İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba, ben bugün sunrisedaki serdar beye gittim. kahve falı baktırdım.
ama kendisi esas su falında çok iddialı. tarihler gelmeden bi şey söylemek istemiyorum ama
kendisi işinin ehli, orası kesin. kandırılmış hissedip ayrılmıyorsunuz.
uzun uzun anlatıyor, kafanızda kim varsa usanmadan tek tek fotoğraflarınabakarak yorum yapıyor.
tarihler geldikten sonra daha ayrıntılı yazıcam.
bu arada su falı 200 olmuş. benim durumum olmadığı için baktıramadım.
ama bi ara para biriktirip su falınıza gelicem deyince, onu 200 yaptım dedi.
kişiye özel değil, bi süre bu şekilde olucakmış.
iyi bi fal için 200 bana uygun bir mebla gibi geldi.
su falı baktıran arkadaşlar daha iyi bilir ama, paramın karşılığını alırım sanki.
aklında olup da 400 pahalı gelen varsa diye haber vermek istedim.

Serdar beyin baktığı falda gelecek ile ilgili yorumlar var mı??…bir de gelecekle ile ilgili net tarihler veriyor mu?..

Serdar beyin baktığı falda gelecek ile ilgili yorumlar var mı??…bir de gelecekle ile ilgili net tarihler veriyor mu?..

ikisi de var. tarihlere daha var. ama ağustos sonu demiyo mesela. 15 ağustos diyo atıyorum. benim tarihler biraz uzak. zamanı gelince paylaşırım çıktı çıkmadı.
su falı baktıran arkadaşların demesine göre ona isim ve tarihler daha netmiş. ama ben baktırmadım su. bi şey söyleyemem o yüzden

Arkadaşlar Seba'yla ilgili forumda olumlu şeyler okudum, ben de onu denemeye karar verdim. Aradım bilgi aldım randevu aldım. Bir aksilik olmazsa yarın gidiyorum. Ayrıntıları size de bildiririm. :)

ben seba ya iki kere baktırdım ikisindede farklı şeyler söyledi verdiği tarihlerde çıkmadı..

Yaaa gerçekten mi (

Seba ya uzun zamandır gidiyorum çokta arkadaş imi götürdüm aynı durumla karşılasan hic kimse çıkmadı.
Çok nettir..
We gerçekten kaliteli fal bakar baktığı falın hakkıni werir.
Zaten çok enteresan o kadar kişi benden numara alıp ta bu forumdan hiçbir inin yorum yazma masi ilginç.
Sen niyetine girmiş sin canım, git baktir bana hak wereceksin ne kadar kaliteli bir falci olduğu konusunda.

canım ben çarşamba günü serdar beye gittim. bana da ağustosun sonu gibi tarihler verdi. eşimle ilgili birşeyler söyledi. en yakın tarihlerde çıkarsa ben burdan paylaşacağım. daha önceki bir falcı ablamın dedikleriyle benzer yakın tarihler verdi. bekleyeceğim. banada kandırıyor gibi gelmedi. direk isim verdi. kafam çok karışıktı bakmakta zorlandı bana. ama su falı için az sürede baktı bana. su pahalı geldi, baktırmam. bi daha gidersem kahve falı baktırırım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, Çanakkale Biga'da bir falcıya gittim. Kahve falına bakıyor ama yok böyle bir şey. Ressmen beni okudu. Ben oradayken bir kadın ağlayarak geldi. Kızı evden kaçmış, polise falan da başvurmuş. Kadın bir su falına baktı, kızın kaldığı evi tarif etti. "Kızın bir erkekle kaçmamış, kavga etmişsiniz, evden o sinirle çıkmış. Şimdi bir kız arkadaşının evinde. Hafif toplu bir kız, deniz kenarında bir evde..." diye bir başladı, anlatamam. Kadın şoke olmuş şekilde çıktı. Tam bize sıra geldiğinde telefon geldi. Kızı gerçekten de o arkadaşındaymış. İnanamadık. Kesinlikle diyorum ya, yok böyle bir şey

Ben önerdim canim falalem sitesindeki tugce cetin. Tellwede drem ve daimon iyiler. Bakirkoye yakinsan duygum cafe kevserde cok iyi

kevser kaça bakıyor canım? bu tolganın olduğu kafe mi duygum cafe ben hiç gitmedim. kahveye falı mı, tarot mu bakıyor?

Son düzenleme:
kevser kaça bakıyor canım? bu tolganın olduğu kafe mi duygum cafe ben hiç gitmedim. kahveye falı mı, tarot mu bakıyor?

Evt tatlim duygum cafede bakiyo biz gecen gittik arkadasimla 50 ye hem tarot hem kahve bakti sadece tarot 30 bakiyomus

sana dedikleri çıktı mı yakın tarihlerde?

Önceki sayfalarda bahsetmistim ciktigindan canim ben kevsere gittigim gun birini aramayi koymustum kafama ona sordum ariyimmi sence diye. Hayir arama o aksam sabaha cok yakin bir zamanda aricak ulasicak sana dedi. Faldan iki saat sonra msj atti o kisi

Buarada kizlar sakin binnaz abladaki diyar demire fal baktirmayin bu kadarmi kotu bakar insan ya o kadin nasil o yorumlari almis sasirdim ki olumlu konusmus konum hakkinda ona ragmen berbatti. Parama ilk defa bu kdr acidim iade istedim site sahiplerinden ama ederlermi bilmiyorum. Baktiran varmi o kadina

Canım bana tarih verdi. o tarih gelirde bişi olmazsa yazarım. ama eşimle ilgili arayacak dedi. henüz arayan yok. bir isim bildi. tanıdığım insan sana zararı var dedi. o kadar para etmez bence ez az 1,5 saat konuşması gerekiyordu. ama su falı içinparan varsa yaptır.

Israrcı olursan ediyorlar ben kaç defa iade istedim iade ettiler hemen onlarda biliyolar sanırım falcılarının bi halt bilmediğini ben bi daha fal baktırmadım baktırmam da o sitede

Israrcı olursan ediyorlar ben kaç defa iade istedim iade ettiler hemen onlarda biliyolar sanırım falcılarının bi halt bilmediğini ben bi daha fal baktırmadım baktırmam da o sitede

Selma aydin yine durumlari soylemisti. Ay diyar demir nasil bir faldi ya cok sinirlendim resmen sallamis. İade ettiler zaten allahtanki yoksa kiyameti koparcaktim falalemdeki tugce cetin ve tellwedeki drem hepsinden iyi bence. İyi olana iyi diyoz zaten bu diyar demire cok sinirlendim :s

Vee Seba'ya gittim arkadaşlar, şimdiki durumumu aynen olduğu gibi ifade etti. Geleceğimle ilgili bi düşüncesi var bakalım onu zaman gösterecek artık, umarım dediği olur :) ben çok memnun kaldım şahsen. Bana önerilerde de bulundu. Artık dediğinin çıkmasını görmek için beklemem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…