İstanbul'da Fal - Falcılar

Bız kadınlar olarak bıraz sılkelenmemız lazım lütfen ! Bu ne demek oluyor 200 tl 300 tl bırde 500 tlye falmı olur yahu sızler suan uzuntudesınız sızı enayı bunlar her duyduklarına koşuyorlar para önemlı degıl deyıp para kazanmaya çalışan ınsanlar var lütfen burda kac zamandır okuyorum reklam amaçlı büsturu onsan var sızı kandırmaya çalışıyor fal olayı ayda 1 en fazla 2 olur yazık degılmı paranıza onlar ceplerını doldururken sızler üstünüze almıyorsunuz belkı kredı kartına borç yapıp durup dahada kendınızı sıkıntıya sürüklüyorsunuz sosyal yasam tarzınız bu olmamalı bıraz kafanızı dağıtmayı deneyın yenı hobıler mesela böyle ınsanların sızı kandırmasına ızın vermeyın

Canı cok eskı tanırım hıc aklımda yokken suankı yaptıgım ısı bana soyledı soyledıklerı cok tutarlıydı

ya ben niki'den çok memnunun başkası kesmiyor beni ama bi deneyeyim dedim. çok eksik geldi bana. bi de bana pozitif öngörü gerekmiyor. çıkmadıktan sonra önemi yok. ben yine nikiye baktırcam herhalde ama ona da daha yeni baktırdm yeni bişiler çıkarmı ki ya :)

Yeni üyeyim öncelikle herkese merhaba,

Mi cafe hande hakkında yorumlarınızı paylaşabilirmisiniz cok yoğunluk varmış boşuna sabahın köründe gidip sıra beklemek istemiyorum
Gidip beklemeye değer mi yoksa fiyasko mu
Sevgiler..

Kes be sen kimsin bana heyecanli diyorsun reklamcimisin ne haltsin.
Bu sayfada aylik 500tl alip sogusleyebilecegin enayi leri bulamaz sin yanlis adrestesin.

valla ben sayfayı son günlerde sıkça takip ediyorum da o yüzden öneride bulunmak istemiyorum sonra reklam dedikoduları çıkabilir:)

ya evet lütfen
Bu sayfada aylik 500tl alip sogusleyebilecegin enayi leri bulamaz sin yanlis adrestesin.

ya evet lütfen para avcılığı için siteye gelmeyin ya :S yanlış anlamayın reklamcı demiorum kimseye ama bu yorumum bu yorumu okuyup da kötü niyetli olanlara gelsin. rica ediyorum bizi yanlış yönlendirmeyin. burada kimse sabancının torunu değil çok fazla para ödüyoruz fal gibi şeylere ve piyasadaki üçkağıtçılar yüzünden çok az kişiye güvenebiliyoruz.

yok oraya gitmedim de birçok falcı denedim bugüne kadar hem buradan yazılanlardan hem de kendim bulduklarımdan 2kişiyi çok beğendim 1ini kaybettim bulamıyorum:) diğerine de hala baktırıyorum

yok oraya gitmedim de birçok falcı denedim bugüne kadar hem buradan yazılanlardan hem de kendim bulduklarımdan 2kişiyi çok beğendim 1ini kaybettim bulamıyorum:) diğerine de hala baktırıyorum
Hımmm ben bahsettiğim handeyi merak ediyorum
Giden bilen memnun kalan hatta cok memnun kalan varsa lütfen paylaşımda bulununuz ki boşa gitmeyeyim

Oo yeni site cok sukela olmus ;-) hande bence cok abartildiginigini dusunuyorum bilmiyorum istersen git ben nikki yi denemek istiyorum fidan _9 disinda deneyen varmi

Oo yeni site cok sukela olmus ;-) hande bence cok abartildiginigini dusunuyorum bilmiyorum istersen git ben nikki yi denemek istiyorum fidan _9 disinda deneyen varmi
bana özelden çok soran oldu yanıtladım elbet olmuştur baktıran ama gerçekten bişi demek istemiorum adım reklamcıya çıkmasın uzun süredir takip ediyorum bu siteyi hemen reklamcı damgası yiyebiliyorsunuz yeni üyeyseniz:) baktıran biri cvplarsa ne dediğimi anlarsın:)

