- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.526
- 898
Ankarada bi Gül abla var telefonunu bulursam yazarım,gitme imkanınız olursa ona gidin.
Yiğit için ne diyorsunuz. Gideyim mi? Bir de telefonunu rica ediyorum
Yorumun ve tel. No'su için teşekkürler. Yiğit kaça bakıyor. Bakrköy'e gittik dedin. Orda bir kafede mi bakıyor. Yorumlarda hep telefonda baktığından bahsediliyor
Arap Melahat'in kapısı da hiç durmadı,evin içinde kızları damadı torunları, bir de biz. Çok saçma bir dumurdu yani. Salonun ortasında bakıyor,herkesin içinde. Kızları da bi aksi anneye, belli ki durumdan rahatsız. Bize çok anlayışlı davrandılar ama biz rahatsız olduk küçücük evin salonunda bi ev halkı bi biz ://
Çok teşekkürler yardımın için, bol şans, Yüce Rabbim dileklerini dualarını kabul etsin inşallah, ay benim falım fallandı artık diyebil inşallah :)
Telefonunu kaybettim ama bi arkadaşımda olabilir. Bulur bulmaz yazarım. Dışarda yada sizin evinizde bakar ancak grup halinde. Yani bi 6-7 kişi olmanız lazım. Bana söylediği çok şey çıktı. İsim verir direk. Bana ilk baktığında 3-4 saat şoktan çıkamadım.
aslında Ankara'da 2010da Gül adında bir falcıya baktırmıştım. ben iş için ordaydım Ankara'da yaşamadığımı kadın bilmiyordu. O kadar iyi bir fal baktı ki çok az falcıdan böyle etkilendim. Sadece gördüğünü söyledi ve söyledikleri hep doğruydu. Ankara'ya ne zaman gitsem o kafede mi diye bakmışımdır ama bi daha bulamadım.
slm bende gecen hafta belkıs hanıma fal baktırdım cok az sey soyluyor ne ıs yaptıgımı bıle soylemedı cook eskı ılıskımı anlattı yahu onun ustune 2 kısı gectı onları nıye demıyorsun elle tutulur fal degıldı andac daha guzel herseyımı bılıyor verdıgım paraya yazık fos yanıOrtaköydeki Belkıs hanıma gittim burada yazılan olumlu tavsiyeler üzerine. Sanki ağızdan laf alıp ona göre yorum yapıyor gibiydi. Üstelik bilmediği bir durum olunca da , evet öyle ama söylemek istemedim gibi saçma sapan şeyler söyledi bana. O yzden tavsiye etmem. Yine de enerjimiz tutmamış olabilir bilemiyorum.
Diğer tavsiye edilen falcılardan Yiğit için ise şu yorumu yapıcam tamam geçmiş ve o an için tespitleri doğru olabilir ama hayatımda olan kişiyle evleneceksiniz dedi, beni aldattığını öğrendim. O da fos çıktı yani. Burada yazılanlara çok takılmayın derim ben. Umut bağlamayın fallara.
Andaç yakın gelecek nasıldı pekislm bende gecen hafta belkıs hanıma fal baktırdım cok az sey soyluyor ne ıs yaptıgımı bıle soylemedı cook eskı ılıskımı anlattı yahu onun ustune 2 kısı gectı onları nıye demıyorsun elle tutulur fal degıldı andac daha guzel herseyımı bılıyor verdıgım paraya yazık fos yanı
50 yaşlarında koyu kumral orta boylu kilolu değil, hoş bir kadınKafe nerdeydi sekerim, Bahceli mi? Nasil bir kadindi?
Ben de gecen yil Gul diye bir hatuna Kizilay'da baktirdim, cok super bakmisti.
Gül abla bi kafede çalışmıyor, evlere gider. Grup halinde toplanıp çağıranilirsiniz.
Numarasını bulcam size. Tip olarak da hafif balık etli. Siyah saçlı, hoş giyimli, 50 li yaşlarda hoş bir teyzemiz.
EVET BEN BAKTIRDIM TELINI KAYBETTIM BULSAM GIDICEM BIRKAC KEZ BAKTIRDIM VE BILIYORkızlarrrr gazıosmanpaşa birsene baktıran varmı aranızda ??? acıl yardım lazımm yorumlarınıza ıhtoyacım var.
birde caddebostan sırdaş cafede melege ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?