İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayatımda hiç bu kadar şok olduğumu bilmiyorum. Bakırköy secret cafe'ye gittim murat'a baktırdım. nasıl ayrıldığımı, nerede ayrıldığımı, ailemi neler olduğunu ve hislerimi sekmeden bildi inanamadım. arapça yıldız tarot gibi birşeye bakıyor 35 tl inanamıyorum şimdiye kadar ben kimlere gittim ne paralar verdim diyorum ya!

Telefonda bakıyor mudur acaba? Gerçi siz de bi kez gittiniz sanırım pek bilginiz yoktur çok merak ettim

Telefonda bakıyor mudur acaba? Gerçi siz de bi kez gittiniz sanırım pek bilginiz yoktur çok merak ettim
Sanırım telefonda bakmıyor canım çünkü cafe falcısı oraya bağlıdır pek emin değilim ama istersen secret cafe bakırköy diye arat internetten cafenin numarası yazar, ararsın sorarsın.. istanbulda değilsin galiba?

bu lafından sonra gitmemek olmaz tabi:)
ya ama işte biraz da enerji meselesi ya mesela bana defalarca bakan ve hiç yanılmayan kişi herkesi memnun edemiyor. ya da başkasının çok memnun olduğu bende sıradan biri gibi oluyo. demek biraz da enerji işi ya ben de mesela nikiden sonra kimseden memnun kalmadım ama memnun kalmadıklarımdan çok memnun olup da nikiden memnun kalmayanların da olmadığından eminim. enerji tutması laızım sanırım ama dediğin murata gidicem en kısa zamanda

olmadığından demişim pardon. yani benim memnun olduğum kişiden de herkesin memnun kalmadığından eminim

Sığınak kafede levente ben baktırdım, çok kısa baktı az şey söyledi ama gelecekle ilgili söylediği birşey çıktı

kızlar dün la porte ayhana gittim. ben hayatımda bu kadar suratsız birini daha önce görmemiştim. ayrıca burç yorumcusu gibi burcumun özelliklerini saydı bana sanki ben bilmiyorum gibi... çok tatmin olmadım kesinlikle 50 liralık bir fal değildi. angels burcunun falı daha kısaydı ama daha isabetli ve tatmin ediciydi. bi de katina kafede feza sultan var benim favorim o açıkçası :) yine de geçmiş sayfalarda la porte ayhandan memnun olanları okumuştum bilmiyorum enerji meselesi cidden böyle şeyler biraz da :)

Sığınak cafedeki Levent'e bir kez baktırmıştım ben de sonrasında hiç denk gelemedim ya da hep çok kuyruk vardı ama gerçekten başarılı biri fal konusunda. 5 ay oldu baktıralı dedikleride istikrarlı oluyor bakalım kasım için bişey söylemişti bekliyorum.

kızlar sündüz diye birine denk geldiniz mi hiç fal baktırırken? tarot bakıyor. ben kaybettim kendisini ve şu an heryerde arıyorum bulamıyorum

Kizlar agustos basinda andaca gitmistim o zamanda anda cok cok iyi oldugunu yazmistim cikan birkac bisey oldu onlari yaziyorum iyimi kotumu siz karar verin
1 benim exin hayatinda kizin ismindeki harfleri soylemisti evet verdigi harfler dogruymus
2 eylulde okulum biticekmi diye sormustum evet biticek demisti bitti
3 o zaman bana bu iliskinin bitisinde sen kendini sucluyosun ama aslinda suclu sen degilsin o seni bu hale getirmis sende bu yuzden boyle davranmissin diye bir cumle kurmustu bu yuzde yuz dogruydu an olarakta boyle basariliydi daha cikan olursa ankarada falci aramam ben atlar gelirim karari siz verin:)

Tolin senin yeni bir iliskin va di mi Onunla ilgili bir sey soylemis miydi? Eski sevgilin donecek, arayacak bibibi gibi bir yorum yapti mi?

Bebde baktırdım bakarken gözleri falan kayıyordu baya başka alemlerde gibi baktı. Bana dedikleri cıkmadı çok met etmişlerdi ole cok da şok oldugum bir şey solemedi klasik bir falcı bidaha gitmeyi düşünmedim ne yazıkkı :)

Sohbet eder gibi bakıyor ben de enerji tuttu demek ki çok beğendim denemek isteyen gidebilir

Levent e bende baktirmistim ama söylediklerinin hiçbiri çıkmadı , biraz ezber gibi geldi bana.

Telefonda bakan ve başarılı falcı arıyorum kızlar. Resmen 2 cümle kurmaya dünyanın parasını alıyor hepsi. Hele geçen 150 lira verdim ne söyledi derseniz hiç. Bıktım ben bu soygundan

kızlar bir şey sormak isterim. özellikle kendinden ya da çevresinden deneyimi olanlar için. ben maalesef şeytana uydum ablam ve özellikle de imam hatip mezunu çok yakın arkadaşlarımın itirazlarına rağmen eski sevgilimin bana geri dönmesi için birtakım şeyler yaptırdım.1 ay gibi bi sürede tesadüf mü denir yapılan işlerin sonucu mu denir bir süreç gelişti ve ben hiç çabalamama rağmen adam birden 180derece dönüp yeniden benimle barıştı. aslında her şey çok güzeldi ama son 1 2 gündür şunu düşünüyorum da ben adamı eskisi kadar yoğun duygularla sevemiyorum. sizce bu tür işlerin bir sonucu mu bu olumsuzluk, yoksa ben elde ettikten sonra hırsımın kalmaması mı? çok kafam karışık ne olur deneyimi olan birileri varsa yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…