İstanbul'da Fal - Falcılar

Canm nikinin mo.sunu banada gönderirmisn

bugun Yigite fal baktırdım.kafam okadar rahatladı ki anlatamam,aylardır olmayan huzuru buldum. tekrar tekrar baktırıp hiçbirseyi bozmak istemiyorum.bu benım bıldıgım fallar gıbı degıldı, normalde baskasına giderdim dediklerı cıkardı coğunlukla ama boyle net konusmazdı. onada gıtmeyecegım, cok tatlı bır ablaydı ama bunun ustune cay ıcmeye sadece gıderım. cok sonra belkı Yiğiti ararım, gelecegı bılemıyorum tabı cıkarmı ,insallah olur ama su an ıcın kafam netlestı, çıkarsda yazmaya calısırım burdan.erkek arkadasımın ustunde buyu varmıs, uygun ,az para alan bir hocaya cözdürmelisin dedi.Yiğte sordum onun tanıdıgı yokmus.bu konuda paragöz olmayan guvenılır bırını tanıyan var mı?

bana telefon numarasını verebilirmisiniz. çok sevinirim.

Benpapatya, senin tarihlerin geçti sanırım özel olmazsa var mı bir gelişme Yiğit'in söyledikleri konusunda?

Benpapatya, senin tarihlerin geçti sanırım özel olmazsa var mı bir gelişme Yiğit'in söyledikleri konusunda?

Yiğit'i bu ayın ortasında da aradım. Yiğit yine olumlu konuştu; yani bekle, görüşeceksiniz tarzında. Karşı tarafla iletişim kurmaya çalıştım ama en ufak bir yanıt alamadım. Maalesef durum böyle.

Telwe cafe yiğit mi bu sızın telefonde baktırdıgınız? numarasını ozelden yada burdan yazabılırmısınız arkadaslar..

Yiğitin Numarasını gönderebilrmisinizz bilen arkadaslarr?

Selam, falalem de Tuğçe Çetin için katina ya mı baktırmak daha mantıklı diyosun? Bir de Duygum cafe Kevser ile ilgili tutan şeyler oldu mu ileriye yönelik yoksa şimdiki durumumu tuttturdu? İkisiyle ilgili ne düşünüyorsun merak ettim. Cevaplarsan sevinirim :)

fal kulübü sitesinden nurten ablaya baktırdım online. 20 tl çok değil ama değer mi değmez bence . pek tat almadım çok alakasızdı -_- o siteden var mı başka baktırdığınız önerebileceğiniz kimseler bir de ona baktırayım diyorum çok falcı var anasayfada

Arkadaşlar bu arada ben falalem de Mert Reiki'ye baktırdım tarot, gerçekten şimdiki durumumu aynen analiz etmiş geleceğe dair söyledikleri umarım olur, beklemedeyim.

Uygunsuz içerik

Bu nasıl uslup ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…