İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben öyle düşünmüyorum canım aptallık falan hoş değil bu söylemler sen üstü kapalı bana aptal diyorsun farkındamısın ?

Size o kelimeyi kullanmadım yanlış anlamışsınız ben fal kulubünün yaptığının kandırmaca olduğunu ve bunlara kimsenin inanacak kadar aptal olmadığını söyledim bi kere neden fal sepeti sitesinin adı kullanılıyor ki en başta bu insanı düşündürüyor herkesin görüşüne saygı göstermek gerekir siz o siteden memnun olabilirsiniz ama ben o siteyi bundan dolayı güvenilir bulmuyorum inşallah anlatabilmişimdir

Canımlı cicimli konuşmalardan şimdi siz olmuşuz güzel gelişme var .Ben sadece fikrimi söyledim laubali şekilde canım be gibi söylemlerle tek karalama yapmak adına beni kullanmayın bence . falkulubu bana ait değil ama sizin bu konulardaki reklam konusunda ki bilgileriniz de manidar :) binnaz abla yada farklı bir siteye bağımlı olduğunuz şühhesi oluştu zihnimde neyse ben kimseyi kötülemem burda lakin memnun kaldığım için yazmıştım Pişman oldum

Hahahhaja kim transfee olmus....burda da mi sen varsin her yerde reklam yapmaktan cigerlerin soldu.....

Kimse transfer olmadi
Populer yorumcularin profil fotosunu caldiniz....binnaz abla topiginde rezil oldun hala reklam mi pesindesin

selamlar yarın ya la porte cafe ayhana ya da kadınlar kahvesi dileğe gideceğim siz kimi önerirsiniz?

selamlar yarın ya la porte cafe ayhana ya da kadınlar kahvesi dileğe gideceğim siz kimi önerirsiniz?
Dilekle zaman kaybetme bence... bol bol harf ve sayi verip duruyor. Kesin konusup iddiali bi hava cizse de yetersiz bence... Ayhan i ben de merak ediyorum acikcasi, gidersen yorumunu paylasir misin burada?

Tesekkur ederim :)

Fal baktırmayı severdim uzun zaman oldu baktırmıyorum. Özel bi sebebi yok denk gelmedi güzel bakan birisi. Ama hafiften de korku başladı, günah olduğuna dair. Sizler korkmuyor musunuz falcılardan ?

Fal baktırmayı severdim uzun zaman oldu baktırmıyorum. Özel bi sebebi yok denk gelmedi güzel bakan birisi. Ama hafiften de korku başladı, günah olduğuna dair. Sizler korkmuyor musunuz falcılardan ?

bende fal delisiydim :) hem bakmayı seviyordum hem baktırmayı :) İstanbul'da falcı varmış dedikleri her yere taşındım üşenmeden :) Sonra fal bakarken dediklerimin çıktığını söyleyenler artınca korktum.. şimdi ne bakıyorum ne baktırıyorum :)

Dilekle zaman kaybetme bence... bol bol harf ve sayi verip duruyor. Kesin konusup iddiali bi hava cizse de yetersiz bence... Ayhan i ben de merak ediyorum acikcasi, gidersen yorumunu paylasir misin burada?
bugun la porte cafeye uğradım ayhan sadece cuma günleri çalışıyormuş ve 1 de başlıyormuş randevu aldım gidicem inşallah :) yazarım cuma akşamı buraya inşallah beklediğime değer :)

Merhaba, Beşiktaşta sofienin dünyası cafe de bakan sonra evinde bakmaya devam eden Safiyenin nosu var mı özelden paylaşabilir misiniz lütfen?

Arkadaslar yigit evinde ve telefonda bakan hala forumda cok konusuluyo bahsetmek istedim :) kendisi gercekten cok tatli biri ben subat gibi baktirmisdim telefonda sasirmisdim bende icimi rahatlatmisdi baya soledikleri okudugum bolumu hayatimdaki kisiyi ani gercekten cok iyi biliyo yakin tarih de cikti ama 4-5 aylik soledigi tarihler tutmadi yani genel olarak bakilinca iyi bir falci ama bana sorsaniz bidaha baktirmam sanirim :) numarasini isteyen yazabilir iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…