İstanbul'da Fal - Falcılar

Memnun olduğunuz falcılarınız telefonda da bakıyor mu acaba? Özelden numarasını öğrenebilir miyim?

Kizlar taksimde damlalar kafe de nur hanim varmis, burdan ayrilmis, yerini bilen var mi? Burda gelmişken Melisa varmiş ona baktircam. Yazarim size.

Kızlar Damlalar kafe de Melisa Hanım hiç fena değil, o arap melahat saçmalığından sonra baya iyidi hatta. Ama mekandaki adam ben size hem tarotu hem kahveyi 25 tl yaparım dedi, ben melisanın masasına geçince masaya gelip torpilli müşterimiz gibi birşey söyledi, sanırım "indirimli,kısa bak " demenin bir yolu bu. Çok kısa baktı

Artık Falcılar daha çok online sitelere kaçtı sanırım herşey teknolojik oldu son yıllarda ...

Falklubü.com ,Binnaz abla ,telwe falsepeti vs vs vs vs...

İstanbuldan falcı öneremem ama falklulubu.com son bir yılda fal sitelerinden cok transfer yapmışlar ben sürekli kahve falı yolluyorum güncel baktırıyorum Nurten abla 'yı tek geçiyorum deneyin bence.. :)

Canım be kimsenin transfer olduğu yok yani diğer sitelerdeki falcıların fotolarını koyarak milleti kandırma peşindeler aptal değil hiç kimse :)

Merhaba. Dun yigit'e ulastim ve ayni gun icinde telefonda falima da bakti. Yani nasil desem bilmiyorum ilk once benim hakkimda soyledigi sey sasirticiydi yani salliyor desem tutturmasi guc bir sey. Ha bunu bilmesi bana sadece guven verdi. Ikinci bildigi sey de yakinda hangi meslege sahip olacagimdi. Cok fazla uzun konusmadik. Yani benim kafamin karisikligini gidermeye yetmedi diyebilirim. Dedigi sey; bugune kadar baktigim fallarin en karışık olani sizsiniz. Net seyler falinizda yok. Iyice dusunmeye ihtiyaciniz var. Ne yapmam ve nasil davranmam gerektiginin cevabini alamadim. Sonra tabi biraz ben de bulundugum durumu anlattim:) bu sefer falin gidisati da degisti sanirim keske sussaydim:) isteyen denesin tabi ama hic tanimadigin nötr olan birine derdini anlatip tavsiye almak daha mantikli bence hem de ücretsiz:)

Canım hangi yiğit acaba bahsi geçen bakırköyde evinde bakan yiğit mi? Bana özelden telefonunu yollar mısın rica etsem?

Bellase. Ben ozelden mesaj atabiliyor muyum bilmiyorum. Bana mailini yazarsan numarasini yollarim. Cok keskin konusmuyor biraz da senin tavrina gore yorumluyor. Gene de sen bilirsin:)

Ben öyle düşünmüyorum canım o senin düşüncen :)

Canım be kimsenin transfer olduğu yok yani diğer sitelerdeki falcıların fotolarını koyarak milleti kandırma peşindeler aptal değil hiç kimse :)
Ben öyle düşünmüyorum canım aptallık falan hoş değil bu söylemler sen üstü kapalı bana aptal diyorsun farkındamısın ?

Sağol canım mesajını aldım ben de kuzenim vasıtasıyla baktırmıştım kendisine ama biraz nabza göre şerbet gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…