Hmm biliyom havvayi burda adi gecmisti gittigin iyi olmus yok benim buldugum birisi bende haftaya gidicem bakalim ;-) izmire
Serdar beyin baktığı falda gelecek ile ilgili yorumlar var mı?? bir de gelecekle ile ilgili net tarihler veriyor mu?..
İzmir'de kime gideceksin?
Arkadaşlar Seba'yla ilgili forumda olumlu şeyler okudum, ben de onu denemeye karar verdim. Aradım bilgi aldım randevu aldım. Bir aksilik olmazsa yarın gidiyorum. Ayrıntıları size de bildiririm. :)
ben seba ya iki kere baktırdım ikisindede farklı şeyler söyledi verdiği tarihlerde çıkmadı..
Yaaa gerçekten mi(
Serdar beyin baktığı falda gelecek ile ilgili yorumlar var mı??…bir de gelecekle ile ilgili net tarihler veriyor mu?..
Ben önerdim canim falalem sitesindeki tugce cetin. Tellwede drem ve daimon iyiler. Bakirkoye yakinsan duygum cafe kevserde cok iyi
kevser kaça bakıyor canım? bu tolganın olduğu kafe mi duygum cafe ben hiç gitmedim. kahveye falı mı, tarot mu bakıyor?
Evt tatlim duygum cafede bakiyo biz gecen gittik arkadasimla 50 ye hem tarot hem kahve bakti sadece tarot 30 bakiyomus
sana dedikleri çıktı mı yakın tarihlerde?
Serdar beyin baktığı falda gelecek ile ilgili yorumlar var mı?? bir de gelecekle ile ilgili net tarihler veriyor mu?..
Buarada kizlar sakin binnaz abladaki diyar demire fal baktirmayin bu kadarmi kotu bakar insan ya o kadin nasil o yorumlari almis sasirdim ki olumlu konusmus konum hakkinda ona ragmen berbatti. Parama ilk defa bu kdr acidim iade istedim site sahiplerinden ama ederlermi bilmiyorum. Baktiran varmi o kadina
Israrcı olursan ediyorlar ben kaç defa iade istedim iade ettiler hemen onlarda biliyolar sanırım falcılarının bi halt bilmediğini ben bi daha fal baktırmadım baktırmam da o sitede
Seba ya uzun zamandır gidiyorum çokta arkadaş imi götürdüm aynı durumla karşılasan hic kimse çıkmadı.
Çok nettir..
We gerçekten kaliteli fal bakar baktığı falın hakkıni werir.
Zaten çok enteresan o kadar kişi benden numara alıp ta bu forumdan hiçbir inin yorum yazma masi ilginç.
Sen niyetine girmiş sin canım, git baktir bana hak wereceksin ne kadar kaliteli bir falci olduğu konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?