İstanbul'da Fal - Falcılar

Fidan ne diyosun sen gerci burada sık sık ınsanlara takılmandan seninle muhatap olmak cok dogru degil ama kendine gel canım ne isterse onu yazarım buna senin karısmaya hakkın yok saygı cercevesinde hersek istedigi yorumu yapar bence sen biraz tevazu sahipi ol sonra yorum yap lutfen seviyenide asma...

nyse uzatmıcam. Arkadaşlar iş için kocaelide olucam sabah. Kocaelide var mı bildiğiniz iyi birileri. netten biraz araştırdım ama içime sinmedi. birebir gitmiş kimse var mı kocaelide acaba

Cafe mi hande telve yigit secret murat damlalar cafe baris kadinlar kahvesi meryem ve remziye cafe capris imam melekler kahvesi sengul dejavu yigit muptela cafe yesim sarmasik cafe hasan asmin cafe ergun asmin cafe buket cafe berry kizilderili mulla sara cafe murat kapris cafe melda.bunlar baya bilindik ve bu sotede hep dolasan falci isimleri hepsine baktirmis viri olarak hicbirini tavsiye etmiyorum hepsi ani biliyorlar ama soledikleri uzun vadeli hicbir sey cikmiyor 1 sene icinde hepsini denedim hepsi ayni ve kesinlikle tavsiye etmem tabi sizin karraniz kapris cafe tasula turkan aralarindan bence en iyisiydi bana bakma sekli baya farkliydi tek bir konu hakkinda bakti verdigi bir tarih vardi cikti ama onun icinde iyi diyemem :) simdi bana gercekten iyi ve dedikleri cikan bir falci lazim bilen varmi :)

bir zamanlar vardı ama benim tanıştırdığım kişilerle sorun yaşayınca beni de sildi engelledi facebook profilini de bulamıyorum artık -_-

bir zamanlar vardı ama benim tanıştırdığım kişilerle sorun yaşayınca beni de sildi engelledi facebook profilini de bulamıyorum artık -_-
Kasdettiğin kişiyi anladım. Ama o kişi, bu forumda pek test edilmedi; dolayısıyla iyi midir, kötü müdür, bilinmiyor. Ayrıca kapris yapması da çok çocuksu bir davranış.

Bu isimlerden benim bildiğim Sarmaşık Cafe-Hasan'ı pek tavsiye etmiyorum; şu an için fena değil ama gelecekten zaten nerdeyse hiç, söz etmiyor. Ya kendisine güvenemediğinden, ya da müşteriyi büyü yaptırmaya yönlendirmek için. Çünkü gelecekle ilgili birşeyler söylerse, müşteri ne diye Hasan'a büyü için başvursun ve kendisine dünyanın parasını bayılsın ki. Gayet zekice bir Hasan klasiği!

Kasdettiğin kişiyi anladım. Ama o kişi, bu forumda pek test edilmedi; dolayısıyla iyi midir, kötü müdür, bilinmiyor. Ayrıca kapris yapması da çok çocuksu bir davranış.
bu sayfadan benim aracılığımla tanışanlarla sorun yaşadığına dair uzunca yazmış bana sonra da beni de engellemiş işte :/

beşiktaş handeye yeni gitmiş biri varmı bugün aradım 7.30 da sırya girin dediler şok oldum ya artık o kadar kalabık oluomu ? 4 ay önce cafe açıldığında gitmiştim 12 de çok rahat baktırmıştım siteden bi arkadaş yazmıştı geçen hafta gitmişti 9.30 da gitmesine rahmen baktıramamıştı

bende çok meraklıyım az öncede söyledim.çok iyi bi tane biliyorum üstelik yıldızname diğerlerine pek inanmam.tavsiye edeyim sizlere taksim de yeri tam da orda sormuşsun.0543 956 26 90 burdan ulaşabilirsin.sende böyle çok iyi bulursan bana tavsiye et

Han
Hande icin inan sabahin p saatinde gidip sira beklemeye degmez. O kadar kalabalik olma sebebiii ise hande ani cok iyi biliyo ilk baktirdigimda bende sok olmusdum ama 2. Kez baktirdigimda inan cok berbatti hani eh bile degil cok berbatti. Cok kalabalik cunku ani bildigi icin herkes super falci diyerek gidiyor ama kesinlikle soledigi uzun vadeliler cikmiyor :) test etmis biri olarak soluyorum ama karar sizin :)baktirirsaniz aradan bir iki ay sonra tekrar baktirin ne demek istedigimi anlarsiniz :)bu arada kendisi cok tatli o ayri :)

kuzenimin baktırdığında birlikte odluğu kişiyle evleniceğini söylemişti çoçuğun 2.5 ay sonra ailesiyle tanıştırıcağını falan çoçuk 2.5 ay sonra kuzenimi aldatıp gitti ilk baktığındada 12 yıllık evlenip ayrılmış biriyle evlencekmiş demiş gerçekten öle biri çıktı evlilik aşamasına geldiler ama olmadı oda açıkcası benim o anki durumu vs bildi çok nokta atışlar yaptı hatta söylediği bişeyde çıktı diğerleri için zaman var açıkcası falda tutarlılık önemlidir ben gideli 4 ay oldu sırf gitme istediğim şuandada aynı şeyleri söylüyebilcekmi o ama sen böle deyince şimdi açıkcası hande dışında çok iyi bakan bi kaç kişi daha oldu ve hepsi konuyla ilgili aynı yorumu yaptı handede aynı şekilde o yüzden umudum çok yüksekti

Hande bana da çok iyi şeyler söylemişti ama çıkmaz öyleyse kesin. taksimde yeter diye bir falcı varmış yerini bilen var mı? 20ye bakıyormuş biri çok övmüştü ama yerini unuttum.

Slm nikinin no.sunu rica edebilirmiyim sizden?

Nikinin no sunu bana verebilir misn rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…