hayır yokKızlar acil yardım ltf beşiktaş hande pazartesileri ordamı?
Kasdettiğin kişiyi anladım. Ama o kişi, bu forumda pek test edilmedi; dolayısıyla iyi midir, kötü müdür, bilinmiyor. Ayrıca kapris yapması da çok çocuksu bir davranış.bir zamanlar vardı ama benim tanıştırdığım kişilerle sorun yaşayınca beni de sildi engelledi facebook profilini de bulamıyorum artık -_-
Cafe mi hande telve yigit secret murat damlalar cafe baris kadinlar kahvesi meryem ve remziye cafe capris imam melekler kahvesi sengul dejavu yigit muptela cafe yesim sarmasik cafe hasan asmin cafe ergun asmin cafe buket cafe berry kizilderili mulla sara cafe murat kapris cafe melda.bunlar baya bilindik ve bu sotede hep dolasan falci isimleri hepsine baktirmis viri olarak hicbirini tavsiye etmiyorum hepsi ani biliyorlar ama soledikleri uzun vadeli hicbir sey cikmiyor 1 sene icinde hepsini denedim hepsi ayni ve kesinlikle tavsiye etmem tabi sizin karraniz kapris cafe tasula turkan aralarindan bence en iyisiydi bana bakma sekli baya farkliydi tek bir konu hakkinda bakti verdigi bir tarih vardi cikti ama onun icinde iyi diyemem :) simdi bana gercekten iyi ve dedikleri cikan bir falci lazim bilen varmi :)
bu sayfadan benim aracılığımla tanışanlarla sorun yaşadığına dair uzunca yazmış bana sonra da beni de engellemiş işte :/Kasdettiğin kişiyi anladım. Ama o kişi, bu forumda pek test edilmedi; dolayısıyla iyi midir, kötü müdür, bilinmiyor. Ayrıca kapris yapması da çok çocuksu bir davranış.
Hande icin inan sabahin p saatinde gidip sira beklemeye degmez. O kadar kalabalik olma sebebiii ise hande ani cok iyi biliyo ilk baktirdigimda bende sok olmusdum ama 2. Kez baktirdigimda inan cok berbatti hani eh bile degil cok berbatti. Cok kalabalik cunku ani bildigi icin herkes super falci diyerek gidiyor ama kesinlikle soledigi uzun vadeliler cikmiyor :) test etmis biri olarak soluyorum ama karar sizin :)baktirirsaniz aradan bir iki ay sonra tekrar baktirin ne demek istedigimi anlarsiniz :)bu arada kendisi cok tatli o ayri :)beşiktaş handeye yeni gitmiş biri varmı bugün aradım 7.30 da sırya girin dediler şok oldum ya artık o kadar kalabık oluomu ? 4 ay önce cafe açıldığında gitmiştim 12 de çok rahat baktırmıştım siteden bi arkadaş yazmıştı geçen hafta gitmişti 9.30 da gitmesine rahmen baktıramamıştı
beşiktaş handeye yeni gitmiş biri varmı bugün aradım 7.30 da sırya girin dediler şok oldum ya artık o kadar kalabık oluomu ? 4 ay önce cafe açıldığında gitmiştim 12 de çok rahat baktırmıştım siteden bi arkadaş yazmıştı geçen hafta gitmişti 9.30 da gitmesine rahmen baktıramamıştı
kuzenimin baktırdığında birlikte odluğu kişiyle evleniceğini söylemişti çoçuğun 2.5 ay sonra ailesiyle tanıştırıcağını falan çoçuk 2.5 ay sonra kuzenimi aldatıp gitti ilk baktığındada 12 yıllık evlenip ayrılmış biriyle evlencekmiş demiş gerçekten öle biri çıktı evlilik aşamasına geldiler ama olmadı oda açıkcası benim o anki durumu vs bildi çok nokta atışlar yaptı hatta söylediği bişeyde çıktı diğerleri için zaman var açıkcası falda tutarlılık önemlidir ben gideli 4 ay oldu sırf gitme istediğim şuandada aynı şeyleri söylüyebilcekmi o ama sen böle deyince şimdiHan
Hande icin inan sabahin p saatinde gidip sira beklemeye degmez. O kadar kalabalik olma sebebiii ise hande ani cok iyi biliyo ilk baktirdigimda bende sok olmusdum ama 2. Kez baktirdigimda inan cok berbatti hani eh bile degil cok berbatti. Cok kalabalik cunku ani bildigi icin herkes super falci diyerek gidiyor ama kesinlikle soledigi uzun vadeliler cikmiyor :) test etmis biri olarak soluyorum ama karar sizin :)baktirirsaniz aradan bir iki ay sonra tekrar baktirin ne demek istedigimi anlarsiniz :)bu arada kendisi cok tatli o ayri :)
Slm cenk beyin no.sunu bana gönderebilir misin rica etsem??Peki bahsettiginiz bu kisi nerede ve ne kadara bakiyor acaba?
