Bu ne yaaaaaaaaaaaa!!!! Yuhh!! 400 Tl? Bu falcı arkadaş kendinde mi? Ve siz gerçekten 400 TL vermeyi göze aldınız, öyle mi?
Yok, inanmam asla.
Ben bu hikayeye inanmıyorum. Baştan sona düzmece:)))
Canım inanıp inanmamakta serbestsin tabi:) Benim imkanım vardı baktırdım hem ben öyle her zaman fal baktıran biri değilim aslında kahve baktırmaya gitmiştim ne olduysa oldu kendimi su falında buldum bende hala inanamıyorum kendime ama oldu işte dersen ki çok yüksek rakam aynı fikirdeyim seninle:)
Haklısın canım ama bazen insanın nasibi öyle oluyor demek ki inşallah dedikleri çıkar çünkü bana geleceğimle ilgili çok güzel şeyler söyledi öğrendiğim tek kötü şey ilişkimde sadakatsizlik olduğuydu gerisi çok güzel ve çok yakın tarihler verdi bir kaç şey için bekliycem:)off kızlar yapmayın ya, para tabi ki sizin paranız ister sokağa atar ister şöminede yakarsınız ama falcı kazanmasın bari ya :26: tutsa da verdiğinize deyse keşke
bana emine akkaya nın numarasını gönderebilecek varmı acaba?....birde aramızda kendisine giden varsa ,yorumunuz nedir kendisiyle ilgili?
evladiyelik yaptırmışiçin rahatladıysa sorun yok ben papatya izmirde varmı bi hareket
Ay ben de şu kurtulus kurt a baktirdim cocuk iyi bakiyo fal ve gizli ilimler bilgisi de var ben cok memnun kaldim hatta danismanlik yapmaya ikna etmek icin ugrasiyorum bakalim enerji uyumu cok onemli negatif aramayin bana bakmayip 2 saat sonraya erteledi cok gergindim aradigimda bu da hosuma gitti isteyen eklesin iletisime gecsin nunarasini isteyen olursa sorup veririm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana emine akkaya nın numarasını gönderebilecek varmı acaba?....birde aramızda kendisine giden varsa ,yorumunuz nedir kendisiyle ilgili?
başka baktırdığınız falcıları ,memnun kalmadıklarınızı anlatın...bu çok pahalı geldi:)
Dün Yerkesik Kuyucak Köyü Havva Hanımdaydım (Muğla'ya yakın bir yer) İnanılmaz kalabalık vardı. İnternette bu kadınla ilgili bazı haberler var, istersen bakabilirsin. Gelecekten söz etmiyor, falcı olarak pek düşünülemez. Mevcut durum dersen benimle ilgili anlatımı çok isabetliydi. Suya bakıyor. Bir kaç gün sonra baktırmak istediğim kişinin bir giyim eşyası ve fotoğrafı ile tekrar gideceğim. Ücret; ne verirsen diyor. Ben 50 TL verdim.
Bunun dışında başka bir hareket yok valla. Nergis Ağustos sonuna doğru tatilden döneceğini söylemişti. Bir de bir arkadaş dün Sibel dedi. Ancak Sibel'le ilgili yorumları henüz araştırmadım.
Senin taraflarda değişik birisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?