İstanbul'da Fal - Falcılar

Nerede tam olarak bu secret cafe ortam nasıl bir de ne kadara baktırdın canım? Arkadaşın memnun kaldı mı peki ?

sen kendinle çelişiyorsun. bana büyüden dini bilgilerle geliyorsun kendi falın çok masummuş gibi 100 tane falcı soruyorsun maaşallah

Buyuye cidden inanan var mi Allah askina ? Allah in yazdigi kaderi karaladigi 2-3 sekille degistirecegini iddia eden bir insana nasil inaniyor insanlar, aklim almiyor. Kimde o guc var ki, kim kendini Allah goruyor? Madem bu kadar guclu bir hoca var, kendine lotoyu cikartsin, caresiz insanlari somurmekten kurtulsun.

Forumda islem adi altinda buyuden bahsetmek yasak ayrica.

medyum ayberk'e gidip fal baktırmak sevap değil mi

müminlere, medyum ayberk'e gidiniz buyuruldu
şüphesiz ki o çok iyi bir falcıdır

tövbe yarabbi ya resulallah ya yaptığı şeylere bak milleti eleştirme yöntemine bak perhiz-lahana turşusu eğrisi

Bakin burasi fal topigi, yani fala baktirip gunaha girmek bu topikte serbest ama buyuden hacidan hocadan bahsetmek yasak. Fal baktirip paylasmak icin bu topik, haci-hoca ovmek icin degil.

Gercekten gelecekten sahneler gorebilen, yetenekli insanlar var , mesela Izmirli Sibel, Izmirli Gulistan. Artik hisleri mi kuvvetli, yoksa bir sekilde kalp gozleri mi acik bilemem. Bir de benim Ankara'da tanidigim bir tanidik hatun var. Hic degilse, gidip problemlerimizi anlatip rahatliyoruz, ozelimizi tanimadik birine anlatmak klay geliyor.

Gittigimiz falcilarin bazilari sahtekar olsa da katiyetle, kimsenin kaderini degistirebileceklerini iddia etmiyorlar, boyle aptalca bir yanilgi icinde degiller. Yani sarlatan olabilirler ama Allah olduklarini, insanlarin iradelerini ellerinden aldiklarini iddia etmiyorlar en azindan. 30 , 50 max 100 tl vermisligim vardir. O islem yapayim diyenler kac para tirtiklama pesinde acaba?!??

Falcilar sarlatan olabilir ama en azindan psikolojik rahatliyoruz, cikmasa bile. Insanlari buyuye yonlendirmek nedir Allah askina, manevi tukendigimiz yetmiyormus gibi iyice para mi kaptiralim? Kim ben islem de yaparim derse kosarak uzaklasiyorum.

Insanlar caresizlikten artik her carem var diyene inanmaya meylediyor, bu hoca denen herifler de Allah rolune soyunup carem var diyor, denize dusen de yilana sarilip bu uyaniklara gidiyor, 200 tl, 500 tl tirtiklayabildikleri kadar. Dedim ya, cidden kaderi evreni yonetecek gucleri olan varsa, caresiz insanlari tirtiklamayi mi meslek edinir sizce ? Birakin bunlari Allah askina. Daha da akillanmadik derseniz, gaussmat diye bir uye var, merak edenler ona hocaya kac para kaptirdigini sorsun.

Son düzenleme:
bi insan nasıl bazı şeyleri hissedebilme yeteneğine sahipse bazıları da müdehale etme yeteneğine sahip. kazanın doğurduğuna inanıyorsun ölümüne karşı geliyorsun. çok dini bilgin varmış gibi atıp tutuosun ama büyünün ve sihrin islam döneminde haddinden fazla yapıldığı ve insanların hayatlarını karmançorman ettiği için haram kılınıp yasaklandığını bilmiyorsun. büyü yok değil var. sahte çok büyücü olabilir ama bunu gerçekten becerebilen insanlar da var, büyü kavramını inkar edersem dinen inkarcı olursun çünkü dinin kabul ettiği bir şeyden bahsediyoruz. kavramları karıştırmamak gerekir. fal baktıran insanın da 40 gün namazı kabul edilmez. buna rağmen falcılara devam ediyorsun nefsini koruyamıyorsun. önce arın kendi çapında. sonra vicdanını rahatlatmak için başkalarına laf yetiştirirsin. baştan de ki hacı hoca konuşmak yasak konuşmayalım. e sen her şeyi yap et, dini inkar et , sonra cübbeli ahmet'in kızı rollerine bürün. olmaz tatlım

