Selma aydin yine durumlari soylemisti. Ay diyar demir nasil bir faldi ya cok sinirlendim resmen sallamis. İade ettiler zaten allahtanki yoksa kiyameti koparcaktimfalalemdeki tugce cetin ve tellwedeki drem hepsinden iyi bence. İyi olana iyi diyoz zaten bu diyar demire cok sinirlendim :s
Bende hiç bir falcının falı çıkmadı o sitede o kadar diyim sana yani hepsi pembe tablocu kelebekler börtü böcekler uçuşuyor fallarında ama çıkan koca bi sıfır
Arkadaşlar, Çanakkale Biga'da bir falcıya gittim. Kahve falına bakıyor ama yok böyle bir şey. Ressmen beni okudu. Ben oradayken bir kadın ağlayarak geldi. Kızı evden kaçmış, polise falan da başvurmuş. Kadın bir su falına baktı, kızın kaldığı evi tarif etti. "Kızın bir erkekle kaçmamış, kavga etmişsiniz, evden o sinirle çıkmış. Şimdi bir kız arkadaşının evinde. Hafif toplu bir kız, deniz kenarında bir evde..." diye bir başladı, anlatamam. Kadın şoke olmuş şekilde çıktı. Tam bize sıra geldiğinde telefon geldi. Kızı gerçekten de o arkadaşındaymış. İnanamadık. Kesinlikle diyorum ya, yok böyle bir şey
Kesira sirele baktirdin mi ? Tatlim
Vee Seba'ya gittim arkadaşlar, şimdiki durumumu aynen olduğu gibi ifade etti. Geleceğimle ilgili bi düşüncesi var bakalım onu zaman gösterecek artık, umarım dediği olur :) ben çok memnun kaldım şahsen. Bana önerilerde de bulundu. Artık dediğinin çıkmasını görmek için beklemem gerek.
Memnun kalmana sevindim canım. İnşallah dedikleri çıkar sanada.
Arkadaşlar mükemmel bir falcı buldum telefon numarasını yazıyorum isteyen baktırsın adı Elif 0535 336 62 47
Kesira sirele baktirdin mi ? Tatlim
Evden kaçan kız..Hep aynı hikaye... Azıcık yaratıcın olun bari yaaa:))))
Kizlar benden size tavsiye 200 400 tl su fali baktiranlar var :) gereksiz ben aylik 500 e anlastik cok komik bi rakam haftada 1 falima bakilcak ki cocuk tarot kahve fali ve bir cok fala bakiyo sorunlu hissedince arayip sanisa bilecem gizli ilimler bilgisi var korumamida ustlenecek boylelikle fala para dokmekten kurtulmus olcaksiniz sizde enerjiniz uyan birini bulun ama dikkat edin hem fal bakiyor olsun hem gizli ilimler bilgisi olsun ki olumlu sonuc alin ben simdilik memnunum 2 gun olmasina ragmen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar istanbula gelir gelmez kadıköye gittim. semaver diye bi yer var. böyle anadolu şivesiyle konuşan şalvarlı bi kız var gözde diee. ama çok saçma geldi söyledikleri. baktıran var mı hadi gelecği bilemioruz da geçmiş ve mevcut hali de çok kötü anlattı ya hiç mi alakası olmaz -_- :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?