Canm nikinin mo.sunu banada gönderirmisnkızlar dediğim gibi ben niki diye birisine baktırıyorum çok başarılı isim verebiliyor yakın ve uzak geçmişi görebiliyor ama beni biraz korkutmuyor değil çünkü sürekli olarak farklı işlemlerle de uğraşıyor. sürekli sanki görünmeyen birileriyle konuşuyor ve insanların hayatlarına yön veriyor kaderlerini etkiliyor büyüyle uğraşıyor.(eski sevgiliyi döndürme vs) gibi. ama ben böyle şeylerden tırsmaya başladım:) bana daha çok muhabbet edip sadece fal baktırabileceğim birini istiyorum. çünkü niki bağımlılık yapıyor. bir süre sonra ondan başkasına baktıramıyorsunuz ama bu sefer de bunalım hale geliyorsunuz.:) tamam başarılı ama ben sürekli gülen ve muhabbet edebileceğim bir falcı arıorum pls:)
merhaba. ben yeni üye oldum. yiğitin numarasını sitede bulamadım. acil baktırmak istiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz.Haklısın, ben telefonda baktırmıştım Yiğit'e ama gerçekten dediğin gibi tatlı ve sempatik bir insan olduğunu hissettim.
bana telefon numarasını verebilirmisiniz. çok sevinirim.Valla çoook sevindim.:)) Hem de ikisi de. İkisi de çok hayırlı olsun tatlım:)
Ben de Yiğit'i Ağustos'un 5-14'ü arası arayacağım; bana fal bakarken, bu tarihler arasında hareket etmeniz iyi olur, beni arayın nasıl davranacağınız konusunda size yardımcı olurum, demişti.
Valla çoook sevindim.:)) Hem de ikisi de. İkisi de çok hayırlı olsun tatlım:)
Ben de Yiğit'i Ağustos'un 5-14'ü arası arayacağım; bana fal bakarken, bu tarihler arasında hareket etmeniz iyi olur, beni arayın nasıl davranacağınız konusunda size yardımcı olurum, demişti.
Benpapatya, senin tarihlerin geçti sanırım özel olmazsa var mı bir gelişme Yiğit'in söyledikleri konusunda?
Bulabildin mi yiğitin numarasınımerhaba. ben yeni üye oldum. yiğitin numarasını sitede bulamadım. acil baktırmak istiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz.
Benpapatya, senin tarihlerin geçti sanırım özel olmazsa var mı bir gelişme Yiğit'in söyledikleri konusunda?
YIgıt in nosu yok olan arkadaslar ıkımıxede yardımcı olurlar canım :)Arkadasşlar yiğitin numarasını banada mesaj atabılırmısınız lutfen
bugun Yigite fal baktırdım.kafam okadar rahatladı ki anlatamam,aylardır olmayan huzuru buldum. tekrar tekrar baktırıp hiçbirseyi bozmak istemiyorum.bu benım bıldıgım fallar gıbı degıldı, normalde baskasına giderdim dediklerı cıkardı coğunlukla ama boyle net konusmazdı. onada gıtmeyecegım, cok tatlı bır ablaydı ama bunun ustune cay ıcmeye sadece gıderım. cok sonra belkı Yiğiti ararım, gelecegı bılemıyorum tabı cıkarmı ,insallah olur ama su an ıcın kafam netlestı, çıkarsda yazmaya calısırım burdan.erkek arkadasımın ustunde buyu varmıs, uygun ,az para alan bir hocaya cözdürmelisin dedi.Yiğte sordum onun tanıdıgı yokmus.bu konuda paragöz olmayan guvenılır bırını tanıyan var mı?
Nosunu banada atar mısınBana da numarasini atman mumkun mu
Arkadaslar 1 yil icinde sitelerde ve cafelerde baktirdigim butun falcilari iyisiyle kotusuyle yazip size cok yardimci olacagimi dusunuyorum cunku o kadar cok kisiyr baktirdimki nerdeyse hepsini denedim saka gibiyim :) cafelerden basliyorum : * cafe duygum bakirkoy : kevser hanim cok iyiydi bende butun soyledikleri cikti arkadasimda cikti soyledikleri biz memnun kaldik. * dejavu bakirkoy : yigit bende sadece isim falan salladi gelecekle ilgili hicbisey tutmadi. Nese abla bir kere soyledigi tutmustu sadece. * melekler kahvesi taksim bir cocuga baktirmistim yeniydi orda ismi aklima gelmiyor oda biseyi tutturdu bende. Sitelere gelirsek. * binnaz abla : selma aydin bende sebep ve anlari cok iyi soyledi tarihleri bekliyorum. Bilge ozdogan : igrenc otesiydi kizlar bi cumleyi insan on kere tekrarlayip fal dermi buna. * tellwe : rehber.. kesinlikle baktirmayin igrenc. medyumtugce.. cok cok iyiydi ben o kizi cok tutuyorum sebeplere kadar soyledi. Drem.. bu kadinda cogu seyi soyledi iyiydi. Binnaz.. oylari nasil almis bilmiyorum ama berbatti fali parama cok acidim. Daimon.. Bu bayanda iyi bakiyor gercekten ama soyledikleri icin daha var. Neferay.. Tam sallamasyon. * Falalem: Tugce cetin.. Bir numara falcilarimdan uc kere baktirdim ucude tutturdu katinada bana dokturdu diyebilirim. Nalan abla.. Vasatti parama bu kadindada cok acidim karmakarisik celiskili biir faldi. * Falsepeti : ilkay. . cok olumsuzdu ama soylediklerinin hicbiri cikmadi. Melek.. Cok olumluydu ama soylediklerinin sadece biri tuttu. Kizlar benden bu kadar size yardimci olmak icin ugrasip yazdim. En azndan paraniz bosa gitmesin derim :) benim gibi hepsini denemeye kalkmayin :))
Bende istiyorun yiğitin numarasını ama kimse vermiyorr bulursan bAna da verirmisin?Merhaba arkadaslar, evde fal baka Yigit'in numarasini gonderebilir misiniz?? Cok acil. Tesekkurler simdiden!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?