Yazdıkların bana pek özel gelmediği için konuda paylaşma cürretini gösterdim, umarım affedersin. Çünkü özel mesaj hakkım hala yok. Belki bu vesileyle başkaları da faydalanır.
bambiyu, az önce gittiğim cafenin ismini ve medyumun ismini forumda paylaştım. Bu adam senin ve tanıdığın insanların karakter analizini yapıyor. Yeni tanışacaksan fiziksel özelliklerini anlatıyor. Çok hızlı konuşuyor. Sıkıldı mı sana gerizekalı diyebiliyor ama bu söz kulağına o kadar komik geliyor ki, canını sıktığında annenin sana salak demesi gibi geliyor. Gördüğünde tarih ve isim vermekten çekinmiyor. Fal biterken sana birkaç soru hakkı tanıyor. Gördüyse tüm kötülükleri söylüyormuş. Hiç çekincesi yokmuş. Eğer o Tolga medyumun gördüğü üzücü şeyleri o da görürse, aynı şeyleri duyabilirsin. Aile üyelerinin ve sevdiğinin fotoğrafına bakarken sol avucunu kendi avucunun altına alıyor. Onların ve senin doğum tarihini, isimlerini vb. sorular sorup yıldızlarınıza bakıyor.
canım ekleyelim birbirmizi haberleşem adres için.
İstek gönderdim :) Başka iyi falcı var mı ya, böyle gerçekten nokta atışı yapan. Burda bi sürü isim yazıyor, benim çok feci kafam karıştı.
İstek gönderdim :) Başka iyi falcı var mı ya, böyle gerçekten nokta atışı yapan. Burda bi sürü isim yazıyor, benim çok feci kafam karıştı.
ben serkan sunrise cafeyi denmeyi düşünüyorum. yakın olduğu için, gidersem yazarım tekrar.
Lütfen biri yiğitin iletişim bilgilerini versin lütfen kızlar.
Ben gönderdim size
Ayy versin olacaktı o😳Çok ama çookkk teşekkür ederim beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam sabahtan beri kaç kere yazdım bir sen döndün ALLAH kalbine göre bersin inşallah😘😘😘
ben serkan sunrise cafeyi denmeyi düşünüyorum. yakın olduğu için, gidersem yazarım tekrar.
Gidince yorumlarını paylaşır mısın?
Çok ama çookkk teşekkür ederim beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam sabahtan beri kaç kere yazdım bir sen döndün ALLAH kalbine göre bersin inşallah😘😘😘
Ama arkadaş 400 tl falan dedi su falına çok değilmi sence benimde aklımdan geçti hatta yarın hem yiğit hemde sunrise deneyeyim diyorum ama benpapatya arkadaşımız yiğitin telini verdi sağolsun😊
Rica ederim, sağolasın. Allah senin de kalbine göre versin inşaallah. Zaten mesajında "Allah Rızası için" diye yazmış olmandan etkilendim. Sağlıcakla kal:)
Yiğitin falının çıkmadığı bir ben mi varım?
Tam aksi şeyler yaşadım ilk falıma ocak ayında baktı mart ayı için tarih verdi olmadı. Martta yine gittim haziran dedi o da çıkmadı.Sonra mesaj attım yiğit fallar çıkmıyor dedim büyü mü var acaba dediSıvama
Ama arkadaş 400 tl falan dedi su falına çok değilmi sence benimde aklımdan geçti hatta yarın hem yiğit hemde sunrise deneyeyim diyorum ama benpapatya arkadaşımız yiğitin telini verdi sağolsun��
canım ben kahve falı baktırabilirim 400 tl çok fazla eşimle ilgili çok problemlerim var bende acilen baktırmak istiyorum.
yiğit kaça bakıyor?
Ciddi misin sevgili bambiyu bende çok heveslenmiştim nosunu yeni öğrendim yarın koşa koşa gidecektim tüh ya😔Banada çıkmadı canımYiğiti severim o ayrı ama bana da falları çıkmayınca büyü mü var acabaya getirdi,gözümden düştü açıkçası 3kez gittim bir de iddialı bakıyor diye ama fos
Canım inan yiğitin kaça baktığını bilmiyorum ilk baktırıcam kısmetse daha önce hep netten online fal baktırdım başkalarına ama önceki sayfalarda çok baktıran var yüksek olsa o kadar baktıran olmazdı herhalde sonuçta yarın öğrenicem ilk ağızdan😜canım ben kahve falı baktırabilirim 400 tl çok fazla eşimle ilgili çok problemlerim var bende acilen baktırmak istiyorum.
yiğit kaça bakıyor?
Canım inan yiğitin kaça baktığını bilmiyorum ilk baktırıcam kısmetse daha önce hep netten online fal baktırdım başkalarına ama önceki sayfalarda çok baktıran var yüksek olsa o kadar baktıran olmazdı herhalde sonuçta yarın öğrenicem ilk ağızdan😜[/QUOTE
ok. ben serkanda karar verdim. onu denicem.
Banada çıkmadı canımYiğiti severim o ayrı ama bana da falları çıkmayınca büyü mü var acabaya getirdi,gözümden düştü açıkçası 3kez gittim bir de iddialı bakıyor diye ama fos
Ciddi misin sevgili bambiyu bende çok heveslenmiştim nosunu yeni öğrendim yarın koşa koşa gidecektim tüh ya😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?