İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben dün serdar diye birine sunrise kafede gittim . gerçekten fiyatı 400 tl indirm yapıo. ama 20dk sürdü sürmedi. tarota baktırdığım bir kadınla aynı şeyleri söyledi. 1-2 ekstrası oldu. çat diye isim veriyo bu da doğru. param var ben gideyim diyenlere gidebilir adam anlıyo. ama çok fazla bence ben bir daha o kadar para verip baktıramam. benim çok karışık durumum die gittim herşeyi göze alıp. ilgilenenlerin bilgisine.

Bu ne yaaaaaaaaaaaa!!!! Yuhh!! 400 Tl? Bu falcı arkadaş kendinde mi? Ve siz gerçekten 400 TL vermeyi göze aldınız, öyle mi?

Yok, inanmam asla.

Ben bu hikayeye inanmıyorum. Baştan sona düzmece:)))

Canım inanıp inanmamakta serbestsin tabi:) Benim imkanım vardı baktırdım hem ben öyle her zaman fal baktıran biri değilim aslında kahve baktırmaya gitmiştim ne olduysa oldu kendimi su falında buldum bende hala inanamıyorum kendime ama oldu işte dersen ki çok yüksek rakam aynı fikirdeyim seninle:)

kızlar yapmayın yaa rakamı gerçekten çok yüksekmiş.. bi de malumun ilanını anlatmış adam, vermeseydiniz o kadar para keşke..

off kızlar yapmayın ya, para tabi ki sizin paranız ister sokağa atar ister şöminede yakarsınız ama falcı kazanmasın bari ya :26: tutsa da verdiğinize deyse keşke

off kızlar yapmayın ya, para tabi ki sizin paranız ister sokağa atar ister şöminede yakarsınız ama falcı kazanmasın bari ya :26: tutsa da verdiğinize deyse keşke
Haklısın canım ama bazen insanın nasibi öyle oluyor demek ki inşallah dedikleri çıkar çünkü bana geleceğimle ilgili çok güzel şeyler söyledi öğrendiğim tek kötü şey ilişkimde sadakatsizlik olduğuydu gerisi çok güzel ve çok yakın tarihler verdi bir kaç şey için bekliycem:)

bana emine akkaya nın numarasını gönderebilecek varmı acaba?....birde aramızda kendisine giden varsa ,yorumunuz nedir kendisiyle ilgili?

bana emine akkaya nın numarasını gönderebilecek varmı acaba?....birde aramızda kendisine giden varsa ,yorumunuz nedir kendisiyle ilgili?

Emine Akkaya ile ilgili forumda bazı olumsuz yorumlar var. İsterseniz önce onları bulup bir okuyun.

Son düzenleme:
evladiyelik yaptırmış için rahatladıysa sorun yok ben papatya izmirde varmı bi hareket

Dün Yerkesik Kuyucak Köyü Havva Hanımdaydım (Muğla'ya yakın bir yer) İnanılmaz kalabalık vardı. İnternette bu kadınla ilgili bazı haberler var, istersen bakabilirsin. Gelecekten söz etmiyor, falcı olarak pek düşünülemez. Mevcut durum dersen benimle ilgili anlatımı çok isabetliydi. Suya bakıyor. Bir kaç gün sonra baktırmak istediğim kişinin bir giyim eşyası ve fotoğrafı ile tekrar gideceğim. Ücret; ne verirsen diyor. Ben 50 TL verdim.

Bunun dışında başka bir hareket yok valla. Nergis Ağustos sonuna doğru tatilden döneceğini söylemişti. Bir de bir arkadaş dün Sibel dedi. Ancak Sibel'le ilgili yorumları henüz araştırmadım.

Senin taraflarda değişik birisi var mı?

Ay ben de şu kurtulus kurt a baktirdim cocuk iyi bakiyo fal ve gizli ilimler bilgisi de var ben cok memnun kaldim hatta danismanlik yapmaya ikna etmek icin ugrasiyorum bakalim enerji uyumu cok onemli negatif aramayin bana bakmayip 2 saat sonraya erteledi cok gergindim aradigimda bu da hosuma gitti isteyen eklesin iletisime gecsin nunarasini isteyen olursa sorup veririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

telefondan bakıyorsa bana numarasını yollayabilrmisiniz...ücret ne kadar birde?

50 ye bakiyo standart artik ya herkes ayni paraya bakio biliyolar piyasayi bakiyo telefondan mesaj atin once cevap vermio brn bayagi aradim mesaj atinca dondu :) 545 334 0115

Ben de Emine Akkaya'yı merak ettim. Eskiden çok fal baktırırdım. Ama o hevesim hiç yok artık.
Bu yüzden baktıracaksam iyi biri olsun isterim.
Hala taksimdeyse emine akkaya, gitmek lazım.

Arkadaşlar birşey soracağım, aranızda hiç Medyum Necdet hocayı duyanınız veya baktıranınız var mı? Telefonda bakıyor, ben baktırdım ama başka baktıran var mı merak ediyorum yorumları. Emin değilim çünkü. Arıyosun telefonla adını, yaşını söylüyosun, sonra ne ile ilgili soru sormak istiyosan ondan bahsediyosun. Bana bişeyler dedi, ama doğru mu değil mi diye anlayabilmem için zaman geçmesi lazım. Hani sizlerden biri danışmışsa yorumları merak ettim.

canım ben emineye yaklaşık 3 hafta önce gittim geçmiş konusunda ağzım açık kaldı okadar iyi, ama ilerisi için dedikleri çıkarmı bilemiyorum..

En son yiğite baktırdım oda emine gibi geçmişi çok iyi bildi aynı şeyleri söyledi ve aynı tarihi verdi, birsürü fal baktırdım ne tarihler duydum geldi geçti hiç bişey olmadı ama bu fal olayı bağımlılık yaptı olsada olmasada baktırmadan duramıyor insan..

Evet aliskanlik oluyor bir sure sonra ama onemli olan bence sana iyi gelip gelmemesi yani ben onuada dikkat ediyorum nimet diye bi kadina baktirdim canakkalede 1 hafta kendime gelemedim :) enerjimi somurdu

Arkadaşlar Seba'yla ilgili forumda olumlu şeyler okudum, ben de onu denemeye karar verdim. Aradım bilgi aldım randevu aldım. Bir aksilik olmazsa yarın gidiyorum. Ayrıntıları size de bildiririm. :)

Hmm biliyom havvayi burda adi gecmisti gittigin iyi olmus yok benim buldugum birisi bende haftaya gidicem bakalim ;-) izmire

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…