baştan de ki hacı hoca konuşmak yasak konuşmayalım. e sen her şeyi yap et, dini inkar et , sonra cübbeli ahmet'in kızı rollerine bürün. olmaz tatlım

Forumun her yerinde yaziyor zaten, haci-hoca konusmak yasak diye zaten, daha kim ne kadar soylesin? Artik ogrenmis bulunuyorsunuz, bir daha buyuden bahsetmezsiniz, olur biter.

Ben gunaha girmedim vs demedim farkindaysaniz, buyucu gecinen zirtapozlarin insanlar ettiklerinden bahsettim. Hocalarin irade ustunde tek yetenekleri var, o da insanlarin paralarini almak. Bir de taciz, tecavuz edenleri var ki, onlara deginmiyorum bile. Konu benim gunahkar olmam degil ki, konu para tirtiklamaci sarlatanlara prim vermemek. Ben gunahkarsam, bunun burdaki kadinlarin goturup 500, 1000 tl lerini bir zirtoya vermesiyle arasindaki korrelasyon nedir? Benim yanlis davranislarim hocaya para kaptirmayi mesrulastiriyor mu? Yani Cherry gunah isledi, topikteki herkes huraaaaaaaa gitsin 1000er tl hocaya versin gibi bir mantik olamaz, ben zaten farkindaysaniz isin gunah boyutundan bahsetmedim, maddi boyutundan bahsettim. Bir onceki yazimi dikkatle okursaniz, vurgumun para kaptirmamak oldugunu gorursunuz.

Bu hoca gecinenler , nedense!!! asla aza kanaat etmez, gonlumden kopan paraya razi olmaz, en az 500 lira isterler. Bu kadar kudretli!!, bu kadar super!! buyuculer benim parama muhtacsa vay hallerine. Madem bu kadar super buyucu var, Allah'tan oturup kendine kosk istesin, araba istesin, bankada hesap istesin, bize de bedava yardim etsin. Dedigim bunu da gectim, hicbirimiz parayi agactan toplamiyoruz. Fala verdigimiz 30 tl yle "islem"e verilen miktar ayni mi?? Eglence icin , hafiftan terapi icin 30 tl vermek farkli, baska bir kula umit baglayip maasinin 1/4 unu, 1/3unu sokaga atmak farkli, anlatabildim mi?

Sacma sapan konusmayin, ne demek dini inkar etmek? Burasi fal topigi, madem nefsine hakim olamayan vs vs cehennemlik insanlariz, siz burda ne geziyorsunuz kardes? Bizi dogru yola sokmaya mi geldiniz? Cubbeli Ahmet hocanin kizi bibibibi demissiniz de, eger burayi kim daha cok gunahkar yarisina cevirirsek, acik ara siz kazanirsiniz, paylasimlarinizin %33.3 u buyu yaptirdim da buyu yaptirdim. Gunahkar olanlarin soz hakki yoksa once siz susun.

Son düzenleme:
Hoca, büyü, büyücülük, cin vs konuşmalarına son verir misiniz?
Hoca, büyü ve büyücü konu ve yorumları yasaktır.

