Eğer İstanbul 'da iseniz daha önce Taksim Melekler Kahvesinde şimdi ise Beşiktaş Sembol Cafe 'de Can'a gitmelisiniz. Hem pozitif hem de her seferinde isabetli öngörülerde bulunuyor. Bir kez deneyin siz de hak vereceksiniz. Benden söylemesi gönlünüzden geçen herkesin hayrına olacak şekilde gerçekleşsin sevgiler...
Eğer İstanbul 'da iseniz daha önce Taksim Melekler Kahvesinde şimdi ise Beşiktaş Sembol Cafe 'de Can'a gitmelisiniz. Hem pozitif hem de her seferinde isabetli öngörülerde bulunuyor. Bir kez deneyin siz de hak vereceksiniz. Benden söylemesi gönlünüzden geçen herkesin hayrına olacak şekilde gerçekleşsin sevgiler...
Kes be sen kimsin bana heyecanli diyorsun reklamcimisin ne haltsin.Pardonda senin okuman yok galiba 1 su falina 400 verdim diyenler var 1 fala 400 verecegine atlik 4 fal baktirip istedigin zaman arayip fikir danisman daha mantikli dedim bence bi oku anla sonra heycanlan herkesin kazanci farkli olabilir kismeyle dalga gecmiyorum sen biraz heycanli bir tipsin belli ") okudugubu anlarsan benide anlicaksin haftada1 50 tl ayda 200 yapar 10 dk bakilan fallar ben 500 verip 4 fal baktirip her seyimi danisiyorum olay bu oldumu daha acik anlatamicam cunku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla ben sayfayı son günlerde sıkça takip ediyorum da o yüzden öneride bulunmak istemiyorum sonra reklam dedikoduları çıkabilir:)Yeni üyeyim öncelikle herkese merhaba,
Mi cafe hande hakkında yorumlarınızı paylaşabilirmisiniz cok yoğunluk varmış boşuna sabahın köründe gidip sıra beklemek istemiyorum
Gidip beklemeye değer mi yoksa fiyasko mu
Sevgiler..
Kes be sen kimsin bana heyecanli diyorsun reklamcimisin ne haltsin.
Bu sayfada aylik 500tl alip sogusleyebilecegin enayi leri bulamaz sin yanlis adrestesin.
Kes be sen kimsin bana heyecanli diyorsun reklamcimisin ne haltsin.
Bu sayfada aylik 500tl alip sogusleyebilecegin enayi leri bulamaz sin yanlis adrestesin.
yok oraya gitmedim de birçok falcı denedim bugüne kadar hem buradan yazılanlardan hem de kendim bulduklarımdan 2kişiyi çok beğendim 1ini kaybettim bulamıyorum:) diğerine de hala baktırıyorumYani
Gittin mi?
Hımmm ben bahsettiğim handeyi merak ediyorumyok oraya gitmedim de birçok falcı denedim bugüne kadar hem buradan yazılanlardan hem de kendim bulduklarımdan 2kişiyi çok beğendim 1ini kaybettim bulamıyorum:) diğerine de hala baktırıyorum
bana özelden çok soran oldu yanıtladım elbet olmuştur baktıran ama gerçekten bişi demek istemiorum adım reklamcıya çıkmasın uzun süredir takip ediyorum bu siteyi hemen reklamcı damgası yiyebiliyorsunuz yeni üyeyseniz:) baktıran biri cvplarsa ne dediğimi anlarsın:)Oo yeni site cok sukela olmus ;-) hande bence cok abartildiginigini dusunuyorum bilmiyorum istersen git ben nikki yi denemek istiyorum fidan _9 disinda deneyen varmi
ben handeye bi kez gittim ilk kez tarot baktırdım kuzenimin ısrarları üzerine çok bekledim açıkcası beklemeye değicekmi die düşünüyordum bekletimin üstünde çıktı durum analizi kişi analizi çok başarılı gelecekle ilgili şuan bişey diyemiyorum çünkü verdiği tarihten dolayı beklemedeyim ama enerjisi yüksek biri handeHımmm ben bahsettiğim handeyi merak ediyorum
Giden bilen memnun kalan hatta cok memnun kalan varsa lütfen paylaşımda bulununuz ki boşa gitmeyeyim
o halde denemekte fayda varben handeye bi kez gittim ilk kez tarot baktırdım kuzenimin ısrarları üzerine çok bekledim açıkcası beklemeye değicekmi die düşünüyordum bekletimin üstünde çıktı durum analizi kişi analizi çok başarılı gelecekle ilgili şuan bişey diyemiyorum çünkü verdiği tarihten dolayı beklemedeyim ama enerjisi yüksek biri hande
Merhaba size özel mesaj atmak istiyorum ama nasıl yazılır bilmiyorumDoğru söze ne denir aslında benim içinde oldukça yüksek bir rakam ama ordayken bir şey beni dürttü resmen dayanamadım artık değdi değmedi şu an için bakarsan değdi ama gerçeği zaman gösterecek bekliycem:18:
Merhaba canım öncelikle özel mesaj yazabilmen için 25 mesaj atman gerekli diye biliyorum ondan sonra ekranın sağ üst köşesinde adının yazılı olduğu yerin hemen yanında gelen mesajlar butonu var oraya tıklayıp özel mesaj gönder seçeneğini seçmelisin sonrada benim profil adımı yazıp gönderebilirsin...Merhaba size özel mesaj atmak istiyorum ama nasıl yazılır bilmiyorum
Buraya mi 25 mesajMerhaba canım öncelikle özel mesaj yazabilmen için 25 mesaj atman gerekli diye biliyorum ondan sonra ekranın sağ üst köşesinde adının yazılı olduğu yerin hemen yanında gelen mesajlar butonu var oraya tıklayıp özel mesaj gönder seçeneğini seçmelisin sonrada benim profil adımı yazıp gönderebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?