İstanbul'da Fal - Falcılar

mesajda da belirttiğim gibi sana atılmış özel bir mesajı formda alıntı yapman doğru değil ,eğer ben form içinde paylaşmak isteseydim bunu yapabilirdim zaten , kullandığım bir kelimeden dolayı da formda ceza alabilirim bunları düşünmen gerekirdi.
Bu tip medyum sıfatıyla gezen insanlara da fal baktırmama kararı aldım , o kadar çok reklam gezdi ki burada ve hepsi de patladı zaten reklam amaçlı olanlarda ortaya çıktı . Tavsiyem araştırmadan bu kişiye de gitmemeniz,bahsettiğin cafeye gittim boştu ,çevremdeki kişilere de sordum tanınmıyor.En azından bana hiç güven vermedi .. Herkesin kendi kararı tabi , bu arada çıkan küçük bir fal haberi :
Adını bilmiyorum zeytinlik capacitynin olduğu yerde, laf cafenin sırasında ev yemekleri yapan küçük bir yerde bir bayana baktırmıştım.Falda geçen kişi ile ilgili şöyle bir haber duyabilirsin dedi verdiği sürede de duydum gerçekten ,nokta atışıydı bana göre ama asıl mevzular için zaman :)bayanın adı ya melis ya melissa emin değilim , falsever arkadaşlara ...

Selam arkadaşlar yokmu falcı yiğitin telini özelden atabilecek bir hayırsever özel mesaj hakkım da yok bekliyorum öyle gözüm mesajlarda

Yiğitin falının çıkmadığı bir ben mi varım?
Tam aksi şeyler yaşadım ilk falıma ocak ayında baktı mart ayı için tarih verdi olmadı. Martta yine gittim haziran dedi o da çıkmadı.Sonra mesaj attım yiğit fallar çıkmıyor dedim büyü mü var acaba dedi Sıvama

Çok ama çookkk teşekkür ederim beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam sabahtan beri kaç kere yazdım bir sen döndün ALLAH kalbine göre bersin inşallah😘😘😘

Rica ederim, sağolasın. Allah senin de kalbine göre versin inşaallah. Zaten mesajında "Allah Rızası için" diye yazmış olmandan etkilendim. Sağlıcakla kal:)

Banada çıkmadı canım Yiğiti severim o ayrı ama bana da falları çıkmayınca büyü mü var acabaya getirdi,gözümden düştü açıkçası 3kez gittim bir de iddialı bakıyor diye ama fos

Son düzenleme:
Banada çıkmadı canım Yiğiti severim o ayrı ama bana da falları çıkmayınca büyü mü var acabaya getirdi,gözümden düştü açıkçası 3kez gittim bir de iddialı bakıyor diye ama fos
Ciddi misin sevgili bambiyu bende çok heveslenmiştim nosunu yeni öğrendim yarın koşa koşa gidecektim tüh ya😔

ok. ben serkanda karar verdim. onu denicem.[/QUOTE]

Tamam canım bende yiğiti olmadı yazarız buradan sen serkana ne zaman gidersin

Sorunlu olduğumu düşünmeye başlamıştım
O an etkilenmedim dersem yalan olur hep istediğim güzel şeyleri söyledi birkaç harf tahmini yapıp isim vermişti.Ağzımdan laf aldığı da çok oldu aslında anlamalıydım Ne istesem olacak deyince umutlandım ,çıkmasa neyse tam tersi oldu o üzüntüyle mesaj attım cevabı-> büyü mü var acaba gel bir daha bakalım , çocuk kandırır gibi

Son düzenleme:
Ciddi misin sevgili bambiyu bende çok heveslenmiştim nosunu yeni öğrendim yarın koşa koşa gidecektim tüh ya😔

Bu forumda nispeten yenisin anladığım kadarıyla. Affına sığınarak şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum; gerek Yiğit, gerekse bundan sonra fal baktırmayı düşüneceğin diğer falcılar için, forumun eski sayfalarına sayfalarına bakarak, olabildiğince fazla sayıda üyenin, o falcıyla ilgili görüşlerini oku ve hangisine baktıracağına öncelikle kendin karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…