İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende hiç bir falcının falı çıkmadı o sitede o kadar diyim sana yani hepsi pembe tablocu kelebekler börtü böcekler uçuşuyor fallarında ama çıkan koca bi sıfır

Ben simdilik buldum falcimi bir sure bunla devam :) danismanligada ikna edersem tamamdir benim de oyle bi sorunum var ara sormam gereken seyler oluyo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evden kaçan kız..Hep aynı hikaye... Azıcık yaratıcın olun bari yaaa:))))

Memnun kalmana sevindim canım. İnşallah dedikleri çıkar sanada.

Mi cafe Hande hkk söylemek istediğiniz birşey daha var mı acaba :) ben çooook memnumum ama bazı şeylerin çıkmasına daha vakıt var... Bu yüzden sizin teçrübenizi merak ediyorum.

Kızlar bırakın bu fal işlerini geleceği Allah'tan başkası bilemez.Eğlence maksadıyla fala baktırmak ya da bakmak da uygun değildir. Fal yasak bir davranış olup haram kılınmıştır. Haram olan bir hükmün şakasıda helal olamaz.Sizinle bir kaç Ayet ve Hadis-i Şerifler paylaşmak istiyorum ;

“İçki, kumar, putlar ve fal okları hep şeytanın işinden olan murdar bir şeydir. O halde ondan kaçının.”

| Kur’an-ı Kerim : Maide, 90

“Gaybın anahtarları Allah’ın yanındadır. Başkası onu bilemez.”

| Kur’an-ı Kerim : En’am, 59

“Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz”

| Hadis-i Şerif – Kaynak: Müslim, Selâm, 125

“Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed’e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur.”

| Hadis-i Şerif : Kaynak: Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904

Peygamberimiz (a.s.m.) bir tek cümleyle ifade etmiş:

“Kâhinler bir şey değildirler.”

| Hadis-i Şerif : Kaynak: Müslim, Selam 123

Yani geleceği okuduklarını iddia edenlerin sözleri boş, bir değeri ve bir anlamı yoktur. Allah bizleri affetsin

Evden kaçan kız..Hep aynı hikaye... Azıcık yaratıcın olun bari yaaa:))))

Gözümle görmesem ben de inanmazdım. Ama cidden şok oldum. Bu arada ben İstanbul'da oturuyorum. Falcıyla bir alakam falan yok yani. Benim sürekli gittiğim falcı İzmir'de Kızlarağası Hanı'nın yanındaki kafelerden birindeydi. 7 ay önce tövbe etmiş, fala bakmayı bırakmış. Ben de Biga'ya akraba ziyaretine gitmiştim. Tesadüfen gittik. Bundan sonra Biga'ya her gittiğimde mutlaka uğrayacağım...

Son düzenleme:
arkadaşlar istanbula gelir gelmez kadıköye gittim. semaver diye bi yer var. böyle anadolu şivesiyle konuşan şalvarlı bi kız var gözde diee. ama çok saçma geldi söyledikleri. baktıran var mı hadi gelecği bilemioruz da geçmiş ve mevcut hali de çok kötü anlattı ya hiç mi alakası olmaz -_- :44:

Kizlar benden size tavsiye 200 400 tl su fali baktiranlar var :) gereksiz ben aylik 500 e anlastik cok komik bi rakam haftada 1 falima bakilcak ki cocuk tarot kahve fali ve bir cok fala bakiyo sorunlu hissedince arayip sanisa bilecem gizli ilimler bilgisi var korumamida ustlenecek boylelikle fala para dokmekten kurtulmus olcaksiniz sizde enerjiniz uyan birini bulun ama dikkat edin hem fal bakiyor olsun hem gizli ilimler bilgisi olsun ki olumlu sonuc alin ben simdilik memnunum 2 gun olmasina ragmen.

Dalga mi geciyorsun sen burda bizimle? Aylik 500tl ye komik rakam mi diyorsun sen wallahi okadar zengin olsak falci aramayiz.50tl den yukari ya fal olunca kimse baktirmak istemiyor.sen kalkmış aylik 500tl den bahsediyorsun.sen bu forumdaki leri salak sandın galiba.

Pardonda senin okuman yok galiba 1 su falina 400 verdim diyenler var 1 fala 400 verecegine atlik 4 fal baktirip istedigin zaman arayip fikir danisman daha mantikli dedim bence bi oku anla sonra heycanlan herkesin kazanci farkli olabilir kismeyle dalga gecmiyorum sen biraz heycanli bir tipsin belli ") okudugubu anlarsan benide anlicaksin haftada1 50 tl ayda 200 yapar 10 dk bakilan fallar ben 500 verip 4 fal baktirip her seyimi danisiyorum olay bu oldumu daha acik anlatamicam cunku

Eğer İstanbul 'da iseniz daha önce Taksim Melekler Kahvesinde şimdi ise Beşiktaş Sembol Cafe 'de Can'a gitmelisiniz. Hem pozitif hem de her seferinde isabetli öngörülerde bulunuyor. Bir kez deneyin siz de hak vereceksiniz. Benden söylemesi gönlünüzden geçen herkesin hayrına olacak şekilde gerçekleşsin sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…