ben gittim çok beğenmedim hatta hiç beğenmedim falı benimle çok alakasızdıSecret murat hakkında bilgisi olan varmı ?
kesinlikle doğru bencede ama öyle birini bulamıyoruzki sen biliyormusun.Kızlar Allah aşkına şu ucuz cafe falcilarindan kurtulun artık, adam akıllı bi kişi olmalı bence, kahve falına asla inanmıyorum. Bana fal bakacak kişinin fincandaki telvelere değil, kendi yetenegiyle bana bişeyler söylemesi lazım. Ve daha burada konusunu acamadıgim bir sürü sey.
evet harfi harfine ...inanılmazdı :)sana baktığı fal çıkmış mıydı canım?
Bende var cnm 2 kere gittim. . Herkesin dedigi seyleri dedi.. bi konu icin carsamba demişti cumartesi oldu.. anı çok iyi bilio .. ama gelecek konusunda bana herkes ayni seyi söylüyor. . Bigun sevdiğim adamla evlenirsem tum falcilar hakli çıkacak yada hepsi dolandirici ...05384161445 valla ozelden yazcaktim ama herkes yazio.. Eger yeniden yasaklandiysa adminlere sesleniyorum .. uyarin beni..
Kızlar aman dikkat diyeyim
İnternetteki bir site aracılığıyla bulduğu müşterilere fal bakan Meryem Ş., özel bilgilerini aldığı bankacıdan “Evli biriyle ilişkin olduğunu herkese açıklarım” diye tehdit edip para istedi, toplam 4 bin 500 TL aldı.
Giresun’da bankada çalışan bir kadın; internette üye olduğu siteden fal baktırdığı Meryem Ş. adlı kadının, paylaştığı özel bilgilerle kendisine şantaj yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Kadının, evli bir kişiyle ilişkisi olduğunu öğrenen Meryem Ş.’ye 4 bin 500 lira para kaptırdığı belirtildi.
Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre bankacı kadın, üye olduğu fal sitesindeki numarayı arayıp fal baktırdığı Meryem Ş. ile özel bilgilerini paylaştı. Genç kadının evli bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenen Meryem Ş., iddiaya göre “İlişkini bankada herkese açıklarım” diye tehdit edip iki kez para istedi. Genç kadın, iki seferde bin 500 ve 3 bin lira olmak üzere toplam 4 bin 500 lira gönderdi.
SEVGİLİSİNDEN PARA İSTENİNCE ŞİKÂYETÇİ OLDU
Bir süre sonra Meryem Ş., bankacı kadını cep telefonundan arayarak bu kez 2 bin lira istedi. Kadın bu talebi reddetti. Meryem Ş. bu kez, genç kadının sevgilisi olduğu öne sürülen H. adlı kişiye Facebook’tan ulaşıp “Evli olduğun halde o kadın ile ilişkin olduğunu biliyoruz. Bize büyü yaptırmak için başvurdu. Senin eşinin ve çocuklarının ölmesi için bize papaz büyüsü yaptırmak istedi. İlişkinizin duyulmamasını istiyorsan bize 500 bin lira vereceksin. Eğer parayı göndermezsen ailene her şeyi anlatırım” diye tehdit etmeye başladı.
Yaşanan bu gelişmeler üzerine daha fazla dayanamayan kadın, önceki gün TrabzonCumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Kadın, yatırdığı paraların banka dekontları ile falcı Meryem Ş. tarafından atılmış tehdit mesajlarını savcılığa sundu.
