Pufffff tamam fidancm haklısın kolay gelsnayrıca konudan uzak durayım diyorum ama adım geçen paylaşım yapılınca da susasım gelmiyor. sen bir insana o sahte hesap ve o hesap senin dersen o da sana kalkıp tersini ispatlamak için haklıysa bi girişimde bulunur. sezarın hakkını sezara teslim etmeli bu da onu yapmış. ama bu sefer de onun karakterini sorgular nitelikte yazmışsın. hayır ekran fotosu atmasa sahte hesap diyeceksin ekran fotosu atınca da başka bir kulp buluyorsun. dost da olsa düşman da olsa mertçe savaşmak gerek. bence niki hatayı yazı paylaşmakta yapmamış. güzelce kendini ifade etmiş tek hatası senin özelini açığa vurup sana biraz argo kullanması. davranış bozukluğu var filan demiş. ama sen de hata yapıyorsun. ne demek ben fal baktırırken başkasına da şifremi verdim baktı. o sana o an sevgilinle ilgili özel bişi sorsa başkaları da falı okurken nasıl cevap yazacaksın. öyle fal baktırılır mı. niki gizliliği ihlal etmiş ama sen de baştan kendin ihlal etmişsin. çok garipsedim açıkçası ben en yakın arkadaşıma bile anbean takip ettirmem falı. bittikten sonra anlatırım ama özel kısımlar bende kalmış. yine diyorum niki bana büyük vefasızlık etti onun için insanları karşıma alırken beni sildi attı. ama onunla küsüm diye arkasından vuracak değilim. bence herkes iğneyi biraz kendine batırsın ve forum daha fazla işgal altında kalmasın. o gerçekten çok iyi hisleri olan biri ama çok ters bir insan. tersine inadına denk gelince insanı vezir yaptığı gibi rezil de yapar. bana ettiği vefasızlık gibi
haklıyım tabii işine gelmediği zaman oflayıp pofla. sabahtan beri forumu mahvettin. anca provokasyon. senin yüzünden yazdığım soruya bile cvp alamadım forumda. yazılanları baştan sona okudum. hiç masumu oynama. sevgilimle aram çok iyi demişsin sonra da ayrı olduğunu itiraf etmişsin. orada nasıl çarpık konuştuysan burada da tutarsız yazdıkların. sadece provoke edip sayfayı mahvediyorsun. artık cevap verme bana ve muhattap olma.Pufffff tamam fidancm haklısın kolay gelsn
haklıyım tabii işine gelmediği zaman oflayıp pofla. sabahtan beri forumu mahvettin. anca provokasyon. senin yüzünden yazdığım soruya bile cvp alamadım forumda. yazılanları baştan sona okudum. hiç masumu oynama. sevgilimle aram çok iyi demişsin sonra da ayrı olduğunu itiraf etmişsin. orada nasıl çarpık konuştuysan burada da tutarsız yazdıkların. sadece provoke edip sayfayı mahvediyorsun. artık cevap verme bana ve muhattap olma.
hakikaten sorunların var senin. onun bu sayfada paylaştığı yazıdan bahsettim. gerçek bir provokatörsün ve lafı nasıl da başka yerlere çekiyorsun. onun bana küs olduğunu zaten kendim söyledim. ama haklı çıkmak için sen iftiradan artniyetlilikten vazgeçmezsin. Rabbim sen gibilerden korusun insanoğlunu başka bir şey demiyorum
beğenip beğenmemen beni alakadar etmez ben ortalık karıştığı için insanca herkese eşit yaklaşıp konuyu kapamaya çalışırken tüm provokatörlüğünle beni de içine çektin konunun ve ben de sana hak ettiğin cevapları yazdım. ben de kimsenin reklamını yapmıyorum sadece beğenenler beğendiği kişileri yazar beğenmeyen yazmaz. dikkat ettiysen sabahtan beri falcı soruyorum kaybolan eşyaları bulması için ama senin saçmasapan muhabbetlerin yüzünden arada kaynadım. ben mecbur muyum senin saçmalıkların için forumdan faydalanamamaya. sabahtan beri konuyu oralara çekip forumun altını üstüne getirdin. hem sahte hesap dedin sonra ekran fotolarıyla sahte hesap olmadığını kendin ispatladın rezil olduğunun bile farkına varamadın. nasıl bir modelsin kafanı güle güle kullan.
Arkadaşlar tekrar soruyorum bu kirlilikler için özür dileyerek ; kaybolan eşyaları bulması için önereceğiniz biri ya da birileri var mı
Saçma sapan konusma be hadsiz . Burdaki yorumlarima bakarsan merva arkadasimiz deyip duruyorum nerden sahte hesap olduğunu iddia ettim kes sesini artk kess kimin ne olduğu ap acik ortada benim gibi kim bilir kac kisi o adama fal baktird her pisligini ortaya çıkarmak görevim tamam mı rezil olan birleri varsa onlarda sizlersiniz .
her ne kadar onaylamasam da bu durumu sonuçta ifşa oldun ve nasıl bir insan olduğun o koca paragrafta yazılı=) o karakterinle dedektif olmaya mı karar verdin:) olmaz. bence sen esra erolun programlarında yorumculuk yap, buradan anladığım kadarıyla o çizgide birisisin:))))
sen ve sen gibiler men edilse aslında çok hoş olurdu. senin yüzünden kaç saat önce yazdığım msja bile yanıt alamadım
Canım baktırabildin mi nasıldı?Arkadaşlar yiģit'in telefonunu arıyorum. Bilen varsa atabilir mi? Bu arada şu an Arap Melahat'de sıra bekliyorum. Bitince yazacagim. Ama çok parlak görünmüyor. Kurtuluş son duraktan az aşağıdaki kilisenin yanindan merve pastanesinin sagindan girip sola dönüyorsunuz.
Ankarada bi Gül abla var telefonunu bulursam yazarım,gitme imkanınız olursa ona gidin.
Yiğit için ne diyorsunuz. Gideyim mi? Bir de telefonunu rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?