İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben öyle fal meraklısı biri değilim. Sadece bir kaç kişiye baktırdım ama çok iyi bilene baktırdım, öyle sıradan degil yani, hepsinin ortak olarak soyledıkleri seylerin çıkacagına inanıyorum. Henüz daha cıkmadı ama ben inanıyorum ki çıkacak. Dolayısıyla, ZAMANLAMA KONUSUNDA SIZE VERILEN TARIHLERE LÜTFE INANMAYIN, NERDEYSE TAMAMI YANILIYOR, EN IYISI BILE. LUTFEN BENIM DEDİĞİME GÜVENİN, üzülen siz olursunuz. Kaderde ne zaman varsa sevdiğinizi görmek o zaman görürsünüz zaten. Bırakın hayat size sürpriz yapsın. "Aa bak şu falcı bunu demişti, bak şimdi oldu işte" deyin ve inanın söylenenlerini düşünmediğiniz zaman, sizi daha güzel şeyler bulacak, tecrübe ile sabittir. Kısaca fal müptelası olmadan, fal baktırın, öyle falcı falcı dolaşmayın, paranıza ve zamanınıza yazık. Insan luzumsuz beklenti icine giriyor, belki yanından geçen fırsatları göremiyor. Esasında en güzeli, sözkonusu kişi ile direk konuşup, durumu aydınlatmak, bu daha gerçekci. Falcı sonuçta sizin yaşadığınızı yaşamıyor ki, sadece hissediyor, zaman zaman da yalnış hissediyor, elbette doğru hissettiği zamanlar da oluyor. Ama sizin için en önemli olanı yalnış hissederse ne olacak?! Kendinizi fazla kaptırmayın, ve mumkun oldugu kadar falcının ilk musterisi olmaya calısın ki, yorgun düstüğü zamanki performanı ile ilk performansı cok farklıdır sanırım. Güzel günler!

Kızlar Allah aşkına şu ucuz cafe falcilarindan kurtulun artık, adam akıllı bi kişi olmalı bence, kahve falına asla inanmıyorum. Bana fal bakacak kişinin fincandaki telvelere değil, kendi yetenegiyle bana bişeyler söylemesi lazım. Ve daha burada konusunu acamadıgim bir sürü sey.

Bizi tepetaklak edip şok edicek kmseeee yok yaaaa andaç suan favori melekler kahvesi erende iyi

kesinlikle doğru bencede ama öyle birini bulamıyoruzki sen biliyormusun.

Çok teşekkür ederim,çok makbule geçti :)

Ben mesela Kadıkoyde Sevgi Cafe'de, Sevgi Terziye gittim. Ilk gittigimde dediği şey, 1 hafta 10 güne kadar o insanla karsılacaksın ve güzel bir baslangıc olacak dedi, ve bunu üstüne basa basa 3-5 kere söyledi ve ben de inandım. Ama aradan bir yıldan fazla zaman gecti hala tık yok. Ayrıca, bu 1 sene icin 1 kere daha gittim, bu sefer de hayatına bambaşka biri girecek dedi, eskisi ile de karsılasacaksın dedi, ve bu sefer kesinlikle başkası olacak dedi!? E şimdi hangisine inanayım ben? Belki her ikisi de olacak bilmiyorum, ama üstüne basa basa eskisi ile beraber olacaksın demişsken şimdi de tamamen baska biri olacak diyor! Ayrıca o yeni birisi güya haziranda cıkacaktı, ekim bitti hala ortada yok. Ama dogru hissetikleri de oldu, o da geçmişe dair, yalnış hissetikleri de. mesela "birinin hamilelik haberine sevineceksin" dedi, halbuki boyle biri yoktu, hamile biri vardı tanıdıgım, o da ne acıdır ki falın ertesi günü bebeğini kaybetti! benim için gelecek önemli olmuş bitmişi ben ne yapayım ki! Ayrıca işlerin cok iyi gidecek dedi, ama işler 1 senedir iyi degil, üstelik bunu 2.bakışında da soyledi işler cok iyi gidecek diye. Ama işler hala iyi degil, cok durgun ve işyeri kapanabilir! Buyrun inanın. Yani icinde olan durumu bile yalnış hisseden birinin gelecekle ilgili soylediğine ne kadar güvenebilirsiniz ki??..
İstediğim insanla karsılasacagımı bana 2 falcı daha soyledi (bunlardan biri de Melekler kahvesi Eren, ki o da bazı şeyleri dogru hissetmedi), bir tanesi de yeni birinden bahsetti, digeri hic bahsetmedi. Velhasıl biraz da sizin içinizden geçenleri, arzu ettiklerinizi söylüyorlar, bu falcılar. Tekrar ediyorum kendinizi kaptırmayın ve özellikle verilen zamanlara hiç güvenmeyin. Hayatınıza siz yön verin başka şeylerle uğraşarak. O zaman daha saglıklı bir hayat sürersiniz ve inanın bana daha mutlu olursunuz beklenti içine girmeden Insanın kafası karışıyor. Onun için fazla gitmeyin derim ben. Ben mesela artık gitmeyecegim. Zaten topu topu 5/6 kere fal baktırmısımdır para ile. Bir de arkadas arasında laf olsun diye, parasız baktırmışlığım da vardır.
Falsız mutlu günler sizin olsun!