Kızlar selam, uzun süredir fal baktırmıyordum 6 ay oldu sanırım ,gidip gördüğüm yada formda yazdıklarınızı takip edip gittiğim çok falcı oldu. Bana göre değerlendirme yapacağım belki yardımcı olur hoş enerji meselesi ama=)
Cadde Symbol Levent: O an çok etkilenmiştim ,görmediği tanımadığı birini bi insan iyi analiz edebilir mi diye ama dedikleri çıkmamıştı bende.
Burak (telefonda bakmıştı,karalama ile):Ne eğitim ne iş ne aşkla ilgili dediği hiç birşey çıkmamıştı anda fena değildi ama bu kadar nasıl büyütüldü anlamadım =) Sempatik bir çocuk sadece , arkadaşlarıma baktığı fal da çıkmamış.
Kadıköy Dem Cafe Öznur:Acayip dobra biraz argolu :) ama enerjisi yüksek bir bayan.Nokta atışları olmuştu , anı iyi bilmişti dediklerinden çıkan da oldu .Uzak olduğu için gidemedim tekrar
Kadıköy Tiryaki Cafe Semra:Çok kısa bakıyor ,iskambil baktırmıştım ufak tefek dedikleri çıktı ana konu beklemede kalmış =)
Angels Burcu: Burcu çok iyi analiz ediyor olayları ve kişileri , olaylardan bazıları gecikme ile olsada kısmen tuttu diyebilirim.
Bakırköy Laf Cafe Andaç: Kesinlikle favorimdir.İlk falda daha tarot kartlarını açar açmaz bana bir sormuştu hani olayları benle yaşayıp görmesi lazımdı o soruyu bana sorabilmek için...Sezgileri çok iyi , boş umutta vermez ,sempatik ve en önemlisi tutarlı
Yiğit(Bakırköyde evinde bakan): O an etkilenmiştim ,azğımdan biraz laf alıp biraz insan sarraflığı ile o an için güzel fal bakmıştı ama dedikleri olmadı
Mandal Cafe Ada: Andaç gibi favorim , ne bir soru ne ağzımdan laf alma ....hiç bişey söyletmeden süper fal bakmıştı.Sezgileri kuvvetli ,genelde insanlar ayrılıp gider ben öyle bir zamanda değildim ve falcılar fincanı açınca hemen ayrılık mı atlattın der ya ada genel olarak söylenen klişe şeyler değil fala cidden kişisel bakıyor o yüzden sevmiştim.
Taksim Tasula(Adnan ışık sokakta bir cafedeydi):Özetle fiyasko fal...
Asmin Cafe Tolga Engin:Galiba bakırköye geçmiş , ona göre eski sevgilimle evlenecektim =) Ne dediyse tersini yaşadım ,o an için bişeyler bildi sanmıştım ama fiyaskoydu enerjisi de kötü.Önermem.
Asmin Ergin:O an ı ve geçmişi iyi bilmişti ama ilişki ile ilgili gelecek patlamıştı.İş ile ilgili söyledikleri çıkmıştı
Damlalar Tuba: Anlık analizler iyiydi çok ufak dediği birşey dışında dediklerinden çıkan olmadı
Bakırköy Fincan Cafe Şenay:Süslü cümleler kurmadan , olay bu budur , şu tarihler vs diyerek fal bakmıştı sanırım bu bayanda başarılı idi ,ses kayıtlarını sonradan dinlediğim de farketmiştim tespitlerini=)
Fincan Melissa:Çok tatlı bir bayandı ve ufak tefek dedikleri tutmuştu
Bakırköy Sevgi (hangi cafe bilmiyorum carousel karşısında küçük bir cafe):Ona verdiğim paraya acırım en çok , öyle bir etkilenmiştim ki enerjisi de çok kötüydü ve dedikleri çıkmadı. Kimseye önermem
Devaju Cafe Edi: O an için fena değildi ama dedikleri çıkmadı
Ümraniye Didem:Kendine gereksiz bir güveni vardı, dedikleri çıkmadı =)
Telwe Selena: İlk falı çok başarılıydı kendisine de söyledim ama sonra ismimi öğrenip benimle ilgili internetten araştırma yapıp öyle fal bakınca gözümden düştü ve arkadaşlarla farkettik çok kısa yazıyor 20tl,30tl az değil internet falı için ama çok kısa bakıyordu ve dedikleri olmadı.
Binnaz ablanın eski falcıları =Bir arkadaşım çok güzel fal baktığı için o sitede çalışmıştı bir süre ,arka planı hiç masum değil arkadaşlar o siteyi toplu halde önermiyorum özel olduğu için burada yazmıyım ama sağlam değil çoğu falcısı.
İlkay Gür vardı misal hele ona hiç güvenmeyin =)
Hatırlayabildiklerim bu kadar, fal enerji meselesi elbette ve geleceği Allahtan başkası bilemez bazen insanlara mağlum olur diyelim En çok merak edip gidemediğim Beşiktaş Hande ve Arzuhal cafe Arzu ,fikri olan paylaşabilir mi?

Son düzenleme:
Hımmm ben bahsettiğim handeyi merak ediyorum
Giden bilen memnun kalan hatta cok memnun kalan varsa lütfen paylaşımda bulununuz ki boşa gitmeyeyim
ben handeye bi kez gittim ilk kez tarot baktırdım kuzenimin ısrarları üzerine çok bekledim açıkcası beklemeye değicekmi die düşünüyordum bekletimin üstünde çıktı durum analizi kişi analizi çok başarılı gelecekle ilgili şuan bişey diyemiyorum çünkü verdiği tarihten dolayı beklemedeyim ama enerjisi yüksek biri hande

o halde denemekte fayda var

Merhaba size özel mesaj atmak istiyorum ama nasıl yazılır bilmiyorum
Merhaba canım öncelikle özel mesaj yazabilmen için 25 mesaj atman gerekli diye biliyorum ondan sonra ekranın sağ üst köşesinde adının yazılı olduğu yerin hemen yanında gelen mesajlar butonu var oraya tıklayıp özel mesaj gönder seçeneğini seçmelisin sonrada benim profil adımı yazıp gönderebilirsin...

Buraya mi 25 mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…