İstanbul'da Fal - Falcılar

Pufffff tamam fidancm haklısın kolay gelsn

Pufffff tamam fidancm haklısın kolay gelsn
haklıyım tabii işine gelmediği zaman oflayıp pofla. sabahtan beri forumu mahvettin. anca provokasyon. senin yüzünden yazdığım soruya bile cvp alamadım forumda. yazılanları baştan sona okudum. hiç masumu oynama. sevgilimle aram çok iyi demişsin sonra da ayrı olduğunu itiraf etmişsin. orada nasıl çarpık konuştuysan burada da tutarsız yazdıkların. sadece provoke edip sayfayı mahvediyorsun. artık cevap verme bana ve muhattap olma.

Yahuu sizler iyimisiniz ? Hani sana gönül koymuştu niki bey yazıları nasil basyan sona okudun hani engellemisti seni tamam bulasma bana artk yaa provokasyon buysa evet provokasyon yapıyorum ben sen ve yesil yolun cunlelerine inandigim için o beye baktirdim ama keske inanmasaydm şimdi dedigim gibi uzatmayalm bu konuda kapansn

hakikaten sorunların var senin. onun bu sayfada paylaştığı yazıdan bahsettim. gerçek bir provokatörsün ve lafı nasıl da başka yerlere çekiyorsun. onun bana küs olduğunu zaten kendim söyledim. ama haklı çıkmak için sen iftiradan artniyetlilikten vazgeçmezsin. Rabbim sen gibilerden korusun insanoğlunu başka bir şey demiyorum

Benim problemlerimden sanane yaa sizene ? Beni ne kadar tanıyorsun ? Beyenmedim arkadaşım bu kdr basit beyenmiyorm da ne ben bu sayfada kimseyi övüyorm nede kimsenin reklamını yapıyorum allah dizin gibilerin şerrindende bütün insanlığı korusun bak ben uzatmak istemiyorum bana bisi yazıp durma lütfen bak lütfen

beğenip beğenmemen beni alakadar etmez ben ortalık karıştığı için insanca herkese eşit yaklaşıp konuyu kapamaya çalışırken tüm provokatörlüğünle beni de içine çektin konunun ve ben de sana hak ettiğin cevapları yazdım. ben de kimsenin reklamını yapmıyorum sadece beğenenler beğendiği kişileri yazar beğenmeyen yazmaz. dikkat ettiysen sabahtan beri falcı soruyorum kaybolan eşyaları bulması için ama senin saçmasapan muhabbetlerin yüzünden arada kaynadım. ben mecbur muyum senin saçmalıkların için forumdan faydalanamamaya. sabahtan beri konuyu oralara çekip forumun altını üstüne getirdin. hem sahte hesap dedin sonra ekran fotolarıyla sahte hesap olmadığını kendin ispatladın rezil olduğunun bile farkına varamadın. nasıl bir modelsin kafanı güle güle kullan.

Arkadaşlar tekrar soruyorum bu kirlilikler için özür dileyerek ; kaybolan eşyaları bulması için önereceğiniz biri ya da birileri var mı

Saçma sapan konusma be hadsiz . Burdaki yorumlarima bakarsan merva arkadasimiz deyip duruyorum nerden sahte hesap olduğunu iddia ettim kes sesini artk kess kimin ne olduğu ap acik ortada benim gibi kim bilir kac kisi o adama fal baktird her pisligini ortaya çıkarmak görevim tamam mı rezil olan birleri varsa onlarda sizlersiniz .

her ne kadar onaylamasam da bu durumu sonuçta ifşa oldun ve nasıl bir insan olduğun o koca paragrafta yazılı=) o karakterinle dedektif olmaya mı karar verdin:) olmaz. bence sen esra erolun programlarında yorumculuk yap, buradan anladığım kadarıyla o çizgide birisisin:))))

Haklısın. .. ben insanlarn duygu ve düşüncelerinin ne konuda olduğunu tahmin edebiliyorum seninki beni hiç ilgilendirmiyor.haklısın haklısın haklısın simdi ikimizde forumdan men edilmeden susalm bence

sen ve sen gibiler men edilse aslında çok hoş olurdu. senin yüzünden kaç saat önce yazdığım msja bile yanıt alamadım

Fal baktırmak psikolojik sorunlara yol açar, hem gereksizdir, hayatını dinlemek için bi yabancının ağzına bakmak acziyettir. Hem de günahtır. Dua edin, temiz havaya çıkın ve falcıya gitmeyi düşündüğünüzde vereceğiniz parayı çıkarıp bir fakire verin.

Arkadaşlar yiģit'in telefonunu arıyorum. Bilen varsa atabilir mi? Bu arada şu an Arap Melahat'de sıra bekliyorum. Bitince yazacagim. Ama çok parlak görünmüyor. Kurtuluş son duraktan az aşağıdaki kilisenin yanindan merve pastanesinin sagindan girip sola dönüyorsunuz.

Canım baktırabildin mi nasıldı?

Bugün Bakırköy yigite gittim gecmis ve an tespitleri iyiydi beni bana anlattı resmen ama gelecek konusunda dediklerini bilemem Allah bilir.benden 2 saat sonrada arkadasima baktı oda memnun kaldı soran arkadaslar olmustu özel mesajda haberjniz olsn.

Hullia bana bakarken ben hiç bir ipucu vermeyince titremeler,masa sallamalar,yok açmıyorlar,niye böyle oldu felna falan. Gitmeyin yani. Kadın boş değil ama öyle 50Tl lik de bi fal değil baktığı.
Ufak tefek şeyler bildi. Ama 3 arkadaş gittik, hepimize aynı şeyler, yok bi boşanma geçirdin mi, sanki bi ayrılık var (ki benim yaşımda evli olmayan elbette sevgilisinden ayrılmıştır bi) ,yok sen özel sektörde çalışıyon, yok işte yükselme, yok geleceğin parlak, ehliyet aldın mı, hepimizin de koca adayı aynı bu arada :) tırı vırı yani. Gitmeyin. Değmez

Ankarada bi Gül abla var telefonunu bulursam yazarım,gitme imkanınız olursa ona gidin.
Yiğit için ne diyorsunuz. Gideyim mi? Bir de telefonunu rica ediyorum

Ankarada bi Gül abla var telefonunu bulursam yazarım,gitme imkanınız olursa ona gidin.
Yiğit için ne diyorsunuz. Gideyim mi? Bir de telefonunu rica ediyorum

Canım arkadaşım üzerinden kaç saat geçti hala konuşuyor yigiti gercekden iyiydi zaten bu forumda resmen oturup geçmiş yazıları didik didik ettim kötü yorumlar okumadım sadece sanırım gelecek konusunda dedikleri olanda varmis olmayanda varmis bana 2015 de evleniceksin dedi arkadasim 27 yasinda onada 3 yil sonra evleniceksin demis Allah bili artk hayırlısı ama belki onlarca falciya gitmiaimdir en iyisi bu.

Yorumun ve tel. No'su için teşekkürler. Yiğit kaça bakıyor. Bakrköy'e gittik dedin. Orda bir kafede mi bakıyor. Yorumlarda hep telefonda baktığından bahsediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…