http://www.haber3.com/falci-kadin-basa-bela-oldu-2970499h.htm#ixzz3GxOZZ8S1
handeye bende giderim zaman zaman evet sıra sorunu yaşanıyor sonuçta belli bir kota var ve çoğu insan sabahın köründe gidip numara için bekliyor sabahın 7 sinde çok kezde kendi gözümle şahit oldum sıra bittikten sonra gelip ısrarla numara almaya çalışanları parasıyla değilmi kardeşim gibi tafralara giriyorlar hiç hoş değil bende olsam bende kovarım sonuçta bi sistem var ne güzel ya ben sabahın köründe gelim hanımefendiler güzellik uykuları bitince gelsin bide çarçar orda numara istiyorum die terbiyesislik yapsınlar size gelince gelip burda bunu yazmanın yok tavsiye etmiyorum gibi karalama yapmanız hiç hoş değil ben handenin hiç bir şeyi değilim bende sizin gibi müşteriyim ama tutumunuz hoş değil (ayrıca kendinizle çelişiyorsunuz kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz hem hande iyi değil deyip numara için sorun yaşamaya kadar gidiyorsunuz komikMi Cafe Beşiktaş; Hande'ye daha once baktırmıs An konusunda (gelecek asla degıl) başarılı olduğu için tekrar baktıralım dedık .dedıklerı saatte anadolu yakasından gıtmemıze ragmen orada olduk ANCAKK!! RESMEN BIR KOVULMADIGIMIZ KALDI. Gözümüzün onunde bır kız dedı kı ben 5 kısı sıraya ısım yazdırdım ama 1 kısı ıptal bızde aarkadsımla 2 kısıyız. dedıkkı o ıptal olanı bız alalım madem Öyle o bızım hakkımız suan:) once bı burun kıvırdılar yagmur dye bır bayan bırde handenın kardeşiymiş bır kız kasadakı! o kadar dalga gecer kusura bakmayın en son 36. kişiyi yazdık bıze tuzlalardan gelıyorlar 36. kişiyi de cok agladı cok ısrar ettı dıye yazdık sızı alamayız dıyınce sok olduk!!! bıde ustune seslerı yukselıpp handeden kalanlara handeye sıra beklemeyıp aman musterı kacmasın mantıgıyla fal bakan yagmur hanım avazı cıktıgı kadar bagırmaya baslayyınca neye ugradıgımızı sasırdıkkk!!
ben hayatımda bır ısletmeden boyle kabalık boyle terbıyesızlık gormedım. Allah kımseyı para sımarığı yapmasın!!! Handenın kardesı olan kızda VERMİCEM BEN NUMARA SIZE VERMICEM Trıbınde olunca onca km yol geldıgımıze delı gıbı pısman mı olmadık moralımız o kdr bozuldu kı.
Altı ustu fal baktırmak ıstedıgımızı soyledık. sanırım hep aynı kısılere fal bakmaktaN O KADR COK HAZ ALIYORLAR KI YABANCI GORUNCE SIZI ALAMAYIZ KUSURA BAKMAYIN AGLAMANIZ LAZIM MODUNA GIRIYORLAR!!
ALLAH SIZLERE AKIL FIKIR VERSIN.. BIR DAHA ASLA NE YANNDAN GECERIM O DUKKANIN NE DE TAVSIYE EDERIM.
handeye bende giderim zaman zaman evet sıra sorunu yaşanıyor sonuçta belli bir kota var ve çoğu insan sabahın köründe gidip numara için bekliyor sabahın 7 sinde çok kezde kendi gözümle şahit oldum sıra bittikten sonra gelip ısrarla numara almaya çalışanları parasıyla değilmi kardeşim gibi tafralara giriyorlar hiç hoş değil bende olsam bende kovarım sonuçta bi sistem var ne güzel ya ben sabahın köründe gelim hanımefendiler güzellik uykuları bitince gelsin bide çarçar orda numara istiyorum die terbiyesislik yapsınlar size gelince gelip burda bunu yazmanın yok tavsiye etmiyorum gibi karalama yapmanız hiç hoş değil ben handenin hiç bir şeyi değilim bende sizin gibi müşteriyim ama tutumunuz hoş değil (ayrıca kendinizle çelişiyorsunuz kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz hem hande iyi değil deyip numara için sorun yaşamaya kadar gidiyorsunuz komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?