Son düzenleme:
Kızlar aman dikkat diyeyim

İnternetteki bir site aracılığıyla bulduğu müşterilere fal bakan Meryem Ş., özel bilgilerini aldığı bankacıdan “Evli biriyle ilişkin olduğunu herkese açıklarım” diye tehdit edip para istedi, toplam 4 bin 500 TL aldı.
Giresun’da bankada çalışan bir kadın; internette üye olduğu siteden fal baktırdığı Meryem Ş. adlı kadının, paylaştığı özel bilgilerle kendisine şantaj yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Kadının, evli bir kişiyle ilişkisi olduğunu öğrenen Meryem Ş.’ye 4 bin 500 lira para kaptırdığı belirtildi.

Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre bankacı kadın, üye olduğu fal sitesindeki numarayı arayıp fal baktırdığı Meryem Ş. ile özel bilgilerini paylaştı. Genç kadının evli bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenen Meryem Ş., iddiaya göre “İlişkini bankada herkese açıklarım” diye tehdit edip iki kez para istedi. Genç kadın, iki seferde bin 500 ve 3 bin lira olmak üzere toplam 4 bin 500 lira gönderdi.

SEVGİLİSİNDEN PARA İSTENİNCE ŞİKÂYETÇİ OLDU

Bir süre sonra Meryem Ş., bankacı kadını cep telefonundan arayarak bu kez 2 bin lira istedi. Kadın bu talebi reddetti. Meryem Ş. bu kez, genç kadının sevgilisi olduğu öne sürülen H. adlı kişiye Facebook’tan ulaşıp “Evli olduğun halde o kadın ile ilişkin olduğunu biliyoruz. Bize büyü yaptırmak için başvurdu. Senin eşinin ve çocuklarının ölmesi için bize papaz büyüsü yaptırmak istedi. İlişkinizin duyulmamasını istiyorsan bize 500 bin lira vereceksin. Eğer parayı göndermezsen ailene her şeyi anlatırım” diye tehdit etmeye başladı.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine daha fazla dayanamayan kadın, önceki gün TrabzonCumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Kadın, yatırdığı paraların banka dekontları ile falcı Meryem Ş. tarafından atılmış tehdit mesajlarını savcılığa sundu.
http://www.haber3.com/falci-kadin-basa-bela-oldu-2970499h.htm#ixzz3GxOZZ8S1

Allah'ım korusun düşman başına bi an canlandırdım da kafamda. Evet çok dikkatli davranın mesela erkek arkadaşlarınızla eğer evlilik dışı bir şeyler yaşamışsanız ki çok sık olan bir şeydir. Asla ve asla bunu falcılara söylemeyin hatta kendisi öyle bir soru sorarsa da olmadı deyin reddedin ne olur ne olmaz. Şantaj malzemesi vermemek gerek. İsim cisim mahalle işyeri bilgisi vermemek gerek. Eğer artniyetli ise hayatı bize zindan edebilirler

kızlar elmira'nın numarasını bana atabilecek var mı? şu sıra baktırmam çok baktırdım da elmira'ya üç dört sene önce baktırmıştım.
kilit şeyleri bilmişti benim için.

bi tane bilemediği şey oldu gelecekle ilgili o kadar, o da direkt beni ilgilendiren bir şey değildi.

bir de elmira ne kadara bakıyor? ben o dönem bile yüksek baktırmıştım

Ay o şantaj haberi cok korkunc. Bızim evde çalışan ablanın kardeşi bana fal bakmıştı benimkinin resmını gostermemı istemişti telefonu yenı aldım resim yok falan dedım geçiştirdim. Ne olur ne olmaz :)

tlfla bakan yok mu:) illa ayaklarına mı gidicez:)))biliyosa telefonla görüntülü bağlanalım bacım olmazmı:) ben inan mıyorum varsa ben sana bakarım sende hak verirsin vs.vs. yürekli falcı çıksın karşıma hepsi yalan bence kimse benim hiç bişeyimi bilemez idda ediyorum şekerler.

handeye bende giderim zaman zaman evet sıra sorunu yaşanıyor sonuçta belli bir kota var ve çoğu insan sabahın köründe gidip numara için bekliyor sabahın 7 sinde çok kezde kendi gözümle şahit oldum sıra bittikten sonra gelip ısrarla numara almaya çalışanları parasıyla değilmi kardeşim gibi tafralara giriyorlar hiç hoş değil bende olsam bende kovarım sonuçta bi sistem var ne güzel ya ben sabahın köründe gelim hanımefendiler güzellik uykuları bitince gelsin bide çarçar orda numara istiyorum die terbiyesislik yapsınlar size gelince gelip burda bunu yazmanın yok tavsiye etmiyorum gibi karalama yapmanız hiç hoş değil ben handenin hiç bir şeyi değilim bende sizin gibi müşteriyim ama tutumunuz hoş değil (ayrıca kendinizle çelişiyorsunuz kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz hem hande iyi değil deyip numara için sorun yaşamaya kadar gidiyorsunuz komik

bu mantıkla bu beyinle bu kızları ilerde evli ve sağlam yuva kurmuş olarak görmek nasip eder mi Allah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…