kızlar,
bugun bakırkoy secret cafe murata baktırdık iki kız.
birincisi evimi resmen tarif etti. evin demedi ama boyle bi ev var kimin evi dedi.
acaip nokta atışları yaptı. yani bilinmeyecek ailevi durumları bildi.
bilinmeyecek derken herhangi bi falcının bilemeyeceği şeyler.
önce arapca bişeyler yazıyo ve anne adı ad soyad dogum tarihi soruyo bunlardan evlilik durumunu soyluyor.
içimi okudu ve şu anı gayet net anlattı.
verdiği tarihlerde cok iddialıydı ve olunca tekrar gideceğimi söyledi üstüne basa basa.
ben gayet memnun kaldım ve enerjisini de cok sevdim ki beni falcılar sevmez genelde kendini kapatıosun ondan göremiorum derler ama bu gayet gördü. hisleriyle konusuo hiç susmuyo desem yeridir. takip etmek zor cidden. ama tarihler aklımda. kesin soylediği şeyler var bakalım kasım sonunda ortaya cıkar :)
Baya üst üste sormuşum kusura bakma :))Nerede tam olarak bu secret cafe ortam nasıl bir de ne kadara baktırdın canım? Arkadaşın memnun kaldı mı peki ?
sen kendinle çelişiyorsun. bana büyüden dini bilgilerle geliyorsun kendi falın çok masummuş gibi 100 tane falcı soruyorsun maaşallah
Pahaliymisbu arada fal 35 liraydı ve tarot baktı.
Buyuye cidden inanan var mi Allah askina ? Allah in yazdigi kaderi karaladigi 2-3 sekille degistirecegini iddia eden bir insana nasil inaniyor insanlar, aklim almiyor. Kimde o guc var ki, kim kendini Allah goruyor? Madem bu kadar guclu bir hoca var, kendine lotoyu cikartsin, caresiz insanlari somurmekten kurtulsun.
Forumda islem adi altinda buyuden bahsetmek yasak ayrica.
medyum ayberk'e gidip fal baktırmak sevap değil mi
müminlere, medyum ayberk'e gidiniz buyuruldu
şüphesiz ki o çok iyi bir falcıdır
tövbe yarabbi ya resulallah ya yaptığı şeylere bak milleti eleştirme yöntemine bak perhiz-lahana turşusu eğrisi
baştan de ki hacı hoca konuşmak yasak konuşmayalım. e sen her şeyi yap et, dini inkar et , sonra cübbeli ahmet'in kızı rollerine bürün. olmaz tatlım
konu anlaşılmıştır mune teşekkürler.Hoca, büyü, büyücülük, cin vs konuşmalarına son verir misiniz?
Hoca, büyü ve büyücü konu ve yorumları yasaktır.
Dini konu ve yorumlarda yasaktır.
Buraya hadis, ayet, fıkıh kitaplarından alıntılar koymayınız.
Pardon bu yorum kime acaba?konu anlaşılmıştır mune teşekkürler.
son bir şey söyleyip konuyu kapatıyorum. o zaman senin gittiğin falcılar da kendileri için en ideal olan kişi en zengin kişi en düzgün kişi kim bu kısmeti bulmaya odaklanıp onun peşinden gitsinler:) bir fark göremiyorum ben
konu anlaşılmıştır mune teşekkürler.
son bir şey söyleyip konuyu kapatıyorum. o zaman senin gittiğin falcılar da kendileri için en ideal olan kişi en zengin kişi en düzgün kişi kim bu kısmeti bulmaya odaklanıp onun peşinden gitsinler:) bir fark göremiyorum ben
ayrıca en az sizin kadar ben de insanların paralarını hiç eden sahtekarlara karşıyım belki sizden daha çok tiksiniyorum onlardan. çünkü bana fal baktıktan sonra senin başında şöyle dert var gel şunu yapayım 2000 liraya şunu bozayım edeyim diye defalarca zamanlı zamansız anlarda arayan sahtekarlar oldu. o yüzden ben de hepsinin masum ve yardımsever olduğunu düşünmüyorum
size değildi arkadaşa son cvbımdıPardon bu yorum kime acaba?
Banaysa falcılarla işim olmaz, hocalarla da.
Bu topikten bir üyeyeyse tartışmayı devam ettirmek için yazmanız olmamış.
Madem oyle, yazin bakalim siz kac lira odediniz ? Yazin ki, cok methettiginiz adam kanip gidecek olanlar da o fiyati versin, daha fazla vermesinler.
işin gücün fitne fesat . ben kimseye gidin edin yazmadım. hatta daha önce fal için de yazdım bana iyi olan başkasına kötü bakar başkasının rezalet dediği bende süper olur diye. ben enerjinin kişiden kişiye değiştiği kanısındayım. ve sorum da şuydu: böyle böyle bir durum yaşıyorum. acaba bu tarz şeylerin günah ve lanetli olmasından mı bu manevi huzursuzluğum, tecrübeli biri varsa yazmasını rica ettim. adamı methedecek olsam işlemden sonra psikolojik olarak yıpranmaya başladığımdan bahsetmezdim. okuduğun şeyleri idrak edemiyor musun
Madem oyle, yazin bakalim siz kac lira odediniz ? Yazin ki, cok methettiginiz adam kanip gidecek olanlar da o fiyati versin, daha fazla vermesinler.
Son yazacagim seyi yazayim da herkes okusun, keklik avina cikmis hocanin kendisi ya da arkadasi oldugunuzu dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?