İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok artık, müslüman mısın acaba? Çünkü bir müslüman büyünün nasıl bir günah olduğunu bilir?

Ayrıca merak ediyorum, gerçekten kendi rızasıyla seni sevmeyen biriyle olmanın seni mutlu edebileceğini nasıl düşündün. Elbette aşk sevgi güzel şeyler de bir adam için dinden çıkmaya değer mi?
He yaptığım şey beni soğuttu,etkisi bu ku diye soruyorsan bence değil,her genç kızın başına gelen gönül kaçanı kovalar teorisinin bilmem kaç milyonuncu ispatı sadece. Şimdi de sen kaçarsın o kovalar.

o sıradan biri değildi eski erkek arkadaşımdı sözlümdü. ama birtakım ailevi nedenler gerikafalı insanlar yüzünden her şey mahvoldu. kendimi kötü hissettim ve son çare olarak başvurdum. Allah'a şükür kimse inancımı sorgulayamaz benim. umarım bir gün aynı şeyleri yaşamazsın

İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
Büyü yapmak, küfre en yakın olan, en kötü haramdır. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Müslüman büyü yapmaz. Allah saklasın, imanı gittikten sonra büyü tesir eder.) [c.3, m.41]
Al benden sana hediye,ben sorgulamam da sen otur biraz kendini sorgula

Herkes kötü şeyler yaşar,erkekler kötü olan şeylere yönelmenize çoğunlukla değmez,bunu zamanla anlayacaksın, üzülmeyi bırak,Allah aşkların en büyüğüdür,herşeyi ondan istersen o senin için en iyisini verecektir,vermiyorsa da emin ol sen
Seviyordur ve bir şer'den koruyordur. O adam senin içine sinmiyorsa Allah seni koruyordur. elbette sevdiklerimiz için sarfetmeliyiz ama doğru yollarla, sonrası ise tevekkül

ya Allah peygamber aşkına atıp tutuyorsun ulema kesilmişsin başıma. Profiline bir baktım sırf falcı aranıyorsun. sanki benim yaptırdığım günah seninki sevap
al çok bilmişsin ya sen de bunları oku

Fal baktıran, falcıya inanmasa bile, kırk gün namazı kabul olmaz.) [Müslim]

(Cincilere ve büyücülerin, söylediklerine, yaptıklarına inanmak, bazen doğru çıksa bile, Allah’tan başkasının her şeyi bildiğine ve her dilediğini yapacağına inanmak olup, küfürdür. Büyü öğrenmek de, öğretmek de haramdır. Müslümanları zarardan korumak için öğrenmek de haramdır. Hayırlı iş yapmak için de haram işlemek, büyü çözmek için büyü yapmak da caiz değildir. Büyü yaparken, küfre sebep olan bir şey yapmak küfürdür. Böyle olmazsa, büyük günahtır. Hadis-i şerifte (Büyü yapan ve yaptıran ve bunlara inanan bizden değildir) buyuruldu. (Bezzar)

Konu bençok iyi yapmışsın bunu yapacağını hiiiç düşünmemiştim gerçekten şoktayım :)
Öncelikle fesatlıktan kurtul. Bu ülkede onlarca farklı mezhep kültür ve inanış var. Dini sorgulamak değil sormak gerekliydi ki ateist bile olabilirsin. O zaman ağzımı açmazdım.
Senin dinini kimse sorgulayamıyorsa benim fala inanıp inanmadıgımı da kimsenin sorgulayamammaso lazım. Yani biraz kendinle ters düşüyorsun. :)))
Neyse ki senin gibiler var

sen kendinle çelişiyorsun. bana büyüden dini bilgilerle geliyorsun kendi falın çok masummuş gibi 100 tane falcı soruyorsun maaşallah

şu foruma yazan onlarca kadın fidan'ın yaptıgını ya kınar,ya sessiz kalır. ama fırsatlarını bulsalar ve de ihtiyac duysalar,hepsi o işlemi yaptırır. forumdan bilen bilir bi ara işlerim boka sarmıştı,falcılara işlerim ne zaman açılacak diye sorardım.onlar bile daha bi tane iş soran olmadı herkes aşk,ilişki soruyo diyolardı. herkesin günahı kendine. ne kınayın ne hafife alın,sonra başınıza gelmesin öptüm.

sağol canım anlamayan bilmez :/

Fidan hanıma çok yüklenilmiş bu durumu anlamsız ve kırıcı buldum. Kimse kimsenin dinini inancını yargılama haddine sahip değildir. Herkesin inancı sevapları ve günahları kendinedir arkadaşlar. Ayrıca afedersiniz ama 'Efsun' büyü demek değil midir? Böyle bir nickle niçin insan yargılanır? Lütfen kimse kimseyi kınamasın, hayat bu Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.

KARTAL SOĞANLIKTAKİ FALCI EMİNENİN TELEFON NUMARASI LAZIM ARKADAŞLAR BİLEN BİRİ VARSA YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM . TEŞEKKÜRLER

Merhaba arkadaşlar ben Kurtuluş'a sık sık fal baktırıyorum ve dedikleri olmaya başladı paylaşın diyenler olmuştu önce olmayacak gibi düşünüyordum ama dedikleri şimdi çıkmaya başlayınca çok şaşırdım paylaşmak istedim. Bir çok kişi kandırıyor burdan o yüzden baktıranların yorumlarını dikkate alın derim. Kurtuluş'u öneririm.

selam kızlar yoğun öneri sonucunda geçenlerde taksim sarmaşık kafe hasana tarot falı baktırmıştım durum tespiti fena değildi ama bana pek güven vermedi hatta birkaç gün sonra arkadaşım gitmişti ona da benzer şeyler söylemiş ve nedense hiç olumsuz bir şey söylemedi kısaca pek tatmin olmadım işte :) siz ne düşünüyorsunuz?
Fal baktırma konusunda pek fazla tecrübem yok bu yüzden önerilerinizi de almak isterim :)

Cok egoist birisi bence bende 2 kere baktirmisdim samimiyetine guvendigim biri degil bana dedikleri cikmadi.

kızlar,
bugun bakırkoy secret cafe murata baktırdık iki kız.
birincisi evimi resmen tarif etti. evin demedi ama boyle bi ev var kimin evi dedi.
acaip nokta atışları yaptı. yani bilinmeyecek ailevi durumları bildi.
bilinmeyecek derken herhangi bi falcının bilemeyeceği şeyler.
önce arapca bişeyler yazıyo ve anne adı ad soyad dogum tarihi soruyo bunlardan evlilik durumunu soyluyor.
içimi okudu ve şu anı gayet net anlattı.
verdiği tarihlerde cok iddialıydı ve olunca tekrar gideceğimi söyledi üstüne basa basa.
ben gayet memnun kaldım ve enerjisini de cok sevdim ki beni falcılar sevmez genelde kendini kapatıosun ondan göremiorum derler ama bu gayet gördü. hisleriyle konusuo hiç susmuyo desem yeridir. takip etmek zor cidden. ama tarihler aklımda. kesin soylediği şeyler var bakalım kasım sonunda ortaya cıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…