Ben öyle düşünmüyorum canım aptallık falan hoş değil bu söylemler sen üstü kapalı bana aptal diyorsun farkındamısın ?
Canımlı cicimli konuşmalardan şimdi siz olmuşuz güzel gelişme var .Ben sadece fikrimi söyledim laubali şekilde canım be gibi söylemlerle tek karalama yapmak adına beni kullanmayın bence . falkulubu bana ait değil ama sizin bu konulardaki reklam konusunda ki bilgileriniz de manidar :) binnaz abla yada farklı bir siteye bağımlı olduğunuz şühhesi oluştu zihnimde neyse ben kimseyi kötülemem burda lakin memnun kaldığım için yazmıştım Pişman oldumSize o kelimeyi kullanmadım yanlış anlamışsınız ben fal kulubünün yaptığının kandırmaca olduğunu ve bunlara kimsenin inanacak kadar aptal olmadığını söyledim bi kere neden fal sepeti sitesinin adı kullanılıyor ki en başta bu insanı düşündürüyor herkesin görüşüne saygı göstermek gerekir siz o siteden memnun olabilirsiniz ama ben o siteyi bundan dolayı güvenilir bulmuyorum inşallah anlatabilmişimdir
Hahahhaja kim transfee olmus....burda da mi sen varsin her yerde reklam yapmaktan cigerlerin soldu.....Artık Falcılar daha çok online sitelere kaçtı sanırım herşey teknolojik oldu son yıllarda ...
Falklubü.com ,Binnaz abla ,telwe falsepeti vs vs vs vs...
İstanbuldan falcı öneremem ama falklulubu.com son bir yılda fal sitelerinden cok transfer yapmışlar ben sürekli kahve falı yolluyorum güncel baktırıyorum Nurten abla 'yı tek geçiyorum deneyin bence.. :)
EVET BEN BAKTIRDIM TELINI KAYBETTIM BULSAM GIDICEM BIRKAC KEZ BAKTIRDIM VE BILIYOR
Elmira hem pahalı, hem de geleceği bilemiyor (ki geleceği bilememeleri doğal bence) ama anı bilmede fena değil.Elmira'dan memnun olan var mı??? İlglenmiyor kimse
Dilekle zaman kaybetme bence... bol bol harf ve sayi verip duruyor. Kesin konusup iddiali bi hava cizse de yetersiz bence... Ayhan i ben de merak ediyorum acikcasi, gidersen yorumunu paylasir misin burada?selamlar yarın ya la porte cafe ayhana ya da kadınlar kahvesi dileğe gideceğim siz kimi önerirsiniz?
Tesekkur ederim :)Cezmiyi tanırım. Eskidir. 4 sene öncesinde 100 liradan 150 yaptım diyordu ben 100 verip çıkıyordu. Genelde nabza göre şerbet verir. İnanmak isteyerk gittiğinizden söylediklerine inanıyorsunuz ancak tutmuyor. Hatta bir işle ilgili beni çok gaza getirmiş ve 60 bin tl zarar görmeme sebep olmuştu. Ataköy 9 ksımda stüdyo dairede bakardı.
Bu Gul abla kimdir sekerim, nerde bakar ? Telefonunu alabilir miyim? Sana dediklerickti mi?
Bu Gul abla kimdir sekerim, nerde bakar ? Telefonunu alabilir miyim? Sana dediklerickti mi?
La porte ayhanın dedikleri çıkıyo mu?
Ben de baktırmıştım anla ilgili isabetliydi ama çok keskin ve sert bi dili vardı sinir bozucu gelmişti banaSekerim onceki sayfalarda adi bir ara cokca gecmisti, sanirim herkese ayni yorumlari yapmis, iyi degilmis.
Fal baktırmayı severdim uzun zaman oldu baktırmıyorum. Özel bi sebebi yok denk gelmedi güzel bakan birisi. Ama hafiften de korku başladı, günah olduğuna dair. Sizler korkmuyor musunuz falcılardan ?
bugun la porte cafeye uğradım ayhan sadece cuma günleri çalışıyormuş ve 1 de başlıyormuş randevu aldım gidicem inşallah :) yazarım cuma akşamı buraya inşallah beklediğime değer :)Dilekle zaman kaybetme bence... bol bol harf ve sayi verip duruyor. Kesin konusup iddiali bi hava cizse de yetersiz bence... Ayhan i ben de merak ediyorum acikcasi, gidersen yorumunu paylasir misin burada?
Tskkur ederim cnmNurcancim yeni uye olmussun ve bu da ilk mesajinmis. Hosgeldin. Bu ulasilmasi zor arkadas ne kadara bakiyor ismi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?