylüyormuş. Hiç çekincesi yokmuş. Eğer o Tolga medyumun gördüğü üzücü şeyleri o da görürse, aynı şeyleri duyabilirsin. Aile üyelerinin ve sevdiğinin fotoğrafına bakarken sol avucunu kendi avucunun altına alıyor. Onların ve senin doğum tarihini, isimlerini vb. sorular sorup yıldızlarınıza bakıyor.

kaçta gidiceksin...yorumlarını bekliyoruz....bide daha önce baktırdınmı yiğite?

Yiğit'in daimi musterilerindenim.uzun zamandır giderim. Kimseye de iyi demem ama o baska.gayet başarılı bulurum. Bugün de fazlasiyla iyiydi. Gelecekle ilgili söylediklerini gorecez.daha önce olmaz dediğim şeyler oldu.merak eden arkadaslarla paylasmistim. zaman takıntım yok.olur ya da olmaz suclamam Çünkü vakti zamaninda beni fazlasiyla sasirtmistir kendisi.yani diyebilirimki benim için 1 numaradir.

telini bana da gönderir misin bi de telefonda bakıyor mu

İşte bende ordayım zaten:)...ya öyle ıdaalı konustukı...yanı olacak. dediği şey olanaksız.......eger olursa bütün sistemim yıkılır:)....he şurası doğru kendısı bır psikolog gıbı....ama olacak dediği şey olmaz bence..:)

Bide sızde olan seyı bana da özel mesajla belırtebılırmısınız özel degılse..cunku bende merak ettim cıdden:)

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…