Dini konu ve yorumlarda yasaktır.
Buraya hadis, ayet, fıkıh kitaplarından alıntılar koymayınız.

konu anlaşılmıştır mune teşekkürler.
son bir şey söyleyip konuyu kapatıyorum. o zaman senin gittiğin falcılar da kendileri için en ideal olan kişi en zengin kişi en düzgün kişi kim bu kısmeti bulmaya odaklanıp onun peşinden gitsinler:) bir fark göremiyorum ben

ayrıca en az sizin kadar ben de insanların paralarını hiç eden sahtekarlara karşıyım belki sizden daha çok tiksiniyorum onlardan. çünkü bana fal baktıktan sonra senin başında şöyle dert var gel şunu yapayım 2000 liraya şunu bozayım edeyim diye defalarca zamanlı zamansız anlarda arayan sahtekarlar oldu. o yüzden ben de hepsinin masum ve yardımsever olduğunu düşünmüyorum

Pardon bu yorum kime acaba?
Banaysa falcılarla işim olmaz, hocalarla da.
Bu topikten bir üyeyeyse tartışmayı devam ettirmek için yazmanız olmamış.

Arada cok fark var, insan kaderinde kim varsa onunla oluyor, kaderden ote koy yok. Zengin, yakisikli kimin pesinden kosarsan kos , bu onlarin yuz verecegi anlamina gelmez. Kaderde kim varsa, son O'dur. Falcilar zaten kaderi degistirdiklerini iddia etmiyorlar ki, cok yakisikli, zengin bilmem ne herifi bana veya kendilerine baktirabileceklerin de iddia etmiyorlar. Kaderi okuduklarini iddia ediyorlar.

Bu konudan anladiginiz anafikir bu mudur simdi ?

Madem oyle, yazin bakalim siz kac lira odediniz ? Yazin ki, cok methettiginiz adam kanip gidecek olanlar da o fiyati versin, daha fazla vermesinler.

Son yazacagim seyi yazayim da herkes okusun, keklik avina cikmis hocanin kendisi ya da arkadasi oldugunuzu dusunuyorum.

Pardon bu yorum kime acaba?
Banaysa falcılarla işim olmaz, hocalarla da.
Bu topikten bir üyeyeyse tartışmayı devam ettirmek için yazmanız olmamış.
size değildi arkadaşa son cvbımdı

Madem oyle, yazin bakalim siz kac lira odediniz ? Yazin ki, cok methettiginiz adam kanip gidecek olanlar da o fiyati versin, daha fazla vermesinler.

işin gücün fitne fesat . ben kimseye gidin edin yazmadım. hatta daha önce fal için de yazdım bana iyi olan başkasına kötü bakar başkasının rezalet dediği bende süper olur diye. ben enerjinin kişiden kişiye değiştiği kanısındayım. ve sorum da şuydu: böyle böyle bir durum yaşıyorum. acaba bu tarz şeylerin günah ve lanetli olmasından mı bu manevi huzursuzluğum, tecrübeli biri varsa yazmasını rica ettim. adamı methedecek olsam işlemden sonra psikolojik olarak yıpranmaya başladığımdan bahsetmezdim. okuduğun şeyleri idrak edemiyor musun

Mune da gunah, lanet, buyu tartismanin yasak oldugunu soyluyor, bunun neresini anlayamadiniz ? Burasi buyu yaptiranlar topigi degil, fal baktiranlar topigi.

Daha 5 dakika once yazmis bu muhabbeti birakin diye.

Mesaja cevapta secici gordum sizi, ne kadar odediginiz haric her seye bir yanitiniz olmus.

bak canımı skma ağzımı da bozdurma beyin yoksunu. ben diorum ki ben böyle böyle bir işlem yaptım tuttu ama daha da mutsuz oldum bu işlerin günahı ve laneti mi üzerimde benzer bir olay yaşayan yazsın diyorum. ne pislik mikrop bi yapın var ya. yazdıklarımı okuyamıyor musun türkçen yok mu burada birini metheden değil aksine yaptıklarından olumsuz etkilendiğini düşünen biri sıfatıyla yazıyorum. kalbin örümcek ağı bağlamış beyninde hamam böcekleri dolaşıyor aklın hep pisliğe fitneye fesata çalışıyor Allahım seni ıslah etsin inşallah pislik iftiracı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…