Merhaba Kızlar, bende bu zamana kadar çok fazla bakım yaptırdım gerek falcılara gerekse medyum olan ilim bilim sahibi kişilere.Sevgilim tarafından terkedilmiştim ve canım çok yanmıştı aynı zamanda maddi anlamda da sıkıntılar günler geçiriyordum .Benim bu halimi gören bir aile yakınımız, Cenk Bey adında bir bey ile tanıştırdı ve hemen kendisini aradım o da bana yardımcı olabileceğini söyledi çok uzun bir bakım yapıyor hem iskambil kartlarıyla hem de diger canlı varlıklarla yani en gereksiz soruları bile sayfalar dolusu sordum tek tek cevabını aldım hatta merak ettiğinin kişinin tüm hayatını yanındaymışcasına herşeyi tek tek size söylüyor,hem geçmişle alakalı sizin bilmeniz gerekenleri sizden saklanan olayları söylüyor, hem de gelecekte neler yaşıyacagınızı en ince ayrıntısına kadar hepsini tek tek size sıralıyor.Açıkçası elim ayağım titreye titreye dinledim kendisini diyebilirim.Söylediklerini yaşadıgım için sizinle de paylaşmak istedim.Bu kişiye gittikten sonra size garanti veriyorum bir daha falcı aramayacaksınız.Artık benim yaşam koçum gibi oldu kendisi herşeyimi ona danışır oldum iyi bir yol gösterici.Sevgilimle de verdiği tarihte barıştım , maddi sıkıntılarımı da üstümden yavaş yavaş atıyorum. Telefonunu ögrenmek isteyenler özelden yazabilirler kendisi saat 18:00den sonra telefonlarına bakıyor bilginize.
Slm nikinin no.sunu rica edebilirmiyim sizden?Kızlar çooookkk fal baktırmış çok eski bir üye olarak bir kaç şey söylemek istiyorum. Niki Lauda ile ilgili yazılar görünce ben de fikrimi paylaşayım istedim.
Ben kendisine geçen hafta baktırdım.. Tespitleri çok doğruydu.. Hep kibar ve saygılıydı.. Beni ve erkek arkadaşımın karakterini öyle bir özetlediki nerde hata yaptığını anlıyo insan..
Verdiği zamanlardan 3 tanesi uzun vadeli ama yakın tarih verdiği 2 şey oldu. Hem de o yazarken gülmüştüm sallıyo diye
Ben sıkıldım yeter artık bitsin fal diye o sıkılmadı fal anlatmaktan :)) Ben burdan çok nadir falcı öneririm (önermek lazım çünkü insanlar bunun için burada..... iyi falcı bulmak için...)
Niki bunlardan biri..
Nikinin no sunu bana verebilir misn rica etsemya ben niki'den çok memnunun başkası kesmiyor beni ama bi deneyeyim dedim. çok eksik geldi bana. bi de bana pozitif öngörü gerekmiyor. çıkmadıktan sonra önemi yok. ben yine nikiye baktırcam herhalde ama ona da daha yeni baktırdm yeni bişiler çıkarmı ki ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?